BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Šibicar

#6151 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Šibicar »

Jel stvarno Papac neće biti spreman sutra?
Mr. Brightside

#6152 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mr. Brightside »

gdje ste to procitali za Saleta? :roll:
Edin H.

#6153 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Edin H. »

just principe wrote:manite se toga Papac nam nije spreman za tekmu :x
Pa valjda treba sacekati do sutra uvece, pa vidjeti kako se covjek osjeca.

Nadam se da nije jos neko od njega fasovao gripu, ako je gripa.
Sunrise00

#6154 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sunrise00 »

burek_in_space wrote:
Sunrise00 wrote:uh, ja bih golmana :D jel' ono begovic bjese? :dance:
I ono ima 18 godina. :roll:
sta je ba :D 6 godina stariji od mene, taman! ali je ozenjen :(
Jed1217

#6155 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Jed1217 »

I dijete ima, džaba nam :( :D
video

#6156 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by video »

amrica wrote:
Sarajka4 wrote:ee evo i mene... 8-) nova sam ovdje a nisam se mogla suzdrzati a da nesto ne napisem :-D sta rec', ne znam kako docekati 22 sata sutra, niti znam kako cu zaspati veceras..i bez obzira kako se sutra stvar zavrsila, nasim momcima nista ne zamjerim..zalagali su se maksimalno, ostaljali srce na teren, toliko puta nas obradovali a nadam se da ce i sutra ;-) joj ako povedemo negdje oko 40 minute kao i u Francuskoj, a izjednace negdje tamo oko 78 minute, ja ne znam kako cu odgledati utakmicu do kraja..ne volim prognozirati ali bih voljela da pobjedimo,pa makar i 1:0 a potpisala bih i 1:1 naravno :D topli pozdravi svima :)

velkam i bite :)
i ja bite, na kvadrat :D
zilla_

#6157 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zilla_ »

Šibicar wrote:Jel stvarno Papac neće biti spreman sutra?
ma to je papetova fora... svi su oni spremni :D
Mustang1

#6158 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Mustang1 »

Ovo dogovoreni napad zena na temu .. Jos samo fali neki forumas da se naljuti i kaze da je ljepsi od nekog fudbalera i da postavi sliku .. i da tako krene .. :D :oops:
burek_in_space

#6159 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burek_in_space »

Sunrise00 wrote:
Ih, kao da je zhena prepreka. :dance: :mrgreen:
denimb

#6160 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

Edin H. wrote:
just principe wrote:manite se toga Papac nam nije spreman za tekmu :x
Pa valjda treba sacekati do sutra uvece, pa vidjeti kako se covjek osjeca.

Nadam se da nije jos neko od njega fasovao gripu, ako je gripa.

Ma popit ce on septolete, ne sikirajte se nista :oops:

Jbg, ako ga stvarno ne bude bilo uz taj gubitak, gubimo i ofanzivnog Lulica :roll:
video

#6161 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by video »

burek_in_space wrote:
Sunrise00 wrote:
Ih, kao da je zhena prepreka. :dance: :mrgreen:
Pa prepreke su tu da se povaljuvu, pardon prevaljuju :D :D
Sarajka4

#6162 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sarajka4 »

video wrote:
amrica wrote:
Sarajka4 wrote:ee evo i mene... 8-) nova sam ovdje a nisam se mogla suzdrzati a da nesto ne napisem :-D sta rec', ne znam kako docekati 22 sata sutra, niti znam kako cu zaspati veceras..i bez obzira kako se sutra stvar zavrsila, nasim momcima nista ne zamjerim..zalagali su se maksimalno, ostaljali srce na teren, toliko puta nas obradovali a nadam se da ce i sutra ;-) joj ako povedemo negdje oko 40 minute kao i u Francuskoj, a izjednace negdje tamo oko 78 minute, ja ne znam kako cu odgledati utakmicu do kraja..ne volim prognozirati ali bih voljela da pobjedimo,pa makar i 1:0 a potpisala bih i 1:1 naravno :D topli pozdravi svima :)

velkam i bite :)
i ja bite, na kvadrat :D
moze i na kub :D
Sasvim_Obican

#6163 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

“Možda Darko Maletić. On je najbrži i sasvim sigurno može parirati i može se nositi sa Nanijem“, kazao je Sušić, naglasivši da očekuje da Papac bude spreman za duel sa Portugalcima

Saša Papac, defanzivac Glasgow Rangersa zbog visoke temperature proteklih dana bio je čest gost ljekarske službe našeg državnog tima. Još uvijek je neizvjesno da li će Papac biti spreman za sutrašnji duel.

Ukoliko bolest bude jača i ako ne bude mogao istrčati na teren stadiona Luž, selektor Sušić čini se da je odlučio ko bi ga mogao zamijeniti.

“Možda Darko Maletić. On je najbrži i sasvim sigurno može parirati i može se nositi sa Nanijem“, kazao je Sušić, naglasivši da očekuje da Papac bude spreman za duel sa Portugalcima.

Sa druge strane, na poziciji desnog beka ostat će Adnan Zahirović.

“Koga bi drugog stavio? Ako prebacim Lulića onda ga nećemo imati u ofanzivi. Mislim da je Zahirović najbolje rješenje“, naglasio je Sušić.
:run: :bih:
denimb

#6164 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

Sasvim_Obican wrote:
“Možda Darko Maletić. On je najbrži i sasvim sigurno može parirati i može se nositi sa Nanijem“, kazao je Sušić, naglasivši da očekuje da Papac bude spreman za duel sa Portugalcima

Saša Papac, defanzivac Glasgow Rangersa zbog visoke temperature proteklih dana bio je čest gost ljekarske službe našeg državnog tima. Još uvijek je neizvjesno da li će Papac biti spreman za sutrašnji duel.

Ukoliko bolest bude jača i ako ne bude mogao istrčati na teren stadiona Luž, selektor Sušić čini se da je odlučio ko bi ga mogao zamijeniti.

“Možda Darko Maletić. On je najbrži i sasvim sigurno može parirati i može se nositi sa Nanijem“, kazao je Sušić, naglasivši da očekuje da Papac bude spreman za duel sa Portugalcima.

“Koga bi drugog stavio? Ako prebacim Lulića onda ga nećemo imati u ofanzivi. Mislim da je Zahirović najbolje rješenje“, naglasio je Sušić.

Nista ga ne kontam, znaci po ovome Pandza ostaje na klupi, Jahic je stoper a Maletic uslovno ide na lijevog beka...

Dobro sve, ali zar Maletic nije desnjak...kako ce ici desnom nogom na Nanijevu desnu :?
Šibicar

#6165 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Šibicar »

denimb wrote:
Sasvim_Obican wrote:

Nista ga ne kontam, znaci po ovome Pandza ostaje na klupi, Jahic je stoper a Maletic uslovno ide na lijevog beka...

Dobro sve, ali zar Maletic nije desnjak...kako ce ici desnom nogom na Nanijevu desnu :?
Pa može ići i lijevom,nije invalid. :mrgreen:
burek_in_space

#6166 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by burek_in_space »

Sutra da izvede 11 majmuna na teren, ja bih bio miran, jer ja tom chovjeku VJERUJEM!
denimb

#6167 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by denimb »

Pa nije invalid, ali pitanje je da li je polivalentan...probaj ti udariti lijevom nogom loptu, i uklizati lijevom stranom (ako si desnjak) razlika je ogromna.
Corola

#6168 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Corola »

burek_in_space wrote:Sutra da izvede 11 majmuna na teren, ja bih bio miran, jer ja tom chovjeku VJERUJEM!
Et ti sad,ja da sam to napisao,dobio bih opomenu. :mrgreen:
amrica

#6169 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by amrica »

Nekadašnji selektor bh. reprezentacije Faruk Hadžibegić: Idemo na Euro!
Imamo snažan ofanzivni potencijal, koji Portugalcima može zagorčati život

Autor A. Dr. | Objavljeno 14.11.2011. u 11:45

Hadžibegić: Spremni smo za presudnu borbu
- Uvjeren sam da ćemo se plasirati na Euro. Neće biti lako, ali ćemo uspjeti - kaže Faruk Hadžibegić, nekadašnji selektor naše reprezentacije.

Legendarni fudbaler Sarajeva i selekcije bivše države spada u one koji smatraju da je, sa psihološke strane, 0:0 iz Zenice bolje nego minimalna pobjeda.

- Sa 1:0 na teren stadiona u Lisabonu istrčali bismo sa mentalnom blokadom, moramo se braniti. Sada je pritisak na Portugalcima, koji će igrati ofanzivno, jer drugačije ne znaju. No, i mi imamo snažan ofanzivni potencijal, koji će im, nadam se, zagorčati život. Na njihovu agresivnost moramo im odgovoriti igrom poput one u Parizu - ističe Hadžibegić.

Naš sagovornik osvrnuo se i na prvi susret, odigran u petak na Bilinom polju.

- Samo zrele i kvalitetne ekipe uspijevaju da u u finišu meča pritisnu protivnika. Upravo su to učinili "Zmajevi" u posljednjih dvadesetak minuta. Znači, imamo snagu da se ravnopravno nosimo sa selekcijama iz elitnog svjetskog razreda, prvo s Francuzima pa sada i sa Portugalcima.

Dijeli nas još samo 90 minuta do Eura, a u presudnoj borbi za Poljsku i Ukrajinu bit ćemo skoro pa kompletni, jači za Sašu Papca i Borisa Pandžu. I to pojačava naše šanse za veliko slavlje - riječi su Hadžibegića.

Dobro je što Nijemac sudi

- Mnogo vjerujem u ekipu koju predvode selektor Safet Sušić i kapiten Emir Spahić.
Ispunili su naša očekivanja i sada im preostaje još Lisabon. Dobro je što će meč voditi njemački sudija Volfgang Štark (Wolfgang Stark), jer će pravdu dijeliti samo prema propisima. Kod njega neće biti protekcije - smatra Hadžibegić.
Sasvim_Obican

#6170 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sasvim_Obican »

Uoči večerašnjeg treninga Zmajeva na stadionu Svjetlosti održana je press konferencija na kojoj se novinarima obratio selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić.
"Svi su zdravi i spremni. Nemamo nijednog povrijeđenog igrača i svi su u pogonu za sutrašnji susret", naglasio je Sušić odmah na početku konferencije za medije.
:thumbup: :thumbup:
Dr.Cuddy

#6171 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr.Cuddy »

Šibicar wrote: Pa može ići i lijevom,nije invalid. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bih: ima jos zena koje prate redovno ovu temu :razz:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6172 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by -LIBERO- »

Vidim forumasice su se jako aktivirale pred ovu tekmu u Lisabonu...moguce nam i to donese vise srece :D :sax:
Ledenko

#6173 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Ledenko »

Svi mu verujemo, samo nek nas vodi na Euro

burek_in_space wrote:Sutra da izvede 11 majmuna na teren, ja bih bio miran, jer ja tom chovjeku VJERUJEM!
Digla_da_kreci

#6174 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Digla_da_kreci »

-LIBERO- wrote:Vidim forumasice su se jako aktivirale pred ovu tekmu u Lisabonu...moguce nam i to donese vise srece :D :sax:
Sanjam ja sinoc da nesto slavim...sta li je to bilo....:mrgreen: :bih: :bih:

Sretno ovima koji idu, a mi ostali cemo praviti atmosferu ovdje. :D :bih:
Sarajka4

#6175 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Sarajka4 »

Dragi Bože, ja bih da zamolim nešto, ako može. Nisam Ti se obraćala dugo, ovoga puta stvarno moram. Ovo što molim Tebi je zaista malo, a meni je do toga zaista stalo. Znači, ja te molim da mi udovoljiš, Portugalcima noge da "polomiš"... Ne baš skroz nisam ja zla. Neka hodaju al' nek ne trče, nek im se noga za nogom vuče. Na glavu bi skakao svaki naš kanton, da makar jedan Portugalac dobije crveni karton. Molim te ja da zadovoljiš bijedu, daj sutra mojoj Bosni pobjedu... :D :D joooj, sva se tresem, trema me neka spucala, al' ona pozitivna...ko ce docekat', hjaoo :-)
Locked