Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Katalonci osvajaju laligu zasluzeno.
Kad bi sreo ove forumase častio bi svakog. Ko pije pivu ko ne onda sokić
Crvenom sladoled.
Ebiga svakom ide nesto na sprem godina..
Katalonci osvajaju laligu zasluzeno.
Kad bi sreo ove forumase častio bi svakog. Ko pije pivu ko ne onda sokić
Crvenom sladoled.
Ebiga svakom ide nesto na sprem godina..
Auuuuu jesi mi spustio
Fakat stoji ono da su svi navijači RM jednaki u jednom....ahem. Nisi me ni na forumu razuvjerio.
B6Redhell wrote:Jesam li ti spustio..
Eto ti se ne trudis da iz posta u post ne spustaš nikom..
Razlika između mene i tebe i sličnih tebi, je u tome da su moji komentari svi vezani za temu/sport/takmičenje i slično. Dok ti kad nemaš šta napisati, više težiš tome da nekog prozoveš na temi, šukneš mu i slično. Ali doduše nije se niko rodio da spretno barata sa komunikacijom sa svijetom van svoje mahale.
Crveni znamo te
Tvoji komentari jesu vezani za sport temu itd. Ali svaki takticko cilja grupu ljudi i podjebavanje.. i kad ti se odgovori. Bude ti krivo bilo ko da ti odgovori. Neovisno od mene...
vjeruj tako je
Ode ovo u žestok off... vjerovatno će biti brisanje komentara.
Ja sam samo odgovorio cenogorcu na komentar. To što se on ne može kontrolisati, i ti ne možeš da ne dodaš nije moj problem. Isto kao na temi Lige Prvaka, ja nijednog komentara nisam napisao za penal protiv Juve, a Toma je cijeli dan mene napadao i citirao. A riječi nisam rekao vezano za to.
AmiĐa_Idriz wrote:Kad priznate da je Mesi bolji od Ronalda svijet moze krenuti ka boljem
Amidja imas moj respect kršni si navijač i non stop si tu visiš..
Samo brate pretjeruješ sa upadima. Nije vise ni interesantno
Pusti nas da se prepiremo...
Idi tamo na englesku temu sallah >>kane.
AmiĐa_Idriz wrote:Kad priznate da je Mesi bolji od Ronalda svijet moze krenuti ka boljem
Amidja imas moj respect kršni si navijač i non stop si tu visiš..
Samo brate pretjeruješ sa upadima. Nije vise ni interesantno
Pusti nas da se prepiremo...
Idi tamo na englesku temu sallah >>kane.
10 minuta niste nista napisali, moram sibicu baciti
Jbg kad bi ti kapalo na bankovni račun svake sedmice Boga pitaj koliko hiljada, dosta više nego što si do sad zarađivao, pitao bi te ja bil’ išao u Kinu. Je8o LA, samo Miami dolazi u obzir.
Crvena Tifoza wrote:Jbg kad bi ti kapalo na bankovni račun svake sedmice Boga pitaj koliko hiljada, dosta više nego što si do sad zarađivao, pitao bi te ja bil’ išao u Kinu. Je8o LA, samo Miami dolazi u obzir.
Ma LA sam lupio onako na prvu, moRe i Miami
B6Redhell wrote:Jes s tim da u čemerici skoro za djaba moraš igrati
Dok u kini lovu s bagerom zgrču evropljani i latinski ameri..
E jbg sad, ne igraš za vreću žita kako god
Mada eto ja govorim za sebe kako bi
Messija možeš poredit sa Benzemom, jer njih tvojica unazad par godina se ganjaju ko ima više golova u KO fazi LP.
Smiješan igrač.
Iskreno, kad vidim šta radi u Barceloni i kako se ponaša, prvo na terenu, kad mu tim ne ide, a onda ovakve stvari, zgadi mi se. Nije ni čudo što unazad par dana sve više možeš da pročitaš kako su navijači Barcelone siti njegovog ponašanja. Nikad u mojoj ekipi! https://streamable.com/3acpx
Artest wrote:Betis mi je totalno simpica. Sta bi tek bilo da je ostao Ceballos, kojem je Real pojeo godinu dana blistave karijere.
Pojeo? Pa nije ga RM ni želio da dođe, želio je da ostane na posudbi još 1-2 godine, ali je momak odbio, unatoč tome što su mu rekli da neće dobiti šanse. Čak su mu govorili u januaru da pređe u Betis, opet odbio i hoće da ostane u klubu.
Momak je sam izabrao, ništa RM nije insistirao.
Mislim da u većini slučajeva klub ne uništi nekog igrača, nego jednostavno igrač nije dovoljno dobar da igra na tom nivou ili ne radi ono što se traži od njega. Ovo mislim na ove vrhunske klubove, kao što su Barça, RM, Juve, Bayern itd. Jbg to su ipak mašinerije od klubova i niko te neće trpiti da ti ‘nadođeš’ (osim ako se ne zoveš Gomes ). Pa i taj Ceballos se zaletio da igra u RM, ukazala mu se prilika koja ti dođe jednom u životu. Sad što on nije ispunio očekivanja nije klub kriv nego sam on. Da bi uspio na tom nivou moraš ono što se kaže krv pišati. Ipak trebao je biti svjestan gdje dolazi, to je sistem koji melje i ne oprašta.