Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#6151 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dobra miranda. cista, odrzavana. onaj kuk sto je izletio prije par epizoda je vjerovatno do ugla kamere.
tek sad gledajuci na hrt s03e07 sam skonto da je ona ucestvovala u mucenju theona, ono kad su ga njih dvije zajahale a sekund nakon toga dolazi skaka (sad ce se labud ocitovati) da reze chunu.
neki spektakularni fajt nam dolazi veceras.
tek sad gledajuci na hrt s03e07 sam skonto da je ona ucestvovala u mucenju theona, ono kad su ga njih dvije zajahale a sekund nakon toga dolazi skaka (sad ce se labud ocitovati) da reze chunu.
neki spektakularni fajt nam dolazi veceras.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6152 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
u partiji smo imali skaku
tako se preziva lik
tako se preziva lik
-
AndreyBlanc
#6153 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
au perverzna epizoda, konačno
- Tito_i_Partija
#6154 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jebo te zakon kakva mocna epizoda. Ost'o sam bez teksta. Sve, ama bas sve uradjeno fantasticno. Od dialoga Tyriona i Daenerys na pocetku do marisane sa Walkersima na kraju. Ne znam sta da kazem, jednostavno sam odusevljen.
Benioff i Weiss jos jednom pokazali zasto je ova serija daleko najbolja na TV-u. Svaka cast.
Benioff i Weiss jos jednom pokazali zasto je ova serija daleko najbolja na TV-u. Svaka cast.
-
omar little
#6155 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
i eto zasto mogu radit sta oce pet-sest epizoda jer kad promijene brzinu niko se pocetka puta vise ne sjeca, svi bleje kroz prozor zinuti. 
epizoda je toliko dobra da ponizavanje cersei koju cekamo pet sezona pada u zapecak pored dva gorostasna dogadjanja.
tyrion <3
epizoda je toliko dobra da ponizavanje cersei koju cekamo pet sezona pada u zapecak pored dva gorostasna dogadjanja.
tyrion <3
-
asker
#6156 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ovo se ceka od najbolje serije ikad, svaka cast!
I konacno da vidimo zasto su white walkersi toliko zahebani, bas su ih prikazali do bola mocno!
I konacno da vidimo zasto su white walkersi toliko zahebani, bas su ih prikazali do bola mocno!
- SanskiBiser
#6157 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
World War Z epizoda

- Radar71
#6158 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Odakle Jonu onaj mac, nesto se ne sjecam?
- annoy
#6159 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sad ćete me još navuć da pogledam epizodu 
Jonu je mač dao pokojni Zapovjednik Mormont, ako se radi o tom maču
-
cassius
#6160 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Tacnoomar little wrote:i eto zasto mogu radit sta oce pet-sest epizoda jer kad promijene brzinu niko se pocetka puta vise ne sjeca, svi bleje kroz prozor zinuti.
tyrion <3
Kakva epizoda ufff
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6161 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
sHa bi sinoc...jel bilo sexsa...koliko se isplati odgledat epizodu...
- karanana
#6162 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
uh jedva cekam veceras da pogledam nakon ovih vasih komentara
-
sizifinho
#6163 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
pravo dobra epizoda.
O ovome sam ranije govorio. Serija je "spora" bila samo onim što su gledali u cugu nekoliko sezona, pa haman nisu navikli na tempo razvijanja... a uvijek je ovako. Ide razvoj 5-6-7 epizoda i onda ide haos u iduće tri. Tako svake sezone do sad.
Ali jebo te, 5 sezona smo vidjeli možda u četiri pet scena ukupno Šetače, a sad su dobili i njihovu čitavu epizodu.
Ovaj kralj je neki zajeban lola. Za njeg ništa ne znam, bar se u knjigama nije nikako pojavljivao.
Doduše ova serija se treba zvat Game of Kings...
Roberth -kralj Westerosa
Joffrey - kralj Westerosa
Stannis- jedni legalni kralj westerosa
Robb Stark- Kralj Sjevera
Balon Greyjoj- Kralj željeznih otočja
Daenerys - Kraljica nečeg
Tommen - Kralj Westerosa
Mance Rayder - Kralj iza Zida
Jon Snow - King Crow
I ovaj Arijevac, plavotan, lepotica prava- Kralj Zombija...
A ti majke
O ovome sam ranije govorio. Serija je "spora" bila samo onim što su gledali u cugu nekoliko sezona, pa haman nisu navikli na tempo razvijanja... a uvijek je ovako. Ide razvoj 5-6-7 epizoda i onda ide haos u iduće tri. Tako svake sezone do sad.
Ali jebo te, 5 sezona smo vidjeli možda u četiri pet scena ukupno Šetače, a sad su dobili i njihovu čitavu epizodu.
Ovaj kralj je neki zajeban lola. Za njeg ništa ne znam, bar se u knjigama nije nikako pojavljivao.
Doduše ova serija se treba zvat Game of Kings...
Roberth -kralj Westerosa
Joffrey - kralj Westerosa
Stannis- jedni legalni kralj westerosa
Robb Stark- Kralj Sjevera
Balon Greyjoj- Kralj željeznih otočja
Daenerys - Kraljica nečeg
Tommen - Kralj Westerosa
Mance Rayder - Kralj iza Zida
Jon Snow - King Crow
I ovaj Arijevac, plavotan, lepotica prava- Kralj Zombija...
A ti majke
- pici
#6164 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
karanana wrote:uh jedva cekam veceras da pogledam nakon ovih vasih komentara
ovo sa jonom je prva liga...napokon...patuljak i bjelokosa dijalog extra
- konahawaii
#6165 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kontam da je ponovo sad pregledam
- Ciprol
#6166 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Umjesto na TWD, ovi uletjeli na set GoT-a 
- pici
#6167 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
evo odgledo jos jednom...
...ovi WW huuuu zajebiti praavooo 

ko su oni...ovaj mi je ko neki kralj njihov...ima amblem ispod vrata...jel debeli opisao njihovu istoriju-historiju-povijest...koda su nekada bili neka rasa koja je vladala...

ko su oni...ovaj mi je ko neki kralj njihov...ima amblem ispod vrata...jel debeli opisao njihovu istoriju-historiju-povijest...koda su nekada bili neka rasa koja je vladala...
Last edited by pici on 01/06/2015 13:06, edited 1 time in total.
-
omar little
#6168 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ajde, ajde, gledaj, ne izvodi.annoy wrote:Sad ćete me još navuć da pogledam epizodu
-
Juliuscezar
#6169 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Samo da ova opozicija u Nocnoj strazi ne napravi kakvu stupicu kad se vrate pa pokolje divljake a i Jona .
Ramsey ili cilja da sa tih 20 ljudi naglo napada i bjezi od Stannisove vojske te je tako izmori, ili da se prisunja pa zakolje Stannisa.
Bilo bi jebeno da Sansa moze razglasit kako da su Rickon i Bran zivi
.
Joj Danyers i demokratije, ja da zivim u srednjem vijeku (a da sam plemic) bio bih najkonzervatniviji. Kakvi seljaci, kakvi bakraci.
Onaj mac je valjda napravljen od Valerijanskog celika, mozda to ima veze sa obsidijanom tj. Zmajskim kamenom.
Ramsey ili cilja da sa tih 20 ljudi naglo napada i bjezi od Stannisove vojske te je tako izmori, ili da se prisunja pa zakolje Stannisa.
Bilo bi jebeno da Sansa moze razglasit kako da su Rickon i Bran zivi
Joj Danyers i demokratije, ja da zivim u srednjem vijeku (a da sam plemic) bio bih najkonzervatniviji. Kakvi seljaci, kakvi bakraci.
Onaj mac je valjda napravljen od Valerijanskog celika, mozda to ima veze sa obsidijanom tj. Zmajskim kamenom.
-
ciza_bliza
#6170 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
U principu, Jon Snow je njegov nasljednik, samo je ovaj nekad davno morao oženiti tu neku princezu ili nešto slično od White Walker-a...
- pici
#6171 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ciza_bliza wrote:U principu, Jon Snow je njegov nasljednik, samo je ovaj nekad davno morao oženiti tu neku princezu ili nešto slično od White Walker-a...
- pink floydd
#6172 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
jes dobra epizoda, zadnjih 20 minuta sam morao ustati iz ležećeg položaja i izbliza svaki detalj ufatiti
joj jes Emilia Clarke tanka glumica jbt, 3 facijalne ekspresije ima samo. Ovu ozbiljnu ko u razgovoru s Tyrionom, onu plačljivu kad je Drogo taslačio i osmijeh neki zaluta....a drugi učesnik dijaloga opravdao Zlatni globus i Emmy koje je dobio, i garant će i za ovu sezonu neku jebenu nagradu dobiti
joj jes Emilia Clarke tanka glumica jbt, 3 facijalne ekspresije ima samo. Ovu ozbiljnu ko u razgovoru s Tyrionom, onu plačljivu kad je Drogo taslačio i osmijeh neki zaluta....a drugi učesnik dijaloga opravdao Zlatni globus i Emmy koje je dobio, i garant će i za ovu sezonu neku jebenu nagradu dobiti
-
sizifinho
#6173 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
@pici
1. jebi ga jarane, znaš i sam da ne bi valjalo da je ovakav tempo bio čitavu petu sezonu, jer bi onda taj tempo postao standard. Kako ćeš onda učiniti ovo publici, sa tim standardom? Ne možeš.
Pametni su ljudi što pišu GOT, nisu naivni. Smiri se situacija u prve 2/3 sezone, polahko se razvija napetost, i onda ide kulminacija.
Prole sezone je Oberyn guzio, pričao, guzio, pričao, malo se kurčio, pa tek onda počeo fajt xD
2. ne znam otkud ovom liku da je Jon nasljednik ovog kralja WW, pusti ba, nema to u knjigama. Ovaj kralj se uopšte ne spominje. Vjerujem da ga u knjigama neće ni biti, vjerovatno je dodan zbog serije, da malo napravi napetosti i zbunjenosti.
Svejedno je fora lik. Kad na kraju diže divljake iz smrti, 20 000 haman ih ima. Kao da pokaže Jonu da nema gdje da se sakrije.
Što se tiče A song of ice and fire, mogu ti reći da je nadmašila Tolkiena za klasu ako ne i više. Kad pročitaš, znat ćeš.
A sad, ne znam otkud to da Valyrianski mač može ubiti WW, nije se o tom u knjigama pričalo, ali čini se logično... Dragonglass je iz Valyrije, kao i mač...
a jebo ga ti, ja mislim da se BAŠ u ovoj epizodi moglo zaključiti da nije Emilia loša glumica, već je njena uloga zahtjevna. Ona scena kad govori Tyrionu da ima veliku vojsku i velike zmajeve ide u prilog oonom što ja govorim odavno... Emilija je žena koja glumi djevojčicu (Daenerys u knjizi je curica) i to je jako teško.
Zato i glumi ledenu kraljicu, iako je u suštini nevinašce.
1. jebi ga jarane, znaš i sam da ne bi valjalo da je ovakav tempo bio čitavu petu sezonu, jer bi onda taj tempo postao standard. Kako ćeš onda učiniti ovo publici, sa tim standardom? Ne možeš.
Pametni su ljudi što pišu GOT, nisu naivni. Smiri se situacija u prve 2/3 sezone, polahko se razvija napetost, i onda ide kulminacija.
Prole sezone je Oberyn guzio, pričao, guzio, pričao, malo se kurčio, pa tek onda počeo fajt xD
2. ne znam otkud ovom liku da je Jon nasljednik ovog kralja WW, pusti ba, nema to u knjigama. Ovaj kralj se uopšte ne spominje. Vjerujem da ga u knjigama neće ni biti, vjerovatno je dodan zbog serije, da malo napravi napetosti i zbunjenosti.
Svejedno je fora lik. Kad na kraju diže divljake iz smrti, 20 000 haman ih ima. Kao da pokaže Jonu da nema gdje da se sakrije.
Što se tiče A song of ice and fire, mogu ti reći da je nadmašila Tolkiena za klasu ako ne i više. Kad pročitaš, znat ćeš.
A sad, ne znam otkud to da Valyrianski mač može ubiti WW, nije se o tom u knjigama pričalo, ali čini se logično... Dragonglass je iz Valyrije, kao i mač...
pink floydd wrote:jes dobra epizoda, zadnjih 20 minuta sam morao ustati iz ležećeg položaja i izbliza svaki detalj ufatiti![]()
a jebo ga ti, ja mislim da se BAŠ u ovoj epizodi moglo zaključiti da nije Emilia loša glumica, već je njena uloga zahtjevna. Ona scena kad govori Tyrionu da ima veliku vojsku i velike zmajeve ide u prilog oonom što ja govorim odavno... Emilija je žena koja glumi djevojčicu (Daenerys u knjizi je curica) i to je jako teško.
-
ciza_bliza
#6174 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Onda nisi čitao pažljivo, indirektno se spominje, i Jon je nasljednik u smislu da je ova rugoba nekad bila Lord commander baš kao Jon...ne znam otkud ovom liku da je Jon nasljednik ovog kralja WW, pusti ba, nema to u knjigama. Ovaj kralj se uopšte ne spominje. Vjerujem da ga u knjigama neće ni biti, vjerovatno je dodan zbog serije, da malo napravi napetosti i zbunjenosti.
- pink floydd
#6175 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
znam to, dosta sam "literature" na netu pročitao o historiji likova i znam da su likovi Daenerys i Jon Snowa kreirani kao tinejdzeri i zato je Jonov dolazak na čelo Straže tako "veliki" događaj, u seriji to nikako nisu mogli prikazati i dočarati. Isto tako za Kalisi, jes jedna od zahtjevnijih uloga ali može to puno boljesizifinho wrote: