http://comicbook.com/2016/03/13/melissa ... -dead-sea/
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Pandakonda
- sinuhe
#6152 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Chickfight. Mozda i najbolja epizoda.
- ExNihilo
#6153 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Onaj povraćao kad je pročitao scenarij, ova zanijemila. Seru ko foke. Mar-ke-tiiiing.
- Tito_i_Partija
#6154 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tipicno hype-ovanje za sto vise publike. Ne sumnjam da ce bit' interesantna, k'o sto je svako finale sezone, al' bas ga sad precerase.
-
kakavdanakneiskustvu
#6155 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ExNihilo wrote:Onaj povraćao kad je pročitao scenarij, ova zanijemila. Seru ko foke. Mar-ke-tiiiing.
ma ja ba,cuj povracao,pa jedino da je stvarno ubio covjeka,preseravanje
- Pandakonda
- Pandakonda
#6157 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Leakovan sinopis za finale :
S06 E16 "Something to fear"
"In the aftermath of a tragic blow, Eugene falls captured by Dwight, a member of the Saviors, who are hell bent on getting even with Alexandria, Negan teaches Rick a brutal lesson, which shows that the group finally have something to fear."
S06 E16 "Something to fear"
"In the aftermath of a tragic blow, Eugene falls captured by Dwight, a member of the Saviors, who are hell bent on getting even with Alexandria, Negan teaches Rick a brutal lesson, which shows that the group finally have something to fear."
- ExNihilo
#6158 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Something to fear.

- Pandakonda
#6159 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Na kraju će ispast da je jadni Eugine kriv za sve jer su ga uhvatiliExNihilo wrote:Something to fear.![]()
- SanskiBiser
#6160 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ExNihilo wrote:Something to fear.![]()
Eugine and Lucille sitting on a tree K - I - S - S - I - N - G
- Pandakonda
-
Korisničkoime
#6162 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vala je ne znam šta je većini ovdje, da sam ja scenarista ove serije rekao bi vam da odjebete i gledate Rambo filmove ako vam je samo do nekog klanja. Epizoda odlična, bilo je rokanja za one kojima je samo do toga ali jbt nije ovo ratni film WWI i ti fazoni pa da šibaju granate i bombe samo tako. Dobra strana serija je da možeš da pratiš razvoj nekog karaktera, lika iz te serije. po vama bi trebalo biti ovo je Rick ovo je Carol, ovo je Glenn eh dosta upoznavanja hajmo sad UFC meč borba prsa u prsa 1235 epizoda bez prestanka. Razvoj svake radnje od koje živi svaka serija traje i zauzima određeno vrijeme, inače bi bilo ovo je Rambo ovu su Rusi, oni se ne vole, rokaj, kraj.
Bilo bi nerealno da neko ide kroz život i samo roka ljude i da se nikad ne zapita ili ne preispita svoje postupke osim ako nije sociopata. Do sada je sve imalo svoje zašto pa tako će i ovo preispitivanje Carol imati svoje zašto.
Nadam se da će Glenn i Magie da prežive ne kontam vas to za naglasak šta bi trebala da priča kao da je iz Londona.
Meni epizoda odlična, bilo svega pomalo, taman.
Bilo bi nerealno da neko ide kroz život i samo roka ljude i da se nikad ne zapita ili ne preispita svoje postupke osim ako nije sociopata. Do sada je sve imalo svoje zašto pa tako će i ovo preispitivanje Carol imati svoje zašto.
Nadam se da će Glenn i Magie da prežive ne kontam vas to za naglasak šta bi trebala da priča kao da je iz Londona.
Meni epizoda odlična, bilo svega pomalo, taman.
-
Tyke
#6163 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sta onaj kaze: "Svi smo mi Negan"?
Zvuci zanimljivo, ili je toliko organizovana grupa i povinovana Neganu ili se furaju na "Valtera" (kultni film).
Znaci, Negan ce ocitati bukvicu Ricku i klapi, te tako dati do znanja da se ipak trebaju necega plasiti, sto upucuje na velike gubitke i odlazak par bitnijih clanova iz serije, a onda ce proraditi klasicni Rickov inat i finalna borba protiv Negana. Can't wait.
Zvuci zanimljivo, ili je toliko organizovana grupa i povinovana Neganu ili se furaju na "Valtera" (kultni film).
Znaci, Negan ce ocitati bukvicu Ricku i klapi, te tako dati do znanja da se ipak trebaju necega plasiti, sto upucuje na velike gubitke i odlazak par bitnijih clanova iz serije, a onda ce proraditi klasicni Rickov inat i finalna borba protiv Negana. Can't wait.
- Daryl Dixon
#6164 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ok je bila epizoda, ono na momenat malo dosadna - dok Carol nije ukljucila beast mode
Onaj njen sjeb je bila samo odlicna gluma da je ona sizofrenicarka potcijeni, najjace na kraju kad kaze: "Bojala sam se da ovo ne postanem". Mislim da su i oni shvatili kakve zivotinje su postali kolektivno, kill or be killed. Interesantno ce biti ako bude, kao sto se prica, sukoba sa Neganom.
I meni je to malo cudno. Sve kontam da im Jesus i oni klocevi nisu natovarili belaj i da ih ima 500 u grupi. Prvo kaze ona sizofrenicarka svi smo mi Negan a kasnije onaj celavi kloc kaze da je on Negan. Po najavama u slijedecoj sezoni bi trebalo biti mrtvih na sve strane, ako ne onda ocekujem novu seobu naroda nasih junaka...Tyke wrote:Sta onaj kaze: "Svi smo mi Negan"?
Zvuci zanimljivo, ili je toliko organizovana grupa i povinovana Neganu ili se furaju na "Valtera" (kultni film).![]()
- dječak sa šibicama
#6165 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ja sam uvijek za malo dramaturgije, bez toga je film/serija povrsna i dosadna, ali malo ipak pretjeruju sa moralnim dilemama.
"Kraj svijeta", planetom vladaju zombiji, ne znas odnosno nemas pojma sta se desava 200 kilometara dalje, civilizacija vise ne postoji, koga vise briga za moralna pitanja. Ubij ili budi ubijen, to je to, kome se ne svidja neka ide sjediti na nekom brdascetu, prekrizi noge i pjeva kumbaja maj lord, dok ne dodju zombiji i ne pojedu ga.
"Kraj svijeta", planetom vladaju zombiji, ne znas odnosno nemas pojma sta se desava 200 kilometara dalje, civilizacija vise ne postoji, koga vise briga za moralna pitanja. Ubij ili budi ubijen, to je to, kome se ne svidja neka ide sjediti na nekom brdascetu, prekrizi noge i pjeva kumbaja maj lord, dok ne dodju zombiji i ne pojedu ga.
- MOSALJOZE
#6166 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Titlovi za prve dvije sezone
Hvala
Hvala
- Jack Be Nimble
#6167 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sa jedne strane mislim da pretjeruju sa prikazivanjem kako je odjednum civilizacija pukla i sve sto je ostalo ubij ili budi ubijen. A onda se sjetim naseg rata i dobar broj pojedinaca koji su postali profiteri. Ipak, ne vjerujem da bi bilo toliko crno koliko oni prikazuju.
- Dr Kova
#6168 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
http://titlovi.com/titlovi/the-walking-dead-228889/MOSALJOZE wrote:Titlovi za prve dvije sezone
Hvala
-
Korisničkoime
#6169 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U Bosni bi bilo još crnije, doduše ove mrtvace bi naši privatnici zafatali i na građevinu s njima, besplatna radna snaga nešto bi se našlo.Jack Be Nimble wrote:Sa jedne strane mislim da pretjeruju sa prikazivanjem kako je odjednum civilizacija pukla i sve sto je ostalo ubij ili budi ubijen. A onda se sjetim naseg rata i dobar broj pojedinaca koji su postali profiteri. Ipak, ne vjerujem da bi bilo toliko crno koliko oni prikazuju.
- Pandakonda
#6170 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Season finale će bit 90 minuta

- Jack Be Nimble
#6171 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
90min - reklame, spice...bice to oko 60 min 
- Logovan
#6172 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
A reklame će trajati 25-30 minuta.Pandakonda wrote:Season finale će bit 90 minuta![]()
![]()
- Pandakonda
#6173 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Izgleda da naziv epizode ipak nije Something to fear
Potvrdili likovi što imaju veze tamo.Just confirmed via AMC, the finale will be 90 minutes. We are 99% sure the title will be "Last Day on Earth."
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6174 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
O kakvom vi finalu? Pa tek ide 14....malo ste uranili 
- Daryl Dixon
#6175 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
bit ce mrtvih nane mi