koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- stari lisac
#6151 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ovaj konektovan je izgleda neki cmaroljubac i dupelizac bobijev,ne kukaj smaracu bezveze.
-
moonca
#6152 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Sta vam je sa dokazivanjem kojecega - namirisite se i uzivajte... 
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6153 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ne znam cemu ovakav komentar, zaista, i na kraju, otkud ti takvo mišljenje????????stari lisac wrote:Ovaj konektovan je izgleda neki cmaroljubac i dupelizac bobijev,ne kukaj smaracu bezveze.
-
housetent
#6154 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Probao skoro Amouage-Gold,jubilation,Dia,reflection,memoir,epic.prva cetri su mi bas extra i mogao bih ih nositi,dok memoir i Epic su onako malo tezi i najmanje su mi se svidjeli.Cijene u parfumeriji yebeno visoke,oko 580 km.Ipak pazario sam Spice bomb extreme,odlican parfem
- Michun
#6155 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jao stvarno dekant dekant...ima testera i ti probas taj dan 5 parfema (minimalno) od toga jedan na papiric i svidi ti se ali nisi siguran u trajnost, projekciju, bla bla. Ako ima dekant od 5ml ili 10 ml, kupis pa ga koristis da steknes dojam je li za tebe.
Naime, ima jos jedna stvar a to je komplimentiranje okoline. Okolina cesto na jedan parfem reaguje pozitivno pa je onda to znak da ti i dobro stoji.
Dodatno, ono sto ima na grupama kod raje, nema u parfimerijama u Sarajevu ni pod razno...izbor, komentari, iskustvo, opis, preporuka...
Naime, ima jos jedna stvar a to je komplimentiranje okoline. Okolina cesto na jedan parfem reaguje pozitivno pa je onda to znak da ti i dobro stoji.
Dodatno, ono sto ima na grupama kod raje, nema u parfimerijama u Sarajevu ni pod razno...izbor, komentari, iskustvo, opis, preporuka...
Last edited by Michun on 01/02/2019 11:05, edited 1 time in total.
- konektovan
#6156 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Probao sinoc Rumz Al Rasasi zebru, odličan miris, kazu da je jedan od boljih klonova aventusa,.....pa eto,.. 
-
Juliuscezar
#6157 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Je li neko uzimao, ,probao radio bilo šta sa onim palermo parfemima, vidio sam ih na par mjesta na čarsiji ?
- i agree
#6158 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Zaobiđi to,skupo a lose kopije,brzo izlape,neki imaju slicnosti sa orginalima ali vecina ne,osjete se na alkohol
-
channel10
#6159 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja sam bas te palermo parfeme uzimao u Istanbulu i svidio se onome, kome je donesen. Znam da je bio neki gucci i da su ga svi pitali koji je to parfem jer je stvarno bio dobar.
Eh sad sta ovdje tuse, to ne znam.
Eh sad sta ovdje tuse, to ne znam.
-
Juliuscezar
#6160 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
je li neko koristio lagerfeld classic ispalo mi je povoljno al blind buy.
-
noviclan
#6161 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Valja ga onda pazariti alikad sam vidio krokodil rumz asocira me na onu drogukonektovan wrote:Probao sinoc Rumz Al Rasasi zebru, odličan miris, kazu da je jedan od boljih klonova aventusa,.....pa eto,..
- konektovan
#6162 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kod naših ovi olxovaca, 130 KM 50 ml,...zebra.noviclan wrote:Valja ga onda pazariti alikad sam vidio krokodil rumz asocira me na onu drogukonektovan wrote:Probao sinoc Rumz Al Rasasi zebru, odličan miris, kazu da je jedan od boljih klonova aventusa,.....pa eto,..
Krokodila nisam još uočio...
-
Piko18
#6163 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Posto vodim ima ovde puno raje koja se razumije u mirisala
naletio sam par puta na neki parfem onako biberast miris teško je objasniti, i mogu reci da mi se pravo svidio ali ne znam o kojem je riječ a malo mi glupo bilo zaustavljati nepoznate osobe i pitati. Jedan prijatelj mi je rekao da je možda neki Honour Amouge?
-
klopan
#6164 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ako si naletio baš nekoliko puta na taj biberast miris- teško da bi bio Amouge Honour, iako to jeste miris u kojem biber igra glavnu ulogu,ali sumnjam da naletiš baš na 3-4 osobe koje ga nose-jer je skup, i u odnosu na ostale AMOUAGE parfeme nije toliko popularan.Piko18 wrote:Posto vodim ima ovde puno raje koja se razumije u mirisalanaletio sam par puta na neki parfem onako biberast miris teško je objasniti, i mogu reci da mi se pravo svidio ali ne znam o kojem je riječ a malo mi glupo bilo zaustavljati nepoznate osobe i pitati. Jedan prijatelj mi je rekao da je možda neki Honour Amouge?
Teško ćeš tako dobiti odgovor na svoje pitanje, jer danas većina muških parfema imaju biber u sebi. More je tu opcija. Ali otiđi u neku od ovih naših parfumerija gdje se prodaje exkluziva pa probaj Honour.
-
Profil za pisanje
#6165 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ovaj Zarin vibrant leather je stvarno dobar ali mu je trajanje kratko. Šteta.
- konektovan
#6166 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Nekad davno smo pisali o tome, fakat lijepo miriše ali kratko. Ja sam nedavno probao iz zara tobacco linije, dark intense exclusive, ali se ne sjecam koja veezija, iz 2016 ili 2018, kontam da ce prije biti ova zadnja.Profil za pisanje wrote:Ovaj Zarin vibrant leather je stvarno dobar ali mu je trajanje kratko. Šteta.
Meni se svidio, bas je za ove hladnije dane i na mojoj kozi je izdrzao nekih 6 sati, sasvim solidno od zare. U ovom se takodjer osjeti biber..
-
klopan
#6167 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Za ove što love aventusove klonove- probajte
https://www.fragrantica.com/perfume/The ... 39180.html
kao neka akvatična, citrusnija verzija aventusa-niche brand, ima ga u didaco-shopu, cijena sasvim pristojna.
kao neka akvatična, citrusnija verzija aventusa-niche brand, ima ga u didaco-shopu, cijena sasvim pristojna.
-
Profil za pisanje
#6168 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hvala za tip, baš ću probati.klopan wrote:Za ove što love aventusove klonove- probajte
- black
#6169 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
probaj burberry the beatPiko18 wrote:Posto vodim ima ovde puno raje koja se razumije u mirisalanaletio sam par puta na neki parfem onako biberast miris teško je objasniti, i mogu reci da mi se pravo svidio ali ne znam o kojem je riječ a malo mi glupo bilo zaustavljati nepoznate osobe i pitati. Jedan prijatelj mi je rekao da je možda neki Honour Amouge?
ja sam uzimao onu malu bocicu, bilo je u zari na kasi 7-8km, jako lijep ali max 3-4 sata se zadrzikonektovan wrote:Nekad davno smo pisali o tome, fakat lijepo miriše ali kratko. Ja sam nedavno probao iz zara tobacco linije, dark intense exclusive, ali se ne sjecam koja veezija, iz 2016 ili 2018, kontam da ce prije biti ova zadnja.Profil za pisanje wrote:Ovaj Zarin vibrant leather je stvarno dobar ali mu je trajanje kratko. Šteta.![]()
Meni se svidio, bas je za ove hladnije dane i na mojoj kozi je izdrzao nekih 6 sati, sasvim solidno od zare. U ovom se takodjer osjeti biber..
u zadnje vrijeme poplava reklama po drustvenim mrezama onih fake testera u kartonskim ili bijelim kutijama, odakle to dolazi?
obicno izbace fotke aventus creed, TF, ponekad bacim pogled na komentare, najcesce pitaju cijene za aventus koji tuse od 45km do 90 eura
- konektovan
#6170 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ko ce ga znati odakle te kooije više dolaze, ali ja sam nacuo da tu ima robe iz Turske, Kine, Rusije pa cak i U.A.E...
- Nisrin
#6171 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
A kad krenu da uvjeravaju da su original testeri iz Njemacke, Italije, Francuske, da nisu kineske ili turske kopije 
Ma nema, na nasem trzistu je milijarda TESTERA originalnih, kako im niko vise ne stane u kraj?
Dosadili su...
Ma nema, na nasem trzistu je milijarda TESTERA originalnih, kako im niko vise ne stane u kraj?
Dosadili su...
-
channel10
#6172 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Poskup je, jer vidim na ovom linku da mu je cijena od 130-170 eura.Profil za pisanje wrote:Hvala za tip, baš ću probati.klopan wrote:Za ove što love aventusove klonove- probajte
- konektovan
#6173 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja znam neke koji kupuju te "originalne" testere, i ljudi zadovoljniNisrin wrote:A kad krenu da uvjeravaju da su original testeri iz Njemacke, Italije, Francuske, da nisu kineske ili turske kopije
Dosadili su...
Nedavno, zena dosla na ideju da proba i ona, pošto neke kolegice to redovno kupuju, coco chanel no.5 za 50 malaka, e ima da nećes zeno.....
Jedva je odgovorio....
-
Juliuscezar
#6174 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moje misljenje je da je bolje kupiti neki La Riva ili drugi, za njih barem znas da su prosli određena testiranja dok te tursko-kineske testere nemaš pojma ko je smućkao i kako.
Inače La Riva Cash nevjerovatna stvar za manje od 10 KM, po postojanosti bez problema na crtu mnogim parfemima koji su po 3 -4 puta skuplji.
Inače La Riva Cash nevjerovatna stvar za manje od 10 KM, po postojanosti bez problema na crtu mnogim parfemima koji su po 3 -4 puta skuplji.
- konektovan
#6175 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
La rive cash, po meni jedan od najboljoh klonova PR one milion. Ja cesto uzimam aftershave la rive cash....bhnapoleon1 wrote:Moje misljenje je da je bolje kupiti neki La Riva ili drugi, za njih barem znas da su prosli određena testiranja dok te tursko-kineske testere nemaš pojma ko je smućkao i kako.