Mom prijatelju RVI-u (sa 18 godina ostao invalid braneci ovu drzavu) je dao otkaz zbog glupe greskeAkibh wrote:Pitaj nekog ko radi u Avaz grupaciji kako im je.sarajevomd wrote:Pa koji vrag sada imamo ? Gori sigurno nije od od tihica, dodika, lagumdzije, bakira i slicnih!Dozer wrote:Jadna je majka ovoj drzavi kad i ako Fahro dodje na vlast...
Tek tada cemo imati pravu i zvanicnu drzavnu mafiju.
Yebem ti ja 'vakve koji ne zele dati sansu nekome novom, e pa nek ukrade koliko i ovi skupa, ali nek da i nama nesto, ne ko ovi trenutno sto obrcu, sve sebi uzese i malo im!
Najlakse je reci jebo fahru, pa dobro koga cemo onda ? Provjerene lopove sto su na vlasti ? Dajte covjeku sansu pa da vidimo kako cemo proci! Ako smo mogli trpiti 20 godina ove, mozemo i fahru 4!
Ne dao Bog nikom. Za Fahru ni u ludilu
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- Dasi
#6151 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
-
sarajevomd
#6152 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Vidim da sada u demokratskoj BiH imamo toliko prava, a tako malo uslova za zivot...jebo ovakvu demorkatiju! (ovo govorim za neko stvaranje totalitarizma od strane Radoncica (ako bi i doslo do toga)).
Sto se tice Avaza, to je privatna kompanija...ako mislite da je u nekoj drugoj bolje varate se
Dakako, gore je u drzavnim firmama (osim u telekomima, grasovima i slicnima).
Sto se tice Avaza, to je privatna kompanija...ako mislite da je u nekoj drugoj bolje varate se
Dakako, gore je u drzavnim firmama (osim u telekomima, grasovima i slicnima).
- zeko071
#6153 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
[quote="sarajevomd"]Vidim da sada u demokratskoj BiH imamo toliko prava, a tako malo uslova za zivot...jebo ovakvu demorkatiju! (ovo govorim za neko stvaranje totalitarizma od strane Radoncica (ako bi i doslo do toga)).
Dakako, gore je u drzavnim firmama (osim u telekomima, grasovima i slicnima).[/quote
a ne sumnjam da bi ti i tvoji zemljaci fahru za sultana proglasili...
Dakako, gore je u drzavnim firmama (osim u telekomima, grasovima i slicnima).[/quote
-
convict
#6154 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
.
Last edited by convict on 08/02/2014 16:17, edited 1 time in total.
- em11r
#6155 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sto bi izet reko ... braco mila ...
kako ne shvatate da je gotovo ... da nema revolucije ni revolucionara koji moze bilo sta vise uciniti za ovu nasu zemlju.
nego nogom sami sebe u dupe i probajte se gdje ispaliti izvuci. Treba nama 1000 zeljka, nije dovoljno srusit jednu vladu kad ih imamo 10, kad imamo hiljadu ministara zamjenika itd ... ko ce taj aparat srusit... niko
nego u se i u svoje kljuse
kako ne shvatate da je gotovo ... da nema revolucije ni revolucionara koji moze bilo sta vise uciniti za ovu nasu zemlju.
nego nogom sami sebe u dupe i probajte se gdje ispaliti izvuci. Treba nama 1000 zeljka, nije dovoljno srusit jednu vladu kad ih imamo 10, kad imamo hiljadu ministara zamjenika itd ... ko ce taj aparat srusit... niko
-
klixo
#6156 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Covjek koji ocrnjava druge da bi uzdigao sebe ne moze biti dobar !
-
sarajevomd
#6157 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Fahro je na celu stranke, ja SBB gledam kao sansu za nesto novo!zeko071 wrote:sarajevomd wrote:Vidim da sada u demokratskoj BiH imamo toliko prava, a tako malo uslova za zivot...jebo ovakvu demorkatiju! (ovo govorim za neko stvaranje totalitarizma od strane Radoncica (ako bi i doslo do toga)).
Gledam napaceni narod i ZAO MI COVJECE, sta ce im donjeti SDP ili SDA ? Sta im je donjeo ? Do sada je narod imao hljeba, krompira i malo mesa, a sada ima samo hljeba, krompira nestalo!
Dalje, rodjen sam i odrastao u Zavidovicima, te sam se nagledao svega, a posebno sada kada odem dole i kada vidim situaciju. Ovaj politicki odnos se najvise primjeti u malim sredinama, jer vece koliko toliko opstaju!
- Skijaš
#6158 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Radončić nije pokazao kvalitete koje bi kod prosječnog građanina umirile strahove od značajne akumulacije moći u njegovim rukama. Naprotiv, pokazao je da se radi o Niski Karkelji političkog svijeta, o siledžiji i idiotu koji bi nevine ljude slao u zatvor a iz zatvora puštao kriminalce, ovisno o trenutnim interesima i u skladu s aktivnostima osobe koja mu je u Avazu Ličnost dana.sarajevomd wrote:Vidim da sada u demokratskoj BiH imamo toliko prava, a tako malo uslova za zivot...jebo ovakvu demorkatiju! (ovo govorim za neko stvaranje totalitarizma od strane Radoncica (ako bi i doslo do toga)).
- Nivri
#6159 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
heheh, sa te strane si u pravu.em11r wrote:sto bi izet reko ... braco mila ...
Ko god je kreirao ovakvu Bosnu, kreirao je 13 vlada i stvorio neunistivo cudoviste koje ce nas izjesti.
Ali necu sad ozbiljno da pisem, nije moj stil.
- Cracked
#6160 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sarajevomd wrote:Steta, neko se novi pojavi, neko ko je SEBE DIGAO; NAPRAVIO IMPERIJU a isto bi mozda i od drzave, a mi damo sansu Alijnom dijetu, Lagumdziji i slicnima. Bas me interesuje smijel li to reci iz zavisti uspjesnog covjeka kao sto je radoncic ?
Ja kao mlada osoba zelim naprijed ili cu napustiti ovu drzavu, a to ne mogu ni sa SDPom koji sam preferirao do prije 2 godine, ni sa SDAom a ni sa bilo kojom drugom manjom strankom. SBB je jedini koji nas moze spasiti, ili nas nece ni biti, prvog mene, jer mi dosadanji vrh NISTa NE MOZE PONUDITI! Evo, u ove 2 godine, sta su uradili ? Toliko smo se radovali pobjedi crvenih i jos gore nam bi![]()
Ako damo sansu Radoncicu, sta nam gore moze biit ?
Nemoj se zavaravati. Radoncic je od prvog dana ucestvovao u svim s*anjima koje je SDA pravila, pa kad je 2 godine SDP bio, on se njiima okrenuo i sve tako. Ostetio je ovu drzavu kako god i dje god je mogao. Od utaje poreza(hvala zlaja, je*bem te zlaja) pa do sumljivih kredita po niskim kamatama (predvidjene za drzavne a ne privatne firme) A i nemoj se zavaravati sa ostalim clanovima njegove stranke. Vecina njih i jeste iz SDA a ostatak ima glasa kao sto ga imaju i u SDP-u. Nikakav. Pa dje ces dalje kad ga svi u stranci MORAJU preCednikom zvati. On ti je kriminalac najveceg kalibra. O njegovim bratskim odnosima sa Keljmendijem i gasijem da ne pocinjemo.
Last edited by Cracked on 18/09/2012 00:02, edited 1 time in total.
-
sarajevomd
#6161 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Dobro, imenuj mi onoga ko se izdvojio sa planom i programom da ce promjeniti ovo stanje, eto ne mora za 4 neka bude za 8 godina!
Ko ?
Narodna stranka ? Ma daj
Samo cu ti reci, hvala Bogu i mojim postenim roditeljima koji su radili, zaradili i obezbjedili nama buducnost pa ne moram da mislim sta cu sutra jesti. Ovo sve ovde pisem i zelim radi napacenog naroda, radi zelje da vidim sjaj u ocima i zadovoljstvo jer ovakvo stanje u drzavi psihicki ubija !
Ko ?
Narodna stranka ? Ma daj
Samo cu ti reci, hvala Bogu i mojim postenim roditeljima koji su radili, zaradili i obezbjedili nama buducnost pa ne moram da mislim sta cu sutra jesti. Ovo sve ovde pisem i zelim radi napacenog naroda, radi zelje da vidim sjaj u ocima i zadovoljstvo jer ovakvo stanje u drzavi psihicki ubija !
- Nivri
#6162 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
na koga mislis?Skijaš wrote: i u skladu s aktivnostima osobe koja mu je u Avazu Ličnost dana.
-
ibizza
#6163 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Legendo,pa 80% clanova tog tvog SBB-a su bivsi clanovi SDA,SBiH...sarajevomd wrote:Fahro je na celu stranke, ja SBB gledam kao sansu za nesto novo!zeko071 wrote:sarajevomd wrote:Vidim da sada u demokratskoj BiH imamo toliko prava, a tako malo uslova za zivot...jebo ovakvu demorkatiju! (ovo govorim za neko stvaranje totalitarizma od strane Radoncica (ako bi i doslo do toga)).
Gledam napaceni narod i ZAO MI COVJECE, sta ce im donjeti SDP ili SDA ? Sta im je donjeo ? Do sada je narod imao hljeba, krompira i malo mesa, a sada ima samo hljeba, krompira nestalo!
Dalje, rodjen sam i odrastao u Zavidovicima, te sam se nagledao svega, a posebno sada kada odem dole i kada vidim situaciju. Ovaj politicki odnos se najvise primjeti u malim sredinama, jer vece koliko toliko opstaju!
Ja znam da je skoro cijeli OS SBiH u Novom sarajevu (Na celu sa Elmirom Velicem,kandidatom za Nacelnika NS 2008) presao u SBB. I sta je sad tu "novo"?
Ako vec zelis nekog novog,glasaj za NS,SDU itd.
Takodjer,SBiH je trenutno "cistija " stranka od SBB-a,jer su svi lopovi,kriminalci presli u SBB.
- zahvalan
#6164 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Avaz uspjesno posluje (i ti bi se hvalio),Pivara,klas itd itd posluju u gubitku i ne isplacuju plate radnicima (to znam jer mi je nedavno rodjak radio dole par mjeseci plate nema ni na vidiku)
Oslobodjenje je prezivilo samo zato jer je Avaz poceo prozivati Telekom. Ako ti nesto znaci reklame Telekoma u Oslobodjenju kostaju 60.000 KM (mjesecno)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cTFCCNKO ... ure=relmfu[/youtube]
Dragan Vikic,jos kad bih Zeljko Komsic dosao u SBB BiH

Oslobodjenje je prezivilo samo zato jer je Avaz poceo prozivati Telekom. Ako ti nesto znaci reklame Telekoma u Oslobodjenju kostaju 60.000 KM (mjesecno)
Dragan Vikic,jos kad bih Zeljko Komsic dosao u SBB BiH
- novi.dan.nova.nafaka
#6165 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Baš tako - pa masa tih SBB-ovaca je bila u SDA, godinama. SDA-ovci vole reći da ih je baš taj šljam koji ih je godinama kočio, u velikom dijelu sada u SBB-u...ibizza wrote:Legendo,pa 80% clanova tog tvog SBB-a su bivsi clanovi SDA,SBiH...
Ja znam da je skoro cijeli OS SBiH u Novom sarajevu (Na celu sa Elmirom Velicem,kandidatom za Nacelnika NS 2008) presao u SBB. I sta je sad tu "novo"? Ako vec zelis nekog novog,glasaj za NS,SDU itd.
Takodjer,SBiH je trenutno "cistija " stranka od SBB-a,jer su svi lopovi,kriminalci presli u SBB.
-
neki
#6166 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Avaz je imperija na staklenim nogama...plate su neredovne i smanjene, vise od pola radnika je neprijavljeno..skoro pa identicno kao u Klasu (Pivara ipak stoji puno bolje i od Avaza i od Klasa) ali ti to ne znas i ne vjerujes, jer se ti iskljucivo informises iz onog sto pise na prvih 10 strana Avaza..zahvalan wrote:Avaz uspjesno posluje (i ti bi se hvalio),Pivara,klas itd itd posluju u gubitku i ne isplacuju plate radnicima (to znam jer mi je nedavno rodjak radio dole par mjeseci plate nema ni na vidiku)
Dragan Vikic,jos kad bih Zeljko Komsic dosao u SBB BiH![]()
Trakavica oko trougla SDA-Telekom-Avaz je tekla malo drukcije nego sto ti navodis...Pocelo je sukobom SDA-Avaz a onda i povecanjem godisnje naplate reklama Telekoma u Avazu na 2,5 miliona KM, zbog cega se Telekom povlaci iz Avaza a isti dan pocinje kampanja kontra Telekoma, pro M:tel u Avazu, s tim da je i nabijanje cifara M.Telu u placenim clancima prestalo cim se isti prestao reklamirati..
Komsic u SBB..
Cim izgubi izbore Vikic ce napustiti SBB. To je vremenski ogranicena ljubav..
-
mesihtrko
#6167 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Radončić nije ga stid spominje nekih 17 godina.Upravo za tih 17 godina Radončić je stekao Radon plazu ,Toranj,
Avion ,blindirani đip.imanje u semizovcu..........
Mislite li da je sve zaradio pošteno.
-
plekoptera
#6168 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Kako nas nisu pokolopili, fabrike koje privređuju mozes na prste ruke prebrojati... a banke privatizirane...sve kupili parama iz hrvatske, i sad uzivaju dok mi radimo za njove kamate 
- Edinho2011
#6169 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Teskom mukom ali se ipak izboriokakavdanakneiskustvu wrote:vidim danas avazov kombi i na njemu predizborni plakat SBB,fahro se izgleda izborio za naklonost avaza,svoje novine
- zeko071
#6170 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
mesihtrko wrote:Radončić nije ga stid spominje nekih 17 godina.Upravo za tih 17 godina Radončić je stekao Radon plazu ,Toranj,
mesihtrko, svaka ti čast na ovome.potpisujem svako tvoje slovo!!
-
sarajevomd
#6171 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
I zaista, zavist je najgora osobina jednog covjeka!
Pa Boze dravi, vi se bojite da on ne bi stekao vise novca kada bi dosao na vlast ? Eeeee, da bi vama malo da taslacite, a ?
Opet ponavljam, dati cete sansu nekim Tihicima, Bakirima, pa onda bilo kome iz SDP-a, umjesto da ih sve kaznite sa novom strankom koja nam moze pomoci.
No, vidim nema potrebe i efekta da ja ista pricam, uvijek ce zavist zaslijepiti razum!
Pa Boze dravi, vi se bojite da on ne bi stekao vise novca kada bi dosao na vlast ? Eeeee, da bi vama malo da taslacite, a ?
Opet ponavljam, dati cete sansu nekim Tihicima, Bakirima, pa onda bilo kome iz SDP-a, umjesto da ih sve kaznite sa novom strankom koja nam moze pomoci.
No, vidim nema potrebe i efekta da ja ista pricam, uvijek ce zavist zaslijepiti razum!
- kamen spoticanja
#6172 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sarajevomd wrote:I zaista, zavist je najgora osobina jednog covjeka!
razumijem predizbornu utrku i borbu za glasove na ovaj ili onaj nacin....ali pozivati se na razum kudeci naku zavist a sve da operes nekoga ko nema srednju skolu a ima milijardu u nekretninama a sve u tih 17 godina vlasti koje isti zove losim nema bas veze s razumom
-
Trebam te
#6173 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
novi.dan.nova.nafaka wrote:Baš tako - pa masa tih SBB-ovaca je bila u SDA, godinama. SDA-ovci vole reći da ih je baš taj šljam koji ih je godinama kočio, u velikom dijelu sada u SBB-u...ibizza wrote:Legendo,pa 80% clanova tog tvog SBB-a su bivsi clanovi SDA,SBiH...
Ja znam da je skoro cijeli OS SBiH u Novom sarajevu (Na celu sa Elmirom Velicem,kandidatom za Nacelnika NS 2008) presao u SBB. I sta je sad tu "novo"? Ako vec zelis nekog novog,glasaj za NS,SDU itd.
SDA se dobro ocistila lopova koji su mahom presli u SDP i SBB u nadi da ce opet imajuci fotelju.
Doslo je vrijeme SDA, a SBB i Fahro ce gledati da se svakako otarase SDP koliko god mognu na ovim izborima
- Skijaš
#6174 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nije katastrofa ako je u vlasti, on i SDA su tu negdje po kvaliteti. Ozbiljan problem bi nastupio kada bi postao vodeći čovjek vladajuće koalicije. Čovjek je manijak i kada bi se dokopao kontrole nad sistemom, demokratski bi okvir preživio jako težak udar, ako bi uopšte opstao.sarajevomd wrote:I zaista, zavist je najgora osobina jednog covjeka!
Pa Boze dravi, vi se bojite da on ne bi stekao vise novca kada bi dosao na vlast ?
To je uvreda ako stvarno od nas očekuješ da povjerujemo kako Radončić želi nekom pomoći. Genijalac je prodao Avaz bivšoj ženi po cijeni koju ona sigurno neće moći platiti a plan je da zbog tog za par godina dođe do poništenja kupoprodajnog ugovora čime bi se Avaz vratilo u njegovo vlasništvo. I kad neko napravi tako jadan manevar naočigled javnosti, bezobrazno je hvaliti ga i predstavljati kao čovjeka kojem je u interesu dobrobit društva. On je jad od čovjeka, nula i moralno i intelektualno i biće nam svima bolje kada završi u zatvoru ili bijegu poput jarana mu.Opet ponavljam, dati cete sansu nekim Tihicima, Bakirima, pa onda bilo kome iz SDP-a, umjesto da ih sve kaznite sa novom strankom koja nam moze pomoci.
- karanana
#6175 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
a prodo je avaz?
na papiru mislim. nisam cuo to. znam da je najavio da ce ga prodavati. amerikancima, englezima.....nisam znao da je i bivsa zena bila u opciji. koja firma je to?
na papiru mislim. nisam cuo to. znam da je najavio da ce ga prodavati. amerikancima, englezima.....nisam znao da je i bivsa zena bila u opciji. koja firma je to?