E ako je ovo prezentacija novog dresa jebi ga onda..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kako stvari stoje tako ce i biti.weltschmertz wrote:http://www.footballkitnews.com/11839/ne ... home-away/
E ako je ovo prezentacija novog dresa jebi ga onda..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
To je to.KvaziExpert wrote:Jedan od komentara:
For a big name event like the World Cup, it’s quite unbelievable that Adidas cannot come up with a unique design.That blue kit looks a lot like Chelsea’s, and the away isn’t something unique either.
Such a pity for Bosnia! They deserved better!
Al' jebajiga sad, meni i nije tako los
Sent from my GT-I9505G using Tapatalk
Kljucna rijec je "baziran".isx wrote:Ako ista nije bajato, onda ova adidasova majica nije, sve adidas reprezentacije na WC imaju bilo domaci bilo gostujuci dres baziran na ovoj majici.
Nece biti novi za EP kvale, vec na EP, tj cjele kvale nosimo ovo.todd_smith wrote:Dosadni ste sa dresom.
Ljudi fino rekli da su iz Saveza zajebali stvar i sta hocete? Bice novi dresovi za EP i kvalifikacije, ako ti ne valja, nemoj ni kupovati i zdravo. 1,000 stranica bi sada ovdje pisali oko jedne sare i sto jedna linije ide tako a ne ovako.

Pa da igramo u lijepim dresovima, ofkorstodd_smith wrote:Je li vam bitnije da igramo kako treba u Brazilu ili da igramo u lijepim dresovima u Brazilu?
Joj jarane, ova ti zlata vrijediSlo Burner wrote:Moze li se napraviti neka pozajmica iz Legee da se kvalifikaciej odigraju u njima
House wrote:Legea Hvala Ti
dresove sam vidio , interesuje me izgled trenerki itd...