Kladionica
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Globus
#6151 Re: Kladionica
Ma za mora .. ako ofula okaci more o klin
ako pogodi idemo na Zrce 
- kurty
#6152 Re: Kladionica
Globus wrote:Ma za mora .. ako ofula okaci more o klinako pogodi idemo na Zrce
koliki je ulog???
par se jos ne zna???
i o kojoj se kvoti radi????
- Globus
#6153 Re: Kladionica
Ulog koliko ulozis
mora se platit covjeku 250 € ..prelaz je koliko ja znam .. znaci kvota preko 20 .. a princ zna vise info .. do njega je
njega cekamo 
- PriNc_ba
#6154 Re: Kladionica
par se ne zna naravno jos uvijek, logicno 
lik javi par na dan tekme ujutro a pare mora dobiti dan prije. i vidim neki ne kontaju kako to ide
znaci nije rijec o nekom bezze liku tako da se ne moze ici na varijantu ako se padne da mu se ne plati ostatak. sto nas se vise skupi to ce eventualni gubitak biti manji. znaci svako od vas nek razglasi medju svojom rajom a vala svaki od vas i ima 2,3 kladionicara ili neke one "likove" u kladionicama i da nas se skupi 20 to je po petobu svi ukupno dajemo a onda udri s uplatama kolko ko moze
mozda drug excalibur bude isto htio
a uostalom mozete i vi tushnuti par nekome kasnije za cvaju-petobu i da ne budete u minusu u slucaju nedo Bog promasaja 
cekam update od jarana koliko je on skupio ljudi do sada pa javim a ima jos do 30.maja dosta pa mislim da ce nas se skupiti dovoljno
svi koji fkt hoce da "ucestvuju" nek se jave na pvt da mogu znati tacan broj da ne moram sabirati ovde po forumu 
znaci za kraj.
30.maj - nepoznata tekma ide iz 1 u 2 ili obratno
za kupovinu para potrebno 500 eura (pola prije pola poslije tekme se placa)
et toliko 
lik javi par na dan tekme ujutro a pare mora dobiti dan prije. i vidim neki ne kontaju kako to ide
cekam update od jarana koliko je on skupio ljudi do sada pa javim a ima jos do 30.maja dosta pa mislim da ce nas se skupiti dovoljno
znaci za kraj.
30.maj - nepoznata tekma ide iz 1 u 2 ili obratno
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6155 Re: Kladionica
Ne znam sta bih ti rekao, puno pratim kladionicarski svijet na netu, to sa dojavama je manja prolaznost nego kad dodje totalni laik pa odigra kladionicu.
Eto konkretno taj lik, sto ne kaze posteno, u slucaju pada, vracam vam pare?! Ako je dojava, ako je sigurno, onda bi to trebao reci da pokaze da ima 100 % informaciju. OK, skupi se ljudi, daju svi po 50 E, i uplate, lupam, po 200 E, na tu dojavu, roknu svi i sta je bilo, nista, pojela maca.
Pogodio sam i ja na Kupu konfederacija prelaz iz 2/1 Brazil - SAD, cisto na osjecaj na 2 KM. I jos par puta neke tekme, ali ovo sa dojavama mi se licno ne svidja. Koliko je tu prevara, svak hoce lahku lovu.
Ne placam i necu placati nikad nikakve dojave, kad nadjem info (povrede, suspenzije, trenerove rotacije cuvanja igraca i sl.) to koristim, ali te namjestaljke...
U svakom slucaju, sretno vam bilo, i ako se ovaj projekat ostvari, samo na kraju napisite ovdje, jeste li se obogatili
ili je bila karina 
Eto konkretno taj lik, sto ne kaze posteno, u slucaju pada, vracam vam pare?! Ako je dojava, ako je sigurno, onda bi to trebao reci da pokaze da ima 100 % informaciju. OK, skupi se ljudi, daju svi po 50 E, i uplate, lupam, po 200 E, na tu dojavu, roknu svi i sta je bilo, nista, pojela maca.
Pogodio sam i ja na Kupu konfederacija prelaz iz 2/1 Brazil - SAD, cisto na osjecaj na 2 KM. I jos par puta neke tekme, ali ovo sa dojavama mi se licno ne svidja. Koliko je tu prevara, svak hoce lahku lovu.
Ne placam i necu placati nikad nikakve dojave, kad nadjem info (povrede, suspenzije, trenerove rotacije cuvanja igraca i sl.) to koristim, ali te namjestaljke...
U svakom slucaju, sretno vam bilo, i ako se ovaj projekat ostvari, samo na kraju napisite ovdje, jeste li se obogatili
- PriNc_ba
#6156 Re: Kladionica
pa naravno da ce svako biti skeptican
ali vidjet cemo ishod na kraju
i ovo je naravno samo prijedlog pa ko hoce nek izvoli 
- PriNc_ba
#6157 Re: Kladionica
meni je danas suhveli ovaj siroki igokea
prosli put sam ubo dvicu na sirokog 2.75 kvota bila 
kontam nesto, ocigledno su jaci od igokee
fino danas puste
kvota 5
pa onda sljedecu u aleksandrovcu opet mlatnu kvota opet izmedju 2,5 i 3
i oni fino ukeshirali love sebi kolko hosh a i kladionice povalile levate koji su se zaljetali na malu kvotu 
kontam nesto, ocigledno su jaci od igokee
-
excalibur00
#6158 Re: Kladionica
542 Zalgiris - Tel.Kaunas 19.5. sri. 17:00 1 1,20
1198 Hrvatska/21 - Slovačka/21 19.5. sri. 17:30 1 1,55
570 Bate B. - Dinamo Br. 19.5. sri. 18:00 1 1,40
1206 Nyiregyhaza - Haladas 19.5. sri. 18:00 1 1,60
3575 Cibona - Zagreb (1.ut) 19.5. sri. 18:30 1 1,15
4132 Debrecen - Gyor(s.t.) 19.5. sri. 20:00 1 1,55
1349 Široki - Igokea (2:0) 19.5. sri. 20:15 1 1,15
1182 AEK - Olympiakos 19.5. sri. 20:15 1 1,90
1355 Roanne - Orleans (1.ut) 19.5. sri. 20:30 1 1,40
4491 LA Lakers - Phoenix/NBA(s.t.) 19.5. sri. 3:00 1 1,45
Ukupno: 32,94 Uplata: 30,00 KM Mogući dobitak: 988,20 KM
1198 Hrvatska/21 - Slovačka/21 19.5. sri. 17:30 1 1,55
570 Bate B. - Dinamo Br. 19.5. sri. 18:00 1 1,40
1206 Nyiregyhaza - Haladas 19.5. sri. 18:00 1 1,60
3575 Cibona - Zagreb (1.ut) 19.5. sri. 18:30 1 1,15
4132 Debrecen - Gyor(s.t.) 19.5. sri. 20:00 1 1,55
1349 Široki - Igokea (2:0) 19.5. sri. 20:15 1 1,15
1182 AEK - Olympiakos 19.5. sri. 20:15 1 1,90
1355 Roanne - Orleans (1.ut) 19.5. sri. 20:30 1 1,40
4491 LA Lakers - Phoenix/NBA(s.t.) 19.5. sri. 3:00 1 1,45
Ukupno: 32,94 Uplata: 30,00 KM Mogući dobitak: 988,20 KM
-
samo_ovaj_put
#6159 Re: Kladionica
puni su oni para,vjeruj mi,namjestanje im ne trebaPriNc_ba wrote:meni je danas suhveli ovaj siroki igokeaprosli put sam ubo dvicu na sirokog 2.75 kvota bila
kontam nesto, ocigledno su jaci od igokeefino danas puste
kvota 5
pa onda sljedecu u aleksandrovcu opet mlatnu kvota opet izmedju 2,5 i 3
i oni fino ukeshirali love sebi kolko hosh a i kladionice povalile levate koji su se zaljetali na malu kvotu
kec je to ko kuca,sve su pripremili za slavlje,cevapi,pive,pjevaci....
- kurty
#6160 Re: Kladionica
ja sam s vama...racunajte
- ProbuseniDolar
#6161 Re: Kladionica
Zeljo
Svi govore da je nasa liga i fudbal uopste 100% predvidiv, a ja uvijek oglabam na "nama"

Svi govore da je nasa liga i fudbal uopste 100% predvidiv, a ja uvijek oglabam na "nama"
- Globus
#6162 Re: Kladionica
zeljo 2/x 18 kvota .. pa ti vidi 
- lerdi
#6163 Re: Kladionica
Izvini ali po meni svako ko je igrao na želju danas je nerealan i naivan. Od kad se igra zajednička liga nikad niko nije osvojio duplu krunu i stvarno ne vidim razlog zbog čega bi se to sad promjenilo.
- PriNc_ba
#6164 Re: Kladionica
zainteresovani za onu varijantu nek se i dalje javljaju na pvt
samo vas se trojica javila
necu nikog ozbiljno shvatati ko samo na forum stavi... skupljamo se pa valjda ce nas biti dovoljno 
-
Vedoo
#6165 Re: Kladionica
Ima toga što kažeš, slažem se u mnogome s tobom. Puno je 500 eura za dojavu! Kakva je to crna dojava? Mora da hoće da podcrta da je ozbiljan insider. A i ako je toliko siguran u taj par, što ne stavi kuću i ostatak života živi kao mega hadžo?! Šta ga ima dijeliti s nekim neznancima? Dojava za koju će na kraju znati 100 ljudi?Tomahawk11 wrote:Ne znam sta bih ti rekao, puno pratim kladionicarski svijet na netu, to sa dojavama je manja prolaznost nego kad dodje totalni laik pa odigra kladionicu.
Ne placam i necu placati nikad nikakve dojave, kad nadjem info (povrede, suspenzije, trenerove rotacije cuvanja igraca i sl.) to koristim, ali te namjestaljke...![]()
U svakom slucaju, sretno vam bilo, i ako se ovaj projekat ostvari, samo na kraju napisite ovdje, jeste li se obogatiliili je bila karina
A opet, šta je to neka totalno rega dojava? Ne rizikuješ, pokaže da je prolaz, a mogao si dobar 5 milja biti! Muda bi sebi pojeo!
Ne znam, hebi ga, nisam pametan!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6166 Re: Kladionica
A sta da vam neki par iz norveske druge gdje uopste nema kod nas u kladionicama da se igra prelaz 
- Globus
#6167 Re: Kladionica
Pa igrat ce i on .. mislim da ce bit svedska il norveska il finska jer sam i ja danas imo neku dojavu 2 kvota svedski kup..imo sam jos jednu neki dan finsku .. oni stimaju pravo
e sad ne znam imal njih kod nas prelaz da se igra ...al bit ce ono sto ce bit igrat prelaz i kod nas .. jebiga
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6168 Re: Kladionica
Sigurno, ako je recimo koef 20, siguran 100 %, i ja imam tu informaciju, zasto bi to dijelio sa 100 ljudi, stavim fino 1000 - 2000 KM, uzmem lovu i kraj price. Sta se desi, lik proda dojavu, sazna je 100 ljudi na dan utakmice, od tih 100 ljudi kod nekog 'procuri', pocne se siriti, kontraefekat, tada se ukljucuju i kladionice, pocnu blokiranja, vjerovatno pritisci na samu utakmicu, tada ode kontra, umjesto iz 2/1 ili 1/2, ono bude u 3, u 6 za domacina i pusi ti i 500 E sto si platio dojavu i jos mozda toliko sto si uplatio. Mislim da se takve informacije (cisto namjestene utakmice) ne daju tako lahko, a sigurno ce biti, daj Boze i to, 2., a prije neka 3 ili 4 norveska, svedska, finska liga.Vedoo wrote:Ima toga što kažeš, slažem se u mnogome s tobom. Puno je 500 eura za dojavu! Kakva je to crna dojava? Mora da hoće da podcrta da je ozbiljan insider. A i ako je toliko siguran u taj par, što ne stavi kuću i ostatak života živi kao mega hadžo?! Šta ga ima dijeliti s nekim neznancima? Dojava za koju će na kraju znati 100 ljudi?Tomahawk11 wrote:Ne znam sta bih ti rekao, puno pratim kladionicarski svijet na netu, to sa dojavama je manja prolaznost nego kad dodje totalni laik pa odigra kladionicu.
Ne placam i necu placati nikad nikakve dojave, kad nadjem info (povrede, suspenzije, trenerove rotacije cuvanja igraca i sl.) to koristim, ali te namjestaljke...![]()
U svakom slucaju, sretno vam bilo, i ako se ovaj projekat ostvari, samo na kraju napisite ovdje, jeste li se obogatiliili je bila karina
A opet, šta je to neka totalno rega dojava? Ne rizikuješ, pokaže da je prolaz, a mogao si dobar 5 milja biti! Muda bi sebi pojeo!
Ne znam, ljudi danas lahko nasjedaju na te dojave, a poslije kukanje, ogulio ga neko za 2-3 milje eurica, a ko ti je kriv jarane, koristi se insajderima, informacijama, ali sam se uvjerio da vecina tih dojavljivaca prodaje maglu. Dok je ovaca, bice i vune!
Ako padne dojava (mada nesto slab odaziv vidim
Valjda nesto ostane za neta
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6169 Re: Kladionica
Da dodam, nije neka velika pamet, ali ja odigrao sinoc Siroki, CIbonu, Zadar i Lakers-e i stavio 280,00 KM. Nije nikakva dojava, ali je prolaz.Tomahawk11 wrote:Sigurno, ako je recimo koef 20, siguran 100 %, i ja imam tu informaciju, zasto bi to dijelio sa 100 ljudi, stavim fino 1000 - 2000 KM, uzmem lovu i kraj price. Sta se desi, lik proda dojavu, sazna je 100 ljudi na dan utakmice, od tih 100 ljudi kod nekog 'procuri', pocne se siriti, kontraefekat, tada se ukljucuju i kladionice, pocnu blokiranja, vjerovatno pritisci na samu utakmicu, tada ode kontra, umjesto iz 2/1 ili 1/2, ono bude u 3, u 6 za domacina i pusi ti i 500 E sto si platio dojavu i jos mozda toliko sto si uplatio. Mislim da se takve informacije (cisto namjestene utakmice) ne daju tako lahko, a sigurno ce biti, daj Boze i to, 2., a prije neka 3 ili 4 norveska, svedska, finska liga.Vedoo wrote:Ima toga što kažeš, slažem se u mnogome s tobom. Puno je 500 eura za dojavu! Kakva je to crna dojava? Mora da hoće da podcrta da je ozbiljan insider. A i ako je toliko siguran u taj par, što ne stavi kuću i ostatak života živi kao mega hadžo?! Šta ga ima dijeliti s nekim neznancima? Dojava za koju će na kraju znati 100 ljudi?Tomahawk11 wrote:Ne znam sta bih ti rekao, puno pratim kladionicarski svijet na netu, to sa dojavama je manja prolaznost nego kad dodje totalni laik pa odigra kladionicu.
Ne znam, ljudi danas lahko nasjedaju na te dojave, a poslije kukanje, ogulio ga neko za 2-3 milje eurica, a ko ti je kriv jarane, koristi se insajderima, informacijama, ali sam se uvjerio da vecina tih dojavljivaca prodaje maglu. Dok je ovaca, bice i vune!![]()
Ako padne dojava (mada nesto slab odaziv vidim), nemoj da mi se pogubite za foruma
![]()
Prije toga odigrao: Lakers (1.ut), Philu (hokej) 1, i Boston (-7,5) h2 na 50,00 KM.
Ne volim pametovati, okinem i ja ko s kruske nekad, ali me manje boli glava nego da nekom placam parove. Znam da se ne mogu obogatiti od kladionice, ali sam zadovoljan u zadnjih 6 mjeseci sa prolazima (otkako igram ozbiljnije, sa vecim parama na ulogu
Joooj, citirao sam sebe! Mrs po kafu
- PriNc_ba
#6170 Re: Kladionica
nase kladionice ako blokiraju par kvota je 1 a jedine dvije koje ne uzimaju porez su formula i bet live. tako da cemo izgleda uplatiti na online kladionicu neku gdje kvota bude najveca. danas ce se znati na koji nacin ce biti javljen par tj kada (24h prije, 1h prije...) i kad to budemo znali onda cemo znati koliko brzo moramo skupiti lovuGlobus wrote:Pa igrat ce i on .. mislim da ce bit svedska il norveska il finska jer sam i ja danas imo neku dojavu 2 kvota svedski kup..imo sam jos jednu neki dan finsku .. oni stimaju pravoe sad ne znam imal njih kod nas prelaz da se igra ...al bit ce ono sto ce bit igrat prelaz i kod nas .. jebiga
- PriNc_ba
#6171 Re: Kladionica
da ne tipkam u detaljeTomahawk11 wrote:Sigurno, ako je recimo koef 20, siguran 100 %, i ja imam tu informaciju, zasto bi to dijelio sa 100 ljudi, stavim fino 1000 - 2000 KM, uzmem lovu i kraj price. Sta se desi, lik proda dojavu, sazna je 100 ljudi na dan utakmice, od tih 100 ljudi kod nekog 'procuri', pocne se siriti, kontraefekat, tada se ukljucuju i kladionice, pocnu blokiranja, vjerovatno pritisci na samu utakmicu, tada ode kontra, umjesto iz 2/1 ili 1/2, ono bude u 3, u 6 za domacina i pusi ti i 500 E sto si platio dojavu i jos mozda toliko sto si uplatio. Mislim da se takve informacije (cisto namjestene utakmice) ne daju tako lahko, a sigurno ce biti, daj Boze i to, 2., a prije neka 3 ili 4 norveska, svedska, finska liga.Vedoo wrote:Ima toga što kažeš, slažem se u mnogome s tobom. Puno je 500 eura za dojavu! Kakva je to crna dojava? Mora da hoće da podcrta da je ozbiljan insider. A i ako je toliko siguran u taj par, što ne stavi kuću i ostatak života živi kao mega hadžo?! Šta ga ima dijeliti s nekim neznancima? Dojava za koju će na kraju znati 100 ljudi?Tomahawk11 wrote:Ne znam sta bih ti rekao, puno pratim kladionicarski svijet na netu, to sa dojavama je manja prolaznost nego kad dodje totalni laik pa odigra kladionicu.
Ne znam, ljudi danas lahko nasjedaju na te dojave, a poslije kukanje, ogulio ga neko za 2-3 milje eurica, a ko ti je kriv jarane, koristi se insajderima, informacijama, ali sam se uvjerio da vecina tih dojavljivaca prodaje maglu. Dok je ovaca, bice i vune!![]()
Ako padne dojava (mada nesto slab odaziv vidim), nemoj da mi se pogubite za foruma
![]()
@vedo
pa jbg to je sve rizik koji ili prihvatis ili ne prihvatis. petoba za par i ucesca koliko mozes i nije toliko nesto puno ako imas kakvih prihoda i ne radi se o jednom paru i kvoti 2-3 pa i 4-5 vec o kvoti minimalnoj 25
meni samo nije jasno otkud odjednom u nasim kladionicama da je kvota 1 ako se blokira par i nakon uplate
evo ipak izvod iz pravilnika bet live kladionice
Članak15.
Priređivač prestaje s primanjem oklada za pojedine događaje u trenutku kojije određen na kladioničkoj listi. Svi datumi i vremena koje objavi priređivač moguse u trenutku primanja oklada promijeniti. Priređivač kod sastavljanja kladioničkeliste vodi računa o trenutku, koji objavi odgovarajući sportski savez. Nakon obraderezultate priređivač na kladioničkim mjestima objavljuje rezultate završenih događaja.Za vrijeme primanja oklada priređivač ima pravo na promjenu kvota. Međutim, u trenutku kad je oklada potvrđena i uplaćena, kvota je obvezan za sudionika i priređivačabez obzira na naknadnu promjenu, osim ako je oklada nevażeća..
- Globus
#6172 Re: Kladionica
Nema ni u Derby.u poreza .. Niko nikog ne tjera..svi sto ce igrat ovo moraju bit svjesni da se moze desit da ce ofulat .. zato nemojte uplacivat pare kojih ce vam bit zao... kreni sa stavom da ces izgubit..ako prodje proslo je
ako uplatis pare koje si ti zaradio na grbaci
samo ces bezveze srcani dobit 
- PriNc_ba
#6173 Re: Kladionica
evo info
par cemo dobiti u ponedeljak cim izadje ponuda za sedmicu. 50 km je za kupovinu para + koliko ko hoce da ulozi. sve pare za ulog cemo uloziti s jednog racuna na bwinu i svi ce naravno znati koji je par ali minut prije tekme
cisto da se ne bi imalo kasnije nekih problema. u slucaju da se i dobije nadjemo se fino svi odmah sutra na isplati pred bankom i to je to
necemo u domacim kladionicama cisto da se ne desi da procuri par i da ga blokiraju jer onda pusimo onu lovu za kupnju para. a i ako se dobije opet ova mafijoza u kladionicama ovde bi nam mogla stvarati probleme za tako velik dobitak
za sad su se samo vedo,globus i nadgledach javili za ucesce pa eto ako neko jos bude htio bujrum. plan je do subote navece da se ceka za javljanje raje a u nedelju se sa zainteresovanim nalazim da skupimo lovu i da se detaljno dogovorimo. mozda neko bude imao jos neki prijedlog
uglavnom toliko info za sada 
necemo u domacim kladionicama cisto da se ne desi da procuri par i da ga blokiraju jer onda pusimo onu lovu za kupnju para. a i ako se dobije opet ova mafijoza u kladionicama ovde bi nam mogla stvarati probleme za tako velik dobitak
za sad su se samo vedo,globus i nadgledach javili za ucesce pa eto ako neko jos bude htio bujrum. plan je do subote navece da se ceka za javljanje raje a u nedelju se sa zainteresovanim nalazim da skupimo lovu i da se detaljno dogovorimo. mozda neko bude imao jos neki prijedlog
- Globus
#6174 Re: Kladionica
Jel mislis da se skupimo do ove subote il sljedece ?
par je 30.5 .. znaci ne ove sljedece nego one tamo ako sam dobar matematicar ?
Ja sam iz Zenice ..
mogu ja doc tamo al dodjem li djaba odmah cu do Hercegovine produzit

- PriNc_ba
#6175 Re: Kladionica
hahahaah pa dobijamo par u ponedeljak i treba odmah uplatiti da ne bude kakvih promijena kvota i slicnoGlobus wrote:Jel mislis da se skupimo do ove subote il sljedece ?par je 30.5 .. znaci ne ove sljedece nego one tamo ako sam dobar matematicar ?
Ja sam iz Zenice ..
mogu ja doc tamo al dodjem li djaba odmah cu do Hercegovine produzit
![]()
uglavnom hocemo u ponedeljak sada ili utorak da uplatimo. kad uplatim dat cu svima vama sifru da mozete uci i vidjeti da je palo kladjenje na taj i taj par