I ovo je alat ...kakav nered wrote:moj tata ima takvu...za alat
žemski
Moderator: anex
I ovo je alat ...kakav nered wrote:moj tata ima takvu...za alat
zamzija wrote:I ovo je alat ...kakav nered wrote:moj tata ima takvu...za alat
žemski
zamzija wrote:Ma kupi ti sebi svoju!
Al' pazi da ih ne zamijenite![]()
Da ne bi on popravljao stvari sa četkicom za rumenilo, a ti nanosila sjene šarafcigerom
kazu da catrice valja, ja ne znam jer koristim max factorovu olovku, ali svakako kontam uzeti i taj set da isprobamkakav nered wrote:koristim one četkice što dođu uz sjene ili kupim od artdeco..i popravljam s štapićima za ušiVenomousV wrote:ja sma uzela 3 male plasticne prije neke 2 sedmice i primjetila da sma urednija otkad njih imam (turala sam vam sliku)
al sam shvatila da mi trebaju jos 2 da sve kako treba stane
@kakav nered: uopce sse ne vidi da nemas cetkica, a ionako se sjena najbolje prstima nanosi (pretpostavljam da si ti aplikatorima al eto probaj i prstima)
samo bih ti preporucila neki eyebrow set cisto da popunis neke praznine u obrvama, inace su lijepe
@LONGMAN: dosta je nama i oko da ti vidimoiako su ti i sad dobre imas nevjerovatan potencijal za savrsene obrve (vec sam ti ih u svojoj glavi cupnula
)
probam prstima
a za obrve... ma sama ih pokvarim kad ih šišam... odradim to nabrzaka pa onda ne budu baš naj naj...
morat ćeš mi preporučiti neki eyebrow set, da se ne vraćam i tražim....ako ti nije mrskoja nemam pojma ni šta tu sve dođe
hehehe ni kako se koristi
hvala
VenomousV wrote: kazu da catrice valja, ja ne znam jer koristim max factorovu olovku, ali svakako kontam uzeti i taj set da isprobam
Haj sjeti se ako je neko dobar u pitanjuladyblue18 wrote:Ti meni licis na nekogabez_ideje wrote:Narucih oriflejmov cherry garden,pa tek oprobah......proljece,ptice cvrkucu ovo ono XD
![]()
Od ove zelenkaste sjene nisam puno ocekivala,jer nema ni pravog poklopca![]()
![]()
,al boja ispade super....rozo je rumenilo XD
![]()
Mislim znam kako izgledas i sve to, ali sad skontah da ti meni fakat licis na nekoga ali da me ubijes ne mogu se sjetiti na koga.
![]()
Inace zene zasto kukate za elfove lakovekod mene evo vec drugi dan sve normala, trebaju dva sloja da se dobije boja identicna iz bocice, ali nista im ne fali do sada
anytimekakav nered wrote:VenomousV wrote: kazu da catrice valja, ja ne znam jer koristim max factorovu olovku, ali svakako kontam uzeti i taj set da isprobam
hvala
E onda ja jednostavno nisam imala srećeladyblue18 wrote: Inace zene zasto kukate za elfove lakovekod mene evo vec drugi dan sve normala, trebaju dva sloja da se dobije boja identicna iz bocice, ali nista im ne fali do sada
zamzija wrote:Doći ćemo svi do one velike prozirne kutije što ima @becouse of you
Ono je stvarno super stvar, kontam da uzmem i ja jednu takvu, ali za druge sitnice
Ja opet imam gomilu naušnica, ogrlica, narukvica ......samo ih gomilam ....
hvalatenkju......maskara,essence multi action
boracha wrote:i je li u kozmu snizenje catrice kao sto neke rece, je li ko isao
Kutija je stvarno super, hvalim je na sva ustabecause_of_you wrote:Kutija je super, više nema gubljenja šminke po kući
A i preglednija je više od bilo kojeg nesesera i lako za držati urednom
![]()
Ko ono prigovori da je ovo puno šminke, nije Boga mi, samo je kutija u prvom planu, a zapravo su joj manje dimenzije
![]()
ne dodje u najlonu, a los je on, stvarno je los i razmazuje seyellow cat wrote:Samo da pitam nekog ko se bavi oriflamom..
Stigao mi juče smeđi tuš u olovci, ali nema najlona okolo na pakovanju i sav mi je čudan nekako, vodenast, malo čak i umeljan kad otvoriš poklopac. Pa da pitam nekog ko se tim bavi ili je već naručivao, dođe li taj tuš u olovci zapakovan ili ne?
Inače, ne naručujte ga, očajan je!
Imaju ove kutije i u Fisu, ja kupila za kolacezamzija wrote:Kutija je stvarno super, hvalim je na sva ustabecause_of_you wrote:Kutija je super, više nema gubljenja šminke po kući
A i preglednija je više od bilo kojeg nesesera i lako za držati urednom
![]()
Ko ono prigovori da je ovo puno šminke, nije Boga mi, samo je kutija u prvom planu, a zapravo su joj manje dimenzije
![]()
![]()
A jel možeš molim te reći gdje si je kupila, baš sam se nameračila da i sebi jednu kupim, ali ne znam gdje ih ima. Hvala ti puno