Pa to djeca već rade kad su u pratnji roditeljaMargita81 wrote:Ja mrtva ozbiljna predlazem da ako nista djecu poticemo da slobodno vrse nuzdu isto tako po ulici, na travi, parkovima ustvari gdje stignu.
Zasto da ne pobogu, ono sto vlasnik psa od 30kg ostavi na sred ulice nije nista manje od onog sto djeca urade.
Problem pasa lutalica
-
nellismo
#6151 Re: Problem pasa lutalica
-
L u c i f e r
#6152 Re: Problem pasa lutalica
Ne samo to, predlazem da iz protesta pocMemo da kenjamo po parkovima.Margita81 wrote:Ja mrtva ozbiljna predlazem da ako nista djecu poticemo da slobodno vrse nuzdu isto tako po ulici, na travi, parkovima ustvari gdje stignu.
Zasto da ne pobogu, ono sto vlasnik psa od 30kg ostavi na sred ulice nije nista manje od onog sto djeca urade.
U to ime, odo odma da dam svoj skromni doprinos i istovarim jedno po kile na tobogan...
-
pakica_
#6153 Re: Problem pasa lutalica
Kod mene metar tih slika.. I kad sam pitala amelu turalic u nekoj radio emisiji zasto to daju psima, receno je da je to donacija za radnike i njihovu djecuHemera wrote:Pričalo se u azilu Prača da su Plazmom hranili pse,a imaju i slike.ZA DogsTrust ne znam,ali ne bi bilo iznenađujuće.
I da, kupim govna iza svojih kerova i gadjala bih svakoga ovim svojim vecim kerom vlasnike koji ignorisu da im se pasce istovarilo
-
pakica_
#6154 Re: Problem pasa lutalica
nellismo wrote:Pa to djeca već rade kad su u pratnji roditeljaMargita81 wrote:Ja mrtva ozbiljna predlazem da ako nista djecu poticemo da slobodno vrse nuzdu isto tako po ulici, na travi, parkovima ustvari gdje stignu.
- Warashii
#6155 Re: Problem pasa lutalica
Svaka tebi cast.pakica_ wrote:Kod mene metar tih slika.. I kad sam pitala amelu turalic u nekoj radio emisiji zasto to daju psima, receno je da je to donacija za radnike i njihovu djecuHemera wrote:Pričalo se u azilu Prača da su Plazmom hranili pse,a imaju i slike.ZA DogsTrust ne znam,ali ne bi bilo iznenađujuće.a kad sam pitala sto je istek'o rok i zasto ta coko plazma stoji u hladnjaci, ukinuse me iz programa
dogs trust tad nije bio u planu, tako da ovo nema veze s njima
I da, kupim govna iza svojih kerova i gadjala bih svakoga ovim svojim vecim kerom vlasnike koji ignorisu da im se pasce istovarilo
Kod nas je brdu vlasnika ljubimaca to razlog da izvedu psa, da obavi nuzdu i da ovi to izignorisu.
A ima cinjenica je i tog sa djecom, pa ima i pelena za jednoskratnu upotrebu bacenih sa prozora.
Svega u Bozijoj basti.
- MJAU - da
#6156 Re: Problem pasa lutalica
Warashii wrote:Svaka tebi cast.pakica_ wrote:Kod mene metar tih slika.. I kad sam pitala amelu turalic u nekoj radio emisiji zasto to daju psima, receno je da je to donacija za radnike i njihovu djecuHemera wrote:Pričalo se u azilu Prača da su Plazmom hranili pse,a imaju i slike.ZA DogsTrust ne znam,ali ne bi bilo iznenađujuće.a kad sam pitala sto je istek'o rok i zasto ta coko plazma stoji u hladnjaci, ukinuse me iz programa
dogs trust tad nije bio u planu, tako da ovo nema veze s njima
Kod nas je brdu vlasnika ljubimaca to razlog da izvedu psa, da obavi nuzdu i da ovi to izignorisu.
A ima cinjenica je i tog sa djecom, pa ima i pelena za jednoskratnu upotrebu bacenih sa prozora.
Svega u Bozijoj basti.
-
zrakomlat
#6157 Re: Problem pasa lutalica
Riješava li iko probleme s džukelama obzirom da papa dolazi?
- MJAU - da
#6158 Re: Problem pasa lutalica
zrakomlat wrote:Riješava li iko probleme s džukelama obzirom da papa dolazi?
Nije im niko rekao, pa ne dolazi "kralj od Saudijske Arabije" kojem je pašče prljavo, nego Papito.
-
zrakomlat
#6159 Re: Problem pasa lutalica
Aha, po Vatikanu ne možeš oči otvoriti od njih, sve jedan na drugom.MJAU - da wrote:zrakomlat wrote:Riješava li iko probleme s džukelama obzirom da papa dolazi?
Nije im niko rekao, pa ne dolazi "kralj od Saudijske Arabije" kojem je pašče prljavo, nego Papito.
- MJAU - da
#6160 Re: Problem pasa lutalica
Ne znam, nisam bila tamo, ćafirima zabranili, a nije kod njih paščad zabranjena kao nečista živuljka, zato velim, nije im niko rekao.zrakomlat wrote:Aha, po Vatikanu ne možeš oči otvoriti od njih, sve jedan na drugom.MJAU - da wrote:zrakomlat wrote:Riješava li iko probleme s džukelama obzirom da papa dolazi?
http://www.dailyedge.ie/pope-francis-do ... 8-Dec2014/
Vidiš.
-
pakica_
#6161 Re: Problem pasa lutalica
MJAU - da wrote:
"ova" pakica bi trebala održavati kurseve ponašanja vlasnicima ljubimaca, fkt, svega se naselilo u šeher, pa bi da budu moderni, ono vide tebe sa pudlicom, pa misle to je moderno u gradu, hajmo i mi jednu pudlu.
Dzaba ti kurs, kad ti papku prije utjeras metar u dupe, nego cenat u glavu.. HeštegBaznia!!
- Oligarh
#6162 Re: Problem pasa lutalica
Imate na Av Mau FB profilu da je danas Lokom uklonio pse ispred skupštine, kao i neke slike kako kupe pse u zelenom pojasu između saobraćajnica prekoputa Alte i Skupštine.
-
Naslovnica
#6163 Re: Problem pasa lutalica
IDIOTI!
Povrijeđena tri uposlenika
SARAJEVO Nepoznate osobe vatrenim oružjem napale direktora Veterinarske stanice
Nepoznate osobe naoružane vatrenim i hladnim oružjem, napale su direktora Veterinarske stanice, Mustafu Mrkulića i uposlenike Higijenskog servisa za hvatanje pasa- lutalica Općine Novi Grad Sarajevo, na radnom mjestu u Veterinarskoj stanici u Reljevu.
Kako saznajemo iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo (KS), u napadu su povrijeđena tri uposlenika Higijenskog servisa i Veterinarske stanice.
- Nije došlo do upotrebe vatrenog oružja. Trenutno je u toku policijski uviđaj, a povrijeđenim uposlenicima se ukazuje medicinska pomoć nakon čega će biti poznat stepen povreda koje su zadobili - kazali su nam iz MUP-a KS.
Uviđaj obavljaju pripadnici Treće PU, ispred Veterinarske stanice u Reljevu.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/181362/saraje ... neYfr.dpuf
Povrijeđena tri uposlenika
SARAJEVO Nepoznate osobe vatrenim oružjem napale direktora Veterinarske stanice
Nepoznate osobe naoružane vatrenim i hladnim oružjem, napale su direktora Veterinarske stanice, Mustafu Mrkulića i uposlenike Higijenskog servisa za hvatanje pasa- lutalica Općine Novi Grad Sarajevo, na radnom mjestu u Veterinarskoj stanici u Reljevu.
Kako saznajemo iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo (KS), u napadu su povrijeđena tri uposlenika Higijenskog servisa i Veterinarske stanice.
- Nije došlo do upotrebe vatrenog oružja. Trenutno je u toku policijski uviđaj, a povrijeđenim uposlenicima se ukazuje medicinska pomoć nakon čega će biti poznat stepen povreda koje su zadobili - kazali su nam iz MUP-a KS.
Uviđaj obavljaju pripadnici Treće PU, ispred Veterinarske stanice u Reljevu.
- See more at: http://www.avaz.ba/clanak/181362/saraje ... neYfr.dpuf
- jasko_ba
#6164 Re: Problem pasa lutalica
Pasce uber alles!
Hipsterska "omladina" postala i agresivna

Tom prilikom, povrijeđena su tri uposlenika Higijenskog servisa i Veterinarske stanice.
Last edited by jasko_ba on 05/06/2015 14:19, edited 2 times in total.
-
Naslovnica
#6165 Re: Problem pasa lutalica
Čuj ti bolesnih idiota, oni bi ubijali i palili...nazi metode.
- Oligarh
#6166 Re: Problem pasa lutalica
Tretirati kao kriv.djelo terorizma, napad na državnu službu u danima najveće moguće sigurnosne pripravnosti. Shodno tome tako ih i procesuirati. A ovo što likuju nad ovim terorističkim činom po društvenim mjerama obavezno staviti na mjere ova dva dana i pozvati na saslušanje i kriminalističku obradu.
-
Gabrielo
#6167 Re: Problem pasa lutalica
Opet zenske koje pate od nejebice.jasko_ba wrote:Pasce uber alles!Hipsterska "omladina" postala i agresivna
![]()
Tom prilikom, povrijeđena su tri uposlenika Higijenskog servisa i Veterinarske stanice.
- Halcyon
#6168 Re: Problem pasa lutalica
Dogs Trust psihički poremećene osobe... Sad već s riječi prelaze na djela, šta je sljedeće, ubijanje one djece koju redovno proklinju na svojim bijednim Facebook profilima?
S ovim bolesnim individuama se društvo pod hitno mora suočit inače smo svi kolektivno yebani da valja.
S ovim bolesnim individuama se društvo pod hitno mora suočit inače smo svi kolektivno yebani da valja.
- oldtajmer
#6169 Re: Problem pasa lutalica
ove budale treba isto pohvatati kao kerove i sprcat ih u azil iza resetaka,ocito je da su itekako opasni po okolinu
volim ja pse kao i ostale zivotinje ali jbg treba znati granicu,valjda treba da je sigurnost ljudi na prvom mjestu
volim ja pse kao i ostale zivotinje ali jbg treba znati granicu,valjda treba da je sigurnost ljudi na prvom mjestu
-
zrakomlat
#6170 Re: Problem pasa lutalica
A kakvo je stanje u Sarajevu s lutalicama u odnosu na prethodni period, kad je ova tema pičila punom parom. Ima li pomaka?
-
The Realist
#6171 Re: Problem pasa lutalica
E samo ne znam kako ovo nije dovoljno da se krene u konkretan obračun, kako sa problemom pasa lutalica, tako i sa ovim "aktivistima".
-
pakica_
#6172 Re: Problem pasa lutalica
Ni prvi ni zadnji put da su dobili po p... 
Hoce da tuku zene? Dobili su sta su trazili.. Jbg, vi znate samo jednu stranu, "finu" stranu Lokoma koji kupi cuke.. Ok, da samo to rade, aferim.. Ali malo se puno kurce (za to ne znate, pa me ne cude ovakvi komentari) i malo puno misle da su uhvatili boga za... Znate vec sta... Prc!
Hoce da tuku zene? Dobili su sta su trazili.. Jbg, vi znate samo jednu stranu, "finu" stranu Lokoma koji kupi cuke.. Ok, da samo to rade, aferim.. Ali malo se puno kurce (za to ne znate, pa me ne cude ovakvi komentari) i malo puno misle da su uhvatili boga za... Znate vec sta... Prc!
- simonese
#6173 Re: Problem pasa lutalica
od danas ja udaram i to odmah u komsiluku
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#6174 Re: Problem pasa lutalica
koje su to piČke samo noževi i pištolji...da vidiš kad ćika pici izvadi kuburu i sekirĆe... bježte noge usra vas gujca...Zbog pasa lutalica pretučeni direktor Veterinarske stanice i uposlenici Higijenskog zavoda
Piše: E. F.
Fadil Muhović, direktor Veterinarske stanice KS te dva uposlenika Higijenskog zavoda za hvatanje pasa lutalica Općine Novi Grad Sarajevo povrijeđeni su i to nakon što ih je danas oko podneva na njihovom radnom mjestu u Reljevu napala grupa od desetak osoba izudaravši ih pištoljima, palicama i noževima, saznaje Klix.ba.
Zbog pasa lutalica pretučeni direktor Veterinarske stanice i uposlenici Higijenskog zavoda
Naime, kako saznajemo, meta napada najprije je bio Edin Ismo, uposlenik od kojega je desetak osoba, među kojima su bile i neke poznate kao aktivisti za zaštitu životinja, tražilo da im vrate pse koji su uklonjeni sa ulice.
"Tražili su da im damo pet pasa koje smo upravo doveli sa Šipa. Pojasnio sam kako to nije moguće i kako moraju podnijeti zahtjev za udomljavanje psa. Tada je jedna djevojka koja je bila među njima otišla u auto i donijela pištolj", priča nam Ismo.
Odmah potom nasilnici su nasrnuli na njega, a čuvši galamu izašao je i direktor Veterinarske stanice Fadil Muhović kao i Nirmel Babić. No, nasilnici su nasrnuli i na njih te im nanijeli ozbiljne povrede. Navodno, neki su nosili palice i noževe kojima su i uništili automobil Higijenskog zavoda.
Ubrzo su svi pobjegli, a cijeli slučaj je prijavljen policiji koja je obavila uviđaj na mjestu događaja te radi na utvrđivanju identiteta i pronalasku napadača na trojicu muškaraca.
S druge strane, oni su prebačeni na KUM Kliničkog centra u Sarajevu kako bi im se ukazala medicinska pomoć te je u toku utvrđivanje stepena njihovih povreda.
- Oligarh
#6175 Re: Problem pasa lutalica
Pa ako oružje rješava probleme, da ga se onda svi prihvatimo?! Pa kada mi slijedeći put skoči pas na dijete kao što mi se desilo u Velikom parku, ohladim prvo njega i još članove njegovog čopora, a onda grupišem metke po abdomenima i plućnim krilima aktivista. A moram ti priznati da sam mnogo, mnogo obučeniji za upotrebu raznih vrsta oružja od svih tih aktivista.pakica_ wrote:Ni prvi ni zadnji put da su dobili po p...
Kako samo ne vidiš da pozivaš na anarhiju, a dobro znaš da biste u tom slučaju samo vi nasilni aktivisti tu izvukli mnogo deblji kraj. I to ne od države, već od većine stanovništva ovog grada.