Jedne prilike, kisa pada, potez Sarajevo - Gorazde, 8 udesa
Ista prica je sa Hercegovinom, potezom prema Bihacu, Tuzli.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ima ona stara:quarterback wrote: .........sa bijesnih 60 konja...
idioti
Ma jok nego i lokalni novinari praznuju pa nemaju portali tipa klix šta c/pzdruzdjo wrote:Cekajte ljudi.
Bajram bio juce, a danas prilicno prazna crna hronika po portalima i novinama???
Da li je to nada konacno zakucala i na nasa vrata????
Mozda nije u KS, ali zato...zdruzdjo wrote:Cekajte ljudi.
Bajram bio juce, a danas prilicno prazna crna hronika po portalima i novinama???
Da li je to nada konacno zakucala i na nasa vrata????
dok jednom neko ne stisne gas na pola preticanja...zdruzdjo wrote:Ima ona stara:quarterback wrote: .........sa bijesnih 60 konja...
idioti
Boj ne bije ljuto oružije vec boj bije srce u junaka.
Hahahaha
Ako nije sarkazam, ne znam kakve veze ima jedno s drugim, al ajde nek ti bude!kloniran wrote:hejteri i ljubomorne dusetempuser wrote:
Vis-a-vis te price meni je godinama bilo najstrasnije kad vikednom navecer ili za praznik moram potezima Vogosca - Sarajevo ili npr. Djurdjevik - Tuzla i Srebrenik - Tuzla gdje lokalni trkaci misle da su i oni i auti svemoguci. Pa godinama je svako dan - dva u novinama bila vijest o udesu u Vogosci, Kobiljoj Glavi, Hotonju gdje je X.X. (YY god) nastanjen u Vogosci vozilom Golf/Jetta zbog neprilagodjene brzine izgubio kontrolu i sletio s ceste/presau u suprotnu traku...
ma zajebajem setempuser wrote:Ako nije sarkazam, ne znam kakve veze ima jedno s drugim, al ajde nek ti bude!kloniran wrote:hejteri i ljubomorne dusetempuser wrote:
Vis-a-vis te price meni je godinama bilo najstrasnije kad vikednom navecer ili za praznik moram potezima Vogosca - Sarajevo ili npr. Djurdjevik - Tuzla i Srebrenik - Tuzla gdje lokalni trkaci misle da su i oni i auti svemoguci. Pa godinama je svako dan - dva u novinama bila vijest o udesu u Vogosci, Kobiljoj Glavi, Hotonju gdje je X.X. (YY god) nastanjen u Vogosci vozilom Golf/Jetta zbog neprilagodjene brzine izgubio kontrolu i sletio s ceste/presau u suprotnu traku...
Dvadesetčetverogodišnja E.O. je poginula u četvrtak, 15 minuta poslije ponoći, na magistralnom putu M-4 Tuzla-Doboj u mjestu Devetak, općina Lukavac. Dvadesetsedmogodišnji E.K. je zadobio teže povrede zbog kojih je hospitaliziran u UKC-u Tuzla. Kako saznajemo, do nesreće je najvjerovatnije došlo kada je vozač E.K. izgubio kontrolu nad automobilom ‘passat’ i sletio s ceste. Stradala djevojka je bila na mjestu suvozača.
Juce potez od Marin Dvora pa do Vijecnice...oko 16:00....pa ludilo, neka fica se zakucala u nekog terenca, isto muha u slona da zalijepi, nesto nize, kod pozorista, Octavia na sred puta, policijarelax11 wrote:Uuu vcrs je bila noc trkacaa![]()
hopi wrote:potez pazarić hadžići pretekne me neki stari fiat prilično brzo je vozio , ok, uvijek se desno povučem i prođe on
za par minuta dolazim opet iza njega, ide pravac on 60 vozi, ja žmigavac i obiđem ga normala, mislim da je dodao gasa ali ne utiče puno jer mi je auto iako neatraktvino i staro sasvim sposobno ga preteći
ja on se istog trena upalio, priljepio za mene, upalio duga i krenuo preticati iako je puna počela i ide auto iz drugog smjera, ja se skroz desno povučem i kočim
inače stvarno ne znam šta je u zadnje vrijeme, ne pamtim dužu vožnju a da neko ne napravi neku veću glupost