Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jarobot wrote:Ma nije do rutera .Sigurno ima dosta uređaja nakačenih na wireless i dolazi do podudaranja i miješanaj adresa.
Moguce, ako je spojeno 13-15 uredjaja
Ja sam testirao da je do routera, ne samo kod sebe i ne samo na telemachu. Isti stanje i na LOLu gdje je novi router rijesio problem, kako signala, tako i brzine.
jarobot wrote:Ma nije do rutera .Sigurno ima dosta uređaja nakačenih na wireless i dolazi do podudaranja i miješanaj adresa.
Moguce, ako je spojeno 13-15 uredjaja
Ja sam testirao da je do routera, ne samo kod sebe i ne samo na telemachu. Isti stanje i na LOLu gdje je novi router rijesio problem, kako signala, tako i brzine.
Iz tvog routera ide kabal u ovaj router i to je to. Mogu biti jedan kraj drugog, ili po zelji. Bitno je da znas da ce iz postojeceg routera ici kabal u ovaj drugi. Kod mene su jedan kraj drugog, spojeni sa 30cm kabla.
Nakon toga, na routeru od telekoma iskljucis wi fi, ili nazoves njih da iskljuce, jer nema potrebe da imas 2 wi fi signala.
seoBIH wrote:Ako postavim link biti ce reklama Vec brisu postove na ovoj temi, iako sam rekao da sam pretplatnik i usluga telekoma, ali kada god se pomene drugi operater brisu postove.
Paket se zove S Net+.
Ma realno, GB mi je dovoljan.
Dovoljan, kako nije, kada svako malo gledas gdje ima WI FI i u svakom mjestu pitas za sifru I ja nisam trosio vise od 1GB mobilnog neta, a sada ne potrosim ispod 7GB, jer vise nisam ogranicen. Ne cekam wi fi da pogledam neki video...
To jeste tačno. Gdje god da dođeš pitaš za wi-fi. Kako pređoh na pretplatu 100 MB skršio za 3 dana. Nisam ni skontao da je otišlo toliko.
Al eto, tješim se da neću da visim plaho na mobitelu, pa mi je ograničenje net-a dobro došlo.
The BEN10 wrote:
To jeste tačno. Gdje god da dođeš pitaš za wi-fi. Kako pređoh na pretplatu 100 MB skršio za 3 dana. Nisam ni skontao da je otišlo toliko.
Al eto, tješim se da neću da visim plaho na mobitelu, pa mi je ograničenje net-a dobro došlo.
Ja potrošio 463.2MB od početka mjeseca(a aktiviram 1GB 7 dana 3KM 4 puta mjesečno), sinoć je bilo 320 nego sam pustio par pjesama preko youtubea, baš malo potrošim, ne možeš ni potrošit kad je odron od brzine u većini slučajeva, kada mi najviše treba brzina katastrofa gdje god se nalazio...
Već imam aktiviraj mojmini 15 paket, da li bi uz ovaj paket mogao aktivirati i mNET mFLAT 1, izađe cijena cca 29 KM, a imao bih 7 GB interneta.
Imate li preporuku za neki drugi paket cca oko 30 KM, a da ima 6+GB interneta?
hvala
Adoxxx wrote:Već imam aktiviraj mojmini 15 paket, da li bi uz ovaj paket mogao aktivirati i mNET mFLAT 1, izađe cijena cca 29 KM, a imao bih 7 GB interneta.
Imate li preporuku za neki drugi paket cca oko 30 KM, a da ima 6+GB interneta?
hvala
ne znam da li je ovaj nolimit M jos uvijek na akciji... 36 maraka, 6gb neta
Koliko imam informaciju sada u Telecomu slijedi dobra akcija. neki paketi će imati 6 mjeseci 50% popusta, 24 mjeseca besplatan plc ili wifi extender
čekamo uskoro više info
Dr_Help wrote:Koliko imam informaciju sada u Telecomu slijedi dobra akcija. neki paketi će imati 6 mjeseci 50% popusta, 24 mjeseca besplatan plc ili wifi extender
čekamo uskoro više info
kakva li ce akcija biti... jel za net, ili za bhmobile, ili..ili , za staa
Državna vlada usvojila odluku o uvođenju 4G mreže, šta ovo znači u praksi, možemo li skoro očekivati taj već zastarjeli 4G ili je opet mrtvo slovo na papiru?
escobar__ wrote:Državna vlada usvojila odluku o uvođenju 4G mreže, šta ovo znači u praksi, možemo li skoro očekivati taj već zastarjeli 4G ili je opet mrtvo slovo na papiru?
Pa kažu za 5 godina očekuju potpunu pokrivenost. Dakle za jedno godinu do dvije možemo početi koristiti.
Imaju sve, samo nemaju kadar, stranački uhljebi sve koče, a inače bi za godinu imali potpunu pokrivenost i davno bi se izglasao zakon za 4G mrežu da političari nisu kočili.