Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba napraviti pauzu i onda ce procepiti ... Covjek se zasiti i onda igra bezveze, cisto da se odigra, a lova nestaje sa racuna. Zato odmoriti malo, pa polako.
Eto ja konj danas stavim x na romu, keca na hamburg i dvicu na totenhem. Kontam nece MUFC zijaniti, hajd moze x i eto bi x
Na drugim igram oba daju gol i pobjedu Totenhema i tu padnem... Ma ne vrijedi trositi zivce na ovo, a i repa.
Gledam plaćeni oglas lutrije o dobitku od 260 000 KM na super loto- u 11.08. 2018 i odem da provjerim na stranici lutrije. Kad tamo tog dana uopšte nije izvučena šestica i i dalje je JP 1 600 000 KM. Provjerim privremeni izvještaj i nema ništa o dobitku te vrste
Edit: našao sam...ipak ima . Nije mi jasno zašto piše pored broja dobitka 0,20? Jel se to moze igrati po kombinaciji koliko hoćeš? Znam da je jedna kombinacija 0,50 KM i zato ne igram loto jer je preskupo. Igra li iko od vas?
channel10 wrote:Gledam plaćeni oglas lutrije o dobitku od 260 000 KM na super loto- u 11.08. 2018 i odem da provjerim na stranici lutrije. Kad tamo tog dana uopšte nije izvučena šestica i i dalje je JP 1 600 000 KM. Provjerim privremeni izvještaj i nema ništa o dobitku te vrste
Edit: našao sam...ipak ima . Nije mi jasno zašto piše pored broja dobitka 0,20? Jel se to moze igrati po kombinaciji koliko hoćeš? Znam da je jedna kombinacija 0,50 KM i zato ne igram loto jer je preskupo. Igra li iko od vas?
kako ih zovu, parcijalni sistemski listići. ovaj je odigrao taj, uplatio 20% (odnosno 0,10 umjesto 0,50 po kombinaciji), te samim tim uzeo 20% šestice. a JP je bio iznad 1800000 do tog kola