Gdje je optika imaces punu brzinu interneta sa upaljena 3 stb-a, jer kod optike je sve u redu sto se toga tice.aditon wrote:ovo mene najviše zanima jer znam da je ranije bilo problema u postizanju deklarisanih brzina...da li su ove stvari popravljenje na adresama gdje je optika dovedena? da li je uopšte moguće dobiti neki probni period korištenja usluge, da vidim da li mogu dobiti ono što bih plaćao?
BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
kakaljin
#61301 Re: BHTelecom All About
- aditon
#61302 Re: BHTelecom All About
tako sam i mislio, ali reko da ipak provjerimkakaljin wrote:Gdje je optika imaces punu brzinu interneta sa upaljena 3 stb-a, jer kod optike je sve u redu sto se toga tice.aditon wrote:ovo mene najviše zanima jer znam da je ranije bilo problema u postizanju deklarisanih brzina...da li su ove stvari popravljenje na adresama gdje je optika dovedena? da li je uopšte moguće dobiti neki probni period korištenja usluge, da vidim da li mogu dobiti ono što bih plaćao?
- Cossack
-
Samso
#61304 Re: BHTelecom All About
Ima li sta novo? Dosadile ove vijesti o produzavanju postojecih akcija 
-
djama
#61305 Re: BHTelecom All About
eh taman da produzim za ove duple kolicine neta...
istekao mi prosli ugovor u januaru i bas sam se pitao hoce li biti nova akcija
istekao mi prosli ugovor u januaru i bas sam se pitao hoce li biti nova akcija
- arnes_king
#61306 Re: BHTelecom All About
Kod mene nije optika pa imam full brzinu i kada su upaljena 3 STB-a. Nisam nikada primjetio da mi pada brzina i od kada sam na mojatv paketu bas sam prezadovoljan internetom, a evo pocinjem biti i sa mojatv. Brzina mi je 50/2 i cini se da mi parica upload veci ne podrzava a download bi mogao ici do 70.aditon wrote:ovo mene najviše zanima jer znam da je ranije bilo problema u postizanju deklarisanih brzina...da li su ove stvari popravljenje na adresama gdje je optika dovedena? da li je uopšte moguće dobiti neki probni period korištenja usluge, da vidim da li mogu dobiti ono što bih plaćao?
- Hyperthalamus
#61307 Re: BHTelecom All About
Ja znaci imam i srece....jos mi nisu ugasili pink i HD, download ostao 50, pusten upload 10 na modemu, samo sto eto...u praksi ne prelazi preko 2. Kaze tehnicar mora se odvrnuti "pipa" na vise mjesta pa da sacekam koji dan...ala7 wrote:I meni je rekao da sačekam ili da se žalim i da se vrstim na stari paket full plus dodatni. Ali najgore od sveg toga u jan su zahtjev o ukidanju dodatnog paketa 1 odma odradili (navodno nije mogao dodatni paket 1 i opcija 1 zajedno) a u feb kad sam zahtjev za promjenu paketa uradio na mtv full 4 to stoji na čekanju a uredno ispitano sve, pustili ljudi pink paket koji sam zahtjevao ali internet je čarobno slovo..Hyperthalamus wrote:Ja sam predao zahtjev prije 7 dana...danas bio tehnicar...modem pokazuje da su mi pustili brzinu od 50/8...mada speedtest pokazuje da je i dalje 50/2. On kaze da sacekam jos par dana pa ako ne bude primjene u uploadu, zovem 1444 i prijavim smetnju....kaze prije nekoliko dana mu se desila ista stvar kod jos jednog korisnika...btw jos mi nisu ugasili HD kanale i pink jer sam ih imao zbog dodatnog paketa 1.ala7 wrote:Ljudi.. Još ništa! Svaki dan sam zvao, slana urgencija, upisano sigurno 50 komentara za nekog iz centrale da je do njih i dalje nemam promjene paketa..
Najgore ne mogu ni ukinuti zahtjev prelaska, ne mogu ništa.
Zahtjev odrađen 6.2.2019.
Ne prelazite ljudi na druge pakete..
Imao normalno 50/2 a sad pišljivih 25/1 a modem podešen na 50/8 (postavljao sam sliku)..
-
Sehro
#61308 Re: BHTelecom All About
Izgleda ništa, dođe mart.. Slagaše opet..Samso wrote:Ima li sta novo? Dosadile ove vijesti o produzavanju postojecih akcija
-
kakaljin
#61309 Re: BHTelecom All About
Evo kopaju Hadzi-Idrizovu ulicu Sarajevu i provlace optiku.
- diablobih
#61310 Re: BHTelecom All About
Kopaju i dzidzikovac, kontam k'o da se BHT priprema za giga grad, a ne Telemach 
-
kakaljin
#61311 Re: BHTelecom All About
PA kako vidmo izgleda tako je, dok nigdje nisam vidio da neko kopa i da pise za telemach kopaju vec dugo vremenadiablobih wrote:Kopaju i dzidzikovac, kontam k'o da se BHT priprema za giga grad, a ne Telemach
- diablobih
#61312 Re: BHTelecom All About
Realno :Skakaljin wrote:PA kako vidmo izgleda tako je, dok nigdje nisam vidio da neko kopa i da pise za telemach kopaju vec dugo vremenadiablobih wrote:Kopaju i dzidzikovac, kontam k'o da se BHT priprema za giga grad, a ne Telemach
- REDDEVILS
#61313 Re: BHTelecom All About
Koliko kosta metar optickog kabla,jer bih htjeo isti razvesti u kuci 
-
Samso
#61314 Re: BHTelecom All About
https://www.schrack.ba/trgovina/informa ... kabel.htmlREDDEVILS wrote:Koliko kosta metar optickog kabla,jer bih htjeo isti razvesti u kuci
-
kakaljin
#61315 Re: BHTelecom All About
REDDEVILS wrote:Koliko kosta metar optickog kabla,jer bih htjeo isti razvesti u kuci
Ako uvodis optiku telecoma oni ce ti opticki kabal razvuci dokle trebe za modem, a ti kasnije iz modema mreznim kablovima razvodis po kuci, a oni isto do STB ova razvuku.
-
rizibizi
#61316 Re: BHTelecom All About
Ovo sam jednom u zivotu potpisao i nikad vise...hvala vam za popuste na pretplati koji se racunaju kao popust koji se ostvari prilikom kupovine uredjaja, ove akcije je na ovaj nacin mogao da osmisli samo neko kome digitron nema solarno napajanje a baterija prazna i nestalo struje pa ne moze racunar da upali. Umjesto da narodu date sto vise da bi sto vise uzeli vi se stiscete ko mlada pred svekrvom.Cossack wrote:https://bhtelecom.ba/vijest+M5ec14108c8e.html
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#61317 Re: BHTelecom All About
Čaršija , povlači se optika Damask radnje svediablobih wrote:Kopaju i dzidzikovac, kontam k'o da se BHT priprema za giga grad, a ne Telemach
- REDDEVILS
#61318 Re: BHTelecom All About
Imam ja sve razvucene Lan kablove cat 6 razvucene i svaka soba mi ima po jednu lan uticnicu s dva lan ulaza za Moja TV Net i internet a ostavio sam buzir crjevo za optiku pa samo trebam da ga provucem do modemakakaljin wrote:REDDEVILS wrote:Koliko kosta metar optickog kabla,jer bih htjeo isti razvesti u kuci
Ako uvodis optiku telecoma oni ce ti opticki kabal razvuci dokle trebe za modem, a ti kasnije iz modema mreznim kablovima razvodis po kuci, a oni isto do STB ova razvuku.
-
kakaljin
#61319 Re: BHTelecom All About
Pa oni ce onda provuci opticki kabal do modeme iz ulaza, tako sam i ja uradio oni dosli provukli opticki kabl do modema a vamo sve provedeno bilo i samo se skopcalo, iznenadili se da je sve spremno i da nemaju puno posla, pa su se i sami onda potrudili da mi sve nastimaju kada su spojili i nisu otisnli dok nije sve proradilo. A proradlo je za 10 minuta od spajanja i njihovog poziva centrali.REDDEVILS wrote:Imam ja sve razvucene Lan kablove cat 6 razvucene i svaka soba mi ima po jednu lan uticnicu s dva lan ulaza za Moja TV Net i internet a ostavio sam buzir crjevo za optiku pa samo trebam da ga provucem do modemakakaljin wrote:REDDEVILS wrote:Koliko kosta metar optickog kabla,jer bih htjeo isti razvesti u kuci
-
hiiamjasko
#61320 Re: BHTelecom All About
Poštovanje,
prvi put pišem ovdje pa se izvinjavam za sve greške koje napravim. Znači ovako, već sam zvao za povećanje pristupne brzine, rečeno mi je da ne postoji tehnička mogućnost za paket 30/8+ ( živim na selu pa nisam ni očekivao da će moći ) nakon toga sam zvao 1444 da bih pitao da li postoji mogućnost da mi puste maksimalnu moguću brzinu koju ja mogu ostvariti, primjera radi 20/5 a da to plaćam kao paket 30/8 međutim gospođa koja mi se javila nije znala dati odgovor na to, ukoliko neko ovdje zna da li je to moguće ili način na koji bih mogao ostvariti tu brzinu 30/8 bio bih vrlo zahvalan da mi napiše, unaprijed hvala.
prvi put pišem ovdje pa se izvinjavam za sve greške koje napravim. Znači ovako, već sam zvao za povećanje pristupne brzine, rečeno mi je da ne postoji tehnička mogućnost za paket 30/8+ ( živim na selu pa nisam ni očekivao da će moći ) nakon toga sam zvao 1444 da bih pitao da li postoji mogućnost da mi puste maksimalnu moguću brzinu koju ja mogu ostvariti, primjera radi 20/5 a da to plaćam kao paket 30/8 međutim gospođa koja mi se javila nije znala dati odgovor na to, ukoliko neko ovdje zna da li je to moguće ili način na koji bih mogao ostvariti tu brzinu 30/8 bio bih vrlo zahvalan da mi napiše, unaprijed hvala.
- arnes_king
#61321 Re: BHTelecom All About
Ja taman htio pitati da li mogu i ja produziti ako vec imam obavezan ugovor koji traje jos 12 mjeseci. Znaci ako bih i mogao i potpisao onda kada bih uzimao uredjaj ne bih na njega dobio popust?rizibizi wrote:Ovo sam jednom u zivotu potpisao i nikad vise...hvala vam za popuste na pretplati koji se racunaju kao popust koji se ostvari prilikom kupovine uredjaja, ove akcije je na ovaj nacin mogao da osmisli samo neko kome digitron nema solarno napajanje a baterija prazna i nestalo struje pa ne moze racunar da upali. Umjesto da narodu date sto vise da bi sto vise uzeli vi se stiscete ko mlada pred svekrvom.Cossack wrote:https://bhtelecom.ba/vijest+M5ec14108c8e.html
- REDDEVILS
#61322 Re: BHTelecom All About
Aktivirao sam neki dan bio Moja TV Multiscreen na mobitelu i koristio je mozda pola sata, e sad me zanima dali ja mogu na istom uredjaju aktivirati ponovno a da mi ne naplate ponovno dodatnih 3.50 KM
PS
Kako prebaciti video sadrzaj sa Moja TV Multiscreen na TV nisam vidio u aplikaciji da ima Cast opcija
PS
Kako prebaciti video sadrzaj sa Moja TV Multiscreen na TV nisam vidio u aplikaciji da ima Cast opcija
-
riko-ga
#61323 Re: BHTelecom All About
Po Novom Gradu su to prokopali prije 2-3 godine.Dr_Help wrote:Čaršija , povlači se optika Damask radnje svediablobih wrote:Kopaju i dzidzikovac, kontam k'o da se BHT priprema za giga grad, a ne Telemachide ide
-
rizibizi
#61324 Re: BHTelecom All About
Potpisivanjem ugovora sa ovim popustom automatski nemas mogucnost kupiti uredjaj s popustom jer si taj popust ostvario kroz pretplatuarnes_king wrote: Ja taman htio pitati da li mogu i ja produziti ako vec imam obavezan ugovor koji traje jos 12 mjeseci. Znaci ako bih i mogao i potpisao onda kada bih uzimao uredjaj ne bih na njega dobio popust?
- Dosadno mii
#61325 Re: BHTelecom All About
Mora li se ugovor potpisati ono na 12 ili 24 mj ako se zeli uzeti neki paket tipa moja tv 4