LAN 1 - Net
LAN 2 - Moja TV
LAN 3 - Moja TV
LAN 4 - Moja TV
LAN 5 - Net GE
Modem je Inbox V50U
Moderator: Benq
Drug filter, ako nisi ni pod kakvim ugovorom, ceker i modem i stb u njega i u najbližu poslovnicu.Filter wrote:pozdrav,
kad se odjavljuje usluga moja tv, popakuje se oprema odnese na salter i podnese zahtjev? to je to?
usluga prestaje sa datumom razduzivanjem opreme?
da li je neko nesto slicno radio pa da podijeli iskustvo. jucer bio na salteru da pitam, a momak nije bas siguran sta ciniti.
ugovor je istekao
Hajd' sto je konfuzna stranica, slao sam im mail da vidim da li mogu ispostovati brzinu od 100 Mbps. Imam osjecaj, kao da ce oni meni placati uslugu, a ne ja njima.Napisao adresu, naveo da koristim drugog provajdera i da sam zainteresovan za neki od paketa sa brzinom od 100Mbps. Njihovo je bilo samo da mi kazu da li na toj adresi ima mogucnosti za navedenu brzinu ili ne. Kao sto rekoh, kao da ce oni meni placati.aditon wrote:šta podrazumijeva ovaj osnovni paket u okviru moje tv, da li postoje neki drugi ili dodatni paketi?
Šta znače ove opcije? Malo mi je ovo sve konfuzno...zanima me paket s internetnom od 100/10, koje uz to kanale još dobijam? I ono najbitnije, da li se može uzeti samo internet s ovim brzinama, bez moje tv? Koliko košta samo usluga interneta?
Izuzetno je jednostavno, ovdje imaš koji paket šta nudi:aditon wrote:šta podrazumijeva ovaj osnovni paket u okviru moje tv, da li postoje neki drugi ili dodatni paketi?
Šta znače ove opcije? Malo mi je ovo sve konfuzno...zanima me paket s internetnom od 100/10, koje uz to kanale još dobijam? I ono najbitnije, da li se može uzeti samo internet s ovim brzinama, bez moje tv? Koliko košta samo usluga interneta?
poznato mi je to sve, ali ne mogu me oni više iznervirati nego Telemach što me nervira...inače u BiH nismo na bolje ni naučili i pustili smo da nas handri ko kako hoće. Ali kako vidim da šire optiku, i da su došli u moju mahalu, naravno da razmišljam o promjeni provajdera. Do sada sam zbog interneta bio korisnik Telemacha ali ako mi BHT može isporučiti ove deklarisane brzine, a s optikom će sigurno moći, onda znam šta mi je činiti.cincilator2012 wrote:Hajd' sto je konfuzna stranica, slao sam im mail da vidim da li mogu ispostovati brzinu od 100 Mbps. Imam osjecaj, kao da ce oni meni placati uslugu, a ne ja njima.Napisao adresu, naveo da koristim drugog provajdera i da sam zainteresovan za neki od paketa sa brzinom od 100Mbps. Njihovo je bilo samo da mi kazu da li na toj adresi ima mogucnosti za navedenu brzinu ili ne. Kao sto rekoh, kao da ce oni meni placati.aditon wrote:šta podrazumijeva ovaj osnovni paket u okviru moje tv, da li postoje neki drugi ili dodatni paketi?
pa hoće li ponuditi ove brzine putem optike i samo za uslugu interneta? Jer ovo sad je katastrofa, nismo u 2008 godini...Mislim ne bježim ja ni od moja tv paketa, ali kako mi je internet u cijeloj priči najbitniji, stoga me prevashodno interesuje samostalna usluga interneta ali po ovim brzinama koje nude i u moja tv paketima.Cossack wrote:Izuzetno je jednostavno, ovdje imaš koji paket šta nudi:aditon wrote:šta podrazumijeva ovaj osnovni paket u okviru moje tv, da li postoje neki drugi ili dodatni paketi?
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M512089ae44f.html
Samo internet su NetFlat paketi:
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7273
Samostalna usluga interneta je znatno skuplja nego kad se uzima u moja tv net ili full paketu.aditon wrote:šta podrazumijeva ovaj osnovni paket u okviru moje tv, da li postoje neki drugi ili dodatni paketi?
Samso wrote:Samostalna usluga interneta je znatno skuplja nego kad se uzima u moja tv net ili full paketu.aditon wrote:šta podrazumijeva ovaj osnovni paket u okviru moje tv, da li postoje neki drugi ili dodatni paketi?
Sto se tice kanala imao bi Osnovni TV paket a za HD kanale bi trebao doplatiti 4,10 KM cini mi se
zateznistub wrote:Drug filter, ako nisi ni pod kakvim ugovorom, ceker i modem i stb u njega i u najbližu poslovnicu.Filter wrote:pozdrav,
kad se odjavljuje usluga moja tv, popakuje se oprema odnese na salter i podnese zahtjev? to je to?
da li je neko nesto slicno radio pa da podijeli iskustvo. jucer bio na salteru da pitam, a momak nije bas siguran sta ciniti.
ugovor je istekao
Dobar dan dobar dan, meni ovo više ne treba a ni ovom gradu. Obračunaju ti do datuma za taj mjesec kad si donjeo opremu u cekeru.
Doviđenja doviđenja...
IPTV je, znaci odlazit ce neka kolicina brzine na upaljen resiver. A nije ni nemoguce ni optikom da ti ne isporuce punu brzinu, barem po nekim sa prijasnjih stranica.aditon wrote:hvala vam momci
edit
sad s optikom ne bi trebalo dolaziti do gubitka brzine interneta ukoliko je risiver ili stb kako ga zovu uključen?
Za moja tv puste dodatnu kolicinu protoka koji ce koristiti stb. Kad ti prikljuce moju tv brzinu trebaju testirati sa ukljucenim stb. Brzina mora biti ista bez obzira na stanje stb-a.aditon wrote:hvala vam momci
edit
sad s optikom ne bi trebalo dolaziti do gubitka brzine interneta ukoliko je risiver ili stb kako ga zovu uključen?
I kazu ti da dodjes u roku od 24 sata da platis dug , ako prelazis kod drugog operateraFilter wrote:zateznistub wrote:Drug filter, ako nisi ni pod kakvim ugovorom, ceker i modem i stb u njega i u najbližu poslovnicu.Filter wrote:pozdrav,
ugovor je istekao
Dobar dan dobar dan, meni ovo više ne treba a ni ovom gradu. Obračunaju ti do datuma za taj mjesec kad si donjeo opremu u cekeru.
Doviđenja doviđenja...hvala druze zubonjo
Nenedzadrk wrote:
I kazu ti da dodjes u roku od 24 sata da platis dug , ako prelazis kod drugog operatera
Zar poslije isteka ugovora oprema nije njegova!? Mislim da ne mora ništa vraćati.zateznistub wrote:Drug filter, ako nisi ni pod kakvim ugovorom, ceker i modem i stb u njega i u najbližu poslovnicu.Filter wrote:pozdrav,
ugovor je istekao
Doviđenja doviđenja...
Gdje je tako?Bad jesus wrote:dovedeš optiku do bakarne parice i misliš eto čuda![]()
![]()
kome su doveli optiku u kuću, nisu nikome i nije im to posao, optika ide na bakarnu paricu bato, sem ako nije neka novogradnjaBarbaDue wrote:Gdje je tako?Bad jesus wrote:dovedeš optiku do bakarne parice i misliš eto čuda![]()
![]()
zatezni ja sam morao 2 puta da idem da bi platio jer nisam dosao odmah u roku od 24 sata od 14-16zateznistub wrote:Nenedzadrk wrote:
I kazu ti da dodjes u roku od 24 sata da platis dug , ako prelazis kod drugog operatera
Placas kad ti dođe račun kao i obično.
Jesu meni pa zato pitam. Zgrada iz '68Bad jesus wrote:kome su doveli optiku u kuću, nisu nikome i nije im to posao, optika ide na bakarnu paricu bato, sem ako nije neka novogradnjaBarbaDue wrote:Gdje je tako?Bad jesus wrote:dovedeš optiku do bakarne parice i misliš eto čuda![]()
![]()
jašta su, nego si sam kopao pa provlačio, pusti šupljuBarbaDue wrote: Jesu meni pa zato pitam. Zgrada iz '68
Jarane nisi ti meni dobar.Bad jesus wrote:jašta su, nego si sam kopao pa provlačio, pusti šupljuBarbaDue wrote: Jesu meni pa zato pitam. Zgrada iz '68