Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kantonalni sud u Zenici donio je presudu da se uvažava tužba u dobrobit NK"Čelik"Zenica protiv rješenja tuženog, Federalno Ministarstvo Finansija, te rješenja prvostepenog organa, Porezna uprava Federacije BiH, te se pitanje reprograma poreskog duga vraća na početno stanje. S obzirom da su se stekli svi uslovi za potpisivanje reprograma između Porezne uprave FBiH i NK"Čelik"Zenica, samo je pitanje vremena da se isti potpiše i usvoji.
@zipoo
Sta ce Vitez stimulirat'? Da ih udje jos pet ne bi mogli pobjediti nikog
Last edited by phillie on 10/04/2018 14:50, edited 1 time in total.
Kantonalni sud u Zenici donio je presudu da se uvažava tužba u dobrobit NK"Čelik"Zenica protiv rješenja tuženog, Federalno Ministarstvo Finansija, te rješenja prvostepenog organa, Porezna uprava Federacije BiH, te se pitanje reprograma poreskog duga vraća na početno stanje. S obzirom da su se stekli svi uslovi za potpisivanje reprograma između Porezne uprave FBiH i NK"Čelik"Zenica, samo je pitanje vremena da se isti potpiše i usvoji.
@zipoo
Sta ce Vitez stimulirat'? Da ih udje jos pet ne bi mogli pobjediti nikog
ne moraju pobijediti, dovoljno bod ili da ih osakate
zipoo wrote:Ja te ne provociram. MDK, Borac i Vitez su nagradjeni za svoj buduci trud, a Gosk je sa Celikom u talu
dzaba im sve.
dzabe krece i placaju
ne bi rekao, kiks protiv Borca i eto vas na 3 boda
znaci valja njima sa nama na bilinom igrat a mogu dobit samo ako im se sklonimo inace nema boga ni uz pomoc sudija.
dakle niki problem na bilinom jos sladje
sumirprimus wrote:
znaci valja njima sa nama na bilinom igrat a mogu dobit samo ako im se sklonimo inace nema boga ni uz pomoc sudija.
mislis valja vama sa njima igrat na BP, jedan penal i kraj price
sumirprimus wrote:
kakav penal valja uc u 16 za penal toliko nisu sposobni.
sumirprimus wrote:
kakav penal valja uc u 16 za penal toliko nisu sposobni.
Kakve rucne? Pretprosli put ste dobili 0:2 i prosli put ste vodili 0:2 al vas Mahmutovic i Kuadio iznenadise, pa zavrsi 2:2
Usporedbe radi sadasnji tim je tri levela timova sto su tad igrali.... al eto
PS. Na stranu sve, stvarno mi je zao sto su oba kluba na ovim pozicijama...Vjeruj mi da bi vise volio da je Krupa ili Mladost umjesto vas (kad vec mi moramo biti tu gdje jesmo )
Last edited by phillie on 10/04/2018 15:09, edited 1 time in total.
sumirprimus wrote:nije vama zao nema potrebe za politickom korektnosti.
Nemoj biti siguran u to. Najbolje bi bilo Gosk vratit tamo gdje i pripada. I ne samo Gosk, nego i Mladost, Krupu, Vitez, a vratiti Velez, Jedinstvo, Leotar.
Nemoj biti siguran u to. Najbolje bi bilo Gosk vratit tamo gdje i pripada. I ne samo Gosk, nego i Mladost, Krupu, Vitez, a vratiti Velez, Jedinstvo, Leotar.
a gdje gosk pripada? ljudi dobise sve sto su trebali dobit.ko je vama kriv sto ste se sjetili u aprilu vadit sezonu
a gdje gosk pripada? ljudi dobise sve sto su trebali dobit.ko je vama kriv sto ste se sjetili u aprilu vadit sezonu
Zna se gdje pripadaju. Mogu sijevnuti sezonu ili dvije, ali ne mogu dugorocno opstati. Sve su to male sredine za bilo sta. Ali eto, skupili su dosad vise bodova i u boljoj su poziciji trenutno. Jesu li bolji trenutno, sumnjam, ali eto. Tako je kako je.
channel10 wrote:
Zna se gdje pripadaju. Mogu sijevnuti sezonu ili dvije, ali ne mogu dugorocno opstati. Sve su to male sredine za bilo sta. Ali eto, skupili su dosad vise bodova i u boljoj su poziciji trenutno. Jesu li bolji trenutno, sumnjam, ali eto. Tako je kako je.
mislim da je to nepotrebna prica.
bodovi i igra na terenu se pika.a i sta to fali da i vi ispadnete iz lige. ispadali su i drugi pa nije bio smak svijeta???
male sredine velike sredine nema to ovde veze, visse sa organizacijom kluba. tu ste vi gori i od nas.trenutno.
Ne znam za nas, ja pisem u svoje ime. A mi izvlacimo sezonu u aprilu, jbg, moze nam se Vreme opasnog zivljenja.
GOSK je solidna ekipa, i trenutno se ne moze reci da nisu zasluzili opstanak...ali ima jos da se igra. mala sredina, velika sredina - zajebi to.
Last edited by phillie on 10/04/2018 15:20, edited 1 time in total.
Ne znam za nas, ja pisem u svoje ime. A mi izvlacimo sezonu u aprilu, jbg, moze nam se Vreme opasnog zivljenja.
e sad ste precerali.zaista nepotrebno. zao mi je iskreno al ok ako tako hocete niki problem.
iz dvice u iksa na po bilinog hladno.pa vi galamite do sutra...hehe
channel10 wrote:
mislim da je to nepotrebna prica.
bodovi i igra na terenu se pika.a i sta to fali da i vi ispadnete iz lige. ispadali su i drugi pa nije bio smak svijeta???
male sredine velike sredine nema to ovde veze, visse sa organizacijom kluba. tu ste vi gori i od nas.trenutno.
To je realna prica. Nista ne fali ako Celik ispadne. Niko nije rekao ni da fali.
Ko je od koga gori, to cemo vidjeti za nekih mjesec i pol.
Zadnji mecevi: Gosk Celik 2:2, Celik Gosk cini mi se 1:0.
Sloboda Celik 1:1, ostaje da vidimo sta ce biti na BP.