Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pogledah Damage (1992)
Iskocio mi reel na instagramu, a Ironsa gotivim pa reko hajde de
Solidna seksi drama
Nisam nikad Zulijet Binos dozivljavao kao neki sex simbol, pamtim je iz zrelijih uloga pa je bilo malo akward
Valjda sto film gledam sa tolikim odmakom vremenskim
Ali je bas dobar
joooj ovo sem gledo neki dan slucajno ubodoh sad koji kanal nije bitno... ono konobari i kuhari u restoranu i njihove dogodovstine, super je i interesantan preporuka
karanana wrote: ↑05/01/2022 21:07
a poslije drame, ako ste za "restoransko-kuhinjsku" komediju onda definitivno morate probati Waiting (2005). da se upisas, posebno ako ste radili u industriji.
zeleni ste. a preporucivo sam i ranije na temama kojih vise ni nema ja mislim.
ima i drugi dio, ali ga se ne sjecam i ima losu ocjenu.
karanana wrote: ↑05/01/2022 21:07
a poslije drame, ako ste za "restoransko-kuhinjsku" komediju onda definitivno morate probati Waiting (2005). da se upisas, posebno ako ste radili u industriji.
zeleni ste. a preporucivo sam i ranije na temama kojih vise ni nema ja mislim.
ima i drugi dio, ali ga se ne sjecam i ima losu ocjenu.
CiCiban wrote: ↑16/05/2025 08:10
Zivim ispod kamena, ko mi je kriv
Dobar film, ima slican vajb kao The life is beautiful, samo sa desetak odraslih.
Ima li jos sta slicno, osim Shaun of the dead i Burn after reading? Ako se sjetite, zakacite ovdje.
pretpostavljam da si gledala clerks? reziser waitinga, koji i nije napravio nista drugo u karijeri, je izjavio da su clerks i kevin smith imali veliki utjecaj i dali mu inspiraciju pri pravljenju waitinga. a vide se slicnosti.
dosta filmova kevina smitha ima slican vajb, toalet humor i tako to. neki ih vole a neki ne.
_BataZiv_0809 wrote: ↑16/05/2025 15:51
Ako je @karanana preporucio i ja cu gledati
cekaj, nisi, clerkse gledo? pa to je kultni film. doduse ni ja ih nisam pogledo ima godina, pa ne znam kako se film drzi sto se protoka vremena i starenja tice. ali mislim da bi se trebo drzat dobro.
ili o waitingu govoris? i to je postao donekle kultni film.
cekaj, nisi, clerkse gledo? pa to je kultni film. doduse ni ja ih nisam pogledo ima godina, pa ne znam kako se film drzi sto se protoka vremena i starenja tice. ali mislim da bi se trebo drzat dobro.
utopilo mi se u drugim kvotanjima i postovi se stancaju na onoj temi savake sekunde. nisam je vidio kako trci. nisam upratio to njihovo ganjanje po hodnicima prije par dana. gdje ima video?
utopilo mi se u drugim kvotanjima i postovi se stancaju na onoj temi savake sekunde. nisam je vidio kako trci. nisam upratio to njihovo ganjanje po hodnicima prije par dana. gdje ima video?
Stvarno dobar dobar film, mislio sam da je nekakvo drama SFF Canness sranje i neko preseravanje oko vjere, ispade to vrlo zanimljivo sve skupa bez trunke dosade.
Ima i neka knjiga po kojoj je rađen, Ralph Fieness klasa, ma super je
Skoro pa savrsen film. Filmcina. Tarantino napisao scenarij za 50 hiljada, sto je danas smijesna cifra kad se uzme u obzir koliko para bacaju Holivud i Netflix na kojekakve gluposti.
ferratilis wrote: ↑16/05/2025 20:23
Skoro pa savrsen film. Filmcina. Tarantino napisao scenarij za 50 hiljada, sto je danas smijesna cifra kad se uzme u obzir koliko para bacaju Holivud i Netflix na kojekakve gluposti.
Što bi se reklo obavezna lektira. No da je boleština isto tako, je. Tarantino klasika
ferratilis wrote: ↑16/05/2025 20:23
Što bi se reklo obavezna lektira. No da je boleština isto tako, je. Tarantino klasika
Gary Oldman babuka u dvije scene se pojavi ukrade show
Ovo je brutalan, razoran i vraški napet, osvetnički triler scenarista i redatelja Paula Andrewa Williamsa. Nakon 10 g. izbivanja, Bull se vraća na stara mjesta da nađe nestalog sina i želi se osvetiti onima koji su ga prevarili i ostavili da umre. Uz otkrivanje bolnih tajni iz prošlosti, Bull kao opsjednut čovjek ne preza ni pred čim kako bi uzvratio onima koji se moraju iskupiti za svoje grijehe.