Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6126 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Truba »

OK riješili smo misterij zašto ne koriste pothodnik kada žele UĆI u tramvaj

ali zašto ne koriste pothodnik kada IZAĐU iz tramvaja

nego traže najpreču liniju pored ZIDA, crvene ograde, blata, i nadolazećih automobila...

tako da nije sve u tih 1.6 maraka
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#6127 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

sve je u mozgu ...kojeg nemaju.....
undefined007

#6128 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by undefined007 »

bitanga_sa_otesa wrote:sve je u mozgu ...kojeg nemaju.....

:thumbup:
Emir92

#6129 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Emir92 »

Black swan wrote:OK riješili smo misterij zašto ne koriste pothodnik kada žele UĆI u tramvaj

nego traže najpreču liniju pored ZIDA, crvene ograde, blata, i nadolazećih automobila...

Lagan ti je odgovor na to pitanje. Naucili da se vrate istim putem kojim su i dosli.
GAU8

#6130 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by GAU8 »

Black swan wrote:OK riješili smo misterij zašto ne koriste pothodnik kada žele UĆI u tramvaj

Jer konta "ma neće mene..." sve dok ga ne zvekne. A sve zbog lijenosti.
Better Man

#6131 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Better Man »

Danas dva dječaka stoje na semaforu i pali se zeleno za auta i jedan pretrčava cestu i kad je pretrčao smije se ovom drugom što je ostao čekati zeleno. Da ga je neko udario s autom svi bi na vozača drvlje i kamenje,a niko ne bi pomislio da malca osudi što je pretrčavao ulicu na crvenom. Danas lik blizu semafora kod RTV doma iz krajnje lijeve trake prelazi u srednju, pa u desnu i skreće za RTV dom i onda se tu lagano fino zaokrenu i stade na semafor i kad se upalili zeleno samo pravo. Idiot mogao izazvati višestruki sudar, jer mu je mrsko bilo da čeka na zeleno u krajnje lijevo, pa uradio ovo, a policije ni na mapi. Zato jučer mene zaustavlja policajac, jer dsam se ulazeći u raskrsnicu prestrojio desno. Naime bio sam u traci iz koje se na semaforu može skrenuti samo desno, ali ja sam htio u nastaviti pravo i pokušao sam se ranije prestrojiti, ali nisam mogao zbog velikog saobraćaja i ulazeći u raskrsnicu dao sam žmigavac i vozač kamiona u susjednoj traci je usporio i blicnuo mi da me pušta i nakon toga me zaustavi balavi policajac. Pođe on meni da soli pamet i da sam mogao izazvati udes. I onda sam mu se pošteno nagovorio. Rekao sam mu da nema šanse da sam mogao napraviti udes, jer me je čovjek pustio i rekao sam mu kako me želi na blef kazniti i da bi mu bolje bilo da se spusti par stotina metara do socijalnog napiše kazne svim onim automobilima koji su parkirani na autobuskom stajalištu, pa kad dođe autobus ne može da se isključi na stajalište, već mora stati u voznoj traci i tako se blokira saobraćaj i stvaraju gužve. Srećom uspio sam otpiliti policajca.
vješalica

#6132 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

Tomahawk11 wrote:Na Stupu dok ne bude zesca havarija, oni trkaci preko ceste se nece okaniti. Mislim na pjesake. Pa koji q je rijeseno pitanje prelaska ako ce se i dalje pretrcavati i stavljati glava u torbu :roll:
I to nisu neki balavci, nego ljudi od 40-50 godina....
daj bgt šta hoš
mentalitet ljudi koji su se naselili u okolinu te lokacije
i što dolazi na terminal autobuski sa stupa iz briješća,vogošće,zabrđa,smiljevića reljeva je sve gola seljačina pa imala ili nemala kartu ima potrebu da pretrčava dok ih neko ne ugravira na haubu
vješalica

#6133 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

kloniran wrote:Pothodnik ima slobodan prolaz, a na tramvajske se moze samo ako platis kartu
zato i pretrcavaju, bolje ugrozavati i zivot i saobracaj nego platiti kartu :-)
vole opanke umočiti u blato oko pruge
ima dosta blata
ugodno nogama ono mekano
podsjeća ih na rodno mjesto
pa još malo raznesu na opancima puno im srce kad ostave trag za sobom :skoljka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#6134 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Tomahawk11 »

vješalica wrote:
Tomahawk11 wrote:Na Stupu dok ne bude zesca havarija, oni trkaci preko ceste se nece okaniti. Mislim na pjesake. Pa koji q je rijeseno pitanje prelaska ako ce se i dalje pretrcavati i stavljati glava u torbu :roll:
I to nisu neki balavci, nego ljudi od 40-50 godina....
daj bgt šta hoš
mentalitet ljudi koji su se naselili u okolinu te lokacije
i što dolazi na terminal autobuski sa stupa iz briješća,vogošće,zabrđa,smiljevića reljeva je sve gola seljačina pa imala ili nemala kartu ima potrebu da pretrčava dok ih neko ne ugravira na haubu
A sta ako je sa Stupa, a pretrcava?
basicm

#6135 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Na bascarsiji nikad niko ne pretrcava, na malti ne gine niko itd...samo opankasi?!
vješalica

#6136 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

isto seljadija
kloniran

#6137 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

vješalica wrote:
kloniran wrote:Pothodnik ima slobodan prolaz, a na tramvajske se moze samo ako platis kartu
zato i pretrcavaju, bolje ugrozavati i zivot i saobracaj nego platiti kartu :-)
vole opanke umočiti u blato oko pruge
ima dosta blata
ugodno nogama ono mekano
podsjeća ih na rodno mjesto
pa još malo raznesu na opancima puno im srce kad ostave trag za sobom :skoljka:

jah jah sve su došlje krive, nijedan sarajlica ne zivi u tibrama, sve same došlje :skoljka:
Sodom1

#6138 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Koliko moras biti glup i nazadan da ganjas neku razliku izmedju doslje i tamo nekog nedoslje
kloniran

#6139 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

pa ovome gradu su izgleda za svaki problem krive doslje :D
zdruzdjo

#6140 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

kloniran wrote: jah jah sve su došlje krive, nijedan sarajlica ne zivi u tibrama, sve same došlje :skoljka:
Bez namjere da vrijedjam. Ali samo cu otici malo off.
Ovaj nadimak, sarajlijica.
Hmmmm
Definicija (onako kako spomenuti u definiciji to vide): Stari (ne starac) gradjanin sarajeva koji smeta novopridoslim after-1992 tzv sarajlijama zbog toga sto ih podsjeca na velicinu kakvom su stari sarajlije bili prije 1992 u odnosu na njih iz sela koja su bila oznacavana samo na vojnim topografskim kartama kao kote. Bez upisanog imena sela. Sada njihovim prisilnim migracijama su valjda prvi put u ogledalu vidjeli da su krsni i veliki (mogli su se samo ogledati na malim prirucnim ogledalima ili u odrazu iz kakve rijeke. A sad bogati se vide u odrazu u kakvom izlogu u gradu) i samim tim zele tim nadimkom da umanje gore spomenute. Proradili valjda i njima kompleksi. Ovima after1992, ti gradjani smetaju i zbog prezirnih pogleda i skretanja paznje koje upucuju ovima prilikom izljeva primitivno-seljacko-zatucanih obicaja koji ne primjere jednom gradskom ponasanju.

Znaci SARAJLIJE (velicina kakvi su i bili oduvijek i bice zauvijek u odnosu na ove... "sarajlije")
Ako si se nasao u napisanom, hmmmmm nisam ja kriv, ti si okinuo taj nadimak.

I neka se nadje uvrijedjen ko god hoce, ukoliko mu je taj nadimak dio govora.
zdruzdjo

#6141 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

I prije onog 2 svjetskog rata su bili dosli "doslje". Moja nana mi je pricala da su ih zvali muhadzeri. Mnogi nisu bili to ali su dobili taj epitet jer su dosli zajedno sa njima.
Medjutim brzo su se adaptirali i prihvatili obicaje i nacin zivota u gradu.
Ovi sad, ama ni naopako.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#6142 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

zdruzdjo wrote: Ovaj nadimak, sarajlijica.
Hmmmm
Definicija (onako kako spomenuti u definiciji to vide): Stari (ne starac) gradjanin sarajeva koji smeta novopridoslim after-1992 tzv sarajlijama zbog toga sto ih podsjeca na velicinu kakvom su stari sarajlije bili prije 1992 u odnosu na njih iz sela koja su bila oznacavana samo na vojnim topografskim kartama kao kote. Bez upisanog imena sela. Sada njihovim prisilnim migracijama su valjda prvi put u ogledalu vidjeli da su krsni i veliki (mogli su se samo ogledati na malim prirucnim ogledalima ili u odrazu iz kakve rijeke. A sad bogati se vide u odrazu u kakvom izlogu u gradu) i samim tim zele tim nadimkom da umanje gore spomenute. Proradili valjda i njima kompleksi. Ovima after1992, ti gradjani smetaju i zbog prezirnih pogleda i skretanja paznje koje upucuju ovima prilikom izljeva primitivno-seljacko-zatucanih obicaja koji ne primjere jednom gradskom ponasanju.

Znaci SARAJLIJE (velicina kakvi su i bili oduvijek i bice zauvijek u odnosu na ove... "sarajlije")

:thumbup: bravo majstore za sve napisano,jezim se od tog sarajlijica.samo mene niko uzivo od papaka nikad da nazove tako,hrakno bi ga da zahrdja odmah...
kloniran

#6143 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

zdruzdjo wrote:
kloniran wrote: jah jah sve su došlje krive, nijedan sarajlica ne zivi u tibrama, sve same došlje :skoljka:
Hmmmm

Jok bolan, to ti je stanje uma, nisam ja ovdje dosao da vrijeđam postenog sarajliju, mnogo ih imam u prijateljima koji nemaju apsolutno nikakvog kompleksa.

Sarajlica je stanje uma. To ti je onaj isfrustrirani covjeculjak koji nista kvalitetno u zivotu nije postigao i koji za sve svoje neuspjehe krivi od komsije pa nadalje, posebno ove sto ih je nevolja dovela u Sarajevo "doslje".
I takvih sam imao u prijateljima, ali su vrlo brzo liferovani.

Ja licno sam dosljo, ali tom istom doslju tj. meni je kompletna porodica branila ovaj grad citav rat tako da i ja imam pravo na komadic ovog grada, a znam da ima mnogo govana među tom mojom populacijom, ali me mnogo nervira kad pojedine "Sarajlije" tj. sarajlice za sve probleme krive doslje, a ne pogledaju prvo sebi ispred nosa. Tada volim malo da bocnem i zakuham :evil:
tempuser

#6144 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

zdruzdjo wrote:
Hmmmm

Respect za komentar! :thumbup:
Upravo to o cemu pises je bila uska tema kojom sam se nekada bavio tako da se moram nadovezati na tvoj offtopic.
Svako ko pogleda snime iz opkoljenog Sarajeva ce vidjeti puno vise civilizovanog i dostojanstvenog nego danas bez obzira na uslove koju su vladali. Svaki rat sa sobom nosi migracije. Ista migracija tj ruralizacija grada se desiila i 1945. godine. I tad je Romanija zahvaljujuci nacionalizaciji zaposjedala stanove na potezu Marindvor - Carsija. Trebalo je dobrih 30-40 godina da se to isfiltrira i da grad ponovo dobije konture urbanog i civilizovanog.
Nije nikakvo pisanje napamet nego naucno dokazane stvari, ljudi sa sela u gradu se ne prilagodjavaju postojecim normama zivljenja nego prenose svoj nacin zivota, a zbog tezih uslova zivota na selu su po prirodi prodorniji u odnosu na ljude iz gradskih sredina. Zato parking papanluk i pretrcavanje preko ceste postaju prihvatljive pojave i norme. Na konto te populacije u Sarajevu je u prosjeku 40.000 nelegaqlnih objekata (koji se preiodicno legalizuju) tako da nije tesko izracunati koji je njen udio u ukupnom broju stanovnika. Mozda se ovo nekom nece svidjeti ali to su cinjenice. Pomaze i ako se procita knjiga Filozofija palanke R. Konstantinovica koja u principu objasnjava sve.
tempuser

#6145 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

kloniran wrote:
Jok bolan, to ti je stanje uma, nisam ja ovdje dosao da vrijeđam postenog sarajliju, mnogo ih imam u prijateljima koji nemaju apsolutno nikakvog kompleksa.

Sarajlica je stanje uma. To ti je onaj isfrustrirani covjeculjak koji nista kvalitetno u zivotu nije postigao i koji za sve svoje neuspjehe krivi od komsije pa nadalje, posebno ove sto ih je nevolja dovela u Sarajevo "doslje".

Ja licno sam dosljo, ali tom istom doslju tj. meni je kompletna porodica branila ovaj grad citav rat tako da i ja imam pravo na komadic ovog grada, a znam da ima mnogo govana među tom mojom populacijom, ali me mnogo nervira kad pojedine "Sarajlije" tj. sarajlice za sve probleme krive doslje, a ne pogledaju prvo sebi ispred nosa. Tada volim malo da bocnem i zakuham :evil:
Kategorija koju opisujes itekako postoji i jako si je dobro opisao, medjutim to ne mjenja cinjenicu da su se opste ponasanje i sistem drustvenih normi i vrijednosti u Sarajevu bitno promijenile nagore od 1996. godine na ovamo. Za setnju kurbana oko Vjecnice, klanje ispred haustora, podvrnute cipele ispred vrata, prodaju cumura i drva po gradu, parking papke, namjerno neplacanje komunalnih usluga i za sve ostalo sto je nekad bilo nezamislivo u gradu, nisu "sarajlijice" krive za to nego novi sloj stanovnistva. Tu nema kategorija koje ste izmislili tipa "sarajlijice" i "postene sarajlije", tu postoje papci i Sarajlije.
To sto je tvoja porodica branila grad treba postovati ali ti apsolutno nemas pravo na komadic grada, bas kao ni ja ili bilo ko drugi. Imas pravo smatrati ovaj grad svojim po zelji i uzivati u apsolutno svim mogucnostima koje grad pruza ali bez nametanja nacina zivota koji nije primjeren gradu.
Last edited by tempuser on 13/03/2016 11:17, edited 1 time in total.
vješalica

#6146 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

sad ste skroz otišli od teme
prvo i osnovno radila sam dole na lokalitetu rajlovca i vrlodobro znam koji formati seljačina vole umočiti noge u blato oko tramvajske pruge i uništiti zasađenu živou ogradu koja bi trebala jednog dana da služi kao prepreka za prelaske jer neko je hajmo reći smatrao da gradu ne treba beton niti ograde nalik na aušvic nego je htio da napravi zeleni pojas uz prugu pa da na nešto to sve liči

seljačka lola izađe iz tramvaja i nema nikakve potrebe da prelazi preko tog pojasa uz prugu,ali on direktno zaobiđe betonsku ogradu pogazi sve (kao što po svemu u životu nemilosrdno gazi) i trči da stigne na autobus kojeg ima jednom u pola dana za dobroševiće,sokolje,rjećicu,reljevo,zabrđe-smiljevići rajlovac i dalje da ne nabrajam i to su sve kao neke sarajlijice??? neki stari gradski svijet koji tu živi 1000 godina? ali u kurcu

to nisu nikakve "sarajlijice" nego face iz ruralnih predjela čitave bosne koji su se zahvaljujući ratnim dešavanjima naselili u okolinu stupa i tamo taj dio koji vas 90% koji su dali komentar na moju izjavu i ne poznaju niti su poznavali
osim toga zna se ko je prije rata naseljavao tamo navedeno područje

i
naravno mentalitetu koji se nije uspio ni nakon 20 godina života asimilirati u grad je to teško za shvatiti i odmah pravi paralelu sa sarajlijicama i starim stanovništvom
svijet je u sarajevu daleko od kulturnog i civilizovanog htio to neko priznati ili ne a moraće i taj dan doći da bi sebi muke olakšali i da bi društvo krenulo naprijed
to što nekome piše mjesto rođenja sarajevo što mu se mater porodila u bolnici ne znači ništa, ali eto nekome više znači nego da se rodio u parizu

što se tiče "seljačina" to je definicija za papčine papačke koji se ne ponašaju po civiliziranim normama života sad je više nevažno da li je to grad sarajevo ili neki manji grad ili neko daleko manje mjesto
seljačina utucana se isto ponaša i na svom lokalitetu nastanka čak i gore nego u gradu,počev od bacanja smeća u rijeke i mnoge druge grozne stvari
i onaj što se rodio u gradu isto je seljačina utucana ako je spao na to da se takmiči sa ruralnom seljačinom ko će kvalitetnije sranje napraviti u okolini u kojoj živi

alajhimanet i ne citirajte me :wink:
vješalica

#6147 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

tempuser wrote: Respect za komentar! :thumbup:
Upravo to o cemu pises je bila uska tema kojom sam se nekada bavio tako da se moram nadovezati na tvoj offtopic.
Svako ko pogleda snime iz opkoljenog Sarajeva ce vidjeti puno vise civilizovanog i dostojanstvenog nego danas bez obzira na uslove koju su vladali. Svaki rat sa sobom nosi migracije. Ista migracija tj ruralizacija grada se desiila i 1945. godine. I tad je Romanija zahvaljujuci nacionalizaciji zaposjedala stanove na potezu Marindvor - Carsija. Trebalo je dobrih 30-40 godina da se to isfiltrira i da grad ponovo dobije konture urbanog i civilizovanog.
Nije nikakvo pisanje napamet nego naucno dokazane stvari, ljudi sa sela u gradu se ne prilagodjavaju postojecim normama zivljenja nego prenose svoj nacin zivota, a zbog tezih uslova zivota na selu su po prirodi prodorniji u odnosu na ljude iz gradskih sredina. Zato parking papanluk i pretrcavanje preko ceste postaju prihvatljive pojave i norme. Na konto te populacije u Sarajevu je u prosjeku 40.000 nelegaqlnih objekata (koji se preiodicno legalizuju) tako da nije tesko izracunati koji je njen udio u ukupnom broju stanovnika. Mozda se ovo nekom nece svidjeti ali to su cinjenice. Pomaze i ako se procita knjiga Filozofija palanke R. Konstantinovica koja u principu objasnjava sve.
ti si objasnio ono što sam ja htjela reći ali nisam rastavljala na proste faktore
ja sam gore u svom postu navela naselja u okolini stupa i lokaliteta odakle dolaze upravo oni što vole se valjati u blatu pored pruge i pretrčavati
u ta naselja otiđi pa ćeš vidjeti koliko nelegalnih objekata ima,nisu u stanju ni kanalizaciju ni odvod za fekalije da naprave,ali se morala kuća na 5 spratova nataći na brdo i mora biti barem 2cm zajedno sa dimnjakom visočija od komšijine da ne bi svijet pomislio da si jad i bijeda

i ono što je u svemu najsmješnije uvijek se nađe neko da elaborira kako nisu svi ljudi isti,pa nisu jebote isti,ima procenat ljudi koji se normalno ponašaju a do juče su živjeli u daleko manjem mjestu
tempuser wrote: To sto je tvoja porodica branila grad treba postovati ali ti apsolutno nemas pravo na komadic grada, bas kao ni ja ili bilo ko drugi. Imas pravo smatrati ovaj grad svojim po zelji i uzivati u apsolutno svim mogucnostima koje grad pruza ali bez nametanja nacina zivota koji nije primjeren gradu.
samo ti napravim jednu paralelu sa ovim komentarom izuzimajući gore navedenog forumaša kojeg si citirao i to nema veze sa njim

jedan lola iz sanđaka je jednom upozoren da ne uništava travu oko zgrade sa svojim mercedesom (u mojoj mahali) jer smo mi stanari to uređivali
kaže nemam GDE da parkiram
pa imaš u radijusu od 100m od haustora 20 slobdnih mjesta
kaže,pa što ću ja tamo da ostavljam da mi neko ukrade auto,bliže je mojim kućnim vratima
ako ti neko hoće ukrasti ukrast će ti da ti u oku stoji bolan ne bio
i onda je krenula priča kako se on u ratu borio,kako njega mrze jer je iz sanđaka,kako njih to VREĐA oni su oslobađali sarajevo a tako im se vraća
i na kraju je dobio morbidan odgovor da ga nije trebao oslobađati ni od koga, ispo si gori od četnika kad sereš po 20 kvadrata trave
amar1994

#6148 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

bitanga_sa_otesa wrote:
zdruzdjo wrote: Ovaj nadimak, sarajlijica.
Hmmmm

:thumbup: bravo majstore za sve napisano,jezim se od tog sarajlijica.samo mene niko uzivo od papaka nikad da nazove tako,hrakno bi ga da zahrdja odmah...
:kakoste: :thumbup: :thumbup:
kloniran

#6149 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

tempuser wrote:
kloniran wrote:

Kategorija koju opisujes itekako postoji i jako si je dobro opisao, medjutim to ne mjenja cinjenicu da su se opste ponasanje i sistem drustvenih normi i vrijednosti u Sarajevu bitno promijenile nagore od 1996. godine na ovamo. Za setnju kurbana oko Vjecnice, klanje ispred haustora, podvrnute cipele ispred vrata, prodaju cumura i drva po gradu, parking papke, namjerno neplacanje komunalnih usluga i za sve ostalo sto je nekad bilo nezamislivo u gradu, nisu "sarajlijice" krive za to nego novi sloj stanovnistva. Tu nema kategorija koje ste izmislili tipa "sarajlijice" i "postene sarajlije", tu postoje papci i Sarajlije.
To sto je tvoja porodica branila grad treba postovati ali ti apsolutno nemas pravo na komadic grada, bas kao ni ja ili bilo ko drugi. Imas pravo smatrati ovaj grad svojim po zelji i uzivati u apsolutno svim mogucnostima koje grad pruza ali bez nametanja nacina zivota koji nije primjeren gradu.
Nisam tako mislio da imam pravo na komad, nego hipoteticki, ne moze me niko smatrati uljezom ovdje jer je ovo i moj grad isto kao i onih rođenih ovdje koji misle da su dobili sve povlastice samo zato sto su prvi put zakmecali u Sarajevu.
Ali i vecini Sarajlija je dobro dosao dolazak ovih novih da bi mogli i oni osloboditi svoje dugogodisnje strasti koje su godinama potiskivali jer su bili u drugom sistemu.
Sada su samo docekali priliku da se pokazu u pravom svjetlu.
zdruzdjo

#6150 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

kloniran wrote: Sarajlica je stanje uma. To ti je onaj isfrustrirani covjeculjak koji nista kvalitetno u zivotu nije postigao i koji za sve svoje neuspjehe krivi od komsije pa nadalje, posebno ove sto ih je nevolja dovela u Sarajevo "doslje".
Evo ja nisam isfrustriran, jesam pomalehan,......ali licno meni su doslje krive za sve sto se dogadja u mojoj drzavi vec 20 i kusur godina. Kriv mi je dosljo sa durmitora karadzic, kriv mi je dosljo izetbegovic, kriv mi je dosljo ganic iz sandzaka, dosljo radeljas iz takve pripizdine, dosljo iz laktasa....
To su samo neke doslje koje su se meni posrali u moju zemlju.
Post Reply