Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
notsure wrote:Kakva je ovo "antiDayton grupa" s militarističkim outfitom što danas položi cijeće na Kamenom spavaču?
Ono, umjesto "Titovi pioniri", "Alijine beretke"?
Znam samo da je vodi ovaj skroz desni, Nihad Alickovic. Bio je na svim protestima u Sarajevu, a ja ga pamtim po drzanju (jednog od) megafona za vrijeme JMBG protesta.
Dakle armada od Fahra... nose beretke s ljiljanima iste kao ona što je nosio BH potpisnik Daytona. Apsurdistan.
lokalni_razdjevicar wrote:koja je u zenici pouzdana agencija preko koje se može stan kupiti ?
Ne traži agenciju druže moj, prati oglase na piku ili našoj riječi ili ako cujes od ekipa. Ne znam kako ide preko agencija ali mislim da uzimaju proviziju i od kupca i od prodavaca . Mada možda griješim. A KDN ja sam surađivao dole sa notarkom Nerminom Suljević na bulevaru odlicno iskustvo tako da ti preporucujem nju.
zedo_m wrote:Ne traži agenciju druže moj, prati oglase na piku ili našoj riječi ili ako cujes od ekipa. Ne znam kako ide preko agencija ali mislim da uzimaju proviziju i od kupca i od prodavaca . Mada možda griješim. A KDN ja sam surađivao dole sa notarkom Nerminom Suljević na bulevaru odlicno iskustvo tako da ti preporucujem nju.
Nepismena, neodgovorna, umišljena i uz to bezobrazna.
Ne bih da se s njom ikad više sretnem ni na ulici.
lokalni_razdjevicar wrote:koja je u zenici pouzdana agencija preko koje se može stan kupiti ?
Ne traži agenciju druže moj, prati oglase na piku ili našoj riječi ili ako cujes od ekipa. Ne znam kako ide preko agencija ali mislim da uzimaju proviziju i od kupca i od prodavaca . Mada možda griješim. A KDN ja sam surađivao dole sa notarkom Nerminom Suljević na bulevaru odlicno iskustvo tako da ti preporucujem nju.
Last edited by kakavdanakneiskustvu on 22/04/2015 16:29, edited 1 time in total.
Gdje je u Zenici moguce promijeniti tockice na putnoj kofer torbi ili koferu , kod nekog zanatlije ili ?
I gdje postoji mogucnost ofarbati kvalitetno patike ?
Hvala !
lusteruzraku wrote:Gdje je u Zenici moguce promijeniti tockice na putnoj kofer torbi ili koferu , kod nekog zanatlije ili ?
Hvala !
Boldirano, imas kod ovih obucara, tj. zanatlija
Sto se tice patika, ja stvarno prvi put cujem da neko farba patike
Ali mozes provjeriti kod farbara ispod kapije KPD-oma, u onoj maloj zgradici je, tj. esu
lusteruzraku wrote:Gdje je u Zenici moguce promijeniti tockice na putnoj kofer torbi ili koferu , kod nekog zanatlije ili ?
Hvala !
Boldirano, imas kod ovih obucara, tj. zanatlija
Sto se tice patika, ja stvarno prvi put cujem da neko farba patike
Ali mozes provjeriti kod farbara ispod kapije KPD-oma, u onoj maloj zgradici je, tj. esu
Hvala N.N , patike farbam iz razloga sto su " zenske " boje , greskom dobih " feminizirane " , a svidjaju mi se ( dizajn , udobnost itd. ) osim boje , pa sam ih mislio u neku tamniju ofarbati jer su " platnene " .
lusteruzraku wrote:
Hvala N.N , patike farbam iz razloga sto su " zenske " boje , greskom dobih " feminizirane " , a svidjaju mi se ( dizajn , udobnost itd. ) osim boje , pa sam ih mislio u neku tamniju ofarbati jer su " platnene " .
S tim da ako ti i uspiju ofarbat, ocekuj da ce ti carape kupiti tu novu boju haoticno.
Po kolicini zastavica po gradu, kontam da su turci investirali u sve zenicke sportske klubove, pola privrednih kompanija, i jos pogurali infrastrukturu
phillie wrote:Po kolicini zastavica po gradu, kontam da su turci investirali u sve zenicke sportske klubove, pola privrednih kompanija, i jos pogurali infrastrukturu
phillie wrote:Po kolicini zastavica po gradu, kontam da su turci investirali u sve zenicke sportske klubove, pola privrednih kompanija, i jos pogurali infrastrukturu
Kad će biti gotovo ono za kerove što prave i da li će ih više ukloniti sa ceste, ja sam svegami sekundicu udaljen od toga da ih nekako počnem rješavat, danas su me brat bratu napali 20-ti put na biciklu i to vazda čopor od minimalno deset komada, nemam više živaca da ih trpim
Jimmy McNulty wrote:Kad će biti gotovo ono za kerove što prave i da li će ih više ukloniti sa ceste, ja sam svegami sekundicu udaljen od toga da ih nekako počnem rješavat, danas su me brat bratu napali 20-ti put na biciklu i to vazda čopor od minimalno deset komada, nemam više živaca da ih trpim
Sacekaj da otegnu sa tim do sljedecih izbora, valja to nabaciti na predizborni flyer..