Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
agent_001 wrote:Wešani drugoligaš, vjerovatno Nor.
Direktna linija Rynaira iz
Zadra 120€
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ali ide ponedjeljkom, vraća se petkom a kažu da tamo haman nema noćenja ispod 100KM. Četiri stoje za četiri noćenja, avionska karta dvije i po stoje i još što ti treba para da jedeš, piješ naguraš na milju. Previše fakat.
Pa moze se reci da je malo iznenadjenje sto nisu dobili u Walesu.
Sjecam se prosle ili sezonu ranije, svedski ili norveski prvak je gostovao protiv TNS i remizirao, kuci hladno 3:0 ili 4:0.
Haugesund ovo prolazi, ocekivano.
Pripazite se vi ovih Norvežana.Mislim(ispravite me ako griješim)da njima prvenstvo traje od marta pa do oktobra.Tako nekako mjesec gore dole,i oni su sad u pravoj takmičarskoj formi
MOSALJOZE wrote:Pripazite se vi ovih Norvežana.Mislim(ispravite me ako griješim)da njima prvenstvo traje od marta pa do oktobra.Tako nekako mjesec gore dole,i oni su sad u pravoj takmičarskoj formi
Pa necemo se takmiciti u skijaskim skokovima sa njima
Sta se imamo paziti ,to je predjelo,zagrijavanje
MOSALJOZE wrote:Pripazite se vi ovih Norvežana.Mislim(ispravite me ako griješim)da njima prvenstvo traje od marta pa do oktobra.Tako nekako mjesec gore dole,i oni su sad u pravoj takmičarskoj formi
apsolutno... ne treba se zalijetati i olahko shvatati... mada nikad nismo imali probleme sa skandinavcima... ali nikad se ne zna
Dobro kaže komšija sa druge strane Miljacke. Ne treba ljude potcjenivati.
Imamo odličnu ekipu...koja treba da odigra najbolje što može...hrabro, jako i organizirano...i proći ćemo norvežane.
Ovi iz Velsa su poluamaterska ekipa i njih nikako ne očekujem kao protivnika.
Daleko smo mi od uloge nekog velikog favorita u tom meču...po tranfermarketu vrijednost njihove (haugesund) ekipe je 11,25 miliona EUR, a naša 6 miliona...ne mora ništa da znači, ali samo želim da naglasim da se ne umišljamo... imaju golmana koji je procjenjen na 800k EUR, nekog srbina štopera od 1,2 miliona EUR i brazilskog desnog veznog od 1 milion EUR... slovenca i nigerijca u vezi...
Naši najskuplji igrači su velkoski i dupovac (po 450.000 EUR)...
Treba nam onaj američki 'yes we can' mentalitet, a ne neki umišljeni stav tipa 'rasturit ćemo i jer oni pojma nemaju'.
Nadam se da naši igrači nisu euforični kao navijači i da će biti koncentrirani da odigraju što bolje i jače, pa da prođemo norvežane...
Dobro kaže komšija sa druge strane Miljacke. Ne treba ljude potcjenivati.
Cuj,on se brine za nas Sto ne mogu na rende kora
Naravno da treba uci ozbiljno i pripremljeno u utakmicu,kao u svaku uostalom ,no u svakom slucaju smo favoriti i to poveliki.
Objektivni navijac wrote:
Naravno da treba uci ozbiljno i pripremljeno u utakmicu,kao u svaku uostalom ,no u svakom slucaju smo favoriti i to poveliki.
Ne brine se za nas ali je dobro rekao. Naravno da smo favoriti ali to je samo na papiru...
Naravno da treba uci ozbiljno i pripremljeno u utakmicu,kao u svaku uostalom ,no u svakom slucaju smo favoriti i to poveliki.[/quote]
Bili smo jos veci favoriti protiv đetića i pekara, pa šta bi. Ljudi nam se smijali. Što ne mogu ovog našeg mentaliteta, sebe proglašavamo favoritima nad svima, i s kim smo igrali i s kim nismo... Ko da igramo Bundesligu u najmanju ruku.
Sta nas stavlja u ulogu favorita??
Pa to je talasika klub iz talasika lige i u toj talasika ligi se bori za opstanak i tesko ce ga izboriti. Prakticno igras sa norveskim drugoligasem
Imas kostur ekipe iz prosloga prvenstva + pojacanja,trenera genijalca,euforiju i pripremljenost i ides na tu nezasticenu nejac ,pa mislim smijesno.
Iskreno,više se bojim da ponovo Deju ne spuca luda i ovaj opet krene u svoje 'izlete' s loptom. Inače ako ozbiljno odigraju naravno da bi trebali proći, valjda im je to jasno i kroz ove pripremne utakmice mada ne sumnjam da će ih Dženo nabrijati i pripremiti kao da igraju protiv reala.
Sta nas stavlja u ulogu favorita??
Pa to je talasika klub iz talasika lige i u toj talasika ligi se bori za opstanak i tesko ce ga izboriti. Prakticno igras sa norveskim drugoligasem
Imas kostur ekipe iz prosloga prvenstva + pojacanja,trenera genijalca,euforiju i pripremljenost i ides na tu nezasticenu nejac ,pa mislim smijesno.
Zamisli tek šta oni kao i ostatak Evrope misli o našoj sjajnoj ligi ....Rosenborg je druga dimenzija za našu ligu, Molde isto jači od svih naših klubova...ovaj Haugesund jeste slab, ali reći da je njhova liga talašika a ti igraš u ligi koja je jedna od najslabijih u Evropi je bezobrazno..kako se mi volimo kurčiti a nemamo s čim ....vjerujem da možemo proći, ali da smo apsolutni favoriti niđe veze...
Jeste dosta slabiji u odnosu na paeriod kad su igrali grupne faze i fajtali se sa najjačim, ali opet dovoljno jak da u dvije tekme sigurno izbaci Želju, Široki, Zrinjski...pa i Sarajevo