Ok znam da sam muhanata, i da trazim nesto vrlo specificno, ali tako se desilo, upravo to trazim. Pa pomoc, ljudi moj! Hvala unaprijed
Sarajevo shopping
Moderator: anex
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#6126 Re: Sarajevo shoping
Ljudi moji, trazim crveni kaput! Ali crveni, ne bordo. I da je do koljena, ne do pola bedara. Po mogucnosti strukirani, ali ne mora da bude. I da nije cijena 500 KM (kao sto sam vidjela u Max&co u BBI). Pa zar je to toliko tesko? Usla sam u 50 prodavnica sigurno u Sarajevu, i ili su bordo (Zara ima takve, pravo fine, ali hocu crveni!), ili su kraci (npr u Orseju) ili su bas loseg kvaliteta pa vec u radnji na vjesalici izgledaju iscufano i izguzvano (NewYorker). Usla sam i u Mardi, tamo su ili ogromni ili sa strasno ruznom kragnom, ali bas bas ruznom! Azel i Tifani nemaju nista te boje.
Ok znam da sam muhanata, i da trazim nesto vrlo specificno, ali tako se desilo, upravo to trazim. Pa pomoc, ljudi moj! Hvala unaprijed
- JanuaryJones
#6127 Re: Sarajevo shoping
Borac je imao crveni, od Estrade sa lijeve strane prema Centralu i ona radnja sa kaputima na potezu Socijalno-Pofalićianjusha wrote:Ljudi moji, trazim crveni kaput! Ali crveni, ne bordo. I da je do koljena, ne do pola bedara. Po mogucnosti strukirani, ali ne mora da bude. I da nije cijena 500 KM (kao sto sam vidjela u Max&co u BBI). Pa zar je to toliko tesko? Usla sam u 50 prodavnica sigurno u Sarajevu, i ili su bordo (Zara ima takve, pravo fine, ali hocu crveni!), ili su kraci (npr u Orseju) ili su bas loseg kvaliteta pa vec u radnji na vjesalici izgledaju iscufano i izguzvano (NewYorker). Usla sam i u Mardi, tamo su ili ogromni ili sa strasno ruznom kragnom, ali bas bas ruznom! Azel i Tifani nemaju nista te boje.
-
raspberry12
#6128 Re: Sarajevo shoping
Zna li neko gdje se moze kupiti uza kratka kozna jakna po mogucnosti sa ruskom kragnom (crna ili tamnoplava) a da nije preskupa?
- galamdzinica
#6129 Re: Sarajevo shoping
Imaš u Massimo Dutti-ju i crnu i plavu, ali su one malo skuplje, koža je ovčija pa samim tim i kvalitetnija.raspberry12 wrote:Zna li neko gdje se moze kupiti uza kratka kozna jakna po mogucnosti sa ruskom kragnom (crna ili tamnoplava) a da nije preskupa?

- Kinaski
#6130 Re: Sarajevo shoping
Gdje muski odjel u onim silnim zarama u scc-u ?
- Better Man
#6131 Re: Sarajevo shoping
U prizemlju. Kad uđeš iz pravca Importanea samo pravo i prvi ulaz u Zaru je muški dio.Kinaski wrote:Gdje muski odjel u onim silnim zarama u scc-u ?
- Kinaski
#6132 Re: Sarajevo shoping
Da, daBetter Man wrote:U prizemlju. Kad uđeš iz pravca Importanea samo pravo i prvi ulaz u Zaru je muški dio.Kinaski wrote:Gdje muski odjel u onim silnim zarama u scc-u ?
-
nedims
#6133 Re: Sarajevo shoping
Da li u Sarajevu ima ( i gdje ) kvalitetnih svilenih kosulja za odjelo...treba mi svijetlo plava.
- valter.ba
#6134 Re: Sarajevo shoping
Jakne The North Face muške je li neko vidio u SA?
HVALA
HVALA
- brown.sugar
#6135 Re: Sarajevo shoping
Ja imam bas takav kakav trazis, ali uzeh ga prije 3 godine u Hercegovini. Uglavnom, nasa je proizvodnja, pogledat cu etiketu pa javim. Pogledaj i u Mitex prodavnicama, zadnjih godina su bas modernizovali krojeve, Sana Linea u Importanne-u i u Hertexu (zadnji sprat u trznom centru Otoka). Domace firme rasturaju sto se kaputa tice, ali im je marketing los.anjusha wrote:Ljudi moji, trazim crveni kaput! Ali crveni, ne bordo. I da je do koljena, ne do pola bedara. Po mogucnosti strukirani, ali ne mora da bude. I da nije cijena 500 KM (kao sto sam vidjela u Max&co u BBI). Pa zar je to toliko tesko? Usla sam u 50 prodavnica sigurno u Sarajevu, i ili su bordo (Zara ima takve, pravo fine, ali hocu crveni!), ili su kraci (npr u Orseju) ili su bas loseg kvaliteta pa vec u radnji na vjesalici izgledaju iscufano i izguzvano (NewYorker). Usla sam i u Mardi, tamo su ili ogromni ili sa strasno ruznom kragnom, ali bas bas ruznom! Azel i Tifani nemaju nista te boje.
Hertex

Sana Linea

- brown.sugar
#6136 Re: Sarajevo shoping
Ja licno nisam narucivala, ali jesu moje prijateljice pa cu pitati za iskustva. Znam da su mi se na neke prodajne profile zalile.Mezopotamija wrote: A znaci to je, imas li neku preporuku za FB?
- šatirana_ljubičica
#6137 Re: Sarajevo shoping
brown.sugar wrote:Ja imam bas takav kakav trazis, ali uzeh ga prije 3 godine u Hercegovini. Uglavnom, nasa je proizvodnja, pogledat cu etiketu pa javim. Pogledaj i u Mitex prodavnicama, zadnjih godina su bas modernizovali krojeve, Sana Linea u Importanne-u i u Hertexu (zadnji sprat u trznom centru Otoka). Domace firme rasturaju sto se kaputa tice, ali im je marketing los.anjusha wrote:Ljudi moji, trazim crveni kaput! Ali crveni, ne bordo. I da je do koljena, ne do pola bedara. Po mogucnosti strukirani, ali ne mora da bude. I da nije cijena 500 KM (kao sto sam vidjela u Max&co u BBI). Pa zar je to toliko tesko? Usla sam u 50 prodavnica sigurno u Sarajevu, i ili su bordo (Zara ima takve, pravo fine, ali hocu crveni!), ili su kraci (npr u Orseju) ili su bas loseg kvaliteta pa vec u radnji na vjesalici izgledaju iscufano i izguzvano (NewYorker). Usla sam i u Mardi, tamo su ili ogromni ili sa strasno ruznom kragnom, ali bas bas ruznom! Azel i Tifani nemaju nista te boje.
Hertex
Sana Linea
Potpuno se slažem.Ja sam se iznenadila kako imamo odličnih kaputa iz domaće proizvodnje.
I baš jučer vidjeh u Mitexu na Marin-dvoru-uz tramvajsku da se crveni izlog
- Kinaski
#6138 Re: Sarajevo shoping

Gdje ima kupit ovu jaknu ili nesto na ovaj fazon. Ima u zari nesto slicno ali mi se ne svidja zbog nekih detalja
- brown.sugar
#6139 Re: Sarajevo shoping
Vidjela sam takvu u Bingu na Alipasinom, a i u Azelu pogledaj, prosle godine je bilo.Kinaski wrote: Gdje ima kupit ovu jaknu ili nesto na ovaj fazon. Ima u zari nesto slicno ali mi se ne svidja zbog nekih detalja
-
dark_killer
#6140 Re: Sarajevo shoping
pozdrav,
Da li negdje u Sarajevu ima da se kupi dobar ili prilicno dobar koznjak a da cijena nije preko 200km. I da li postoji neko ko narucuje preko ebaya po zelji uz neku proviziju.Hvala.
Koznjak slican ovom konkretno trazim

Da li negdje u Sarajevu ima da se kupi dobar ili prilicno dobar koznjak a da cijena nije preko 200km. I da li postoji neko ko narucuje preko ebaya po zelji uz neku proviziju.Hvala.

-
FrozenCastle
#6141 Re: Sarajevo shoping
Molim vas, ženske termo hlače gdje ima kupiti?
Kupila sam neke termo podhlače koje kao biciklisti koriste, ispale su promašaj. 
- vješalica
#6142 Re: Sarajevo shoping
ne znam baš za termo,ali nisi probala termo štrample nisu loše,one deblje,unutra kao imaju onaj termo materijalFrozenCastle wrote:Molim vas, ženske termo hlače gdje ima kupiti?![]()
![]()
-
FrozenCastle
#6143 Re: Sarajevo shoping
vješalica wrote:ne znam baš za termo,ali nisi probala termo štrample nisu loše,one deblje,unutra kao imaju onaj termo materijalFrozenCastle wrote:Molim vas, ženske termo hlače gdje ima kupiti?![]()
![]()
Znaš li gdje ima takvih uzeti, da ima brojeva? Nađoh neke, ali mali broj, pretjesne...
- brown.sugar
#6144 Re: Sarajevo shoping
Na njihovoj FB stranici ispod dosta slika u komentarima stoje i cijene. Sad sam jednu gledala, 139,90 KM.kiki-miki wrote:Može li neko reći otprilile kakve su cijene ovih proizvoda Sana linea?
Imaju finih haljina
https://www.facebook.com/sanalinea?fref=ts
- Better Man
#6145 Re: Sarajevo shoping
Lijepo skini ovu sliku i pravac Visoko. Imaš dosta ljudi koji prave jakne i napravice ti baš kao sa slike.dark_killer wrote:pozdrav,
-
Ella656
#6146 Re: Sarajevo shoping
azel. prije nekih pola godine sam ugrabila tamne farmerke nogavica izmedu ravnog i malo sireg skinnya, duboke, 25 km[Emma] wrote:Btw znate li gdje ima farmerica ravnog kroja, imam krive noge pa mi ih skinny jeans samo još naglase. I da su do 50. I da nije kvalitet ko u bershki. Ok prestajem sa zahtjevima
-
lajk
#6147 Re: Sarajevo shoping
@Better Man
Ovakav nema sanse za 200KM,opcenito dobar neces naci za tu lovu.. U mene brat neki dan uzeo u Visokom 390KM slican
Ovakav nema sanse za 200KM,opcenito dobar neces naci za tu lovu.. U mene brat neki dan uzeo u Visokom 390KM slican
- P308
#6148 Re: Sarajevo shoping
uf, dobra jakna bas, nije puno to 390 KM za koznjak.....koliko li kosta ova beckhamova 
-
dobar,ti?
#6149 Re: Sarajevo shoping
2700 $ 
-
triple mama
#6150 Re: Sarajevo shoping
kakva su vam iskustva sa udobnošću Zarine obuće? muške poluduboke čizme su u pitanju....