pa ni sultanima se nije ovako podilazilo
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- Tayyip
#6126 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
pa ni sultanima se nije ovako podilazilo
-
Akibh
#6127 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Odvratno, sta drugo reci.hAZNADAR wrote:Da nije ko sto jest pomislio bih da je neka zehebancija.
Radončić je novi Gazi Husrev-beg - tekst iz Avaza - naravno.
Predsjedniku Saveza za bolju budućnost Bih Fahrudinu Radončiću je ispred Radija “Kalman” najslušanijeg u BiH, uručena nagrada za najboljeg političara u našoj državi.Rekao bih da je on novi Gazi Husrev-beg. Zapravo, kada bismo izračunali kvadrate, Fahro ih je ustvari napravio više! On i ja smo narodni ljudi i mi ćemo služiti narodu. Od danas sam postao član SBB-a, iako do ovog momenta nisam bio ni u jednoj stranci – kazao je Kršo.
http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... husrev-beg
Divi slike i portreta na tanjiru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da mi je samo vidjeti spisak donatora i korisnika reklamnog prostora moj Krso,.. Fahri stvarno ne treba flasa sa vodom ni toalet papir.
Kako ljudi mogu nisko pasti, bijednici, dabogda propali.
Vi narodni ljudi, bagro hostaplerska, smradovi
Aaa, sto se nasekira
-
sarajevomd
#6128 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Bolja buducnost za
- Dozer
#6129 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jadna je majka ovoj drzavi kad i ako Fahro dodje na vlast...
Tek tada cemo imati pravu i zvanicnu drzavnu mafiju.
-
StupskaBitanga
#6130 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
i sada ju imamo
-
sarajevomd
#6131 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pa koji vrag sada imamo ? Gori sigurno nije od od tihica, dodika, lagumdzije, bakira i slicnih!Dozer wrote:Jadna je majka ovoj drzavi kad i ako Fahro dodje na vlast...
Yebem ti ja 'vakve koji ne zele dati sansu nekome novom, e pa nek ukrade koliko i ovi skupa, ali nek da i nama nesto, ne ko ovi trenutno sto obrcu, sve sebi uzese i malo im!
Najlakse je reci jebo fahru, pa dobro koga cemo onda ? Provjerene lopove sto su na vlasti ? Dajte covjeku sansu pa da vidimo kako cemo proci! Ako smo mogli trpiti 20 godina ove, mozemo i fahru 4!
-
mobil_sa
#6132 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nisam baš sigurna da znaš šta pričaš,ne daj Bože da nam Fahro zavlada!sarajevomd wrote:Pa koji vrag sada imamo ? Gori sigurno nije od od tihica, dodika, lagumdzije, bakira i slicnih!Dozer wrote:Jadna je majka ovoj drzavi kad i ako Fahro dodje na vlast...
Yebem ti ja 'vakve koji ne zele dati sansu nekome novom, e pa nek ukrade koliko i ovi skupa, ali nek da i nama nesto, ne ko ovi trenutno sto obrcu, sve sebi uzese i malo im!
Najlakse je reci jebo fahru, pa dobro koga cemo onda ? Provjerene lopove sto su na vlasti ? Dajte covjeku sansu pa da vidimo kako cemo proci! Ako smo mogli trpiti 20 godina ove, mozemo i fahru 4!
Nije njemu samo do novca,već do vlasti i moći,koju bih on podijelio sa svojim "prijateljima",koji su ga put izveli!
Tek onda bih smo bili crna rupa u svijetu gdje se skrivaju svi kriminalci!
- bogumila
#6133 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
No thanx.sarajevomd wrote: Ako smo mogli trpiti 20 godina ove, mozemo i fahru 4!
-
Akibh
#6134 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Pitaj nekog ko radi u Avaz grupaciji kako im je.sarajevomd wrote:Pa koji vrag sada imamo ? Gori sigurno nije od od tihica, dodika, lagumdzije, bakira i slicnih!Dozer wrote:Jadna je majka ovoj drzavi kad i ako Fahro dodje na vlast...
Ne dao Bog nikom. Za Fahru ni u ludilu
-
sarajevomd
#6135 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ok, ne za njega, ZA KOGA ONDA MOLIT CU ?
- Skijaš
#6136 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Glasaj za Našu Stranku. Fahrudin Radončić Šćepo je tu samo privremeno.sarajevomd wrote:Ok, ne za njega, ZA KOGA ONDA MOLIT CU ?
Last edited by Skijaš on 17/09/2012 22:49, edited 1 time in total.
- hrastov žižak
#6137 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
sa njim bi izgubili i ono što nemamomali_marinko wrote:Za Radoncica. Šta možemo izgubiti, kad nemamo ništa, jer su nas drugi opljačkali.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#6138 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sada smijemo pa makar pričati mnogo toga. Ako on pobijedi moj Bitango . čitat će nam misli pa ćemo fasovati...StupskaBitanga wrote:i sada ju imamo
-
RS6_BI_TURBO
#6139 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Najsmjesnije je kad pocne pricati kako je izgradio imperiju i kao ne zna sta sa parama tolikim
.
- zeko071
#6140 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
gdje, sta? ima li kakav link?kakavdanakneiskustvu wrote:je li gledao ko večeras fahru?
- novi.dan.nova.nafaka
#6141 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Šta je reći ?kakavdanakneiskustvu wrote:je li gledao ko večeras fahru?
-
sarajevomd
#6142 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Steta, neko se novi pojavi, neko ko je SEBE DIGAO; NAPRAVIO IMPERIJU a isto bi mozda i od drzave, a mi damo sansu Alijnom dijetu, Lagumdziji i slicnima. Bas me interesuje smijel li to reci iz zavisti uspjesnog covjeka kao sto je radoncic ?
Ja kao mlada osoba zelim naprijed ili cu napustiti ovu drzavu, a to ne mogu ni sa SDPom koji sam preferirao do prije 2 godine, ni sa SDAom a ni sa bilo kojom drugom manjom strankom. SBB je jedini koji nas moze spasiti, ili nas nece ni biti, prvog mene, jer mi dosadanji vrh NISTa NE MOZE PONUDITI! Evo, u ove 2 godine, sta su uradili ? Toliko smo se radovali pobjedi crvenih i jos gore nam bi
Ako damo sansu Radoncicu, sta nam gore moze biit ?
Ja kao mlada osoba zelim naprijed ili cu napustiti ovu drzavu, a to ne mogu ni sa SDPom koji sam preferirao do prije 2 godine, ni sa SDAom a ni sa bilo kojom drugom manjom strankom. SBB je jedini koji nas moze spasiti, ili nas nece ni biti, prvog mene, jer mi dosadanji vrh NISTa NE MOZE PONUDITI! Evo, u ove 2 godine, sta su uradili ? Toliko smo se radovali pobjedi crvenih i jos gore nam bi
-
sarajevomd
#6143 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Da revolucija nije losa, ali kako ja nisam rodjeni lider ja je ne mogu povesti!
Sto je komsic ne povede, pa da ih sve srusimo ? Pa i Radoncica! Jebe se meni za njega, ja hocu nekoga ko ce razviti ovu zemlju!
Ja kao mlada osoba mogu napustiti BIH u skoro svakom trenutku jer imam preduslove za to, ali nemaju svi, gledam i na ostale, zelim dobrobit zajednice a to nikako ne moze ova vladajuca struktura!
Ne garantujem da ce biti bolje, ali ja bih barem pokusao!
Sto je komsic ne povede, pa da ih sve srusimo ? Pa i Radoncica! Jebe se meni za njega, ja hocu nekoga ko ce razviti ovu zemlju!
Ja kao mlada osoba mogu napustiti BIH u skoro svakom trenutku jer imam preduslove za to, ali nemaju svi, gledam i na ostale, zelim dobrobit zajednice a to nikako ne moze ova vladajuca struktura!
Ne garantujem da ce biti bolje, ali ja bih barem pokusao!
- zeko071
#6144 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nisam gledao, ali mogu zamisliti to sosonsko preseravanje i hvaljenje samog sebe...fahro je nas, em BOSS, em je lijep ko LUtkicaRS6_BI_TURBO wrote:Najsmjesnije je kad pocne pricati kako je izgradio imperiju i kao ne zna sta sa parama tolikim.
-
solidsnake
#6145 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Glasacu .. zasto !? Jer mi se moze.sarajevomd wrote:Ako damo sansu Radoncicu, sta nam gore moze biit ?
- zahvalan
#6146 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
samo SBB cisto da se malo zakuha i da malo nagazi Selimovica i njegove hijene koje su napatile mnogo Bosnjaka time sto niti su platu davali niti doprinose uplacivali.
Citam u Dani-ma kako je Radoncic stvorio toliko bogatstvo od prodaje novina,pa bih da pitam kako je Selimovic dosao do tolikog carstva i bogatstva ako je prije rata bio policajac prasinar a u ratu izbjeglica u Ceskoj ?
Citam u Dani-ma kako je Radoncic stvorio toliko bogatstvo od prodaje novina,pa bih da pitam kako je Selimovic dosao do tolikog carstva i bogatstva ako je prije rata bio policajac prasinar a u ratu izbjeglica u Ceskoj ?
Last edited by zahvalan on 17/09/2012 23:30, edited 1 time in total.
- Nivri
#6147 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
pa sad da je lijep... postoji jedna stvar koja bi me uvijek odvratila od glasanja za njega, a to je lopovska/hinjska faca.zeko071 wrote:nisam gledao, ali mogu zamisliti to sosonsko preseravanje i hvaljenje samog sebe...fahro je nas, em BOSS, em je lijep ko LUtkicaRS6_BI_TURBO wrote:Najsmjesnije je kad pocne pricati kako je izgradio imperiju i kao ne zna sta sa parama tolikim.
Isti Miskovic u tom smislu.
-
Akibh
#6148 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ima druga tema 'smijesna strana izbora' pa pokusaj tamo...sarajevomd wrote: SBB je jedini koji nas moze spasiti, ili nas nece ni biti, prvog mene
- zeko071
#6149 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
lutkica je kodno ime za policijsku akciju, gdje fahrina raja (keljmendi) bila lovljena. boss je kodno ime za policijsku akciju u kojoj su fahrini zamljaci bili lovljeni zbog droge, poreske utaje,pranja novca.inace postena familija, ko i fahro dosli sa kesom i izgradili IMPERIJNivri wrote:pa sad da je lijep... postoji jedna stvar koja bi me uvijek odvratila od glasanja za njega, a to je lopovska/hinjska faca.zeko071 wrote:nisam gledao, ali mogu zamisliti to sosonsko preseravanje i hvaljenje samog sebe...fahro je nas, em BOSS, em je lijep ko LUtkicaRS6_BI_TURBO wrote:Najsmjesnije je kad pocne pricati kako je izgradio imperiju i kao ne zna sta sa parama tolikim.
Isti Miskovic u tom smislu.
- Skijaš
#6150 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Radončić nije uspješan nego je poput psa jačao hraneći se s trpeze svojih političkih gospodara. Da mu nije bilo gazde čiju ruku sada grize, Radončić bi bio niko i ništa.sarajevomd wrote:Steta, neko se novi pojavi, neko ko je SEBE DIGAO; NAPRAVIO IMPERIJU a isto bi mozda i od drzave, a mi damo sansu Alijnom dijetu, Lagumdziji i slicnima. Bas me interesuje smijel li to reci iz zavisti uspjesnog covjeka kao sto je radoncic ?
Pa glasaj recimo za Našu Stranku ili SDU.Ja kao mlada osoba zelim naprijed ili cu napustiti ovu drzavu
SBB će se u sljedećih par godina sigurno transformisati u pozitivnu političku stranku, ali Fahro više neće biti tu nego u zatvoru ili bijeguSBB je jedini koji nas moze spasiti, ili nas nece ni biti
Brutalnost kojom Radončić Avazom udara političke neistomišljenike ledi krv u žilama svakom normalnom čovjeku. Povjeriti tom bolesniku aparat države bi bio vrhunac neodgovornosti. Fahro je koristan samo u kontekstu slabljenja SDA, ali i on i ova današnja SDA su negativne snage.