FK Željezničar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#6126 Re: FK Zeljeznicar
Ma neka ih, neka na svojoj temi raspravljaju o cemu god hoce, samo da ne prenesu raspravu ovde. Nemojte ih prizivati zivi bili .. 
-
ponovofriendly
#6127 Re: FK Zeljeznicar
Savez je pred bankrotom pa im trebaju pare. Prije ce ovi iz komisije glasat za novcanu kaznu nego bez publike jedna tekma iz razloga zato sto nece da dovedu svoje dnevice u pitanje.
-
Utic
#6129 Re: FK Zeljeznicar
Takmicarska komisija je zavrsena, rezultat utakmice Željo - Slavija je sluzbeno registrovan. Bilo je nekih pokusaja da se stadion suspenduje do daljnjeg, medjutim ostalo je samo na pokusajima. Ostaje jos disciplinska komisija koja je sutra i tu cemo da vidimo koja i kolika ce biti kazna Želji (suspenzija stadiona, finansijska kazna ili oboje)...
- BSn
#6130 Re: FK Zeljeznicar
Evo citam da je Borac dogovorio s Listicom da na Pecari igraju evropske utakmice, ukoliko se plasiraju. Sta je sa Dolinom, ili cemo i mi na Pecaru? 
- Charuga
- Globalni moderator
#6131 Re: FK Zeljeznicar
Nije Borac dogovorio sa Sirokim da igraju utakmice nego su u dogovoru sa celnicima Sirokog prijavili Pecaru u slucaju da gradski stadion u BL, za koji postoji plan, ne bude gotov do tada. Uradili su to iz razloga da ne bi ostali bez licence a samim tim i bez Evrope.BSn wrote:Evo citam da je Borac dogovorio s Listicom da na Pecari igraju evropske utakmice, ukoliko se plasiraju. Sta je sa Dolinom, ili cemo i mi na Pecaru?
Zujo je nedavno rekao da licenca nece biti problem i da se ne trebamo brinuti oko toga. Na njemu je da to i potvrdi kad dodje vrijeme.
- samo_ti
#6132 Re: FK Zeljeznicar
Vi cete u ZenicuBSn wrote:Evo citam da je Borac dogovorio s Listicom da na Pecari igraju evropske utakmice, ukoliko se plasiraju. Sta je sa Dolinom, ili cemo i mi na Pecaru?
- BSn
#6133 Re: FK Zeljeznicar
O.K., hvala.Plavih_11 wrote:Nije Borac dogovorio sa Sirokim da igraju utakmice nego su u dogovoru sa celnicima Sirokog prijavili Pecaru u slucaju da gradski stadion u BL, za koji postoji plan, ne bude gotov do tada. Uradili su to iz razloga da ne bi ostali bez licence a samim tim i bez Evrope.BSn wrote:Evo citam da je Borac dogovorio s Listicom da na Pecari igraju evropske utakmice, ukoliko se plasiraju. Sta je sa Dolinom, ili cemo i mi na Pecaru?
Zujo je nedavno rekao da licenca nece biti problem i da se ne trebamo brinuti oko toga. Na njemu je da to i potvrdi kad dodje vrijeme.
Neki dan je Zujo pric'o o istocnoj i zapadnoj tribini i rekao nesto u smislu toga da bi on u ovom trenutku mogao zatvoriti finacijsku konstrukciju za te dvije tribine, al' da ceka da vlast to uradi, jer su se do sad naobecavali. Doduse i reflektore su godinama spominjali.
samo_ti wrote:Vi cete u ZenicuBSn wrote:Evo citam da je Borac dogovorio s Listicom da na Pecari igraju evropske utakmice, ukoliko se plasiraju. Sta je sa Dolinom, ili cemo i mi na Pecaru?
Meni je logicnije bilo i da su oni u Zenici, al' sta me libo, njihova stvar. Nego me vijest podsjetila na Dolinu, pa rek'o da vidim dokle je to doguralo.
- Šibicar
#6134 Re: FK Zeljeznicar
Plavih11,hvala ti što se trudiš uvijek da argumentima 'pometeš' razne bljuvotine u vezi našeg kluba... 
-
Adi_vp
#6135 Re: FK Zeljeznicar
Ocekujem da nas momacki udare po slajpeku vizavid onog blente koji je uletio u teren.
Male sanse dajem da ce suspendovati stadion na tu famoznu jednu tekmu,ali ako do toga i dodje ja u subotu odoh bodriti plave sa najblizeg moguceg mjesta na kom mogu biti
Forza Zeljo
Male sanse dajem da ce suspendovati stadion na tu famoznu jednu tekmu,ali ako do toga i dodje ja u subotu odoh bodriti plave sa najblizeg moguceg mjesta na kom mogu biti
Forza Zeljo
-
babosa
#6136 Re: FK Zeljeznicar
ABD, kad napokon odigrate evropsku tekmu,hoce li Zujo imati pristup
klupi za trenere i igrace ili ce "urbana legenda" zvana ridjobrki odseliti na tribine.
Kako ono bjese prosli put?Ako ti tamo,ja cu vamo,ako ja tamo ti vamo,ali nemeremo
zajedno.
klupi za trenere i igrace ili ce "urbana legenda" zvana ridjobrki odseliti na tribine.
Kako ono bjese prosli put?Ako ti tamo,ja cu vamo,ako ja tamo ti vamo,ali nemeremo
zajedno.
-
elSaik
#6137 Re: FK Zeljeznicar
Željo i Grbavica spremni za licencu
Piše: M. Dautbegović
Utorak, 30.03.10. 20:20
U slučaju da na kraju sezone Željezničar izbori plasman u evropska takmičenja, svoje će susrete moći igrati na Grbavici, kao i dobiti licencu za nastup u Evropi.
Tekst
Piše: M. Dautbegović
Utorak, 30.03.10. 20:20
U slučaju da na kraju sezone Željezničar izbori plasman u evropska takmičenja, svoje će susrete moći igrati na Grbavici, kao i dobiti licencu za nastup u Evropi.
Tekst
- jufka developer
-
babosa
#6139 Re: FK Zeljeznicar
Ma ne proganja me sekunde.
Ali vec kad me pitas dodje me u sjecanje jedna komicna situacija
u vezi babinog sina.85' ili 86-te,popravljamo zube kod Azre Braculj tamo kod
Ljubljanske u SUP-u.Mali babin ispred mene na stolici preznojava se vristi,
pada u bandak.Azra se smiulji i pokusava da momka skoro od 2m. jos
potencijalnog prvotimca da smiri,a sestre se ibrete.
Dobar je,dobar.
Dobar je,dobar.
- jufka developer
#6140 Re: FK Zeljeznicar
jasta neg' dobarbabosa wrote:Ma ne proganja me sekunde.
Dobar je,dobar.
a i ti si znaci iz mahale, sto se oturi od raje i ode kod anamo onih? nisu ti dali na pomocni?
- Šibicar
#6141 Re: FK Zeljeznicar
Mali isfrustrirani,jesi dobar ti?babosa wrote:Ma ne proganja me sekunde.
Dobar je,dobar.
-
babosa
#6142 Re: FK Zeljeznicar
Ja jesam iz mahale,ali Bordo mahale sa suncane strane grada.Tuda uskotracna
nije prolazila.Ali kao sto citas i vi ste mi dragi.Zdrav rivalitet je prijeko
potreban ovom NASEM GRADU.
-
babosa
#6143 Re: FK Zeljeznicar
Stvarno,nije mi cilj da smaram temu,ali me neki kulturni
momci pitaju nesto i ja im kulturno odgovorim.Vidim,ima i ovih
drugih kojim ne pase istina.Ponavljanje u obliku prosto-prosirene
recenice sa smislom mali,izmaslja,laze i tako sl.ni u kom slucaju me
ne tangira,niti pobija moje navode iz prijasnjih postova.
- jufka developer
#6144 Re: FK Zeljeznicar
Bas mi je zao zbog toga. Nazalost, takvima nema pomocibabosa wrote:Ja jesam iz mahale,ali Bordo mahale sa suncane strane grada.Tuda uskotracna
- Edin H.
- mrtva kokoš
#6146 Re: FK Zeljeznicar
maloprije gledam mamica na hrt-u upro svim silama po gradu, savezu, vijecnicima, holverki da se napravi dinamu stadion, cifra se krece oko nekih 400miliona kuna ili eura pojma nemam...
a u medjuvremenu bi napravili jos jedan od 18.000 mjesta na kojem bi dinamo igrao dok traje obnova maksimira..
kontam zar ne moze zeljo nesto po tom planu uraditi znam da su potrebna velika lobiranja, kako u savezu, parlamentima, gradu i cemu vec ne...ali mislim da ovi ljudi koji su u zelji mogu to uraditi, nijaz moze neke pare od uefe namaknuti
, sa savezom sklopiti ugovor da reprezentacija besplatno igra na grbavici, gradu dati tribine na odredjeni vremenski period...
to ne bi trebala da bude neka nerealna i ne ostvaria zelja, sta vi mislite??
zamislite sjever spojen sa istokom i zapadom u istoj visini mozda i jug spojiti , kakav bi to bio stadion. kosevo je realno rupa bez dna, a i ne lici na pravi fudbalski stadion. njegova obnova bi vise vrijedila nego "novi" stadion na grbavici od nekih 30.000 mjesta..
haj nadam se da cu to doziviti za svog zivota
a u medjuvremenu bi napravili jos jedan od 18.000 mjesta na kojem bi dinamo igrao dok traje obnova maksimira..
kontam zar ne moze zeljo nesto po tom planu uraditi znam da su potrebna velika lobiranja, kako u savezu, parlamentima, gradu i cemu vec ne...ali mislim da ovi ljudi koji su u zelji mogu to uraditi, nijaz moze neke pare od uefe namaknuti
to ne bi trebala da bude neka nerealna i ne ostvaria zelja, sta vi mislite??
zamislite sjever spojen sa istokom i zapadom u istoj visini mozda i jug spojiti , kakav bi to bio stadion. kosevo je realno rupa bez dna, a i ne lici na pravi fudbalski stadion. njegova obnova bi vise vrijedila nego "novi" stadion na grbavici od nekih 30.000 mjesta..
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6147 Re: FK Zeljeznicar
jah, taman natkriti istokSplinter wrote:maloprije gledam mamica na hrt-u upro svim silama po gradu, savezu, vijecnicima, holverki da se napravi dinamu stadion, cifra se krece oko nekih 400miliona kuna ili eura pojma nemam...
kontam zar ne moze zeljo nesto po tom planu uraditi znam da su potrebna velika lobiranja, kako u savezu, parlamentima, gradu i cemu vec ne...ali mislim da ovi ljudi koji su u zelji mogu to uraditi, nijaz moze neke pare od uefe namaknuti, sa savezom sklopiti ugovor da reprezentacija besplatno igra na grbavici, gradu dati tribine na odredjeni vremenski period...
to ne bi trebala da bude neka nerealna i ne ostvaria zelja, sta vi mislite??![]()
a šta ćemo sa vozom?
- dobar_ti?
#6148 Re: FK Zeljeznicar
Cuj sta cemo??? Pa na sjeverChmoljo wrote:a šta ćemo sa vozom?![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#6149 Re: FK Zeljeznicar
Koji su to sto te pitaju? Nigdje nisam vidio da te je neko nesto pitao a da ti prije toga nisi napisao neko prosvjetljenje ..babosa wrote:Stvarno,nije mi cilj da smaram temu,ali me neki kulturni
Mozes li naci, ziv bio, da te je neko nesto pitao pa da si radi toga ovde?
- ultima_palabra
#6150 Re: FK Zeljeznicar
apstrakcija filmskog izraza kao jezika specifikuma i apstarakcija umjetničkog akta uopće, de jure, predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije vlastite inferiornosti i vlastitog infalsizma.
bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili.
no, to svakako nije tema ove naše emisije koja se zove izvorište.
tema naše emisije je uvijek u životu bila stari drevni narodni običaji.