Sačekajmo još prije nego počnemo donositi '' odličan '' zaključke. U Bundesligi je bio prosječan, nikad nije čak ni Ibiševiću bio blizu.odesveuhonduras wrote:Demba Ba ima 10 mil. funti klauzulu u ugovoru...
jedini problem je što ima šipku od 25 cenata u koljenu... hoće li se ko usuditi roknuti tu, relativno malu lovu, ali i riskirati dobro s njim. U Newcatle-u je na "samo" 40 000 funti heftično
Strašan igrač, da nije koljena, stajali bi u redu svi da ga kupe
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#6126 Re: English Premier League
- Jeff Bingham
#6127 Re: English Premier League
sta nam to govori o "snazi" engleske lige 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6128 Re: English Premier League
Vazda je Demba Ba bio dobar igrač, i meni lično vazda bio kvalitetniji i tehnički potkovaniji igrač od Ibiševića. Samo ona Vedadova turbo polusezona ga je ostavila u njegovoj sjeni, iako je i te godine Ba zabijao čestoBaudelaire wrote:Sačekajmo još prije nego počnemo donositi '' odličan '' zaključke. U Bundesligi je bio prosječan, nikad nije čak ni Ibiševiću bio blizu.odesveuhonduras wrote:Demba Ba ima 10 mil. funti klauzulu u ugovoru...
jedini problem je što ima šipku od 25 cenata u koljenu... hoće li se ko usuditi roknuti tu, relativno malu lovu, ali i riskirati dobro s njim. U Newcatle-u je na "samo" 40 000 funti heftično
Dosta igrača s vremenom napreduje i Demba Ba je izrastao u strašnog igrača. Brz, jak, odlične tehnike, vrhunskog šuta.. samo ga hafifno koljeno može zeznuti
-
Baudelaire
#6129 Re: English Premier League
A i Caroll je prošle sezone isto što i Demba radio, čak i u istom klubu, sad ga nema ni na mapi.
- BHF_Manijak
#6130 Re: English Premier League
Demba Ba ima fizicke predispozicije da uspije u Engleskoj, za razliku recimo od Vede s kojim se poredi, licno mislim da bi se Ibisevic u engleskoj gore izgubio od Carrola! 
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#6131 Re: English Premier League
Ba je zabijao i u Hoffenheimu, i u West Hamu, i zabija u Newcastleu... čovjek igra strašno, nisu to samo golovi, mada su to uglavnom mala remek djela (samo pogledaj npr. onaj protiv Jedinstva ili dva protiv West Broma), već i cjelokupna igra - ne mogu mu obrane ništa..Baudelaire wrote:A i Caroll je prošle sezone isto što i Demba radio, čak i u istom klubu, sad ga nema ni na mapi.
- BHF_Manijak
#6132 Re: English Premier League
Pa u Hoffenheimu i nije cesto bio strijelac, vjerovatno je pozicija koju je igrao uzrok tome obzirom da je Vedad igrao klasicnog spica a Obasi i Ba krilne napadace, u 67 utakmica da je "samo" 25 golova, engleska mu izgleda vise leziodesveuhonduras wrote:Ba je zabijao i u Hoffenheimu, i u West Hamu, i zabija u Newcastleu... čovjek igra strašno, nisu to samo golovi, mada su to uglavnom mala remek djela (samo pogledaj npr. onaj protiv Jedinstva ili dva protiv West Broma), već i cjelokupna igra - ne mogu mu obrane ništa..Baudelaire wrote:A i Caroll je prošle sezone isto što i Demba radio, čak i u istom klubu, sad ga nema ni na mapi.
- odesveuhonduras
#6133 Re: English Premier League
u prve dvije sezone je imao solidnih 12 i 14 golova. u druge dvije je imao problema sa koljenom pa je igrao samo po 17 utakmica. ali sve u svemu, solidne su to brojke. Nisu vrhunske ali sasvim solidne. Sad je očito da ga ne smeta trenutno povreda, a čovjek je i sazrio i napredovao vjerovatno pa pruža bolje partije. I fizički je jači, isto kao i Džeko, otkad je prešao u Englesku.
- neo7
#6134 Re: English Premier League
Tacnije 7 mil funti. Viidim pojavise se informacije da je Tottenham i United zainteresovani...odesveuhonduras wrote:Demba Ba ima 10 mil. funti klauzulu u ugovoru...
- Riddle
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6136 Re: English Premier League
Eto kako je Artetu kupio

Adebayor

Adebayor
- Riddle
#6137 Re: English Premier League
Mourinha skida savrseno. 
- alijagoro
#6138 Re: English Premier League
Wengera ni blizu nije dobro imitiro kao ove ostale,Henry-a i Mourinha je majstorski kopirao
.
- Riddle
#6139 Re: English Premier League
Tog momka sam veceras prvi put vidio.
A i ovaj je legendaran.
A i ovaj je legendaran.
- Manic Psycho
#6140 Re: English Premier League
spešel fajv je najbolji. i am dreaming about ronaldo 
- Riddle
#6141 Re: English Premier League
A upm razbudi sve po kuci.
- just principe
#6142 Re: English Premier League
ˇˇ
Tottenaham vodi 2-0 protiv Evertona i trenutno dijeli drugo mjesto s Unitedom
3 manje od City-a
Tottenaham vodi 2-0 protiv Evertona i trenutno dijeli drugo mjesto s Unitedom
- Riddle
#6143 Re: English Premier League
Dokad Tottenham moze drzati ovu formu? Februar? Mart? Igraju sa istim timom citavu sezonu. Mora to uzeti svoj danak.
Igraju lijepo i efikasno i zasad zasluzuju ovaj plasman. Ko bi to rekao nakon sto su bili zakovani za dno nakon prva 2 kola. Jos samo kad bi se Arsenal kako odlijepio na 4. poziciji, to bi bilo idealno. Moja zelja za top4.
Igraju lijepo i efikasno i zasad zasluzuju ovaj plasman. Ko bi to rekao nakon sto su bili zakovani za dno nakon prva 2 kola. Jos samo kad bi se Arsenal kako odlijepio na 4. poziciji, to bi bilo idealno. Moja zelja za top4.
-
Baudelaire
#6144 Re: English Premier League
Ja ne znam zašto bi Tottenham pao. Ima jako finu klupu, pogotovo u veznom redu, a ni napadači s klupe nisu tolike tarabe. Problem je zadnja linija, ali jedno pojačanje to može riješiti. Ovo im je jako dobra prilika da možda i titulu osvoje, kad će kupovati ako neće sad.
- Riddle
#6145 Re: English Premier League
To si govorio i za City, pa vidi sta se sad desava. Mora kriza doci. Prije ili kasnije. I jos na to dodaj da Tottenham nikad prije nije bio u trci za naslov. Ove utakmice koje sad dobijaju s pola snage ce biti bar dvostruko teze u aprilu. Nemaju oni snage za titulu. Ali drago mi ih je vidjeti ovako visoko. Mnogo je bolje nego da je to Chelsea, a pogotovo Liverpool.
- alica.k
#6146 Re: English Premier League
spoken like a true united fan.
-
Baudelaire
#6147 Re: English Premier League
Pa nije City u ništa većoj krizi od Uniteda. Ne znam, ako prođu neokrznuti na Etihadu, mogli bi osvojiti titulu.Riddle wrote:To si govorio i za City, pa vidi sta se sad desava. Mora kriza doci. Prije ili kasnije. I jos na to dodaj da Tottenham nikad prije nije bio u trci za naslov. Ove utakmice koje sad dobijaju s pola snage ce biti bar dvostruko teze u aprilu. Nemaju oni snage za titulu. Ali drago mi ih je vidjeti ovako visoko. Mnogo je bolje nego da je to Chelsea, a pogotovo Liverpool.
-
mikelandjelo
#6148 Re: English Premier League
na kraju ce tottenham bit il 4 il 5. ne moze takva ekipa ispratit ovaj tempo do kraja. ja sa svakim kolom cekam kad ce ih krenut crna serija a ona je vrlo blizu. manchester ce u par narednih kola ispasti iz utrke za titulu. Imaju pretezak raspored narednih nekolko kola
arsenal u gostima
liverpool FA kup
stoke
chelsea gostovanje
liverpool
norwich gostovanje
tottenham gostovanje
arsenal u gostima
liverpool FA kup
stoke
chelsea gostovanje
liverpool
norwich gostovanje
tottenham gostovanje
- Riddle
#6149 Re: English Premier League
King im je otpao na neko vrijeme. Veliki gubitak, posto nemaju nista tako dobro u odbrani. A ovo im predstoji...
Wolves home
City away
Wigan home
Liverpool away
Newcastle home
Arsenal away
United home
Everton away
Stoke home
Chelsea away
United je bukvalno od pocetka u krizi, ali oni su izuzetak. Sta god da im se desava, bice u trci za naslov.
Wolves home
City away
Wigan home
Liverpool away
Newcastle home
Arsenal away
United home
Everton away
Stoke home
Chelsea away
United je bukvalno od pocetka u krizi, ali oni su izuzetak. Sta god da im se desava, bice u trci za naslov.
- SpiritCrusher
#6150 Re: English Premier League
Tottenham poslije Citya ima najjacih prvih 11 u ligi, al im je klupa kratka ko februar. Ako im ovi momci mogu izdrzat i ne bude povreda, svasta mogu napravit.