SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- Lunizz
#6126 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
A sto je ciljao u glavu ako je ciljao?
-
Dendrlix
#6127 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Da ga rokne.
- Lunizz
#6128 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Onda murijaka pod internu a ovog u zatvor zbog kradjeDendrlix wrote:Da ga rokne.
- black
#6129 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
svaka cast policajcudel piero10 wrote:Svaka čast za policajca !
Sada država treba da stane iza njega, da ne bi dobio suspeziju ili bilo šta slično.
Jednostavno nema drugog načina da se nosi sa ovom bagrom.
i mislim da nece biti suspenzije, covjek je radio svoj posao onako kako treba
- Bullet Tooth Tony
#6130 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
+1Splinter wrote:+1suspect_zero wrote:palamuda wrote:Ne znam gdje da ostavim post podrške policajcu koji je ranio sinoć neko đubre na Grbavici.
Samo mi je žao što ga nije ubio.
Svaka čast majstore.
Vratite nam miliciju da se obračuna sa bagrom narkomanskom.
+1
- Baltazar_khan
#6131 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
čitam da ga je okrznuo u obraz. sad lopina nema obraza, u pravom smislu te riječi
bravo mister officer
bravo mister officer
- zateznistub
#6132 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ma interna, suspenzija, odbitak od plate, zabrana lijecenja i disanja zraka.Lunizz wrote:Onda murijaka pod internu a ovog u zatvor zbog kradjeDendrlix wrote:Da ga rokne.
Treeba mu ljiljana dati iste sekunde. Ja mu skidam kapu do poda i molim boga da prođe bez problema po njegov posao. Da ih je vise ovakvih bilo bi mirnije Sarajevo.
Jos jednom, policajcu koji je pucao u kriminalca
-
vratnik
#6133 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
palamuda wrote:Ne znam gdje da ostavim post podrške policajcu koji je ranio sinoć neko đubre na Grbavici.
Samo mi je žao što ga nije ubio.
Svaka čast majstore.
Vratite nam miliciju da se obračuna sa bagrom narkomanskom.
+1
-
palamuda
#6134 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Samo u glavu, po mogućnosti u predio mozga, pa i ako preživi da samo koluta očima, bagru treba trijebit mehanički ko štakore metlom. Ne mogu iz zgrade sa djetetom da izađem dok dobro sa prozora ne osmotrim ima li neko naoružan sa kalašom da hoda po ulici.Lunizz wrote:A sto je ciljao u glavu ako je ciljao?
A svakom policajcu koji ovakvog pogodi u predloženu metu dati sve što pokaže prstom.
- Lunizz
#6135 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Onda se preseli iz Afganistana u neku mirniju drzavu ako je vec tako zajebano tamo da sa kalasima hodaju po ulici.palamuda wrote:Samo u glavu, po mogućnosti u predio mozga, pa i ako preživi da samo koluta očima, bagru treba trijebit mehanički ko štakore metlom. Ne mogu iz zgrade sa djetetom da izađem dok dobro sa prozora ne osmotrim ima li neko naoružan sa kalašom da hoda po ulici.Lunizz wrote:A sto je ciljao u glavu ako je ciljao?
A svakom policajcu koji ovakvog pogodi u predloženu metu dati sve što pokaže prstom.
- Qler
#6136 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nije ciljao u glavu, nego je opalio, ovaj je imao srece pa je tako naleti 
A i trebao ga je upucati, i onako nije nista bolje ni zasluzio. I ko je protiv ovakvog postupanja sa takvim kriminalcima, i njima slicnim, on nije normalan. Jer sila samo silu priznaje. Dok god mogu raditi sta hoce, radit ce.
+1 za mistera policajca
A i trebao ga je upucati, i onako nije nista bolje ni zasluzio. I ko je protiv ovakvog postupanja sa takvim kriminalcima, i njima slicnim, on nije normalan. Jer sila samo silu priznaje. Dok god mogu raditi sta hoce, radit ce.
+1 za mistera policajca
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#6137 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kad tvom nekog narkoman/kriminalac nasteti ti se "tjeshi" cinjenicom da nema mjesta u zatvoru, da je vec ranije poznat policiji i da mu je to 97-o krivicno djeloLunizz wrote:Onda se preseli iz Afganistana u neku mirniju drzavu ako je vec tako zajebano tamo da sa kalasima hodaju po ulici.palamuda wrote:Samo u glavu, po mogućnosti u predio mozga, pa i ako preživi da samo koluta očima, bagru treba trijebit mehanički ko štakore metlom. Ne mogu iz zgrade sa djetetom da izađem dok dobro sa prozora ne osmotrim ima li neko naoružan sa kalašom da hoda po ulici.Lunizz wrote:A sto je ciljao u glavu ako je ciljao?
Policajac
- Comrad
#6138 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Qler wrote:
Za ovo treba dobiti povisicu jer je sprijecio pljacku, cuj kaznit ga.
- VeDooo1gim
#6139 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nasa carsija bas fina postala , nemozes otic u bosnu na pitu da necujes rafaleBadBoy wrote:Joj, vidi baš to je to vrijeme.... Što je najtužnije, sve ih znam...Comrad wrote:BadBoy wrote:Opet danas oko 15:00 časova na istom mjestu kod Vijećnice neki udes i/ili belaj. Zna li neko nešto više? Ja sam samo iz daljine vidio kola hitne pomoći i polocijsku peticu...http://oslobodjenje.ba/?id=11849muniza wrote:Armin Efendić, pogođen u nogu, počinitelj nepoznat.
Prije godinu dana teško ranjen...
- respo
#6140 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
predlazem da im organiujemo jednu partiju paintball-a
samo cemo im dati bojevu municiju
samo cemo im dati bojevu municiju
- Boom71
#6141 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ocigledno je da policija gubi autoritet i respekt kod kriminalaca.Jos malo pa ce im razbojnici sitni klempe udarati
.
Cestitke i podrska policajcu!
- innovision
#6142 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
+1 za policajca ja sam za to da mu na neki nacin damo podrske ako drzava nece!!
- chuchumbamayumbe
#6143 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Odavno oni njima pale klempe, nažalost.Boom71 wrote:Ocigledno je da policija gubi autoritet i respekt kod kriminalaca.Jos malo pa ce im razbojnici sitni klempe udarati.
Policija je izgubila svoj autoritet dolaskom kojekakvih IPTF i ostalih ublehaša, forsiranjem nekakvih zakona i pravila koje prvi ti iz IPTF-a ne sprovode u svojim državama, a ovdje su policajcima i specijalcima dijelili otkaze kada poprijeko pogledaju kriminalca, a kamoli nešto više.
U BiH su najzaštićeniji kriminalci.
- Komšinica
#6144 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Pa ako dobije suspenziju ili ga zbog navedenog kazne na bilo koji način, onda će se još jednom i na taj način pokazati kriminalcima da zaista mogu da rade šta god hoće na oči policije a da im isti ne smiju ništa. A ostalim policajcima da je bolje da se drže podalje, prave se da ne vide šta se radi na ulicama grada, kao što to neki i rade, zato nam i jeste situacija ovakva kakva je.del piero10 wrote:Svaka čast za policajca !
Sada država treba da stane iza njega, da ne bi dobio suspeziju ili bilo šta slično.
Jednostavno nema drugog načina da se nosi sa ovom bagrom.
I od mene, svaka čast policajcu!
-
bubica_sa
#6145 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Citam dugo forum i morala sam da se registrujem kako bi policajcu dala punu podrsku.
Igrom slucaja, imamo zajednickih prijatelja pa sam se u par navrata zadesila kad i on.Koliko sam mogla primjetiti vrlo kulturan i tih, i uvijek spreman na salu.Ono sto sam danas cula od njegovih kolega, sto se tice posla kazu da je bio fer i korektan.Ako si se drsko ponasao dobio si po "zaslugama".Ono najzanimljivije a sto me je dirnulo, je to sto sam cula od njih da je ovom kriminalcu poslije nemilog dogadjaja prisao i pokusao mu zaustaviti krvarenje dok hitna nije dosla.E to je po meni LJUDINA od covjeka.Bez obzira na sve LJUDINA mu je prisla i pokusala pomoci.Nadam se iskreno da je psihicki stabilan poslije svega te da nece imati nikakvih posljedica po zdravlje a i na poslu jer poznajuci nasu drzavu jedva cekaju nekome da zabiju noz u ledja.LJUDINO veliki respect
LP
LP
-
del piero10
#6146 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Je li istina da je ovaj Amir Ramić taj lopov ?
Neko je to napisao na portalu..
Inače poznati kriminalac..pitanje je šta on radi na slobodi.
Neko je to napisao na portalu..
Inače poznati kriminalac..pitanje je šta on radi na slobodi.
-
simpozijum delirijum
#6147 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ako je ovo istina a nadam se da je jeste , onda doticni policajac zasluzuje orden za profesionalnostbubica_sa wrote:Citam dugo forum i morala sam da se registrujem kako bi policajcu dala punu podrsku.Igrom slucaja, imamo zajednickih prijatelja pa sam se u par navrata zadesila kad i on.Koliko sam mogla primjetiti vrlo kulturan i tih, i uvijek spreman na salu.Ono sto sam danas cula od njegovih kolega, sto se tice posla kazu da je bio fer i korektan.Ako si se drsko ponasao dobio si po "zaslugama".Ono najzanimljivije a sto me je dirnulo, je to sto sam cula od njih da je ovom kriminalcu poslije nemilog dogadjaja prisao i pokusao mu zaustaviti krvarenje dok hitna nije dosla.E to je po meni LJUDINA od covjeka.Bez obzira na sve LJUDINA mu je prisla i pokusala pomoci.Nadam se iskreno da je psihicki stabilan poslije svega te da nece imati nikakvih posljedica po zdravlje a i na poslu jer poznajuci nasu drzavu jedva cekaju nekome da zabiju noz u ledja.LJUDINO veliki respect
![]()
LP
i molim vas , nemojte mudrovati kako policija na zapadu ne bije da kosti pucaju a zube i krv prosute po cesti vatrogasci saperu smrkovima
vidjeh licno kako je Njemacki policajac satro nogama pijanca koji je udario zenu ispred kafane i pljunuo policajca koji je pritekao zeni u pomoc , vidjeh kako Americki policajac nokautira tipa zato sto se dere na njega a zatim ga sutne par puta u glavu dok lezi na trotoaru ispred nocnoga kluba pred stotinama svjedoka ( niko nije ni pisnuo )
pouka ?
ne nasrci na policajca koji je obucen i spreman da se odbrani, ne krsi zakon , ne ugrozavaj ljude i imovinu , postuj javni red i mir
- Qler
#6148 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jeste mu prisao, i pokusavao zaustaviti krvarenje. Jebi ga, opet je covjek....
- ultima_palabra
#6149 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kažu da je bilo puno krvi, previše za pogodak u obraz 
- Qler
#6150 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Svasta nesto kazu....