Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Teufik

#6126 Re: Real Madrid C.F.

Post by Teufik »

Ozil je bio extra.Steta sto Real ne ubaci koji gol.Dominirali su al mogu misliti koja im je patnja sad odigrati drugo poluvrijeme.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6127 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Rukomet :oops: jebi ga :roll:
BHF_Manijak

#6128 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Svaka njemu cast na ucinku u Milanu, ikona je bio i mozda nije ni trebo ici iz tog kluba, ali realno onaj sad Kaka je kita igrac, frajer je nula bio u prvom, jedva dva pasa sastavi kako treba... :roll:

Higuain je ono morao dati u 10-toj sekundi, morao, drugacija bi dosta tekma bila...

Ozilova precka :shock: :thumbup: Ponajbolji igrac Reala u prvom...
ultima_palabra

#6129 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Samopouzdanje će im skočiti do neba poslije ove utakmice :) Baš muški odigrano...

Da je kojim slučajem ušao još jedan, mislim da bi se toliko naložili da ne bi izgubili utakmice do kraja sezone :D Ali ok je i ovako.
BHF_Manijak

#6130 Re: Real Madrid C.F.

Post by BHF_Manijak »

Sad se pokazalo tacnim ono sto sam govorio i prvu utakmicu, dzaba tebi da stavis 5 napadaca kad im nema ko lopte dati, veceras ubacivanjem Ozila prvenstveno, pa i Kake, pokazao je da kad napadnes sa ofanzivnim veznjacima da mozes nesto i napraviti, a prvu utakmicu je jedini krivac Moruinho sto je zavrsila 2:1 za Katalonce, poceti utakmicu bez ijednog kreativca, i sa 3 zadnja vezna, e neka siizgubio onda!
ultima_palabra

#6131 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Ozil odigrao kao Zidane iz najboljih dana :thumbup: Znao sam da on to može, samo je pitanje glave...
vulkan777

#6132 Re: Real Madrid C.F.

Post by vulkan777 »

Šta reći poslije ovakve utakmice. Plače mi se od muke. Ovo je najbolja utakmica Reala protiv Barce u zadnjih nekoliko godina, ali sve je bilo protiv nas. 3 šuta Barcelone u prvom poluvremenu i 2 gola. Igrači se nisu predali i nastavili su igrati, ali sreća ih nije poslužila, a još manje sudija. Pa stvarno jel stid pojedine sudije da ovako sude za Barcelonu. Ja sam uvijek realan i kad sudija nije kriv ne kažem da jest, ali ko god je večeras gledao utakmicu ne može reći da Real nije oštećen. Pa samo sudijsku nadoknadu je trebalo vidjeti, Barcelona je uzela minutu i po, a on je sviro 5 sekundi ranije. Pa nekoliko presmiješnih faulova samo u sudijskoj,kao Granero nad Piqueom ili Callejon nad Puyolom, gdje doslovno nisu dotakli protivničke igrače. Abidal i Busquets u poluvremenu igrali rukom u šesnestercu i ništa, ali za faul u skoku Ramos dobija crveni. Ima još puno toga ali ne vrijedi nabrajati. Igrači su dali sve od sebe i svaki se borio i igrao srcem, ali nekad nije to dovoljno. :(

Real Madrid Para Siempre!
Baudelaire

#6133 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

Manijače, i ja isto kažem. Mou je izgubio prvu utakmicu svojim greškama, ali ipak je momački ovu odradio. Sad će sudija biti proglašen glavnim krivcem što nisu prošli i vratit će povjerenje i uprave i svlačionice i navijača. Ne znam baš smije li ga Marca sada pljuvati. Definitivno se izvukao, prerano sam ga počeo otpisivati. Sad će real biti jeben do bola, definitivno finalista Lige prvaka ako se prethodno ne sretnu sa Barcelonom. Mada je i u tom slučaju moguće da budu finalisti, puno više nego prošle godine.
ruud

#6134 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

joj nane mi, pregledah dobar dio tekme na nogama i skacuci, sad se raspadam hahah

ali ne zalim, momci odigrali FENOMENALNO.. dokazali smo da mozemo i to ce njima i nama mnogo znaciti..

nakon ove tekme opravdano mozemo ocekivati titule primera lige i lige prvaka! :thumbup:
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#6135 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

ultima_palabra wrote:Ozil odigrao kao Zidane iz najboljih dana :thumbup: Znao sam da on to može, samo je pitanje glave...
:thumbup: Kako igra momak...strasno....odlicna utakmica la ligu real uzima 100%
Platformas

#6136 Re: Real Madrid C.F.

Post by Platformas »

Dajte ljudi link za pogledat snimak, konekcija me zezala citavo vrijeme dok je tekma trajala.
Madrid

#6137 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Ne zaboravite da nam je Di Maria falio :D
Abdulvahid

#6138 Re: Real Madrid C.F.

Post by Abdulvahid »

Ovo sto smo veceras gledali je RealMadrid, Real koji gledam cijele sezone, napadacki, bez kompromisa prema golu, totalni fudbal i to je kljuc za pobjedu.
Do sada se pravila greska sto smo svoju igru prilagodjavali farsi, pa nesto taktizirali i nikad nije pokazalo efekta, sto je i razumljivo jer nemozes igrace preko noci nastelit na drugu taktiku.

Ovako se igra, nameces svoju igru, brzi prodori preko krila Ozil, Ronaldo, DiMaria, Marcelo, Callejon... presing na sredini terena Alonso, Lass, Khedira, Granero... Ova utakmica je bila pravi omjer snaga, ima li smo bolje sanse i vise od igre bili smo bolje farsa na srecu dosla do golova prakticno ni iz cega, kada smo trebali voditi bar 2:0 fasujemo ta dva gola, sudiju nebi komentarisu jer ostetio je obje ekipe... Real je veceras pokazao svoju snagu, bice burno proljece a ljeto pogotovo vec se tresu svi u CL :mrgreen:
drugtito2011

#6139 Re: Real Madrid C.F.

Post by drugtito2011 »

Cestitam na igri. NIkad bolji protiv Barce. Sudija je zeznuo tekmu, i obostrano pravio nervozu.
Real je trebao zabit bar 3 komada u prvih 20 minuta, i siguran sam da sudija s tim nema veze.
Isto tako je Diara trebao dobiti crveni, a sto nije zna sudija. Oko penala na obje strane moze se raspravljati do besvijesti. Sve u svemu Barsa je sretno prosla dalje.

Navijac Barcelone
ruud

#6140 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

drugtito2011 wrote:Cestitam na igri. NIkad bolji protiv Barce. Sudija je zeznuo tekmu, i obostrano pravio nervozu.
Real je trebao zabit bar 3 komada u prvih 20 minuta, i siguran sam da sudija s tim nema veze.
Isto tako je Diara trebao dobiti crveni, a sto nije zna sudija. Oko penala na obje strane moze se raspravljati do besvijesti. Sve u svemu Barsa je sretno prosla dalje.

Navijac Barcelone

respect
+1
Madrid

#6141 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Joj da je usla ona Ozilova... Ovako ce navijaci Barce pamtiti samo onaj Alvesov kao najbolji koji se vidio u zadnjih 10 godina, posto realno malo koji gol Barce je i blizu onako lijep ako se broji sama zavrsnica :D
just principe

#6142 Re: Real Madrid C.F.

Post by just principe »

Platformas wrote:Dajte ljudi link za pogledat snimak, konekcija me zezala citavo vrijeme dok je tekma trajala.
EVO
ultima_palabra

#6143 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Neko od igrača je pitao sudiju hoće li ići u svlačionicu Barcelone da proslavi pobjedu :mrgreen:

Mourinho će sad sigurno pridobiti svlačionicu i novinare na svoju stranu... rekao sam vam da ga nikad ne otpisujete ;-)
ruud

#6144 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

ultima_palabra wrote:Neko od igrača je pitao sudiju hoće li ići u svlačionicu Barcelone da proslavi pobjedu :mrgreen:

Mourinho će sad sigurno pridobiti svlačionicu i novinare na svoju stranu... rekao sam vam da ga nikad ne otpisujete ;-)
ruud wrote:
Image

:wink:

:D

ko je to pitao sudiju? svaka mu cast svakako heheh :mrgreen:
ruud

#6145 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

moramo spomenuti Casillasa, fantasticno branio, ali i odradio svoju kapitensku ulogu :)
shuma.ispod.pazuha

#6146 Re: Real Madrid C.F.

Post by shuma.ispod.pazuha »

26.01....Happy birthday KING !

Image
ruud

#6147 Re: Real Madrid C.F.

Post by ruud »

što mi uzimas sliku :P

nek mu je sretan, da ih jos mnogo dozivi i da nam donese puno titula :mrgreen:

Mourinho: "My men gave a very good performance"

http://bit.ly/z4Einc

usputno je i cestitao na pobjedi i prolazu Barce.
Lucazode

#6148 Re: Real Madrid C.F.

Post by Lucazode »

Početkom drugog vremena se očekavala golijada Barce, da se ode na nekih 5+ golova i slomi moral protivnika za nastavak sezone. Samo mogu komentarisat, svaka im čast! Otvorena igra, bez kompromisa i kontinuitet presinga bez obzira na primljene golove.
Ovaj put me posebno fascinirao Saint Iker, pokazao svu snagu i odlučnost kapitena da reaguje u ključnim situacijama.
S'vremena na vrijeme se pojavi novi Ovrebo, ali šta je tu je.
Pokazali su da mogu, da su bolji, i da u budućosti uz malo sreće Barca neće predstavljati problem.

Neko je pitao za komentar upućen sudiji, bilo ih je mnogo, jedan od upečatljivijih nakon završetka utakmice:
Casillas: Teixeira, ideš li slaviti s Barcom? 8)
Tomahawk11
Globalni moderator

#6149 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Ova ekipa sto simpatise Barcu je do ovog el Clasica ''glumila'' gospodu, a sad kad Barca nije pobijedila, onda pocele price: Barca s pola snage, jel to teorije zavjere, sudije bla bla, Pepe bla bla....ja se sjecam i nekih drugih vremena. Znam, mnogi ce reci to je bilo i proslo. Bice i ovo i proci. Otkad postoje Real i Barcelona, i jedni i drugi su imali svoje periode dominacije. Ok, na mjestu je zdrava zajebancija, al' ima likova koji su bolesni od toga, pa pretjeraju.
Sto se tice sinocnje utakmice, ne treba pominjati sudiju. Bio je takav kakav je bio. Barca je postigla golove na vrijeme, Real se odlicno vratio, ali nije bilo dovoljno za pobjedu. Treba zaliti za prilikama Higuaina s pocetka tekme, i sto nije usla ona Ozilova precka. Inace, ovaj covjek je odigrao za 10.
Nego, prosle godine je bilo Real uzeo samo Kup. Nek' ove godine to bude Barca i miran racun :D
Static-X

#6150 Re: Real Madrid C.F.

Post by Static-X »

Ne znam za vas ljudi al ja sam vidio 4 gola u barsinoj mrezi u prvom poluvremenu.
Nekako mi higuain nikad nije bio simpatican, a iz ove tekme kontam i sto je tako :x

Ne zalim zbog ispadanja, ali je vrlo bitno da smo stali u kraj onim dosadnim dodavanjima barse po centru terena.
Imamo i mi konja za utrkivanje :dance:
Post Reply