Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Half-time
(1-0) Wigan Athletic - Stoke City x
(1-1) Wigan Athletic - Stoke City 1:1
Nakon prvog poluvremena zanimljive utakmice između ekipa riko-ga i lerdi rezultat je 1:1. Oba gola pala su pred kraj poluvremena, tačnije u 41. i 42. minuti.
Nakon što su domaći poveli sa 1:0, gostima nije trebalo dugo da se vrate, pa su već u prvom napadu nakon primljenog gola izjednačili te tako postavili konačan rezultat prvog poluvremena 1:1.
Last edited by lerdi on 10/02/2010 02:01, edited 1 time in total.
Admir_1984.:: 3 - 1 ::.madtv
FT
(1-0) Werder Bremen - Hoffenheim 2:1
(2-0) Manchester City - Bolton Wanderers 2:0
(2-1) Fulham - Burnley 3:0
(3-1) Celtic - Heart of Midlothian 2:0
Cestitke protivnickoj ekipi na fer i korektnoj pobjedi. Ni nakon bacenih kasika "Vidovite Dzemile" nije doslo do pozitivnih promjena. Garant sam pogresene kasike bacio...
(1-0) Wigan Athletic - Stoke City x
(1-1) Wigan Athletic - Stoke City 1:1
(2-1) Parma - Internazionale 1:1
Nakon par vezanih uspjeha u ovom kolu ekipa lerdi pretrpjela je minimalan, ali zaslužen poraz od ekipe riko-ga. Utakmica u kojoj su se obje ekipe propisno ispromašivale i u kojoj je danas spretnija ekipa riko-ga odnijela pobjedu lijepim golom iz 85. minute susreta.
(1:0) Osnabrück - Schalke 04 0:1
(2:0) West Ham United - Birmingham City 1
(2:1) Parma - Internazionale 1:1
(3:1)Arsenal - Liverpool 1:0
Odigran je derbi susret između ekipa koje su ove sezone ušle u viši rang, i nakon odlične utakmice konačan rezultat je 3:1 za ekipu striker.
Obzirom da je ekipa strikera bila uspješnija i u ogledima u nižem rangu, ovo i nije iznenađujući rezultat, a posebno zbog dobre forme trenutno vodeće ekipe prve lige.
P.S. da ne bude kontroverzi oko gola kola, ovaj sam izabrao najviše zbog toga što je striker jedini tipovao na ovaj rezultat, recimo na Parma-Inter i Villa-ManUtd su bila ja mislim po 3 tipa 1:1...