Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lik prodaje za 30.5 slican neki par za 500 eura. 250 prije i 250 poslije tekme... bas me zanima kak ce proci
Mislim da se ovo isplati...skupi se 10 ljudi po 50 KM ... nek se uplati stoja na ovoj i dobije oko 2.500 ..das jos pandzuku i et .. al ajd skupi 10 ljudi koji ce rizikovati 150 KM .. ja bi .. al ajd jos 9
lik prodaje za 30.5 slican neki par za 500 eura. 250 prije i 250 poslije tekme... bas me zanima kak ce proci
Prejako, prejako.
Vidi uloga, vidi dobitka!!
Ovo si nasao na forum.hr? Hajde, bas i mene interesuje kako li ce mu taj misteriozni par ispasti.
ovo je uplatio momak u zg. prijatelj od jaranovog rodjaka koji zna covjeka koji je i bio dojavljivac ovoga i kome se placa. lik je iz hercegovine. ako ima zainteresovanih za ovaj par neki 30.maja nek se jave da prenesem ovom jaranu jer on trazi s kim da se utali za taj par. ja tanak s lovom ja sam u kombinaciji da se kladim na taj par i 50% dobitka dajem kad se dobije. ako ne prodje samo sam onda ulog na gubitku. al eto podzemlje je u pitanju pa vjerujem da se nece promasiti
Prejako, prejako.
Vidi uloga, vidi dobitka!!
Ovo si nasao na forum.hr? Hajde, bas i mene interesuje kako li ce mu taj misteriozni par ispasti.
ovo je uplatio momak u zg. prijatelj od jaranovog rodjaka koji zna covjeka koji je i bio dojavljivac ovoga i kome se placa. lik je iz hercegovine. ako ima zainteresovanih za ovaj par neki 30.maja nek se jave da prenesem ovom jaranu jer on trazi s kim da se utali za taj par. ja tanak s lovom ja sam u kombinaciji da se kladim na taj par i 50% dobitka dajem kad se dobije. ako ne prodje samo sam onda ulog na gubitku. al eto podzemlje je u pitanju pa vjerujem da se nece promasiti
ako ima raje zainteresovane nek se jave
Nas 10, svako po stoju.
Potom uplatiš recimo 2 stoje, kvota 25, digneš 5000! Najs!
Vrijedi razmotriti ovu ponudu. Naravno, ako nas bude barem 10 koji bi da rizikuju...ajde stisni...
svako po 50 ... a ne stoju...ako ne dobijes neces mu ni davat drugi dio ... ako dobijes lako i je izdvojit iz dobitka jos 50 ... i jos sto ces uplatit ...
Globus wrote:svako po 50 ... a ne stoju...ako ne dobijes neces mu ni davat drugi dio ... ako dobijes lako i je izdvojit iz dobitka jos 50 ... i jos sto ces uplatit ...
U pravu si.
Mudro.
Još podebljaš sa poluvrijeme uplatom na tu tekmu.
Ostaju još sitni detalji, npr. naći još osam osoba, a i kako se povezati sa tim likom u Zg...
Globus wrote:svako po 50 ... a ne stoju...ako ne dobijes neces mu ni davat drugi dio ... ako dobijes lako i je izdvojit iz dobitka jos 50 ... i jos sto ces uplatit ...
U pravu si.
Mudro.
Još podebljaš sa poluvrijeme uplatom na tu tekmu.
Ostaju još sitni detalji, npr. naći još osam osoba, a i kako se povezati sa tim likom u Zg...
Pa evo ako brojimo mene i tebe ...princ je reko da ima tog frenda .. hocel on nisam ga skonto a povezat cemo se nek nam princ jel on naso ovo .. posalje blog njegov .. ostalo cemo lako