Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Manual

#6126 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Manual »

budzetlija wrote: 12/12/2019 22:37
izvrsni direktor wrote: 12/12/2019 22:34 Prica se da su preko susicevih kaseta presnimavali nove utakmice. Obisli sve buvljake nisu mogli naci video kasete
Ja imam Francusku i Zilinu, ali je CD-u, taman za ove modernije trenere :oops:
Imam ja Brazil, kad Boli ponistise cist pogodak..VHS format
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#6127 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by izvrsni direktor »

budzetlija wrote: 12/12/2019 22:37
izvrsni direktor wrote: 12/12/2019 22:34 Prica se da su preko susicevih kaseta presnimavali nove utakmice. Obisli sve buvljake nisu mogli naci video kasete
Ja imam Francusku i Zilinu, ali je CD-u, taman za ove modernije trenere :oops:
Budzetlija pa samo na CD-u. Ne cudi me.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6128 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

jazzer wrote: 12/12/2019 15:12 Bajevic selektor, u strucnom stabu Hadziabdic a trazi se jos jedan.

To ce biti strucni stab za baraz. Krstajic nije opcija.

Tako kaze moj izvor blizak NS BiH a nije portir :) .
Baho?
jazzer

#6129 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by jazzer »

Ma kakvi, i ne znam Bahu licno.

To je ono sto sam ja saznao al da ne pisem dalje o tome, da se sta ne promijeni u medjuvremenu.
Logovan

#6130 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Izgleda da se odlučilo. :? :D

- Prema pouzdanim izvorima, nema više nikakve sumnje - Duško Bajević novi je selektor reprezentacije BiH. Ekipu će voditi u baražu, u slučaju plasmana razgovarati o budućnosti i daljnjem angažmanu, napisao je na Twitteru dobro obaviješteni sportski novinar Saša Ibrulj.
House

#6131 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by House »

bajević selektor :thumbup: :thumbup:
svi u napad

#6132 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by svi u napad »

Mislim da je ovo sa Bajevicem dobro rjesenje. Jest da je kratkorocno al treba imati u vidu da je malo trenera koji bi pristali uci u neizvjesnost tj. voditi repku samo dvije tekme i da ti buducnost zavisi od te dvije tekme. Bajevic je ovo dobro procijenio sa svoje strane. Ako uspije bit ce heroj i najbolji nas selektor (preuzeo repku u najtezim trenucima i odveo nas na EP). Ako ne uspije ostaje u svojoj Grckoj kao penzioner i niko ga nece puno kriviti za neuspjeh jer je situacija u repki zaista teska. Bilo bi dobro kad bi pored Hadziabdica u njegovom stabu bio i Sergej Barbarez koji bi svojim ugledom puno doprinjeo na motivaciji igraca za ove dvije tekme. Naravno mora se otjerati Hasagic kako bi prestalo ovo sranje sa Begovicem i obaviti razgovor sa Dzekom koji pored svojih neupitnih patriotskih osjecanja mora iskljuciti licna/privatna osjecanja prema pojedinim igracima jer on je kapiten/lider repke i njena najveca zvijezda bez obzira na Pjenicevu vecu trzisnu vrijednost. Mislim da su nam sanse 50% za prolaz i da sve zavisi ko ce nam biti protivnik abd u drugoj tekmi.
Moja zelja je naravno bila neki Svabo ali govnari iz Saveza ne zele dobro nasem fudbalu jer njima je najvaznije da uzmu lovu danas ma kolika ona bila nego da cekaju vecu lovu koju ce dobiti kasnije. Pored toga oni zele uvijek nekog koga mogu manipulisati i koji ce slusati njihove menadzere (isti stav imaju i u Srbiji pa su zbog toga otjerali Muslina koji ih nije htio slusati nego sam uzimati lovu od prodaje). Ako ne mogu dovesti nekog Svabu onda mislim da bi upravo Muslin ili Katanec bili dobro rjesenje za nas. No nas forumas eniko nista ne pita pa ce on vec naci neko mudo ala Krstajic (samo kad cujem da je on kandidat sve ti je odmah jasno koje krdo nekompetentnih majmuna sjedi u Savezu). No sta je tu je kako bi rekao nas bivsi vrli mag loptanja. Nadajmo se da ce biti Princ i da ce nas mostarki tandem odvesti na takmicenje. Do odluke i odlaska na EP ostajte mi zdravo i zivo. Zivjeli!
pizarro

#6133 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by pizarro »

oho, konacno smo dobili trenera za igranje antifudbala :D
Point.

#6134 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

Zaboli me neka stvar da igra sa deset bekova i sa golmanom, samo da odemo na EURO.
Edin H.

#6135 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

Tomahawk11 wrote: 13/12/2019 10:41
jazzer wrote: 12/12/2019 15:12 Bajevic selektor, u strucnom stabu Hadziabdic a trazi se jos jedan.

To ce biti strucni stab za baraz. Krstajic nije opcija.

Tako kaze moj izvor blizak NS BiH a nije portir :) .
Baho?
:izet:

Je li za trenera golmana? :skoljka:
Grean

#6136 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Grean »

Naime, legendarni Mostarac namjerava u nacionalni tim BiH vratiti nekoliko fudbalera.

Prije svega, na vrhu liste njegovih želja je Ognjen Vranješ. Defanzivac AEK-a, kluba u kojem Bajević figurira kao veliki autoritet, nema ništa protiv da ponovo obuče dres sa državnim grbom i njegov povratak je, kako saznajemo, skoro završena stvar

sc.sport
Ako je ovo istina to bi bila nevidjena sramota i pokazatelj koliko smo jadni.

Nakon sramotne, provokativne tetovaze digo se i kunto i panto s pravom i sa pravom je tada otpisan.

Nekako nakon Grcke intenzivno pocinje kampanja medija, prije svih ovih iz Sarajeva za povratak Vranjesa.

Desili se ovo onda smo kao narod dotakli dno, stvarno ne znam ko bi se sa dva prsta obraza mogao identifikovati sa tom reprezentacijom i navijati za nju. Bude li on dio nje to je mrlja za sva vremena, ne samo period dok on bude tu. Ja bi im u svakom slucaju pozelio sve najgore, koliko god to bilo tesko pozeliti.
studeni76

#6137 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by studeni76 »

Jbg nista bolji nam vode drzavu pa nam ne smeta! Tako ti je kako ti je
Romanista 101%

#6138 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Romanista 101% »

Eto vam Bajevica :lol: :run:
avetinja

#6139 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by avetinja »

Ako se ovo desi, prije ću navijati za Srbiju ili Hrvatsku nego za BiH.

I gdje su naše zvijezde da bojkotuju dolazak Vranješa? Kada treba trenera sahraniti svi su složni.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#6140 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Slo Burner »

Nemoj on se srcem borio :zzzz:
Grean

#6141 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Grean »

studeni76 wrote: 15/12/2019 21:49 Jbg nista bolji nam vode drzavu pa nam ne smeta! Tako ti je kako ti je
I ko kaze da nam ne smeta a uz to neuporedivo je a i nije kako nam je, tako nam je, bar ne u ovom slucaju.

Evo za primjer, Prosinecki ga je nogirao i vratiti ga mogu samo ako to nekima u Sarajevu odgovara jer odatle se najvise priziva.

Postoje svi legitimni osnovi da on ne bude nikad vise dio reprezentacije. Sve je do nas i do toga koliko drzimo do sebe.
Romanista 101% wrote: 15/12/2019 21:50 Eto vam Bajevica :lol: :run:
Ja mislim da iza ovog prije svega stoje portali. Guraju ovu pricu jos prije pominjanja Bajevica, scsport vec duze vrijeme, od prije Grcke.

Vrlo moguce je da su primili pare i da je ovo vid propagande ne bi li se usadilo u glavu da on treba biti tu a da pojma nemaju sta misli Bajevic ili bilo ko u Savezu.

Kako god govna su brate. Dabogda ih (ne)zadesilo da zakukaju od onog sto guraju i ovim putem banalizuju.

Kako god, to bi bila klinicka smrt ove reprezentacije. Makar se nadam da ima toliko obraza medju nama a prije svega se nadam da od ovog nema nista i da nam ovi samo treniraju zivce.
kanguru

#6142 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by kanguru »

Pratim ovu reprezentaciju još od prve zvanične utakmice sa Albanijom 1995. Atmosfera i moral nikad nisu bili lošiji nego u ovom trenutku, čak ni onda kada je pola prvog tima bojkotovalo nastup za državni dres. Tad smo se nekako uzdigli i pobijedili Norvežane u gostima, kad niko, ama baš niko više nije vjerovao u ovu ekipu. Sad smo u sličnoj situaciji, ali ovaj put, niko više ne vjeruje ni u reprezentaciju BiH ali, nažalost, ni u državu Bosnu i Hercegovinu. Ponovo se u fokus javnosti vraća maligni slučaj "Vranješ", upravo u momentu kad su otpustili Prosinečkog. Zar zaista mislite da je on jedini i isključivi krivac? Bilo je u ovom ciklusu sjajne igre - prvo poluvrijeme u Zenici kada smo Grcima održali čas fudbala, pa poslije spašavali bod, zatim prvo poluvrijeme u Italiji kad smo dominirali protiv osramoćenih Italijana koji prvi put u 100 godina nisu otišli na Svjetsko prvenstvo. Sada imamo win-win situaciju u kojoj smo domaćini u obje utakmice baraža i imamo sve u svojim rukama. U momentu kada možemo izboriti naš prvi EURO, najmanje nam treba nova priča oko Vranješa, ili bilo koga ko se šprda sa državom, istorijom, identitetom i dresom svoje domovine.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6144 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Tomahawk11 »

Nek izbace RS i mirna Bosna :mrgreen:
noiserr

#6145 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by noiserr »

Znal se kad ce najaviti ko je novi Selektor? Fakat nemogu citati sve ove stranice spekulacije.
luckylaka

#6146 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

noiserr wrote: 17/12/2019 01:14 Znal se kad ce najaviti ko je novi Selektor? Fakat nemogu citati sve ove stranice spekulacije.
Dok nadju podobnog odmah slijedi promocija
budzetlija

#6147 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by budzetlija »

Vico predstavlja novog selektora dok preuzme FSRS 😂
markomilanov

#6148 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by markomilanov »

Moji predlozi za selektora su temeljito obrazloženi,srpska liga u regionu već dve godine daje ekipe u ligi šampiona i ligi evrope,nermin haskić je najbolji strelac lige a ne dobija u šansu u repki,svakako sam za kvalitetnog trenera bez obzira nacionalnost,a vi koji ste objektivni i poznajete fudbal u regionu,nikako 2o godina da skontate da bi selktor moga biti i kvalitetan srpski stručnjak,ponavljam kvalitetan,a ne Vojvodič,Nestorović,Nikiić,Tulić.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#6149 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by plain vanilla »

markomilanov wrote: 17/12/2019 20:16 Moji predlozi za selektora su temeljito obrazloženi,srpska liga u regionu već dve godine daje ekipe u ligi šampiona i ligi evrope,nermin haskić je najbolji strelac lige a ne dobija u šansu u repki,svakako sam za kvalitetnog trenera bez obzira nacionalnost,a vi koji ste objektivni i poznajete fudbal u regionu,nikako 2o godina da skontate da bi selktor moga biti i kvalitetan srpski stručnjak,ponavljam kvalitetan,a ne Vojvodič,Nestorović,Nikiić,Tulić.
Smaras covjece jer ovdje svi pricaju o BIH i selektoru BIH, samo ti silujes sa srpskim selektorima.
Mi ovdje o sportu, a ti ne mozes bez nacionalnog predznaka. Nadam se da ce te moderacija nagraditi adekvatno.
Analiticarr

#6150 Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post by Analiticarr »

plain vanilla wrote: 17/12/2019 20:20
markomilanov wrote: 17/12/2019 20:16 Moji predlozi za selektora su temeljito obrazloženi,srpska liga u regionu već dve godine daje ekipe u ligi šampiona i ligi evrope,nermin haskić je najbolji strelac lige a ne dobija u šansu u repki,svakako sam za kvalitetnog trenera bez obzira nacionalnost,a vi koji ste objektivni i poznajete fudbal u regionu,nikako 2o godina da skontate da bi selktor moga biti i kvalitetan srpski stručnjak,ponavljam kvalitetan,a ne Vojvodič,Nestorović,Nikiić,Tulić.
Smaras covjece jer ovdje svi pricaju o BIH i selektoru BIH, samo ti silujes sa srpskim selektorima.
Mi ovdje o sportu, a ti ne mozes bez nacionalnog predznaka. Nadam se da ce te moderacija nagraditi adekvatno.
Moze li husref? On je dokazani zvezdas od rodjenja. :D

Image
Locked