Ne znam, Ramo, čim vidim simptome ženskaroša kod momka koji mi se svidi, nekako se odmah ohladim.
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cendlerbing
#6126 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Evo dokaza za međeda da se u svemu može naći nešto pozitivno.
Ne znam, Ramo, čim vidim simptome ženskaroša kod momka koji mi se svidi, nekako se odmah ohladim.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6127 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa ti si unikat... 
- annoy
#6128 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Takođercendlerbing wrote: Ne znam, Ramo, čim vidim simptome ženskaroša kod momka koji mi se svidi, nekako se odmah ohladim.
- cendlerbing
#6129 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ih annoy, morala si upast sa komentarom...sad više nisam unikat. 
- mad_max_ba
#6130 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ma ohladim i jacendlerbing wrote:Ih annoy, morala si upast sa komentarom...sad više nisam unikat.
- annoy
#6131 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ispricavam se, evo povlacim, dajte mi zenskarosecendlerbing wrote:Ih annoy, morala si upast sa komentarom...sad više nisam unikat.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#6132 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
e čuj leptirići
Leptiriću, šareniću, hodi k’ meni amo,
evo imam lepu ružu, pomiriši samo.
Ja bih doš’o, al’ se bojim kakve igle klete,
stisnućeš me, probošćeš me, onda zbogom svete.
awwww
Leptiriću, šareniću, hodi k’ meni amo,
evo imam lepu ružu, pomiriši samo.
Ja bih doš’o, al’ se bojim kakve igle klete,
stisnućeš me, probošćeš me, onda zbogom svete.
awwww
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6133 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
hiv btwcendlerbing wrote:Koje su tačno pozitivne strane toga što je neko kurvar, švalerčina ili nimfoman?Velkoski wrote: Pa biti kurvar, švalerčina ili nimfoman je više pozitivno nego negativno![]()
Ko vam je kriv što vi to doživljavate negativno
- cendlerbing
- medvjed23
#6135 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
vrijedi i obrnutocendlerbing wrote:Evo dokaza za međeda da se u svemu može naći nešto pozitivno.![]()
svi mi smo, čast izuzecima, prihvatili igru lovca i lovine.. tako doživljavamo kao sasvim normalno da se muškarac udvara ženi, pišući pjesme, šaljući cvijeće i sl, dok na obrnutu situaciju, gdje je žena u aktivnoj ulozi, gledamo sa dozom čuđenja..
ako je već tako, ako smo prihvatili spomenuta pravila igre, onda smo trunku licemjerni kad jednako osuđujemo ili hvalimo muški i ženski promiskuitet.. muškarac, da bi postao leptirić, treba uložiti dosta truda, dok je ženi dovoljno da, u božjem maniru, kaže: budi - i ono bude
- cendlerbing
#6136 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Izvinjavam se duboko i leptiruozno, ako sam bilo čime osudila muški promiskuitet.
Volim dodati notu posebnosti onome što mi se dešava s nekim, pa tako i notu posebnosti tom nekome, a kad otkrijem da njemu to nije ništa posebno jer se dopisuje sa još pet i izlazi sa još tri, osim mene; nekako mi prestane biti...posebno. I, idemo dalje.
Volim dodati notu posebnosti onome što mi se dešava s nekim, pa tako i notu posebnosti tom nekome, a kad otkrijem da njemu to nije ništa posebno jer se dopisuje sa još pet i izlazi sa još tri, osim mene; nekako mi prestane biti...posebno. I, idemo dalje.
- medvjed23
#6137 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
manje-više dijelim mišljenje.. nisam promiskuitetan (daleko, jako daleko sam od toga), al mogu primijetiti da među onima koji to jesu postoje razlike..
- triconja
#6138 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sta ima postoje, to su ti dva razlicita svijeta po mentalitetu ko je sa vise i ko je sa jednim ili eventualno dva partnera citav zivot izduro.medvjed23 wrote:manje-više dijelim mišljenje.. nisam promiskuitetan (daleko, jako daleko sam od toga), al mogu primijetiti da među onima koji to jesu postoje razlike..
- cendlerbing
#6139 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nije on, trico, mislio na razlike između onih koji jesu i onih koji nisu promiskuitetni, nego na razlike unutar grupe promiskuitetnih.
Pitam se, šta li može biti ko neka granica za prelazak iz jedne u drugu ugroženu skupinu.
Pitam se, šta li može biti ko neka granica za prelazak iz jedne u drugu ugroženu skupinu.
- triconja
#6140 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sunce me ubilo bona, pa mlatim ko maksim po diviziji. To drugo ne bih znao odgovor, mislim da je to od covjeka do covjeka kako on na te stvari gleda, tako da je neka generalizacija glupa.cendlerbing wrote:Nije on, trico, mislio na razlike između onih koji jesu i onih koji nisu promiskuitetni, nego na razlike unutar grupe promiskuitetnih.![]()
- Ramzess Veliki
#6141 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne brini se, proci ce ...cendlerbing wrote:Evo dokaza za međeda da se u svemu može naći nešto pozitivno.![]()
Ma to je normala ... koji ce ijednoj svalercina da je sekira. Zezam se ja malo, u tajnosti sam vrlo romantican i jos uvijek sanjam da nadjem srodnu dusu.
- Ramzess Veliki
#6142 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sta ja znam zena i djevojaka koje bi postidjele svakog promiskuitetliju ...cendlerbing wrote:Izvinjavam se duboko i leptiruozno, ako sam bilo čime osudila muški promiskuitet.![]()
A 'vamo sve k'o fol fine dok ne smotaju nekog naivca, pa poslije ihihiii u promet ... tako da sve je to u pet deka.
Nego bolje je nadjes promiskuitetliju pa ga smuntas da pored tebe zaboravi sve ostale ... e to je majstorluk.
- triconja
#6143 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Aha, i onda mozes strucne radove pisat i nobelovu nagradu dobit jer si covjeku sihu izmijenio bez upotrebe tableta i "konfiguracije" mozga (ono nesta sto se tura na oko pa se reze mozak)Ramzess Veliki wrote:Sta ja znam zena i djevojaka koje bi postidjele svakog promiskuitetliju ...cendlerbing wrote:Izvinjavam se duboko i leptiruozno, ako sam bilo čime osudila muški promiskuitet.![]()
Volim dodati notu posebnosti onome što mi se dešava s nekim, pa tako i notu posebnosti tom nekome, a kad otkrijem da njemu to nije ništa posebno jer se dopisuje sa još pet i izlazi sa još tri, osim mene; nekako mi prestane biti...posebno. I, idemo dalje.![]()
A 'vamo sve k'o fol fine dok ne smotaju nekog naivca, pa poslije ihihiii u promet ... tako da sve je to u pet deka.
Nego bolje je nadjes promiskuitetliju pa ga smuntas da pored tebe zaboravi sve ostale ... e to je majstorluk.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6144 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Definitivno. Mnoge je tek vojska napravila čovjekom.kiki-miki wrote:Mislite li da ovi novim, a nekim starijim generacijama muskih nedostaje odsluzenje vojnog roka, onog jna?
Naravno, ne ona vojska koju su posljednjih godina dok je to još bilo aktuelno služili.
Više kući nego u kasarni. Nekakvi vikendi, klinci-palci, ko obdanište.
- MarlboroGold
#6145 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne. Red, rad i disciplina se mogu postići i bez toga - naravno to je do nas samih i isto bi bilo i nakon vojske. Vojska nije uopšte toliko bitan faktor u izgradnji osobe (muškarca) iako se stariji sa ovim sigurno neće složiti. Za to vrijeme je bolje i produktivnije da ih zaposle i da rade neke posliće 2-3 ili više mjeseci i da skupljaju iskustvo i praksu za kasnije.kiki-miki wrote:Mislite li da ovi novim, a nekim starijim generacijama muskih nedostaje odsluzenje vojnog roka, onog jna?
- Ramzess Veliki
#6146 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Vojni rok je svakako dobar.kiki-miki wrote:Mislite li da ovi novim, a nekim starijim generacijama muskih nedostaje odsluzenje vojnog roka, onog jna?
- Ramzess Veliki
#6147 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ali bi trening odjeljenje u napadu i odbrani, rukovanje lakim i teskim naoruzanjem, borba prsa u prsa, pucanje bojevom municijom i te vjestine trebalo onda organizovati povremeno. Radi preventive ... jebiga nikade se ne zna ...MarlboroGold wrote:Ne. Red, rad i disciplina se mogu postići i bez toga - naravno to je do nas samih i isto bi bilo i nakon vojske. Vojska nije uopšte toliko bitan faktor u izgradnji osobe (muškarca) iako se stariji sa ovim sigurno neće složiti. Za to vrijeme je bolje i produktivnije da ih zaposle i da rade neke posliće 2-3 ili više mjeseci i da skupljaju iskustvo i praksu za kasnije.kiki-miki wrote:Mislite li da ovi novim, a nekim starijim generacijama muskih nedostaje odsluzenje vojnog roka, onog jna?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6148 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ko da ga natjera? Bitna je za raznorazne peke i nadobudne glave, kad se vrate iz vojske, gledaju na svijet drugačijim pogledom.MarlboroGold wrote: Ne. Red, rad i disciplina se mogu postići i bez toga. Vojska nije uopšte toliko bitan faktor u izgradnji osobe (muškarca) iako se stariji sa ovim sigurno neće složiti. Za to vrijeme je bolje i produktivnije da ih zaposle i da rade neke posliće 2-3 ili više mjeseci i da skupljaju iskustvo i praksu za kasnije.
Ja je nisam služio i nije mi bila ni potrebna. Prošao sam neki životni put gdje sam naučio cijeniti neke stvari. To je ono o čemu ti pričaš, ali reci to 30-godišnjaku koji još drži mater za suknju. Vjeruj da bi manje takvih bilo da postoji obavezno služenje vojnog roka.
Ovo sve kaže neko ko ne voli pušku i s te karafeke.
- MarlboroGold
#6149 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Slažem se da vojska nauči dosta toga, ali imam i kontra primjer kada nije bilo nikakvog efekta. Rođak koji ima 38 godina i koji je služio, a ponaša se kao da ima 20, živi u kući od roditelja, stalno neki krš, pobacana garderoba, nema nekih životnih ciljeva i živi od danas do sutra itd. Zato kažem da nije toliko bitan faktor, jer valja i nakon vojske nastaviti tim putem.Tomahawk11 wrote:Ko da ga natjera? Bitna je za raznorazne peke i nadobudne glave, kad se vrate iz vojske, gledaju na svijet drugačijim pogledom.MarlboroGold wrote: Ne. Red, rad i disciplina se mogu postići i bez toga. Vojska nije uopšte toliko bitan faktor u izgradnji osobe (muškarca) iako se stariji sa ovim sigurno neće složiti. Za to vrijeme je bolje i produktivnije da ih zaposle i da rade neke posliće 2-3 ili više mjeseci i da skupljaju iskustvo i praksu za kasnije.
Ja je nisam služio i nije mi bila ni potrebna. Prošao sam neki životni put gdje sam naučio cijeniti neke stvari. To je ono o čemu ti pričaš, ali reci to 30-godišnjaku koji još drži mater za suknju. Vjeruj da bi manje takvih bilo da postoji obavezno služenje vojnog roka.
Ovo sve kaže neko ko ne voli pušku i s te karafeke.
Nisam je ni ja služio jer ni meni nije bila potrebna, a rano sam se osamostalio.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6150 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma nekog ne mogu odgojiti ni oni legionari, to sve kakva je ko japija.MarlboroGold wrote: Slažem se da vojska nauči dosta toga, ali imam i kontra primjer kada nije bilo nikakvog efekta. Rođak koji ima 38 godina i koji se služio, a ponaša se kao da ima 20, živi u kući od roditelja, stalno neki krš, pobacana garderoba, nema nekih životnih ciljeva i živi od danas do sutra itd. Zato kažem da nije toliko bitan faktor, jer valja i nakon vojske nastaviti tim putem.
Nisam je ni ja služio jer ni meni nije bila potrebna, a rano sam se osamostalio.
Više je to neko životno iskustvo koje je u većini slučajeva doprinosilo promjeni pogleda na neke stvari u životu.
Znam po vršnjacima koji su služili (ja bio na fakultetu).