Acid25 wrote:Pepefrog wrote:Zidovi su najbolje rijesenje za zastitu granica svih drzava, provjereno dokazano u praksi bilo bi dobro da su sve zemlje pametne pa da naprave zidove, yebes drzavu koja nema granicu i u koju moze svako ulaziti kako mu je kurcu cejf...
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- jeza u ledja
#6126 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Sanjarko
#6127 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nek ih. Ja fidlam dok Rim gori. Jbg mozda sam gresku najvecu i najgoru davno napravio sto sam digo ruke od svega.Cohers wrote:Mora neko biti i Hitler među ovoliko hitlerčića na sveusranijoj kugli ovozemaljskoj.
Ak pukne nece bit nikog da ih spasi.
Znam da Ja necu. Jer me mnogi nisu slusali, uopste sta sam im govorio, a kamo li podrzavali.
Al Ja sam najvise kriv, za to sve.
Jos da pukne, i
Nema kokica, Ja cu spavat samo, ko medo.
Bolje spavat, nisam za kokica, necu uzivat u svemu.
Reko sam doslo vrijeme Huligana opet Mozda.
Samo sto to Ja prvi nisam Reko, nego neko Drugi, negdje.
- raoul duke
#6128 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Situacija na topicu redovna, liberali i imigranti idalje na apratima... Oblila ih tuga
- Jack Be Nimble
#6129 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja vala nisam na aparatima, od njega ocekujem/nadam se da ce biti najbolji predsjednik ikada ili ce ovo sve biti tipicni shit-show. Za sada je shit-show ala nadrealisti. Meni superraoul duke wrote:Situacija na topicu redovna, liberali i imigranti idalje na apratima... Oblila ih tuga
- raoul duke
#6130 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Taj stav cijenimJack Be Nimble wrote:Ja vala nisam na aparatima, od njega ocekujem/nadam se da ce biti najbolji predsjednik ikada ili ce ovo sve biti tipicni shit-show. Za sada je shit-show ala nadrealisti. Meni superraoul duke wrote:Situacija na topicu redovna, liberali i imigranti idalje na apratima... Oblila ih tuga![]()
-
aratet
#6131 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Istina, samo sto to u Izraelu nije obicna ograda nego ima dosta pratecih sadrzaja i dosta kosta, vidio sam na TV-u da na nakeim teritorijama se cak i roboti koriste, sveukupno je kostalo oko 2 milijarde dolara i mislim da je oko 4 godine trajala gradnja.jeza u ledja wrote:
Devedeset posto barijere izmedju Izraela i Zapadne Obale je zicana barijera, ne zid. Granica izmedju SAD i Meksika je 5 puta duza. Na njoj vec postoje brojne barijere. Na kraju, topografija terena na nekim predjelima je takva da bi pravljenje barijere bilo besmisleno.
Donald Trump zeli praviti zid, znaci betonski zid, citavom duzinom granice.
Da li treba podsjetiti da vecina ilegalnih imigranata u Americi nisu prokijumcarena preko granice, vec su dosli legalnim putem, pa ostali? Takodje, ovdje se ne radi o sprjecavanju teroristickih napada (mada se tako zeli predstaviti). Zato je te ljude i teze primjetiti i/ili izbaciti. Suprotno uvrijezenom misljenju, prosjecni nelegalni imigrant ima manje statisticki sanse da postane nasilni kriminalac, nego prosjecan Amerikanac.
Americka granica jeste 5x duza ali je i drzava 30x veca, a ekonomija 50x jaca.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6132 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
šta fali zidu, za 2000 godina ljudi neće ići na kineski, nego na meksikancisuplatili zid
- insomnia78
#6133 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne's imati kad. Cim i ako pukne eto ti čete da te koljeVizionar 1985 wrote:Nek ih. Ja fidlam dok Rim gori. Jbg mozda sam gresku najvecu i najgoru davno napravio sto sam digo ruke od svega.Cohers wrote:Mora neko biti i Hitler među ovoliko hitlerčića na sveusranijoj kugli ovozemaljskoj.![]()
Ak pukne nece bit nikog da ih spasi.![]()
Znam da Ja necu. Jer me mnogi nisu slusali, uopste sta sam im govorio, a kamo li podrzavali.
Al Ja sam najvise kriv, za to sve.
Jos da pukne, i [emoji99]
Nema kokica, Ja cu spavat samo, ko medo.
Bolje spavat, nisam za kokica, necu uzivat u svemu.
Reko sam doslo vrijeme Huligana opet Mozda.
Samo sto to Ja prvi nisam Reko, nego neko Drugi, negdje.
-
Fudo387
#6134 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dobro, a sta ste vi koji likuju svaki put kad manijak priprijeti, zidom, atomskom, cenzurom...?raoul duke wrote:Situacija na topicu redovna, liberali i imigranti idalje na apratima... Oblila ih tuga
Inteligencija neka?
Rodjeni amerikanci?
- jeza u ledja
#6135 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ali je i potreba mnogo manja. U Izraelu se radi o zivotu i smrti. Ovdje se radi o fiktivnom uzroku problema i napumpanom problemu uopste.aratet wrote:Istina, samo sto to u Izraelu nije obicna ograda nego ima dosta pratecih sadrzaja i dosta kosta, vidio sam na TV-u da na nakeim teritorijama se cak i roboti koriste, sveukupno je kostalo oko 2 milijarde dolara i mislim da je oko 4 godine trajala gradnja.jeza u ledja wrote:
Devedeset posto barijere izmedju Izraela i Zapadne Obale je zicana barijera, ne zid. Granica izmedju SAD i Meksika je 5 puta duza. Na njoj vec postoje brojne barijere. Na kraju, topografija terena na nekim predjelima je takva da bi pravljenje barijere bilo besmisleno.
Donald Trump zeli praviti zid, znaci betonski zid, citavom duzinom granice.
Da li treba podsjetiti da vecina ilegalnih imigranata u Americi nisu prokijumcarena preko granice, vec su dosli legalnim putem, pa ostali? Takodje, ovdje se ne radi o sprjecavanju teroristickih napada (mada se tako zeli predstaviti). Zato je te ljude i teze primjetiti i/ili izbaciti. Suprotno uvrijezenom misljenju, prosjecni nelegalni imigrant ima manje statisticki sanse da postane nasilni kriminalac, nego prosjecan Amerikanac.
Americka granica jeste 5x duza ali je i drzava 30x veca, a ekonomija 50x jaca.
- animals
#6136 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dok se vi svadjate, problem nije samo Trump..
problematican je citav svijet..
Ili Rusi sa svojim, carem Putinom, ili Kina sa svojim komunistickim kapitalizmom,
ili imperijalna Amerika..ili Evropa koja napusta polako svoje socijalne ideje..
ovaj svijet postaje sve gori i sve je manje dobrog na njemu..
U Rusiji i Kini siromastvo, dok carevi caruju..
ista slika polako zahvata Ameriku..bogati i siromasni..
Evropa, jos uvijek najbolja na planeti za zivot..
dokle ce biti, vidjecemo..
Ili Rusi sa svojim, carem Putinom, ili Kina sa svojim komunistickim kapitalizmom,
- ultima_palabra
#6137 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Fakat ne kontam sta im je motivacija? Ne djeluje mi da iko od njih zivi u Americi.Fudo387 wrote:Dobro, a sta ste vi koji likuju svaki put kad manijak priprijeti, zidom, atomskom, cenzurom...?raoul duke wrote:Situacija na topicu redovna, liberali i imigranti idalje na apratima... Oblila ih tuga
Inteligencija neka?
Rodjeni amerikanci?
-
Nero Histrion
#6138 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ultima_palabra wrote:Fakat ne kontam sta im je motivacija? Ne djeluje mi da iko od njih zivi u Americi.Fudo387 wrote:Dobro, a sta ste vi koji likuju svaki put kad manijak priprijeti, zidom, atomskom, cenzurom...?raoul duke wrote:Situacija na topicu redovna, liberali i imigranti idalje na apratima... Oblila ih tuga
Inteligencija neka?
Rodjeni amerikanci?
Evo zivim malo tamo malo vamo i mogu samo rec da mi je ovaj fasista odvratan.
- Acid25
#6139 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dotičnom je jedne prilike zasmetalo što forumaši postavljaju gifove na forum.Fudo387 wrote:Dobro, a sta ste vi koji likuju svaki put kad manijak priprijeti, zidom, atomskom, cenzurom...?raoul duke wrote:Situacija na topicu redovna, liberali i imigranti idalje na apratima... Oblila ih tuga
Inteligencija neka?
Rodjeni amerikanci?
Jednom mu je zasmetalo što ismijavamo političare.
Ponekad voli otići na podforum igre i prditi forumašima jer raspravljaju o igrama.
Ne pitaj ga puno.
- fakat
- Pandakonda
- jeza u ledja
#6142 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nije on jedini. Pogledas malo kakvi likovi kruze na ovoj temi, onda pogledas cim se bave na ostalim temama, budu ti neke stvari mnogo jasnije.Acid25 wrote:Dotičnom je jedne prilike zasmetalo što forumaši postavljaju gifove na forum.Fudo387 wrote:Dobro, a sta ste vi koji likuju svaki put kad manijak priprijeti, zidom, atomskom, cenzurom...?raoul duke wrote:Situacija na topicu redovna, liberali i imigranti idalje na apratima... Oblila ih tuga
Inteligencija neka?
Rodjeni amerikanci?![]()
Jednom mu je zasmetalo što ismijavamo političare.
Ponekad voli otići na podforum igre i prditi forumašima jer raspravljaju o igrama.![]()
Ne pitaj ga puno.
- Sanjarko
#6143 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ak me uznemire iz sna ima da ih ujedem.insomnia78 wrote: Ne's imati kad. Cim i ako pukne eto ti čete da te kolje
Znas ono nad popom ima pop.
Ja sam Lud 1/1 imam certifikat, ovi nisu Ludi nego su Zli, neki od njih isto imaju za to certifikat.
Al cune, ni da ujedam, Al ak Ja krenem ujedat
Pih ovaj Meksicki zid
Pozdrav.
PS. Ima sve. [Zna se].
- insomnia78
- hrle1976
#6145 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mah lola je mrtav covjek hoda... on ko kakva rugava pizda koja sa sasvakim posvadja, jer kuja nikad nije imala sto hoce a ono sto je imala nije je nikad zadovoljivo pa je sama sa sobom posvadjana do podne a od podne sa svejetom, tako i ovaj debeli kreten sa onom kurevtinom od prve dame. Na karju US amerikanci bez vize nece moci do Kanade a kamo dalje.
Last edited by hrle1976 on 27/01/2017 21:29, edited 1 time in total.
- Sanjarko
#6146 Re: RE: Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vizionar 1985 wrote:Ak me uznemire iz sna ima da ih ujedem.insomnia78 wrote: Ne's imati kad. Cim i ako pukne eto ti čete da te kolje![]()
![]()
Znas ono nad popom ima pop.
Ja sam Lud 1/1 imam certifikat, ovi nisu Ludi nego su Zli, neki od njih isto imaju za to certifikat.
Al cune, ni da ujedam, Al ak Ja krenem ujedat[ne bi dalje].
Pih ovaj Meksicki zid[ne bi dalje].
Pozdrav.
PS. Ima sve. [Zna se].
Jbg Zlo mu Naljepljeno.
PS. Mozda i jest Zao, al opet ko zna.
- Sanjarko
#6147 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Znaci ubo moj stari.hrle1976 wrote:Mah lola je mrtav covjek hoda... on ko kakva rugava pizda koja sa sasvakim posvadja, jer kuja nikad nije imala sto hoce a ono sto je imala nije je nikad zadovoljivo pa je sama sa sobom posvadjana do podne a od podne sa svejetom, tako i ovaj debeli kreten sa onom kurevtinom od prve dame. Na karju US amerikanci bez vize nece moci do Kanade a kamo dalje.
Da ce ga Roknut neko.
Vidjet cemo, vidzamo.
- Jack Be Nimble
#6148 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sa ovom zabranom na izbjeglice iz pojedinih drzava samo ce povisiti broj ilegalaca u Americi. Ako si iz Irana u Americi na vizi, bolje ti je ostati kada ti istekne nego ici vani pa opet pokusasti da udjes.
Mama moje prijateljica dosla iz Irana prije 40 godina, ali jos ima Iransko drzavljanstvo. To joj je jedini nacin da zadrzi imovinu u Iranu i planirala je put familiji u Aprilu, ali je vec provjerila u ambasadi i trenutno se ne bi mogla vratiti nazad u Ameriku. Otkazala put.
Mama moje prijateljica dosla iz Irana prije 40 godina, ali jos ima Iransko drzavljanstvo. To joj je jedini nacin da zadrzi imovinu u Iranu i planirala je put familiji u Aprilu, ali je vec provjerila u ambasadi i trenutno se ne bi mogla vratiti nazad u Ameriku. Otkazala put.
- Jack Be Nimble
#6149 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne bi volio da ga neko rokne ili legalnim putem skine. Jebo Trumpa, mene strah Penca.Vizionar 1985 wrote:Znaci ubo moj stari.hrle1976 wrote:Mah lola je mrtav covjek hoda... on ko kakva rugava pizda koja sa sasvakim posvadja, jer kuja nikad nije imala sto hoce a ono sto je imala nije je nikad zadovoljivo pa je sama sa sobom posvadjana do podne a od podne sa svejetom, tako i ovaj debeli kreten sa onom kurevtinom od prve dame. Na karju US amerikanci bez vize nece moci do Kanade a kamo dalje.
Da ce ga Roknut neko.
Vidjet cemo, vidzamo.
- Sanjarko
#6150 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jbg Mane ga.animals wrote:Dok se vi svadjate, problem nije samo Trump..
Jedan bio sto znamo, mozda ih jos bilo sto neznamo.
Al hocel bit zadnjeg