18.07.2015 air klub tokio derrick may nezaboravan party (r)
Popularne stvari koje ne kontam
- sheilak
#6126 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa sad brat partija u rmu banovici
- dječak sa šibicama
#6127 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nekad bjese dernek, sad postade party 
- Cherry-Cherry
#6128 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Party, cosmo klix, sex and city, urban, fgr... 
- sheilak
#6129 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To su dvije razlicite stvaridječak sa šibicama wrote:Nekad bjese dernek, sad postade party
To sto sad svaki dogadjaj nazivaju partijem je prica za teme (r)
-
krater
#6130 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sta ti je to R ?
- Dr Kova
#6131 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ma mislim na party party, ne dernek... hodao sam po raznim partyjima i tech house, drum n bass, techno, ali ono... meni isfuralo...sheilak wrote:Kome je party isfurao onda nije bio na dobrom partijuBuckethead wrote:ne kontam raju što i dalje fura party-je... to isfuralo davnih dana...
Ovdje se sada ionako svasta nazove partijem (r)
- Dr Kova
#6132 Re: Popularne stvari koje ne kontam
kad je (r), onda piše Respo, a kad nema (r), onda je sheilakkrater wrote:Sta ti je to R ?
- jao_situacije
#6133 Re: Popularne stvari koje ne kontam
tomas, welcome to the clubJThomas wrote:može, samo u paketu prijavi i svoj noćašnji.beniciodeltoro wrote: Post priavljen radi trolanja, nastavljanjem prenošenja rasprave na ovu temu iako je moderator nešto napisao na tu temu, provociranje i poziv na off topic, flamebait, optuživanje za širenje srpske ideologije na forumu
kmeeeeee, drugi su na stranačkom zadatku, a ja slušam bajagu i crvenu jabuku, skupljam salvete i sličice fudbalera i želim da se dopisujem sa mladima iz cijele jugoslavije.
lik napiše čmolji zašto treba nekoga banovati
- sheilak
#6134 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa znam da mislis samo za mene zadnji dobar party u sarajevu je bio mozda 2003-e ostalo je sve tanko da bi se moglo nazvati dobar partyBuckethead wrote:ma mislim na party party, ne dernek... hodao sam po raznim partyjima i tech house, drum n bass, techno, ali ono... meni isfuralo...sheilak wrote:Kome je party isfurao onda nije bio na dobrom partijuBuckethead wrote:ne kontam raju što i dalje fura party-je... to isfuralo davnih dana...
Ovdje se sada ionako svasta nazove partijem (r)
E fazon je kad si ti poceo ici na partije i kakva je tad atmosfera bila (r)
- Dr Kova
#6135 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa to je to
slažemo se
slažemo se
-
Walther
#6136 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zahvaljivanje za lajkove i/ili komentare... nisi dobio Oskar...jao_situacije wrote:tomas, welcome to the clubJThomas wrote:može, samo u paketu prijavi i svoj noćašnji.beniciodeltoro wrote: Post priavljen radi trolanja, nastavljanjem prenošenja rasprave na ovu temu iako je moderator nešto napisao na tu temu, provociranje i poziv na off topic, flamebait, optuživanje za širenje srpske ideologije na forumu
kmeeeeee, drugi su na stranačkom zadatku, a ja slušam bajagu i crvenu jabuku, skupljam salvete i sličice fudbalera i želim da se dopisujem sa mladima iz cijele jugoslavije.![]()
lik napiše čmolji zašto treba nekoga banovati
Med medeni i slicne bljuvotine...
Slikanje djece u kadi...
Brat moj...
Poziranje sa satom od 20KM i slicnom bizuterijom od Kineza...
Svaki oblik selfija, pogotovo selfie pred ogledalom
Flomaster obrve/trepavice...
Flomaster obrve/trepavice u kombinaciji sa vecom koliconom maskare
- sheilak
#6137 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Idi malo vani na partije pa bi te pitao je li isfuraloBuckethead wrote:Pa to je to![]()
slažemo se
Ps pretpostavljam da si ti poceo izlaziti sa nekih 16-17 godina sto ispadne bas to neko vrijeme 03-04 i znaci da nisi mogao biti na "dobrom" partiju za moju definiciju dobrog tako da su tebi partiji isfurali sto je i logicno kad nisu ni bili vrhunski (r)
- Dr Kova
#6138 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U pravu si respo... Ja sam stari roker, partyji su bilo samo "izlet" u elektronsku muziku tako da... sve jasno 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6139 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije da se hvalim, niti da smatram da nemas pojma, ali 
- Dr Kova
#6140 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ali... šta?_BataZiv_0809 wrote:Nije da se hvalim, niti da smatram da nemas pojma, ali
- ultima_palabra
#6141 Re: Popularne stvari koje ne kontam
U Sarajevu ionako na partije dođu čobani, i ako je bilo nekog potencijala za taj party, oni ga pokvare. Tako su dvojica mojih jarana morali da se tuku sa šestoricom drvosječa, jer su ih ovi napali iz čista mira.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6142 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije se na tebe odnosilo.Buckethead wrote:ali... šta?_BataZiv_0809 wrote:Nije da se hvalim, niti da smatram da nemas pojma, ali
Zadnji dobar party na kojem sam bio je Roger Sanchez 2009, a moze valjat i Shapeshifters za Bozic 2010
P.S. Ne kontam, ali bas ne kontam djevojke koje furaju onaj djecacki izgled
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6143 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ultima_palabra wrote:U Sarajevu ionako na partije dođu čobani, i ako je bilo nekog potencijala za taj party, oni ga pokvare. Tako su dvojica mojih jarana morali da se tuku sa šestoricom drvosječa, jer su ih ovi napali iz čista mira.
- sheilak
#6144 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ok tebi su bili dobri ti partiji ja govorim za sebe i sta je meni dobar party bio_BataZiv_0809 wrote:Nije se na tebe odnosilo.Buckethead wrote:ali... šta?_BataZiv_0809 wrote:Nije da se hvalim, niti da smatram da nemas pojma, ali![]()
Zadnji dobar party na kojem sam bio je Roger Sanchez 2009, a moze valjat i Shapeshifters za Bozic 2010![]()
P.S. Ne kontam, ali bas ne kontam djevojke koje furaju onaj djecacki izgled
Kao sto rece ultima cini mi se sad a u zadnjih 10-ak godina na party dodje svakakvih krkana pa to i ako bi mogao biti dobar party ne postane zbog njih
Govorim o ukupnoj atmosferi ne samo muzika
Party u sarajevu koji su mi ostali u sjecanju kao dobri su
billy nasty 99 sloga
Kevin saunderson senator 98 ili 99 bi
Jean marie k zeljeznicka 00 cini mi se
I umek kanzyani dom mladih 00
Bilo je jos dobrih al ovi su bas ostali u sjecanju
A to roger sanchez 09 i ss 10 za mene mogu samo da se klanjaju ovim gore partijima (r)
- Partijaner
#6145 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni su najbolje partije bile dok sam radio po Njemackoj krajem 80-te i pocetkom 90-ih , po Berlinu najvise, tad se znalo skupit raje sa posla i sa veselim tabletama u dzepu pravac u podzemlje
Tad je muzika bila dobra i raja je bila vesela, svi su plesali niko nije stojao, dok danas gledam ova omladina veoma staticna kao da ih je stid plesati, stoje za stolom i ispijaju pice i to je njihovo uzivanje.
Tad je muzika bila dobra i raja je bila vesela, svi su plesali niko nije stojao, dok danas gledam ova omladina veoma staticna kao da ih je stid plesati, stoje za stolom i ispijaju pice i to je njihovo uzivanje.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6146 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja tad bio 4.osnovnesheilak wrote: Ok tebi su bili dobri ti partiji ja govorim za sebe i sta je meni dobar party bio
Kao sto rece ultima cini mi se sad a u zadnjih 10-ak godina na party dodje svakakvih krkana pa to i ako bi mogao biti dobar party ne postane zbog njih
billy nasty 99 sloga
A to roger sanchez 09 i ss 10 za mene mogu samo da se klanjaju ovim gore partijima (r)
- ultima_palabra
#6147 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa koliko ti imaš godina, ja kontao 30 maksimalno?Partijaner wrote:Meni su najbolje partije bile dok sam radio po Njemackoj krajem 80-te i pocetkom 90-ih , po Berlinu najvise, tad se znalo skupit raje sa posla i sa veselim tabletama u dzepu pravac u podzemlje![]()
- sheilak
#6148 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa zlatno doba partija te muzike furke ajmo reci i toga svega u sarajevu je negdje 98-03 s tim da je i u svijetu to pocelo padati tako taj neki period 03-04 samo sto je kod njih to trajalo duze mozda od neke 93-e
Tako da je poslije tog perioda ostalo samo da se ide po inostranstvu i po odredjenim klubovima tamo ako zelis tu atmosferu i sl ostalo je sve preslo na satro party a onda u po frke puste pjesme tipa pitbull i ostali a u domacoj varijanti dj shone i sl kreteni koji sebe nazivaju dj-evima
A da ne pricamo o kvazi dj-evima koji sada puste play na kompu i kontaju da su zvijezde a ni sa kompom ne znaju umiksati pjesmu
Da im das ploce ne bi znali sta je maltene a kamoli da sviraju s njima itd itd (r)
Tako da je poslije tog perioda ostalo samo da se ide po inostranstvu i po odredjenim klubovima tamo ako zelis tu atmosferu i sl ostalo je sve preslo na satro party a onda u po frke puste pjesme tipa pitbull i ostali a u domacoj varijanti dj shone i sl kreteni koji sebe nazivaju dj-evima
A da ne pricamo o kvazi dj-evima koji sada puste play na kompu i kontaju da su zvijezde a ni sa kompom ne znaju umiksati pjesmu
Da im das ploce ne bi znali sta je maltene a kamoli da sviraju s njima itd itd (r)
- sheilak
#6149 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Nije da se hvalim i da smatram da nemas pojma ali itd (r)_BataZiv_0809 wrote:Ja tad bio 4.osnovnesheilak wrote: Ok tebi su bili dobri ti partiji ja govorim za sebe i sta je meni dobar party bio
billy nasty 99 sloga
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6150 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Kako dobi pasvordsheilak wrote:
Nije da se hvalim i da smatram da nemas pojma ali itd (r)