Hemera wrote:Pola psa fali,oglaban,leševima nije mjesto na ulici radi zaraze i moraju se propisno ukloniti od strane stručne službe tj. u ovom slučaju KJKP RAD,a ne "sahranjivati" kako do samo iz Udurženja znaju.MJAU - da wrote:@ Hemera, jesi li kupila čepiće? ja jesam, vjeruj pomaže kad se uzlaju u sitne sate. Za ovo što si podijelila stvarno nemam komentara, pa sad neka se javi ko je protiv promjene zakona. Koji stvarno moron moraš biti da dopustiš ovako nešto pod izgovorom "imaju pravo na život". Ovo neko zove životom možda. strahota.
Mislim,pas je pojeden,nadam se toplo da ga gladni i bijesni ljudi nisu pojeli,pošto uvijek oni napadaju miroljubive okice.
Inače ni servis higijenski nije reagovao po pitanju pasa koji su konzumirali lešinu,i tako sutra mogu napraviti problem prenošenjem zaraze na ostale pse i ljude.Zanimljiva logika u DogsTrust-u.
Sve znam, sve vidim. Ispred naše zgrade jedan uginuo od starosti, zvali, stvarno odmah došli i pokupili, mi s ruakvicama stavili u vreću i sačekali. Nisam ja za ubijanja tek tako, ono trovanje, jer to samo privremeno riješava probleme, ne mogu se potrovati, koliko mogu nakotiti, pogovoto uz pomoć ovih govnara što se prozivaju aktivistima. (čast par izuzetaka). nego zakon suvremeni, dok ne dođemo do nekog nivoa da ljudi imaju sebi za kruha, lako je tada donositi zakone da svako ima pravo na život. Raspisah se, ali evo zamisli da je dijete vraćajući se iz škole naišlo na ovakav prizor. Ne želim ni zamisliti, gluho bilo.