konektovan wrote:Dosta te amare s tim pubertetlijskim vozilicama, evo nesto za odraslog i zrelog muskarca.![]()
Prepade me
Moderators: _BataZiv_0809, anex
konektovan wrote:Dosta te amare s tim pubertetlijskim vozilicama, evo nesto za odraslog i zrelog muskarca.![]()
Nisam znao da crafter ima u ovoj verziji, jos sa tako malim motorom
... ne može, prednji pogon ...mk ultra wrote:Nisam znao da crafter ima u ovoj verziji, jos sa tako malim motorom
Trazio sam T6 sa duplom kabinom,
mk ultra wrote: iveco daily,
... ne uklapa se u specifikaciju zbog veće zapremine motora.mk ultra wrote: sprinter ...

tempuser wrote:Jok kad Kinezi ovladaju proizvodnjom lighbara sa smjesne pare pa ih se nasi cuneri dokopaju. *ebo displej na Twist Toweru i SCC-u zajedno kako ce grad da svijetli!
cini mi se da je KR,ali nisam sigurantempuser wrote:Veceras vidim tamno sivi Golf 2 GTI (pise 16v), ali odavno nisam vidio GTI-a u tako dobrom stanju. Gledam ga po mraku i odsjaju ulicne rasvjete, prav k'o strijela, sve upasovano 100%, nikakvih neravnina, nista ne visi sa njega, nema nijedne papanske stvari na sebi, duboki branici i katadioptersko polje izmedju stop lampi, sve ostalo stock. Taj auto jest bio referenca za papke i trkace, ali je tako malo dobrih ostalo na cesti da ga je bilo pravo osvjezenje vidjeti!
+1citroen xm wrote:Takvog Golfa je i meni drago vidjeti. Mada kada je GTI u pitanju ja više volim G2 prve serije sa tankim lajsnama i karambolkama, pa još ako imaju onu crvenu prugu po vrhu lajsni i karambolki. Takav mi je odličan.
Pirija wrote:japanski el kaminjo![]()
Gledao sam ovaj u akciji. A gledao sam i vecu mrcinu (Wärtsilä), odmilja zvanu Godzilla, na brodu Emma Mærsk. Common rail dvotaktas, bez bregaste, joj kad ga lola zavrti s ler gasa od 10 obrtaja na 100 obrtaja, skoro u blokadu. Vristi motor, k'o Honde u vakat.