Šveđanin wrote:Djokovic osvojio turnir u Rimu i napisao da je uz Srbiju i Bosnu.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Moderator: anex
Šveđanin wrote:Djokovic osvojio turnir u Rimu i napisao da je uz Srbiju i Bosnu.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ne mogu ga procesirati. U ratu je isto pominjao, pominje i sada.O'zone wrote:JA čovjeka ne znam ali je javno izjavio to što je izjavio a sad je na organima reda da to ispitaju. Ako je slagao neka ga procesuiraju ako nije neka procesuiraju osobe koje se "igraju"cules82 wrote:ovom Nijazu Macku ni pod hitno ne treba vjerovati,to je zesca lopina i prevarant.vjerovatno mu ne odgovara sto ljudi dovoze pomoc u centar za zene a ne u crveni krst jer je juce pisalo da misteriozno nestaje roba iz crvenog krsta.a taj isti Macak bi te zednog preko vode preveo

necu sebi nikada halaliti sto sam ikada navijao protiv ovog gospodinadaxon wrote:Da, gospodin opet pokazao koja je ljudina.
Đoković protiv Nadala upravo osvoji Rim, nakon poslijednjeg udarca prilazi kameri i na njoj napiše ovo:
sabahudinrutenka wrote:necu sebi nikada halaliti sto sam ikada navijao protiv ovog gospodinadaxon wrote:Da, gospodin opet pokazao koja je ljudina.
Đoković protiv Nadala upravo osvoji Rim, nakon poslijednjeg udarca prilazi kameri i na njoj napiše ovo:
samo nije nikako sa ovim postupkom dobro ucinio dodiku jer covjek i u ovim teskim d anima spominje republiku srpsku a njih iko ne psominje ni vucic i djokovic ni hrvatska ni europa tako da meni je njega u jednu ruku i zao....a za djoleta svaka mu cast
Not My Idea wrote:Dabogda mu zadnje bilo ko se I feninga okoristio od ove katastrofe
100k Rim poklanja BiH izgleda....Logovan wrote:Not My Idea wrote:Dabogda mu zadnje bilo ko se I feninga okoristio od ove katastrofe![]()
Bravo Djokovicu.
Mračajski proto wrote:Možda je samo na RS mislio?
Zbog toga je i napisao. Zbog Semberije.House wrote:Mračajski proto wrote:Možda je samo na RS mislio?
RS je Bosna
Mračajski proto wrote:Zbog toga je i napisao. Zbog Semberije.House wrote:Mračajski proto wrote:Možda je samo na RS mislio?
RS je Bosna
kako je bilo dovesti ovo iz sa u vk kada su svi putevi poruseni. dobro pa je i ovakoLogovan wrote:
Logovan wrote:
Umalo popisivac wrote:Bingo, kralj niskih cijena.![]()
Osim ako vas ne zadesi prirodna katastrofa.
Kal El wrote:Inna9 wrote:Iz RS-a nisu mnogo rjeciti u zahvalama susjednim opstinama(ljudima s tog podrucja) kao naprimjer Tesnju, koji je Doboju pomogao kad im je najpotrebnije bilo i sad pomaze, kao i ostali iz Federacije. Jako sam ponosna na to, kao i na svoje zemljake, susjede, dobre ljude.
Isto tako cisto sumnjam - nazalost, da bi isto bilo da je situacija obratna.Niti bi htjeli, a mozda niti bi mogli financijski. Konkretno mislim na Doboj.
![]()
![]()