nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
ranger

#6126 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by ranger »

kloniran wrote:
ranger wrote:
kloniran wrote:a nije tipicno hrvatska i samo srpska nego samo bosnjacka jelde
kretenluka i omalovazavanja samo jedne skupine na ovom forumu nikad dosta

kriv je onaj ko je divljao uvijek bilo i bice
Jes bosnjacka i sta hoces?
nista, to sasvim dovoljno govori o tebi
LP
hu sto me sjeba... lpitebi
kloniran

#6127 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

supercali wrote:Dati mu i posthumno odlikovanje za najbrzi krug i pole position
ko onima pored rtv doma i slicnima na dionicama po rs-u, da se vidi gdje su bili brzi od zivota
supercali

#6128 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

Oni nisu isli 200
basicm

#6129 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by basicm »

tempuser wrote:Danas me na Pofalicima neka balava maloumna tuka pomnozi s 0 dok sam na zeleno prelazo sa djecinim kolicima Z. id Bosne dok je ona skretala prema Ilidzi. Ajde to sto nije stala, nego nije prosla desnom trakom, u koju BTW se po zakonu trebala ukljuciti, jer sam ja bio isao prema srednjoj, nego je uletila ispred mene u lijevu traku. Metalik plavi Megane II sedan sa P naljepnicom, zelim joj sve najgore u zivotu!
Zato bih ja volio da ima sluzba kojoj se P smradovi prijavljuju, od krava koje stelom poloze do majmuna koji divljaju babinim kantama.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#6130 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Truba »

Tesko joj startat iz prve pa nece stati
kB27

#6131 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kB27 »

basicm wrote:
tempuser wrote:Danas me na Pofalicima neka balava maloumna tuka pomnozi s 0 dok sam na zeleno prelazo sa djecinim kolicima Z. id Bosne dok je ona skretala prema Ilidzi. Ajde to sto nije stala, nego nije prosla desnom trakom, u koju BTW se po zakonu trebala ukljuciti, jer sam ja bio isao prema srednjoj, nego je uletila ispred mene u lijevu traku. Metalik plavi Megane II sedan sa P naljepnicom, zelim joj sve najgore u zivotu!
Zato bih ja volio da ima sluzba kojoj se P smradovi prijavljuju, od krava koje stelom poloze do majmuna koji divljaju babinim kantama.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Zašto praviti razliku između 'P smradova' i 'smradova'? Ne vidim razlog. :) Vjerujem da je mnogo majmuna koji divljaju zapravo iz grupe 'P smradova', ali im njihova 'velika muda' ne daju da stave P nazad. ;)
quarterback

#6132 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

imam ja jednog poznanika, zestokog BMW ljubitelja koji iz zajebancije ima P nazad :cry:
kB27

#6133 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kB27 »

Nije ni to loše. P ne treba, po mom mišljenju, skinuti kad prođe 2 godine od momenta kad si dobio vozačku - nego po potrebi ostaviti i duže, sve dok se čovjek osjeća tako. :)
Filter

#6134 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Filter »

jeko coban koji voza bijelog smarta, mescini stariji je lik 50+?
danas poslijepodne na potezu od konjica do tarcina :shock: :? tu sam smotao na ac, pa ga nisam vise pratio.
mogao je makar 5 teskih nesreca napraviti. trka se sa defenderom, blokira ga, koci ispred njega da ga uspori...
nakuca cijelu kolonu na dvadeset na punoj, pa onda opet po gasu... svasta jbte
hopi

#6135 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by hopi »

vraćam se, na stupu trkači opet napravili gužvu, zauzeli sve 3 trake i stub pored ceste
quarterback

#6136 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

hopi wrote:vraćam se, na stupu trkači opet napravili gužvu, zauzeli sve 3 trake i stub pored ceste
:lol:
vješalica

#6137 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

ranger wrote:Krava glupa umjesto sirene kroz kolonu slozi gas u blokadu da joj se cigancad sklone jebo li joj motor majku kroz majku
ma ona ti je i prije položenog vozala motor
možeš misliti koja je to korozija u glavi
ko pod u dvojke
vješalica

#6138 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

tempuser wrote:
Znam da je u A8 bilo mrtvih sto mi je bilo cudno, u tolikom autu koji udara odpozada bilo poginulih, a u trulji u koju su udarili niko. Ako se dobro sjecam slika, kompletan prednji most sa motorom iz A8 je odletio na tramvajsku ili tako nesto!

EDIT
Evo nasao link, samo sto je ovo iz 2010.

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 0728001#12
komandir iz stanice je ne totalno otvoreno nekoliko dana iza toga rekao za udes da je vozač bio drogiran
to se sve zataškalo a lik je divljanio preko 180
osim toga to su bili sitni sati
a ti likovi u golfu stali da odu do pekare
mislim da je jedan od težih udesa u SA koji se dogodio
quarterback wrote:
hopi wrote:vraćam se, na stupu trkači opet napravili gužvu, zauzeli sve 3 trake i stub pored ceste
da nije okupljanje radi onog lika što se skršio sa đetom bijelom tuniranom?
mada mislim da je on poginuo nekad kao u zimskom periodu :?
Kataklinger

#6139 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Kataklinger »

Kako moze neko reci da je kriv onaj ko je golfa parkirao na prosirenju na D.Malti? Jest prosirenje za autobuse ali tu auta svakodnevno staju za kratka zaustavljanja, kao sto je i ovo bilo. Ako sam dobro informisan, momak je ostao u golfu na prosirenju a djevojka izasla u pekaru Ravenu. U medjuvremenu je ovaj sa A8 doslovno doletio iz pravca grada i podero sve, od stanice do golfa. Radar ga je negdje visocije slikao na oko 200km/h. Nevinasce :/
novi_korisnik

#6140 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by novi_korisnik »

Kataklinger wrote:Kako moze neko reci da je kriv onaj ko je golfa parkirao na prosirenju na D.Malti? Jest prosirenje za autobuse ali tu auta svakodnevno staju za kratka zaustavljanja, kao sto je i ovo bilo. Ako sam dobro informisan, momak je ostao u golfu na prosirenju a djevojka izasla u pekaru Ravenu. U medjuvremenu je ovaj sa A8 doslovno doletio iz pravca grada i podero sve, od stanice do golfa. Radar ga je negdje visocije slikao na oko 200km/h. Nevinasce :/

Ma ovdje ima dosta šuplje, citam neki dan, kriv im vozac Mercedesa, za onaj sudar u kanjonu neretve od prije neki dan. Golf dvica preticala, kriv onaj sa Mercedesom sto se nije popeo na stijenu da izbjegne sudar....
tempuser

#6141 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Tog A8 je uhvatila kamera kod KMT-a sa ne znam ti koliko na sat...
Qler

#6142 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Qler »

vješalica wrote:
tempuser wrote:
Znam da je u A8 bilo mrtvih sto mi je bilo cudno, u tolikom autu koji udara odpozada bilo poginulih, a u trulji u koju su udarili niko. Ako se dobro sjecam slika, kompletan prednji most sa motorom iz A8 je odletio na tramvajsku ili tako nesto!

EDIT
Evo nasao link, samo sto je ovo iz 2010.

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 0728001#12
komandir iz stanice je ne totalno otvoreno nekoliko dana iza toga rekao za udes da je vozač bio drogiran
to se sve zataškalo a lik je divljanio preko 180
osim toga to su bili sitni sati
a ti likovi u golfu stali da odu do pekare
mislim da je jedan od težih udesa u SA koji se dogodio
quarterback wrote:
da nije okupljanje radi onog lika što se skršio sa đetom bijelom tuniranom?
mada mislim da je on poginuo nekad kao u zimskom periodu :?
ma ovu osmicu je vozio diler sa malte, nema tu sta... kakva dijaspora, i kakva cura da je vozila...
Tomahawk11
Globalni moderator

#6143 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

U petak na Romaniji je proletjela neka budala kraj mene bar 200 kmh sa Seat Cordobom :-)
Guzva lik asfalt :skoljka: i mislim da je bilo puno auto, koliko se uspjelo vidjeti.
Ne znam je li sreca u nesreci sto sam stajao na prosirenju, ali je proletio suprotnom trakom :roll:
quarterback

#6144 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

Tomahawk11 wrote:U petak na Romaniji je proletjela neka budala kraj mene bar 200 kmh sa Seat Cordobom :-)
Guzva lik asfalt :skoljka: i mislim da je bilo puno auto, koliko se uspjelo vidjeti.
Ne znam je li sreca u nesreci sto sam stajao na prosirenju, ali je proletio suprotnom trakom :roll:
to je to, gore je ubjedljivo najvise ludaka u krsevima tipa golf 2, voze ko da su na nurburgringu, to se lijepi na 2m od branika picke materine sa bijesnih 60 konja...
idioti
supercali

#6145 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by supercali »

novi_korisnik wrote:
Kataklinger wrote:Kako moze neko reci da je kriv onaj ko je golfa parkirao na prosirenju na D.Malti? Jest prosirenje za autobuse ali tu auta svakodnevno staju za kratka zaustavljanja, kao sto je i ovo bilo. Ako sam dobro informisan, momak je ostao u golfu na prosirenju a djevojka izasla u pekaru Ravenu. U medjuvremenu je ovaj sa A8 doslovno doletio iz pravca grada i podero sve, od stanice do golfa. Radar ga je negdje visocije slikao na oko 200km/h. Nevinasce :/

Ma ovdje ima dosta šuplje, citam neki dan, kriv im vozac Mercedesa, za onaj sudar u kanjonu neretve od prije neki dan. Golf dvica preticala, kriv onaj sa Mercedesom sto se nije popeo na stijenu da izbjegne sudar....
Citajte nekad postove sarkasticno jer nije sve crno bijelo
tempuser

#6146 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

quarterback wrote:
Tomahawk11 wrote:U petak na Romaniji je proletjela neka budala kraj mene bar 200 kmh sa Seat Cordobom :-)
to je to, gore je ubjedljivo najvise ludaka u krsevima tipa golf 2, voze ko da su na nurburgringu, to se lijepi na 2m od branika picke materine sa bijesnih 60 konja...
idioti
Vis-a-vis te price meni je godinama bilo najstrasnije kad vikednom navecer ili za praznik moram potezima Vogosca - Sarajevo ili npr. Djurdjevik - Tuzla i Srebrenik - Tuzla gdje lokalni trkaci misle da su i oni i auti svemoguci. Pa godinama je svako dan - dva u novinama bila vijest o udesu u Vogosci, Kobiljoj Glavi, Hotonju gdje je X.X. (YY god) nastanjen u Vogosci vozilom Golf/Jetta zbog neprilagodjene brzine izgubio kontrolu i sletio s ceste/presau u suprotnu traku...
kloniran

#6147 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

tempuser wrote:
quarterback wrote:
idioti
Vis-a-vis te price meni je godinama bilo najstrasnije kad vikednom navecer ili za praznik moram potezima Vogosca - Sarajevo ili npr. Djurdjevik - Tuzla i Srebrenik - Tuzla gdje lokalni trkaci misle da su i oni i auti svemoguci. Pa godinama je svako dan - dva u novinama bila vijest o udesu u Vogosci, Kobiljoj Glavi, Hotonju gdje je X.X. (YY god) nastanjen u Vogosci vozilom Golf/Jetta zbog neprilagodjene brzine izgubio kontrolu i sletio s ceste/presau u suprotnu traku...
hejteri i ljubomorne duse :oops:
drug_profi

#6148 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by drug_profi »

Meni je najcrnje bilo kad sam jedne godine za bajramsko veče dolazio sa mora u kasne sate. Djeca i zena u autu.
Izmedju Bradine i tunela Ivan neki terenac, mislim da je bio pajero, pretice preko pune i na mene pravo, ja pobjegao sa ceste, srecom imao sirine dovoljno i usporio dovoljno.
U tunelu Ivan lik sa Hyndaiem accent starim švera iz trake u traku prema meni. Ja nemam kud nego na sirenu i duge farove i bjezi koliko mogu.
Fulio me.
Drugi hajvan passat2 lubenicar u onoj Smuckoj prije Tarčina iz svoje trake u moju pa onda hop u jarak... ja usporio vidim izlazi iz auta - dobro je - vozi dalje ne petljaj se sa budalama.
Dalje vozim, sustižem dzetu 2, legla, jedno 5-6 glava u njoj, lete limenke kroz prozor, a njega svuda po cesti, ne mozes ga ni zaobici. U Pazaricu se sjargase na neki sporedni put.
Jel to bilo neko sjelo u Tarčinu pa se sve ponapijalo, ili je tako uvijek - ne znam.
Horor povratak. Otad kad bosnje slave nesto, ne sjedam u auto.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6149 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

Pa jest, povecan rizik je kretati se u vecernjim satima kad su Bajrami, Nove godine i sl.
Broj potencijalnih ubica se poveca za 300 %.
quarterback

#6150 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

drugi profil wrote:Meni je najcrnje bilo kad sam jedne godine za bajramsko veče dolazio sa mora u kasne sate. Djeca i zena u autu.
Izmedju Bradine i tunela Ivan neki terenac, mislim da je bio pajero, pretice preko pune i na mene pravo, ja pobjegao sa ceste, srecom imao sirine dovoljno i usporio dovoljno.
U tunelu Ivan lik sa Hyndaiem accent starim švera iz trake u traku prema meni. Ja nemam kud nego na sirenu i duge farove i bjezi koliko mogu.
Fulio me.
Drugi hajvan passat2 lubenicar u onoj Smuckoj prije Tarčina iz svoje trake u moju pa onda hop u jarak... ja usporio vidim izlazi iz auta - dobro je - vozi dalje ne petljaj se sa budalama.
Dalje vozim, sustižem dzetu 2, legla, jedno 5-6 glava u njoj, lete limenke kroz prozor, a njega svuda po cesti, ne mozes ga ni zaobici. U Pazaricu se sjargase na neki sporedni put.
Jel to bilo neko sjelo u Tarčinu pa se sve ponapijalo, ili je tako uvijek - ne znam.
Horor povratak. Otad kad bosnje slave nesto, ne sjedam u auto.
jarane to isto carmegeddon :D

za one koji se ne sjecaju carmageddona evo :)
Post Reply