hu sto me sjeba... lpitebikloniran wrote:nista, to sasvim dovoljno govori o tebiranger wrote:Jes bosnjacka i sta hoces?kloniran wrote:a nije tipicno hrvatska i samo srpska nego samo bosnjacka jelde
kretenluka i omalovazavanja samo jedne skupine na ovom forumu nikad dosta
kriv je onaj ko je divljao uvijek bilo i bice
LP
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- ranger
#6126 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- kloniran
#6127 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ko onima pored rtv doma i slicnima na dionicama po rs-u, da se vidi gdje su bili brzi od zivotasupercali wrote:Dati mu i posthumno odlikovanje za najbrzi krug i pole position
- supercali
#6128 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Oni nisu isli 200
- basicm
#6129 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zato bih ja volio da ima sluzba kojoj se P smradovi prijavljuju, od krava koje stelom poloze do majmuna koji divljaju babinim kantama.tempuser wrote:Danas me na Pofalicima neka balava maloumna tuka pomnozi s 0 dok sam na zeleno prelazo sa djecinim kolicima Z. id Bosne dok je ona skretala prema Ilidzi. Ajde to sto nije stala, nego nije prosla desnom trakom, u koju BTW se po zakonu trebala ukljuciti, jer sam ja bio isao prema srednjoj, nego je uletila ispred mene u lijevu traku. Metalik plavi Megane II sedan sa P naljepnicom, zelim joj sve najgore u zivotu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#6130 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tesko joj startat iz prve pa nece stati
-
kB27
#6131 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Zašto praviti razliku između 'P smradova' i 'smradova'? Ne vidim razlog.basicm wrote:Zato bih ja volio da ima sluzba kojoj se P smradovi prijavljuju, od krava koje stelom poloze do majmuna koji divljaju babinim kantama.tempuser wrote:Danas me na Pofalicima neka balava maloumna tuka pomnozi s 0 dok sam na zeleno prelazo sa djecinim kolicima Z. id Bosne dok je ona skretala prema Ilidzi. Ajde to sto nije stala, nego nije prosla desnom trakom, u koju BTW se po zakonu trebala ukljuciti, jer sam ja bio isao prema srednjoj, nego je uletila ispred mene u lijevu traku. Metalik plavi Megane II sedan sa P naljepnicom, zelim joj sve najgore u zivotu!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
quarterback
#6132 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
imam ja jednog poznanika, zestokog BMW ljubitelja koji iz zajebancije ima P nazad 
-
kB27
#6133 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije ni to loše. P ne treba, po mom mišljenju, skinuti kad prođe 2 godine od momenta kad si dobio vozačku - nego po potrebi ostaviti i duže, sve dok se čovjek osjeća tako. 
- Filter
#6134 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jeko coban koji voza bijelog smarta, mescini stariji je lik 50+?
danas poslijepodne na potezu od konjica do tarcina
tu sam smotao na ac, pa ga nisam vise pratio.
mogao je makar 5 teskih nesreca napraviti. trka se sa defenderom, blokira ga, koci ispred njega da ga uspori...
nakuca cijelu kolonu na dvadeset na punoj, pa onda opet po gasu... svasta jbte
danas poslijepodne na potezu od konjica do tarcina
mogao je makar 5 teskih nesreca napraviti. trka se sa defenderom, blokira ga, koci ispred njega da ga uspori...
nakuca cijelu kolonu na dvadeset na punoj, pa onda opet po gasu... svasta jbte
- hopi
#6135 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
vraćam se, na stupu trkači opet napravili gužvu, zauzeli sve 3 trake i stub pored ceste
-
quarterback
#6136 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hopi wrote:vraćam se, na stupu trkači opet napravili gužvu, zauzeli sve 3 trake i stub pored ceste
- vješalica
#6137 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma ona ti je i prije položenog vozala motorranger wrote:Krava glupa umjesto sirene kroz kolonu slozi gas u blokadu da joj se cigancad sklone jebo li joj motor majku kroz majku
možeš misliti koja je to korozija u glavi
ko pod u dvojke
- vješalica
#6138 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
komandir iz stanice je ne totalno otvoreno nekoliko dana iza toga rekao za udes da je vozač bio drogirantempuser wrote:
Znam da je u A8 bilo mrtvih sto mi je bilo cudno, u tolikom autu koji udara odpozada bilo poginulih, a u trulji u koju su udarili niko. Ako se dobro sjecam slika, kompletan prednji most sa motorom iz A8 je odletio na tramvajsku ili tako nesto!
EDIT
Evo nasao link, samo sto je ovo iz 2010.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 0728001#12
to se sve zataškalo a lik je divljanio preko 180
osim toga to su bili sitni sati
a ti likovi u golfu stali da odu do pekare
mislim da je jedan od težih udesa u SA koji se dogodio
da nije okupljanje radi onog lika što se skršio sa đetom bijelom tuniranom?quarterback wrote:hopi wrote:vraćam se, na stupu trkači opet napravili gužvu, zauzeli sve 3 trake i stub pored ceste
mada mislim da je on poginuo nekad kao u zimskom periodu
-
Kataklinger
#6139 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kako moze neko reci da je kriv onaj ko je golfa parkirao na prosirenju na D.Malti? Jest prosirenje za autobuse ali tu auta svakodnevno staju za kratka zaustavljanja, kao sto je i ovo bilo. Ako sam dobro informisan, momak je ostao u golfu na prosirenju a djevojka izasla u pekaru Ravenu. U medjuvremenu je ovaj sa A8 doslovno doletio iz pravca grada i podero sve, od stanice do golfa. Radar ga je negdje visocije slikao na oko 200km/h. Nevinasce :/
-
novi_korisnik
#6140 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Kataklinger wrote:Kako moze neko reci da je kriv onaj ko je golfa parkirao na prosirenju na D.Malti? Jest prosirenje za autobuse ali tu auta svakodnevno staju za kratka zaustavljanja, kao sto je i ovo bilo. Ako sam dobro informisan, momak je ostao u golfu na prosirenju a djevojka izasla u pekaru Ravenu. U medjuvremenu je ovaj sa A8 doslovno doletio iz pravca grada i podero sve, od stanice do golfa. Radar ga je negdje visocije slikao na oko 200km/h. Nevinasce :/
Ma ovdje ima dosta šuplje, citam neki dan, kriv im vozac Mercedesa, za onaj sudar u kanjonu neretve od prije neki dan. Golf dvica preticala, kriv onaj sa Mercedesom sto se nije popeo na stijenu da izbjegne sudar....
-
tempuser
#6141 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Tog A8 je uhvatila kamera kod KMT-a sa ne znam ti koliko na sat...
- Qler
#6142 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma ovu osmicu je vozio diler sa malte, nema tu sta... kakva dijaspora, i kakva cura da je vozila...vješalica wrote:komandir iz stanice je ne totalno otvoreno nekoliko dana iza toga rekao za udes da je vozač bio drogirantempuser wrote:
Znam da je u A8 bilo mrtvih sto mi je bilo cudno, u tolikom autu koji udara odpozada bilo poginulih, a u trulji u koju su udarili niko. Ako se dobro sjecam slika, kompletan prednji most sa motorom iz A8 je odletio na tramvajsku ili tako nesto!
EDIT
Evo nasao link, samo sto je ovo iz 2010.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... 0728001#12
to se sve zataškalo a lik je divljanio preko 180
osim toga to su bili sitni sati
a ti likovi u golfu stali da odu do pekare
mislim da je jedan od težih udesa u SA koji se dogodio
da nije okupljanje radi onog lika što se skršio sa đetom bijelom tuniranom?quarterback wrote:hopi wrote:vraćam se, na stupu trkači opet napravili gužvu, zauzeli sve 3 trake i stub pored ceste
mada mislim da je on poginuo nekad kao u zimskom periodu
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6143 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U petak na Romaniji je proletjela neka budala kraj mene bar 200 kmh sa Seat Cordobom
Guzva lik asfalt
i mislim da je bilo puno auto, koliko se uspjelo vidjeti.
Ne znam je li sreca u nesreci sto sam stajao na prosirenju, ali je proletio suprotnom trakom
Guzva lik asfalt
Ne znam je li sreca u nesreci sto sam stajao na prosirenju, ali je proletio suprotnom trakom
-
quarterback
#6144 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
to je to, gore je ubjedljivo najvise ludaka u krsevima tipa golf 2, voze ko da su na nurburgringu, to se lijepi na 2m od branika picke materine sa bijesnih 60 konja...Tomahawk11 wrote:U petak na Romaniji je proletjela neka budala kraj mene bar 200 kmh sa Seat Cordobom![]()
Guzva lik asfalti mislim da je bilo puno auto, koliko se uspjelo vidjeti.
idioti
- supercali
#6145 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Citajte nekad postove sarkasticno jer nije sve crno bijelonovi_korisnik wrote:Kataklinger wrote:Kako moze neko reci da je kriv onaj ko je golfa parkirao na prosirenju na D.Malti? Jest prosirenje za autobuse ali tu auta svakodnevno staju za kratka zaustavljanja, kao sto je i ovo bilo. Ako sam dobro informisan, momak je ostao u golfu na prosirenju a djevojka izasla u pekaru Ravenu. U medjuvremenu je ovaj sa A8 doslovno doletio iz pravca grada i podero sve, od stanice do golfa. Radar ga je negdje visocije slikao na oko 200km/h. Nevinasce :/
Ma ovdje ima dosta šuplje, citam neki dan, kriv im vozac Mercedesa, za onaj sudar u kanjonu neretve od prije neki dan. Golf dvica preticala, kriv onaj sa Mercedesom sto se nije popeo na stijenu da izbjegne sudar....
-
tempuser
#6146 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vis-a-vis te price meni je godinama bilo najstrasnije kad vikednom navecer ili za praznik moram potezima Vogosca - Sarajevo ili npr. Djurdjevik - Tuzla i Srebrenik - Tuzla gdje lokalni trkaci misle da su i oni i auti svemoguci. Pa godinama je svako dan - dva u novinama bila vijest o udesu u Vogosci, Kobiljoj Glavi, Hotonju gdje je X.X. (YY god) nastanjen u Vogosci vozilom Golf/Jetta zbog neprilagodjene brzine izgubio kontrolu i sletio s ceste/presau u suprotnu traku...quarterback wrote:to je to, gore je ubjedljivo najvise ludaka u krsevima tipa golf 2, voze ko da su na nurburgringu, to se lijepi na 2m od branika picke materine sa bijesnih 60 konja...Tomahawk11 wrote:U petak na Romaniji je proletjela neka budala kraj mene bar 200 kmh sa Seat Cordobom![]()
idioti
- kloniran
#6147 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hejteri i ljubomorne dusetempuser wrote:Vis-a-vis te price meni je godinama bilo najstrasnije kad vikednom navecer ili za praznik moram potezima Vogosca - Sarajevo ili npr. Djurdjevik - Tuzla i Srebrenik - Tuzla gdje lokalni trkaci misle da su i oni i auti svemoguci. Pa godinama je svako dan - dva u novinama bila vijest o udesu u Vogosci, Kobiljoj Glavi, Hotonju gdje je X.X. (YY god) nastanjen u Vogosci vozilom Golf/Jetta zbog neprilagodjene brzine izgubio kontrolu i sletio s ceste/presau u suprotnu traku...quarterback wrote:to je to, gore je ubjedljivo najvise ludaka u krsevima tipa golf 2, voze ko da su na nurburgringu, to se lijepi na 2m od branika picke materine sa bijesnih 60 konja...Tomahawk11 wrote:U petak na Romaniji je proletjela neka budala kraj mene bar 200 kmh sa Seat Cordobom![]()
idioti
- drug_profi
#6148 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni je najcrnje bilo kad sam jedne godine za bajramsko veče dolazio sa mora u kasne sate. Djeca i zena u autu.
Izmedju Bradine i tunela Ivan neki terenac, mislim da je bio pajero, pretice preko pune i na mene pravo, ja pobjegao sa ceste, srecom imao sirine dovoljno i usporio dovoljno.
U tunelu Ivan lik sa Hyndaiem accent starim švera iz trake u traku prema meni. Ja nemam kud nego na sirenu i duge farove i bjezi koliko mogu.
Fulio me.
Drugi hajvan passat2 lubenicar u onoj Smuckoj prije Tarčina iz svoje trake u moju pa onda hop u jarak... ja usporio vidim izlazi iz auta - dobro je - vozi dalje ne petljaj se sa budalama.
Dalje vozim, sustižem dzetu 2, legla, jedno 5-6 glava u njoj, lete limenke kroz prozor, a njega svuda po cesti, ne mozes ga ni zaobici. U Pazaricu se sjargase na neki sporedni put.
Jel to bilo neko sjelo u Tarčinu pa se sve ponapijalo, ili je tako uvijek - ne znam.
Horor povratak. Otad kad bosnje slave nesto, ne sjedam u auto.
Izmedju Bradine i tunela Ivan neki terenac, mislim da je bio pajero, pretice preko pune i na mene pravo, ja pobjegao sa ceste, srecom imao sirine dovoljno i usporio dovoljno.
U tunelu Ivan lik sa Hyndaiem accent starim švera iz trake u traku prema meni. Ja nemam kud nego na sirenu i duge farove i bjezi koliko mogu.
Fulio me.
Drugi hajvan passat2 lubenicar u onoj Smuckoj prije Tarčina iz svoje trake u moju pa onda hop u jarak... ja usporio vidim izlazi iz auta - dobro je - vozi dalje ne petljaj se sa budalama.
Dalje vozim, sustižem dzetu 2, legla, jedno 5-6 glava u njoj, lete limenke kroz prozor, a njega svuda po cesti, ne mozes ga ni zaobici. U Pazaricu se sjargase na neki sporedni put.
Jel to bilo neko sjelo u Tarčinu pa se sve ponapijalo, ili je tako uvijek - ne znam.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6149 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa jest, povecan rizik je kretati se u vecernjim satima kad su Bajrami, Nove godine i sl.
Broj potencijalnih ubica se poveca za 300 %.
Broj potencijalnih ubica se poveca za 300 %.
-
quarterback
#6150 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
jarane to isto carmegeddondrugi profil wrote:Meni je najcrnje bilo kad sam jedne godine za bajramsko veče dolazio sa mora u kasne sate. Djeca i zena u autu.
Fulio me.
za one koji se ne sjecaju carmageddona evo