Farma
Moderator: anex
-
DooWhy
#6126 Re: Farma
Kako ću našamarati ovog Tarota, samo li zaluta neđe ovamo u CG... Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
-
dječak sa šibicama
#6127 Re: Farma
Doci ce govnar u rajvosa, tu mu je trziste... ici ce modar kuci, ko iz Mostara nedavno, smece lazljivo. Covjek ga olesio batinama jer je lazov.DooWhy wrote:Kako ću našamarati ovog Tarota, samo li zaluta neđe ovamo u CG... Aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Sent from my PMP5770D using Tapatalk 2
- Tayyip
#6128 Re: Farma
Ja više ne mogu gledati, nerviram se. A jebi se i ti Memo ba, izađi više jebote, previše je ovo otišlo....
- MLI
#6130 Re: Farma
Za ovo treba imati dobre nerve i zeludac!
Ja ih cak ne mogu ni gledati...gade mi se kad ih vidim na TV-u.
Vesnu od ranije i tarota...malo je prostora da nabrajam...Staniju i Fifija ( pogotovu od njegovog povratka), balavca Akija koji misli da mu mozda treba dodijeliti nacionalnu penziju jer je u Grandu i pjevao je u Areni a ima samo 19 godina. Malog Ficu, povjetarca...Radojku koja zna samo Ekremu skresati u brk sta mu stoji, Goca nije zlobna, ali nije vala ni iskrena, dosljedna. Cas jedno cas drugo. ...
....
Izvinjavam se, ali sam morala ovo napisati...bas bas ne mogu da ih gledam....a da vam prenosi nisu interesantni ne bi mogla ni citati, vjerujem kao i mnogi! Dankeee!

Ja ih cak ne mogu ni gledati...gade mi se kad ih vidim na TV-u.
Vesnu od ranije i tarota...malo je prostora da nabrajam...Staniju i Fifija ( pogotovu od njegovog povratka), balavca Akija koji misli da mu mozda treba dodijeliti nacionalnu penziju jer je u Grandu i pjevao je u Areni a ima samo 19 godina. Malog Ficu, povjetarca...Radojku koja zna samo Ekremu skresati u brk sta mu stoji, Goca nije zlobna, ali nije vala ni iskrena, dosljedna. Cas jedno cas drugo. ...
....
Izvinjavam se, ali sam morala ovo napisati...bas bas ne mogu da ih gledam....a da vam prenosi nisu interesantni ne bi mogla ni citati, vjerujem kao i mnogi! Dankeee!
-
Nucleo1985
#6131 Re: Farma
Oh, da mi je ufatit' ovog Tarota, rastavio bi ga sa zivotom...majku mu lazovsku
Klasicno podbadanje po vjeri
Klasicno podbadanje po vjeri
-
dječak sa šibicama
#6132 Re: Farma
Sad i Ljubu meze.... gomila isfrustriranih pacova, debeli seronja, klempavi grandovas, nedorast k tome i peder, vesna zeljna kurca i Savka dronfulja
Koje drustvo
Koje drustvo
- samo_ti
#6133 Re: Farma
A kako zadruga skloni kadar kada pricaju o Memi, tunjevini i tim pitanjima. Vjerovatno su malo i vjeru spominjali, dok Tarot rece, "boli me qurac, i ja sam budist....."
Sve je ovo otilo u Honduras...da nisu vratili Psa i ove dvije, moglo bi se gledati. Ovako, de bolan...
Sve je ovo otilo u Honduras...da nisu vratili Psa i ove dvije, moglo bi se gledati. Ovako, de bolan...
-
dječak sa šibicama
#6134 Re: Farma
Pa da, hoce debeli da i on jede tunjevinu, to je podrska Irvasu... valja da se lakse usere u gace.
Shah je veceras pokazao ko je i sta je.... bio mi je odvratan, sad bi mu pice platio.
Shah je veceras pokazao ko je i sta je.... bio mi je odvratan, sad bi mu pice platio.
- MLI
#6135 Re: Farma
PINK BH REAGUJTEEEEEEEEEEEEEEEE!
Da li ste ga poslali tamo da ga vrijedjaju? Njega, nas koji ovo "gledamo"...ovo nije igra!
"Znao" je Memo gdje i kod koga ide, ali ovo je previse za svakoga ( sem Olivera i slicnih koji likuju da Memu izbace, da ispadne sto prije jer je nacionalista i sta sve ne)...
Sernja bi i ribu da jede...
Da li ste ga poslali tamo da ga vrijedjaju? Njega, nas koji ovo "gledamo"...ovo nije igra!
"Znao" je Memo gdje i kod koga ide, ali ovo je previse za svakoga ( sem Olivera i slicnih koji likuju da Memu izbace, da ispadne sto prije jer je nacionalista i sta sve ne)...
Last edited by MLI on 10/06/2013 02:51, edited 1 time in total.
-
Igbala
#6136 Re: Farma
lijan wrote:
Ipak je Eki ustao i pokušao reagovati, maloprije ga nisam vidjela
- Abid Sakalaš
#6137 Re: Farma
E ako ikad više dođe ovamo debeli prevarant jebaću mu majku milu
-
Igbala
#6139 Re: Farma
Ne mogu da vjerujem kakvi su farmeri ili mi...meni je Šah bio toliko odvratan kad je glumio Tarota i ličio na zeca sa zubima, govorio mu usranko i sl. a sad mi je superdječak sa šibicama wrote:Pa da, hoce debeli da i on jede tunjevinu, to je podrska Irvasu... valja da se lakse usere u gace.
-
dječak sa šibicama
#6140 Re: Farma
Sad se pedercici i Debeli gad slihtaju Stanfilu.... ovo je fuj, idem spavati i nadam se sto brzem kraju, narednu farmu cu si zakonski zabraniti
-
DooWhy
#6141 Re: Farma
A Filipa Protezu, ne pesnicama, n'o dlanovima. 
Kakav šovinizam pas im mater.
Kakav šovinizam pas im mater.
-
Igbala
#6142 Re: Farma
MLI wrote:PINK BH REAGUJTEEEEEEEEEEEEEEEE!
I ja sam često govorila da je Memo znao gdje ide i šta ga čeka, ali očito nije, govori često kako je mislio da je došao da se zeza, druži...onda se iznenadio kad je doživio sve to ružno.
- hrkljus10
#6143 Re: Farma
Majku im jebem cetnicku ovo je dno dna, ne daj se memo
Sha je kralj svaka mu cast
Sha je kralj svaka mu cast
- MLI
#6144 Re: Farma
Abid Sakalaš wrote:E ako ikad više dođe ovamo debeli prevarant jebaću mu majku milu
Jednom prilikom, tokom rasprave, Memo mu je rekao da zaradjuje hljeb na lazima i da ga on nije htio raskrinkati, ali ako nastavi da ga provocira, minira...udarice mu antireklamu, nece imati gdje raditi. Tako nesto...tarot
-
Igbala
#6145 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Sad se pedercici i Debeli gad slihtaju Stanfilu.... ovo je fuj, idem spavati i nadam se sto brzem kraju, narednu farmu cu si zakonski zabraniti
ja mislim da bi ti (kao i ja
i ja jedva čekam kraj ove, prva i posljednja
Last edited by Igbala on 10/06/2013 02:59, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#6146 Re: Farma
Gnjida ljudska, sad napadaju Danhila sto je napao savkulju, kaze debeli seronja memo ce posvadjati tebe i jovanu... maloprije je priznao da ne voli memu jer je usao izmedju njega i shaha... i ono ima 40 godina
-
Opalaopa12
#6147 Re: Farma
Koliko tacno dana ovo traje , ako zna neko ? ?
I nisam znao da je Aki ovoliki smrad , vise nikad nikog necu procjenjivati po prvih 20 dana , kad god budem gledao , jer u pocetku nisam bio za Ljubu , sad mi je u top 5 .
I nisam znao da je Aki ovoliki smrad , vise nikad nikog necu procjenjivati po prvih 20 dana , kad god budem gledao , jer u pocetku nisam bio za Ljubu , sad mi je u top 5 .
- Asamoah Gyan
#6148 Re: Farma
pa tebrice 4 banke ali degenerik, uz dužno poštovanje svim ostalim poštenim ljudima koji su ometeni u razvoju na bilo koji način.dječak sa šibicama wrote:Gnjida ljudska, sad napadaju Danhila sto je napao savkulju, kaze debeli seronja memo ce posvadjati tebe i jovanu... maloprije je priznao da ne voli memu jer je usao izmedju njega i shaha... i ono ima 40 godina
Asamoah Gyan wrote:pravi degenerikAbid Sakalaš wrote:
vidi mu stava i debilskog pogleda, ovo je retardirana osoba. mislio sam se da se pravi debil al sam se zajebo.
debilko
-
Nucleo1985
#6149 Re: Farma
Moze li ikako da Memo izadje vani ???
Ovo nije humano sta mu se radi.
Ovo nije humano sta mu se radi.
- MLI
#6150 Re: Farma
Opet, mislim da Memini prijatelji, porodica, fanovi ili ko vec....trebaju uputiti apel PinkuBh da izbave covjeka ili da se
reaguje na ovakve stvari! Pa ovo je nedopustivo! Oni su ga predlozili, poslali...oni su ti koji ga trebaju stititi!
Nabijaju mu na nos jelo? da ne kazem Vjeru? Za vjeru se moglo i ocekivati, ali ako mu nabijas na nos hranu koju jede, ne
stvoris mu uslove jer ne jede svinjetinu....slijedi jednostavno pitanje: Zasto niste stavili upozorenje da nije pozeljno da
ucestvuju druge vjere i nacionalnosti?
reaguje na ovakve stvari! Pa ovo je nedopustivo! Oni su ga predlozili, poslali...oni su ti koji ga trebaju stititi!
Nabijaju mu na nos jelo? da ne kazem Vjeru? Za vjeru se moglo i ocekivati, ali ako mu nabijas na nos hranu koju jede, ne
stvoris mu uslove jer ne jede svinjetinu....slijedi jednostavno pitanje: Zasto niste stavili upozorenje da nije pozeljno da
ucestvuju druge vjere i nacionalnosti?