Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Maharadza

#6126 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Cracked wrote:ne dirajte samo na analognoj sportske filmske i njemacke, ako vec planirate pink ubacivati ili obezbjedite jeftin nacin digitalne na vise tv aparata ili ne dirajte ove koji nesto valjaju :(

Ima fala bogu dosta kanala koji ne sluze nicemu....
Evo najgori po meni: behar tv, OSM, Kiss, TV5 Monde, TVE i TV Istočno Sarajevo!

UKIDAJTE IH, a što se mene tiče ne trebaju ni alternative za iste, samo...

Image

:mrgreen:
van helsing

#6127 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

@telemach : zahvaljujem na odgovoru,u pitanju je bijeli deltaline reciver,radio sam tako ali nije davalo rezultate.
Na drugim kanalima koji imaju titilove,pritiskom na dugme A-Z pojavi se na ekranu koji su titlovi dostupni,ali sa Cinestar kanalima nema te opcije. Gdje grijesim ?
EDIT : ipak je do mene bilo,treba sacekati neko vrijeme da se titlovi pojave na navedenim kanalima. Moje iskreno izvinjenje i jos 1x zahvaljujem na odgovoru koji je pomogao.

Tapatalk 2
Tiger 033

#6128 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Tiger 033 »

van helsing wrote:@telemach : zahvaljujem na odgovoru,u pitanju je bijeli deltaline reciver,radio sam tako ali nije davalo rezultate.
Na drugim kanalima koji imaju titilove,pritiskom na dugme A-Z pojavi se na ekranu koji su titlovi dostupni,ali sa Cinestar kanalima nema te opcije. Gdje grijesim ?
EDIT : ipak je do mene bilo,treba sacekati neko vrijeme da se titlovi pojave na navedenim kanalima. Moje iskreno izvinjenje i jos 1x zahvaljujem na odgovoru koji je pomogao.

Tapatalk 2
NIGDJE...jednostavno titlovi NE rade na (Cinestaru) "Deltaline" resiverima također i "Al Vezira" ledi non-stop ;-)
van helsing

#6129 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Rade titlovi na Cinestar kanalima,samo treba malo duze da ih ucita Deltaline. Znaci tipka A-Z na bijelom Deltaline i sacekati neko vrijeme.

Tapatalk 2
Arko072

#6130 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Arko072 »

Problem sa D3GO

Koristim PC sa win7 64bit do formatiranja racunara jucer D3GO mi je radio bez problema na IE9, Firefox te Opera Web browseru

Pokusao sam da iskljucim antivirus i Windows Firewall ali problem je bio i daje isti

Znaci nakon formatiranje i uradjenog win update pojavljuje mi se sljedeca greska

Image

Pogledao sam upute date u prethodnim postovima te manuelno skinuo plugin po uputama telemach-a, ali problem je i dalje isti.

Dali mi neko moze ovako objasniti sta da uradim.

PS
Rijeseno do mene je
nedostao je update za Microsoft Silverlight

Unaprijed hvala
Telemach

#6131 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da tokom predstojećih prvomajskih praznika naši korisnički objekti neće raditi od srijede 01.05. do petka 03.05.2013, osim showrooma u BBI Centu.
Showroom u BBI Cenru radiće 02.05. od 12h do 20h.
Sve informacije možete dobiti na broj telefona našeg Kontakt centra 1430.
dječak sa šibicama

#6132 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by dječak sa šibicama »

Telemach wrote:
BiHusrcu88 wrote:Da li će biti u ponudi onih novih kanala PINK TV-a od 1.maja što se stalno reklamiranju na PINK BH kanalu, a da se nemoraju dodatno plaćati :?:
Ako Pink paket bude u našoj ponudi, kao i do sada blagovremeno ćemo vas obavještavati.
Pa jadni nebili, jucer je bilo potpisivanje ugovora u Beogradu, ili ste potpisali, ili niste.

Ukratko.
StupskaBitanga

#6133 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by StupskaBitanga »

Nisu i neće i za tu odluku im :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kratko i jasno
Hercegoviina

#6134 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

StupskaBitanga wrote:Nisu i neće i za tu odluku im :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kratko i jasno
kako nece.
ako ne potpisu odoh na moju tv
dječak sa šibicama

#6135 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Hercegoviina wrote:
StupskaBitanga wrote:Nisu i neće i za tu odluku im :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Kratko i jasno
kako nece.
Takodje.

Bjezi jebote, svi potpisali ugovor sa Pinkom, samo ovi sa Beharom i OSM-om

Moja tv, jel to valja ista?
Hercegoviina

#6136 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

pa imaju nekolika filmska kanala na ovom pinku sto nije lose .
evo sad su ubacili 12 pinkovih kanala
dječak sa šibicama

#6137 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

To me i zanima, radije gledam i ZBLJ filmove na Pinku, nego sranje od Behara, Sahara, OSM-a, DM-a i slicnih sranja.
dječak sa šibicama

#6138 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Ono što Pink traži jeste da se u analognu ponudu kanala kablovskih operatera uvrsti 5 do 7 Pink kanala što neminovno znači da bi kablovski operateri morali izbaciti iz ponude neke druge kanale. Zasada je izvjesno da će nove Pink kanale ponuditi Open IPTV u Srbiji i BiH budući da je Telekom Srbije potpisao ugovor sa Pink International Company.

Home.TV IPTV platforma neće uvrstiti nove Pink kanale u ponudu. Novi kanali trebali bi se naći u ponudi Moja TV IPTV platforme tokom maja ili kasnije, dok bi se Pink kanali u ponudi M&H Company grupacije također mogli naći tokom maja ovisno o tehničkim mogućnostima i odgovora predstavnika Pinka shodno sastanku sa AKOP-ovim tijelom nadležnim za pregovore. Elta Kabel je također zainteresovana za nove Pink kanale, dok u Telemachu i SBB-u i dalje traju pregovori sa Pink International Company.
sencobih

#6139 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by sencobih »

dječak sa šibicama wrote:
Hercegoviina wrote:
Kratko i jasno
kako nece.
Takodje.

Bjezi jebote, svi potpisali ugovor sa Pinkom, samo ovi sa Beharom i OSM-om

Moja tv, jel to valja ista?
ovo sto su do sada ubacili ne izgleda lose, kamara filmskih, sudeci po najavama filmova ima ih dosta dobrih, muzike svih zanrova, samo jos da proradi EPG na njima da se moze raspored upratiti, uglavnom dobra stvar na moja tv.

ps ovo odgovaram ovome sto je pitao i nema potrebe za replikama od strane pojedinih forumasa. pozdrav svima
van helsing

#6140 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

Ubaceno 30 kanala na moja tv uslugu.
Mislim da svako moze naci nesto za sebe.
Ne zelim ovoim postom da hvalim moja tv na telemach temi,daleko od toga,ovo je cisto info.

Tapatalk 2
dječak sa šibicama

#6141 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Raja ima tu predrasudu da je Pink = dzigera

Stvarnost je drugacija, ima i djigere naravno i nazalost (seljaci to vole, balkan je seljacko podneblje, cinjenica) ali ima i jako puno filmskih kanala, pa su najavljeni kanali sa istorijskim sadrzajem, news kanali, dokumentarni kanali, crtici, putovanja, znaci sve sto je puno zanimljivije o ovih sranja koja sam nabrojao u gornjim postovima.

Uostalom, ko hoce da gleda neka gleda, ko nece, ne mora. Bitno je da oba imaju izbor.
Asiklar

#6142 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Asiklar »

Iskreno bolje je izbaciti HBO i ubaciti PINK paket. Na HBO-u, dok sam imao, nisam mozda 2 filma odgledao kako treba u 3 mjeseca koristenja. Taj paket je fakat odron zivi.
semir1988

#6143 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semir1988 »

Asiklar wrote:Iskreno bolje je izbaciti HBO i ubaciti PINK paket. Na HBO-u, dok sam imao, nisam mozda 2 filma odgledao kako treba u 3 mjeseca koristenja. Taj paket je fakat odron zivi.
hvala sto navrati....

i nista pametno ne rece :D
Asiklar

#6144 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Asiklar »

semir1988 wrote:
Asiklar wrote:Iskreno bolje je izbaciti HBO i ubaciti PINK paket. Na HBO-u, dok sam imao, nisam mozda 2 filma odgledao kako treba u 3 mjeseca koristenja. Taj paket je fakat odron zivi.
hvala sto navrati....

E eto nek si ti pametan rodila ga majka.
1988. godiste a ponasa se ko neki pubertetlija. :lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#6145 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kakavdanakneiskustvu »

Asiklar wrote:
semir1988 wrote:
hvala sto navrati....

a ti po broju koji mu je u nicku znaš koje je on godište?
semir1988

#6146 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semir1988 »

Asiklar wrote:
semir1988 wrote:
hvala sto navrati....

ziv ti bio, procitaj svoje postove pa vidi ko se ponasa kao pubertetlija...

imas mahanje od mene, a definitivno si za jagomira :bih:
Hercegoviina

#6147 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Hercegoviina »

Slažem se, HBO su odron od kanala. Šteta pa ovi masturbatori ne vide dalje od nosa i ne znaju ništa o filmovima.
van helsing

#6148 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by van helsing »

HBO je samo izvikan,prati ga jaka marketinska kampanja,a ponuda filmova je vise nego ocajna.
Pratio sam poodavno seriju na HBO,zaboravih naziv,nesto kao Gladijator-i, ako se ne varam.
Ostalo nula bodova.
Ne smijem tvrditi,al meni licno bolji su Cineamax i Cinemax 2 kanali od HBO.

Tapatalk 2
semirsar

#6149 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by semirsar »

HBO definitivno ne vrijedi para.
Sve su prilike da od mene ide odjava HBO paketa.
Maharadza

#6150 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Maharadza »

Hercegoviina wrote:
Slažem se, HBO su odron od kanala. Šteta pa ovi masturbatori ne vide dalje od nosa i ne znaju ništa o filmovima.
Zato su meni i ovi cinestar kanali bolji za klasu od tog' HBO-a. ;)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Locked