BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Cule10

#61101 Re: BHTelecom All About

Post by Cule10 »

Čemu služi usb port na resiveru?
arnes_king

#61102 Re: BHTelecom All About

Post by arnes_king »

mbenz wrote:ljudi jeli i dalje aktivna ona ponuda nolimit m za 33KM sa PVD, ako neko zna da mi napise malo detaljnije sta i kako i dali neko koristi onu od 20KM , kod mene je mini 15 ali mi svaki mjesec dodje preko 30 maraka i jbniiih 512mb interneta. pozz
Ne znam da li jos traje akcija, mislim da traje ali nakon isteka ugovora ti ide standardna cijena od oko 47KM i 4GB interneta po maksimalnim brzinama, u akciji je 6. Iako imas net i kad to potrosis samo je onaj spori.
sencobih

#61103 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Cule10 wrote:Čemu služi usb port na resiveru?
vjerovatno servisni ulaz, a možeš i mobitel puniti :D
cincilator2012

#61104 Re: BHTelecom All About

Post by cincilator2012 »

Pozz,
zanima me kakva je sada stabilnost na BHT, mogu li ispostovati brzine neta (u pitanju je "novija" zgrada). "Pikiram" na ovaj paket MojaTV Net 5 ili MojaTV FULL 5 + neki TV Box. Moze li se kako izvrsiti provjera protoka brzine prije prikljucka itd?

lp
Samso

#61105 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

cincilator2012 wrote:Pozz,
zanima me kakva je sada stabilnost na BHT, mogu li ispostovati brzine neta (u pitanju je "novija" zgrada). "Pikiram" na ovaj paket MojaTV Net 5 ili MojaTV FULL 5 + neki TV Box. Moze li se kako izvrsiti provjera protoka brzine prije prikljucka itd?

lp
Ako je novija zgrada vjerovatno ima uvedenu optiku tako da nece biti problema prilikom uvodjenja ovih paketa sa jacim internetom. Provjera se naravno vrsi prije nego sto bilo kakav ugovor potpises.
rizibizi

#61106 Re: BHTelecom All About

Post by rizibizi »

Kako da znam gdje su dovukli optiku po Sarajevu a gdje nisu, ima li kakva mapa, popis ulica ili nesto slicno?
studiorum_tuzlaensis

#61107 Re: BHTelecom All About

Post by studiorum_tuzlaensis »

rizibizi wrote:Kako da znam gdje su dovukli optiku po Sarajevu a gdje nisu, ima li kakva mapa, popis ulica ili nesto slicno?
Gdje ti treba, lakše je tako. :)
cincilator2012

#61108 Re: BHTelecom All About

Post by cincilator2012 »

studiorum_tuzlaensis wrote:
rizibizi wrote:Kako da znam gdje su dovukli optiku po Sarajevu a gdje nisu, ima li kakva mapa, popis ulica ili nesto slicno?
Gdje ti treba, lakše je tako. :)
Stupska 6b :)
Samso

#61109 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

Danas su ovom popravkom dobro unakazili MojaWebTV uslugu.

Sad svaki put moram ponovo unositi svoje korisnicke podatke :oops: doslovno nakon svakog pokretanja aplikacije.

Aplikacija uopste ne cuva sesiju u aplikaciji.
REDDEVILS

#61110 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Samso wrote:Danas su ovom popravkom dobro unakazili MojaWebTV uslugu.

Sad svaki put moram ponovo unositi svoje korisnicke podatke :oops: doslovno nakon svakog pokretanja aplikacije
Ja nemogu nikako da se prijavim tako i meni izbacuje na tv-u oops provjerite svoju internet konekciju :-) otvorim amazon prime video pokrenem Tom Clancy's Jack Ryan (4K UHD) HDR Dolby Vision znaci nesto su zajebali kad istekne ovaj mjesec 28.2.2019 deaktiviracu je djaba placam 1.17 KM
Stari kenjac

#61111 Re: BHTelecom All About

Post by Stari kenjac »

Sad svaki put moram ponovo unositi svoje korisnicke podatke :oops: doslovno nakon svakog pokretanja aplikacije.

Aplikacija uopste ne cuva sesiju u aplikaciji.

Kaze se UNEREDILI a ne unakazili! :D
Samso

#61112 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

REDDEVILS wrote:

Sad svaki put moram ponovo unositi svoje korisnicke podatke :oops: doslovno nakon svakog pokretanja aplikacije
Ja nemogu nikako da se prijavim tako i meni izbacuje na tv-u oops provjerite svoju internet konekciju :-) otvorim amazon prime video pokrenem Tom Clancy's Jack Ryan (4K UHD) HDR Dolby Vision znaci nesto su zajebali kad istekne ovaj mjesec 28.2.2019 deaktiviracu je djaba placam 1.17 KM
Ja upravo deaktivirao. Pola sata se zajebavam sa unosenjem lozinke.
REDDEVILS

#61113 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Samso wrote:
REDDEVILS wrote:

Ja upravo deaktivirao. Pola sata se zajebavam sa unosenjem lozinke.
Platices i onako za ovaj mjesec, ja cu na kraju mjeseca odjaviti
Samso

#61114 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

Svejedno svakako ne radi otkad su popravljali.

Napisao sam im mail da jave kad sve srede da ne placamo dzaba nesto sto ne radi.
REDDEVILS

#61115 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Samso wrote:Svejedno svakako ne radi otkad su popravljali.

Napisao sam im mail da jave kad sve srede da ne placamo dzaba nesto sto ne radi.
Mozda sada naprave aplikaciju kako treba i uvrste sve programe u istu tj. HD i HBO Pakete ubace i pobogu drzavna su firma mogu napraviti aplikaciju za sve smart televizore a da izbace stb-oksove za korisnike koji ih ne zele.
Ja bih placao 3.50 KM aplikaciju koja nudi sve kanale koje imam sad trenutno na stb
sencobih

#61116 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Večeras pročitah ovdje da ne radi, vidim da se ne može prijaviti, kad evo sad proradi i radi normalno kao i prije
sencobih

#61117 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

REDDEVILS wrote:

Mozda sada naprave aplikaciju kako treba i uvrste sve programe u istu tj. HD i HBO Pakete ubace i pobogu drzavna su firma mogu napraviti aplikaciju za sve smart televizore a da izbace stb-oksove za korisnike koji ih ne zele.
Ja bih placao 3.50 KM aplikaciju koja nudi sve kanale koje imam sad trenutno na stb
Ima moja Tv multi screen 3,5 marke , radi na svim mrežama
radiostar

#61118 Re: BHTelecom All About

Post by radiostar »

pohvale za podrsku, vrlo azurni i ekspeditivni. na 1444 vjerovatno nisu toliko tehnicki potkovani, ali proslijede centrali i vrlo brzo se rjesava problem. isto tako moram reci da su svi s kojima sam telefonski komunicirao bili jako ljubazni.
REDDEVILS

#61119 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

sencobih wrote:
REDDEVILS wrote:

Ima moja Tv multi screen 3,5 marke , radi na svim mrežama
Ali nema za smart televizore vec ima samo moja tv web ali ona nema cjelokupnu ponudu programa koje ja imam na stb.
Mogo bi ja i moju tv multiscreen uzeti ali onda moram prebacivati s mobitela na tv a to trosi bateriju
sencobih

#61120 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u, sad sam primjetio da moja tv web podrzava Chromecast , I lagano prebaci sliku na Tv, ne znam da li je prije mogla
Samso

#61121 Re: BHTelecom All About

Post by Samso »

sencobih wrote:Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u
Moze ali ako je skines kao apk mimo app store pa rucno instaliras.
sencobih

#61122 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Samso wrote:
sencobih wrote:Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u
Moze ali ako je skines kao apk mimo app store pa rucno instaliras.
Većina aplikacija na taj način se i instalira na android Tv, bar kod mene je tako, ovih namjenskih aplikacija nema u izobilju na app store, posebno ozbiljnijih aplikacija
Last edited by sencobih on 21/02/2019 22:06, edited 1 time in total.
REDDEVILS

#61123 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

sencobih wrote:Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u, sad sam primjetio da moja tv web podrzava Chromecast , I lagano prebaci sliku na Tv, ne znam da li je prije mogla
Nema za Android tv multiscreen aplikacije, uglavnom ja sam zadovoljan s paketom moja tv NET + opcija 1 50/8 a imam i Arene HD paket samo da hoce jos proraditi na aplikaciji za smart tv uredjaje bilo bi super
sencobih

#61124 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

REDDEVILS wrote:
sencobih wrote:Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u, sad sam primjetio da moja tv web podrzava Chromecast , I lagano prebaci sliku na Tv, ne znam da li je prije mogla
Nema za Android tv multiscreen aplikacije, uglavnom ja sam zadovoljan s paketom moja tv NET + opcija 1 50/8 a imam i Arene HD paket samo da hoce jos proraditi na aplikaciji za smart tv uredjaje bilo bi super
Probaj na način kako je samso post ranije napisao
noviclan

#61125 Re: BHTelecom All About

Post by noviclan »

a jest dobara mojawebtv svaka cas bhtelecom

Image
Locked