BHTelecom All About
Moderator: Benq
-
Cule10
#61101 Re: BHTelecom All About
Čemu služi usb port na resiveru?
- arnes_king
#61102 Re: BHTelecom All About
Ne znam da li jos traje akcija, mislim da traje ali nakon isteka ugovora ti ide standardna cijena od oko 47KM i 4GB interneta po maksimalnim brzinama, u akciji je 6. Iako imas net i kad to potrosis samo je onaj spori.mbenz wrote:ljudi jeli i dalje aktivna ona ponuda nolimit m za 33KM sa PVD, ako neko zna da mi napise malo detaljnije sta i kako i dali neko koristi onu od 20KM , kod mene je mini 15 ali mi svaki mjesec dodje preko 30 maraka i jbniiih 512mb interneta. pozz
-
sencobih
#61103 Re: BHTelecom All About
vjerovatno servisni ulaz, a možeš i mobitel punitiCule10 wrote:Čemu služi usb port na resiveru?
- cincilator2012
#61104 Re: BHTelecom All About
Pozz,
zanima me kakva je sada stabilnost na BHT, mogu li ispostovati brzine neta (u pitanju je "novija" zgrada). "Pikiram" na ovaj paket MojaTV Net 5 ili MojaTV FULL 5 + neki TV Box. Moze li se kako izvrsiti provjera protoka brzine prije prikljucka itd?
lp
zanima me kakva je sada stabilnost na BHT, mogu li ispostovati brzine neta (u pitanju je "novija" zgrada). "Pikiram" na ovaj paket MojaTV Net 5 ili MojaTV FULL 5 + neki TV Box. Moze li se kako izvrsiti provjera protoka brzine prije prikljucka itd?
lp
-
Samso
#61105 Re: BHTelecom All About
Ako je novija zgrada vjerovatno ima uvedenu optiku tako da nece biti problema prilikom uvodjenja ovih paketa sa jacim internetom. Provjera se naravno vrsi prije nego sto bilo kakav ugovor potpises.cincilator2012 wrote:Pozz,
lp
-
rizibizi
#61106 Re: BHTelecom All About
Kako da znam gdje su dovukli optiku po Sarajevu a gdje nisu, ima li kakva mapa, popis ulica ili nesto slicno?
- studiorum_tuzlaensis
#61107 Re: BHTelecom All About
Gdje ti treba, lakše je tako.rizibizi wrote:Kako da znam gdje su dovukli optiku po Sarajevu a gdje nisu, ima li kakva mapa, popis ulica ili nesto slicno?
- cincilator2012
#61108 Re: BHTelecom All About
Stupska 6bstudiorum_tuzlaensis wrote:Gdje ti treba, lakše je tako.rizibizi wrote:Kako da znam gdje su dovukli optiku po Sarajevu a gdje nisu, ima li kakva mapa, popis ulica ili nesto slicno?
-
Samso
#61109 Re: BHTelecom All About
Danas su ovom popravkom dobro unakazili MojaWebTV uslugu.
Sad svaki put moram ponovo unositi svoje korisnicke podatke
doslovno nakon svakog pokretanja aplikacije.
Aplikacija uopste ne cuva sesiju u aplikaciji.
Sad svaki put moram ponovo unositi svoje korisnicke podatke
- REDDEVILS
#61110 Re: BHTelecom All About
Ja nemogu nikako da se prijavim tako i meni izbacuje na tv-u oops provjerite svoju internet konekcijuSamso wrote:Danas su ovom popravkom dobro unakazili MojaWebTV uslugu.
Sad svaki put moram ponovo unositi svoje korisnicke podatkedoslovno nakon svakog pokretanja aplikacije
-
Stari kenjac
#61111 Re: BHTelecom All About
Samso wrote:Danas su ovom popravkom dobro unakazili MojaWebTV uslugu.
Sad svaki put moram ponovo unositi svoje korisnicke podatkedoslovno nakon svakog pokretanja aplikacije.
Kaze se UNEREDILI a ne unakazili!
-
Samso
#61112 Re: BHTelecom All About
Ja upravo deaktivirao. Pola sata se zajebavam sa unosenjem lozinke.REDDEVILS wrote:Ja nemogu nikako da se prijavim tako i meni izbacuje na tv-u oops provjerite svoju internet konekcijuSamso wrote:Danas su ovom popravkom dobro unakazili MojaWebTV uslugu.
Sad svaki put moram ponovo unositi svoje korisnicke podatkedoslovno nakon svakog pokretanja aplikacije
otvorim amazon prime video pokrenem Tom Clancy's Jack Ryan (4K UHD) HDR Dolby Vision znaci nesto su zajebali kad istekne ovaj mjesec 28.2.2019 deaktiviracu je djaba placam 1.17 KM
- REDDEVILS
#61113 Re: BHTelecom All About
Platices i onako za ovaj mjesec, ja cu na kraju mjeseca odjavitiSamso wrote:Ja upravo deaktivirao. Pola sata se zajebavam sa unosenjem lozinke.REDDEVILS wrote:Ja nemogu nikako da se prijavim tako i meni izbacuje na tv-u oops provjerite svoju internet konekcijuSamso wrote:Danas su ovom popravkom dobro unakazili MojaWebTV uslugu.
otvorim amazon prime video pokrenem Tom Clancy's Jack Ryan (4K UHD) HDR Dolby Vision znaci nesto su zajebali kad istekne ovaj mjesec 28.2.2019 deaktiviracu je djaba placam 1.17 KM
-
Samso
#61114 Re: BHTelecom All About
Svejedno svakako ne radi otkad su popravljali.
Napisao sam im mail da jave kad sve srede da ne placamo dzaba nesto sto ne radi.
Napisao sam im mail da jave kad sve srede da ne placamo dzaba nesto sto ne radi.
- REDDEVILS
#61115 Re: BHTelecom All About
Mozda sada naprave aplikaciju kako treba i uvrste sve programe u istu tj. HD i HBO Pakete ubace i pobogu drzavna su firma mogu napraviti aplikaciju za sve smart televizore a da izbace stb-oksove za korisnike koji ih ne zele.Samso wrote:Svejedno svakako ne radi otkad su popravljali.
Ja bih placao 3.50 KM aplikaciju koja nudi sve kanale koje imam sad trenutno na stb
-
sencobih
#61116 Re: BHTelecom All About
Večeras pročitah ovdje da ne radi, vidim da se ne može prijaviti, kad evo sad proradi i radi normalno kao i prijeSamso wrote:Svejedno svakako ne radi otkad su popravljali.
-
sencobih
#61117 Re: BHTelecom All About
Ima moja Tv multi screen 3,5 marke , radi na svim mrežamaREDDEVILS wrote:Mozda sada naprave aplikaciju kako treba i uvrste sve programe u istu tj. HD i HBO Pakete ubace i pobogu drzavna su firma mogu napraviti aplikaciju za sve smart televizore a da izbace stb-oksove za korisnike koji ih ne zele.Samso wrote:Svejedno svakako ne radi otkad su popravljali.
Ja bih placao 3.50 KM aplikaciju koja nudi sve kanale koje imam sad trenutno na stb
-
radiostar
#61118 Re: BHTelecom All About
pohvale za podrsku, vrlo azurni i ekspeditivni. na 1444 vjerovatno nisu toliko tehnicki potkovani, ali proslijede centrali i vrlo brzo se rjesava problem. isto tako moram reci da su svi s kojima sam telefonski komunicirao bili jako ljubazni.
- REDDEVILS
#61119 Re: BHTelecom All About
Ali nema za smart televizore vec ima samo moja tv web ali ona nema cjelokupnu ponudu programa koje ja imam na stb.sencobih wrote:Ima moja Tv multi screen 3,5 marke , radi na svim mrežamaREDDEVILS wrote:Mozda sada naprave aplikaciju kako treba i uvrste sve programe u istu tj. HD i HBO Pakete ubace i pobogu drzavna su firma mogu napraviti aplikaciju za sve smart televizore a da izbace stb-oksove za korisnike koji ih ne zele.Samso wrote:Svejedno svakako ne radi otkad su popravljali.
Mogo bi ja i moju tv multiscreen uzeti ali onda moram prebacivati s mobitela na tv a to trosi bateriju
-
sencobih
#61120 Re: BHTelecom All About
Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u, sad sam primjetio da moja tv web podrzava Chromecast , I lagano prebaci sliku na Tv, ne znam da li je prije mogla
-
Samso
#61121 Re: BHTelecom All About
Moze ali ako je skines kao apk mimo app store pa rucno instaliras.sencobih wrote:Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u
-
sencobih
#61122 Re: BHTelecom All About
Većina aplikacija na taj način se i instalira na android Tv, bar kod mene je tako, ovih namjenskih aplikacija nema u izobilju na app store, posebno ozbiljnijih aplikacijaSamso wrote:Moze ali ako je skines kao apk mimo app store pa rucno instaliras.sencobih wrote:Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u
Last edited by sencobih on 21/02/2019 22:06, edited 1 time in total.
- REDDEVILS
#61123 Re: BHTelecom All About
Nema za Android tv multiscreen aplikacije, uglavnom ja sam zadovoljan s paketom moja tv NET + opcija 1 50/8 a imam i Arene HD paket samo da hoce jos proraditi na aplikaciji za smart tv uredjaje bilo bi supersencobih wrote:Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u, sad sam primjetio da moja tv web podrzava Chromecast , I lagano prebaci sliku na Tv, ne znam da li je prije mogla
-
sencobih
#61124 Re: BHTelecom All About
Probaj na način kako je samso post ranije napisaoREDDEVILS wrote:Nema za Android tv multiscreen aplikacije, uglavnom ja sam zadovoljan s paketom moja tv NET + opcija 1 50/8 a imam i Arene HD paket samo da hoce jos proraditi na aplikaciji za smart tv uredjaje bilo bi supersencobih wrote:Nisam znao da aplikacija multiiscrin ne može na android tv-u, sad sam primjetio da moja tv web podrzava Chromecast , I lagano prebaci sliku na Tv, ne znam da li je prije mogla
-
noviclan
#61125 Re: BHTelecom All About
a jest dobara mojawebtv svaka cas bhtelecom