Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
avaks

#61101 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

FIno fino, koliko je to sada HD kanala ukupno?
crnivrag

#61102 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

avaks wrote:FIno fino, koliko je to sada HD kanala ukupno?
56 - piše u napomeni u obavijesti :P :D
avaks

#61103 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

A čisto da se zna, 56 komada :mrgreen:
Koliko ono u osnovnom paketu?
crnivrag

#61104 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

avaks wrote:A čisto da se zna, 56 komada :mrgreen:
U Osnovnom paketu sada je dostupno 26 HD kanala: 20 u Start paketu i 6 u Osnovnom paketu.
kokikol

#61105 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

Što se pojedinci glupiraju gledaju program u vlastitoj kući umjesto televizora na mobitelima ,,prosearvanju nikad kraja
MTV

#61106 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

crnivrag wrote:
avaks wrote:FIno fino, koliko je to sada HD kanala ukupno?
56 - piše u napomeni u obavijesti :P :D
Sa je pisali u obavijesti?!
crnivrag

#61107 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

MTV wrote: Sa je pisali u obavijesti?!
Zaboravi do ujutro :), saznaćeš kad se probudim ako bude promjena koja je bila u prvobitnoj obavijesti :)
MTV

#61108 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by MTV »

Ok zaboravio :oops: :mrgreen:
avaks

#61109 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by avaks »

crnivrag wrote:
avaks wrote:A čisto da se zna, 56 komada :mrgreen:
U Osnovnom paketu sada je dostupno 26 HD kanala: 20 u Start paketu i 6 u Osnovnom paketu.
Znači 26HD kanala u osnovnom paketu tj. onaj prvi koji se dobije ko god postane pretplatnik :mrgreen:
A konkurencija anamotamo, ako i imaš tehničkih mogućnosti, dobiješ 0 HD kanala, a pretpostavljamo da nemaš zato što se sve dodatno plaća :thumbup:

Još jednom respekt za Telemach, jedina svijetla tačka, vodeći operater u crnoj rupi Evrope :bih:
vanjki

#61110 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by vanjki »

Kada stizu obicno racuni za prethodni mjesec obzirom da sam 8.1 prijavio.?zasto nema njemacki ntv na eon :zoka:... Ako se mogu ispunjavati zelje ja bih zelio vise njemacki kanala. Ar i zdf suoer bi bilo :skoljka:
Telemach

#61111 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Postby avaks » Today, 12:35 am

crnivrag wrote:
avaks wrote:
A čisto da se zna, 56 komada :mrgreen:

Znači 26HD kanala u osnovnom paketu tj. onaj prvi koji se dobije ko god postane pretplatnik :mrgreen:
A konkurencija anamotamo, ako i imaš tehničkih mogućnosti, dobiješ 0 HD kanala, a pretpostavljamo da nemaš zato što se sve dodatno plaća :thumbup:

Još jednom respekt za Telemach, jedina svijetla tačka, vodeći operater u crnoj rupi Evrope :bih:
Hvala, trudimo se :)
j66o

#61112 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by j66o »

Telemach...i dalje problem sa epg na pink kanalima..pola filmova koji trenutno idu po epg nisu ti filmovi..da li ce se moci sta rijesit??
Telemach

#61113 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

@j66o

Provjeravamo sa kolegama.
Kada budemo imali povratne informacije, obavijestit ćemo vas.
aura lajt

#61114 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by aura lajt »

j66o wrote:Telemach...i dalje problem sa epg na pink kanalima..pola filmova koji trenutno idu po epg nisu ti filmovi..da li ce se moci sta rijesit??
a to je do Pinka, Tmach uzima samo njiho epg. i ja se neku noc iznervirah cekajuci mi nismo andjeli- malo manje od sat vremena kasnjenja.. nego, jel to ubacen neki novi HD kanal il ja pogresno shvatih prethodne postove i obrisani post Crnog od sinoc?
AdrianMole

#61115 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by AdrianMole »

PINK šalje podatke (EPG) koji se prosleđuju na platforme. S obzirom da EPG na Pink kanalima nije dovoljno tačan, SBB će se potruditi da kontaktira Pink kompaniju te im ukažu na greške koje dolaze kod najave programa (EPG).SBB uz velike napore i dalje pregovara sa AMC grupom u vezi produženja ugovora te do daljnjeg neće biti izmena u programskoj šemi a odnosi se na kanale AMC grupe.

Što to se tiče kanala iz Discovery grupe tu neće doći do promene, sve će biti kao i do sada.

Evo,par obavijesti iz baze Velikog brata tj.SBB-a. :-D
crnivrag

#61116 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

AdrianMole wrote:PINK šalje podatke (EPG) koji se prosleđuju na platforme. S obzirom da EPG na Pink kanalima nije dovoljno tačan, SBB će se potruditi da kontaktira Pink kompaniju te im ukažu na greške koje dolaze kod najave programa (EPG).SBB uz velike napore i dalje pregovara sa AMC grupom u vezi produženja ugovora te do daljnjeg neće biti izmena u programskoj šemi a odnosi se na kanale AMC grupe.

Što to se tiče kanala iz Discovery grupe tu neće doći do promene, sve će biti kao i do sada.

Gdje izvuče ove informacije?

Ja ne vidim ni na forumu ni na oficijalnoj web stranici SBB-a ovakvu izjavu, osim ako je nisi dobio kao odgovor na upit putem privatne poruke :)
AdrianMole

#61117 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by AdrianMole »

crnivrag wrote:
AdrianMole wrote:PINK šalje podatke (EPG) koji se prosleđuju na platforme. S obzirom da EPG na Pink kanalima nije dovoljno tačan, SBB će se potruditi da kontaktira Pink kompaniju te im ukažu na greške koje dolaze kod najave programa (EPG).SBB uz velike napore i dalje pregovara sa AMC grupom u vezi produženja ugovora te do daljnjeg neće biti izmena u programskoj šemi a odnosi se na kanale AMC grupe.

Gdje izvuče ove informacije?

Ja ne vidim ni na forumu ni na oficijalnoj web stranici SBB-a ovakvu izjavu, osim ako je nisi dobio kao odgovor na upit putem privatne poruke :)
Ma ovo sa onog nezvaničnog,ali dosta pouzdanog portala sbbmembers..
crnivrag

#61118 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

AdrianMole wrote:
Ma ovo sa onog nezvaničnog,ali dosta pouzdanog portala sbbmembers..
Aha, ja jutros bio na stranici i nisam vidio obavještenje, odnosno objavljeno je tek u 09:57 :D
megaribi1

#61119 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by megaribi1 »

Trenutno su duplicirani (ima ih na po dvije frekvencije) Discovery Science HD (178 i 391) i National Geographic Wild HD (174 i 398). Znači ima mjesta za još novih kanala :)
zippoo87

#61120 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zippoo87 »

"legao Telemach" i kod mene danas :D
evo brzina...samo zar upload ne bi trebao biti 4 Mbps a kod mene je 2 ali je download veci nego sto pise u paketu :D
ovo je mjereno preko kabla...preko mobitela mi ocita max 20 Mbps...sto je i ok,jer preko wifija ide sporije
uglavnom,imao sam na kuci kablove razvedene,kao sto sam i rekao,sa moje kuce idu dalje kablovi i sve fercera
imam i buzire u kuci...sve su instalirali za malo vise od pola sata
kada se hoce,sve se moze
nisam jos nista istestirao...to cu u narednom periodu i dok ustimam sve one cake,eon,unifi i ostalo :D
Image
Radar71

#61121 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

haj nek ti si i ti završio :thumbup: :D
Telemach

#61122 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

zippoo87 wrote:"legao Telemach" i kod mene danas :D
evo brzina...samo zar upload ne bi trebao biti 4 Mbps a kod mene je 2 ali je download veci nego sto pise u paketu :D
ovo je mjereno preko kabla...preko mobitela mi ocita max 20 Mbps...sto je i ok,jer preko wifija ide sporije
uglavnom,imao sam na kuci kablove razvedene,kao sto sam i rekao,sa moje kuce idu dalje kablovi i sve fercera
kada se hoce,sve se moze
nisam jos nista istestirao...to cu u narednom periodu i dok ustimam sve one cake,eon,unifi i ostalo :D
Image
@zippoo87,
Zamolit ćemo za malo strpljenja. Brzina će biti uredna uskoro.
Rugafet

#61123 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Rugafet »

kada se hoce,sve se moze
Image
Neka je sa hajrom :thumbup: Uzdravlju i veselju surfao i tv gledao, sad si sa pravom ekipom
zdruzdjo

#61124 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zdruzdjo »

Telemach wrote:.......
TGF paket
Ugovor mi istice u maju. ima li kakvih akcija, ponuda za vjerne korisnike, besplatnih gratis pudlica.......
zippoo87

#61125 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by zippoo87 »

Rugafet wrote:
kada se hoce,sve se moze
Image
Neka je sa hajrom :thumbup: Uzdravlju i veselju surfao i tv gledao, sad si sa pravom ekipom
HD kanali su perverzija...nisam ni znao da mi je tv ovako dobar haha :D
sto se uploada tice,nije to problem,vjerujem da ce vremenom biti ok...uglavnom download filma sada ide za 3-4 min hah :D
nisam jos nista isprobao...sada moram napraviti ova cuda...eon a vidjeti i kako ide unifi,pa da imam kada sam u gradu
ako je neko vec objasnio to,moze mi linkovati post,da ne pise opet
Locked