Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- avaks
#61101 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
FIno fino, koliko je to sada HD kanala ukupno?
- crnivrag
#61102 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
56 - piše u napomeni u obavijestiavaks wrote:FIno fino, koliko je to sada HD kanala ukupno?
- avaks
#61103 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A čisto da se zna, 56 komada
Koliko ono u osnovnom paketu?
- crnivrag
#61104 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U Osnovnom paketu sada je dostupno 26 HD kanala: 20 u Start paketu i 6 u Osnovnom paketu.avaks wrote:A čisto da se zna, 56 komada![]()
- kokikol
#61105 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Što se pojedinci glupiraju gledaju program u vlastitoj kući umjesto televizora na mobitelima ,,prosearvanju nikad kraja
- MTV
#61106 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sa je pisali u obavijesti?!crnivrag wrote:56 - piše u napomeni u obavijestiavaks wrote:FIno fino, koliko je to sada HD kanala ukupno?![]()
- crnivrag
#61107 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zaboravi do ujutroMTV wrote: Sa je pisali u obavijesti?!
- avaks
#61109 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Znači 26HD kanala u osnovnom paketu tj. onaj prvi koji se dobije ko god postane pretplatnikcrnivrag wrote:U Osnovnom paketu sada je dostupno 26 HD kanala: 20 u Start paketu i 6 u Osnovnom paketu.avaks wrote:A čisto da se zna, 56 komada![]()
A konkurencija anamotamo, ako i imaš tehničkih mogućnosti, dobiješ 0 HD kanala, a pretpostavljamo da nemaš zato što se sve dodatno plaća
Još jednom respekt za Telemach, jedina svijetla tačka, vodeći operater u crnoj rupi Evrope
-
vanjki
#61110 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kada stizu obicno racuni za prethodni mjesec obzirom da sam 8.1 prijavio.?zasto nema njemacki ntv na eon
... Ako se mogu ispunjavati zelje ja bih zelio vise njemacki kanala. Ar i zdf suoer bi bilo 
- Telemach
#61111 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala, trudimo sePostby avaks » Today, 12:35 am
crnivrag wrote:
avaks wrote:
A čisto da se zna, 56 komada![]()
U Osnovnom paketu sada je dostupno 26 HD kanala: 20 u Start paketu i 6 u Osnovnom paketu.
Znači 26HD kanala u osnovnom paketu tj. onaj prvi koji se dobije ko god postane pretplatnik![]()
A konkurencija anamotamo, ako i imaš tehničkih mogućnosti, dobiješ 0 HD kanala, a pretpostavljamo da nemaš zato što se sve dodatno plaća
Još jednom respekt za Telemach, jedina svijetla tačka, vodeći operater u crnoj rupi Evrope
-
j66o
#61112 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach...i dalje problem sa epg na pink kanalima..pola filmova koji trenutno idu po epg nisu ti filmovi..da li ce se moci sta rijesit??
- Telemach
#61113 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@j66o
Provjeravamo sa kolegama.
Kada budemo imali povratne informacije, obavijestit ćemo vas.
Provjeravamo sa kolegama.
Kada budemo imali povratne informacije, obavijestit ćemo vas.
- aura lajt
#61114 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a to je do Pinka, Tmach uzima samo njiho epg. i ja se neku noc iznervirah cekajuci mi nismo andjeli- malo manje od sat vremena kasnjenja.. nego, jel to ubacen neki novi HD kanal il ja pogresno shvatih prethodne postove i obrisani post Crnog od sinoc?j66o wrote:Telemach...i dalje problem sa epg na pink kanalima..pola filmova koji trenutno idu po epg nisu ti filmovi..da li ce se moci sta rijesit??
-
AdrianMole
#61115 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
PINK šalje podatke (EPG) koji se prosleđuju na platforme. S obzirom da EPG na Pink kanalima nije dovoljno tačan, SBB će se potruditi da kontaktira Pink kompaniju te im ukažu na greške koje dolaze kod najave programa (EPG).SBB uz velike napore i dalje pregovara sa AMC grupom u vezi produženja ugovora te do daljnjeg neće biti izmena u programskoj šemi a odnosi se na kanale AMC grupe.
Što to se tiče kanala iz Discovery grupe tu neće doći do promene, sve će biti kao i do sada.
Evo,par obavijesti iz baze Velikog brata tj.SBB-a.
Što to se tiče kanala iz Discovery grupe tu neće doći do promene, sve će biti kao i do sada.
- crnivrag
#61116 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Gdje izvuče ove informacije?AdrianMole wrote:PINK šalje podatke (EPG) koji se prosleđuju na platforme. S obzirom da EPG na Pink kanalima nije dovoljno tačan, SBB će se potruditi da kontaktira Pink kompaniju te im ukažu na greške koje dolaze kod najave programa (EPG).SBB uz velike napore i dalje pregovara sa AMC grupom u vezi produženja ugovora te do daljnjeg neće biti izmena u programskoj šemi a odnosi se na kanale AMC grupe.
Ja ne vidim ni na forumu ni na oficijalnoj web stranici SBB-a ovakvu izjavu, osim ako je nisi dobio kao odgovor na upit putem privatne poruke
-
AdrianMole
#61117 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ovo sa onog nezvaničnog,ali dosta pouzdanog portala sbbmembers..crnivrag wrote:Gdje izvuče ove informacije?AdrianMole wrote:PINK šalje podatke (EPG) koji se prosleđuju na platforme. S obzirom da EPG na Pink kanalima nije dovoljno tačan, SBB će se potruditi da kontaktira Pink kompaniju te im ukažu na greške koje dolaze kod najave programa (EPG).SBB uz velike napore i dalje pregovara sa AMC grupom u vezi produženja ugovora te do daljnjeg neće biti izmena u programskoj šemi a odnosi se na kanale AMC grupe.
Ja ne vidim ni na forumu ni na oficijalnoj web stranici SBB-a ovakvu izjavu, osim ako je nisi dobio kao odgovor na upit putem privatne poruke
- crnivrag
#61118 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Aha, ja jutros bio na stranici i nisam vidio obavještenje, odnosno objavljeno je tek u 09:57AdrianMole wrote:
Ma ovo sa onog nezvaničnog,ali dosta pouzdanog portala sbbmembers..
-
megaribi1
#61119 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Trenutno su duplicirani (ima ih na po dvije frekvencije) Discovery Science HD (178 i 391) i National Geographic Wild HD (174 i 398). Znači ima mjesta za još novih kanala 
-
zippoo87
#61120 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
"legao Telemach" i kod mene danas 
evo brzina...samo zar upload ne bi trebao biti 4 Mbps a kod mene je 2 ali je download veci nego sto pise u paketu
ovo je mjereno preko kabla...preko mobitela mi ocita max 20 Mbps...sto je i ok,jer preko wifija ide sporije
uglavnom,imao sam na kuci kablove razvedene,kao sto sam i rekao,sa moje kuce idu dalje kablovi i sve fercera
imam i buzire u kuci...sve su instalirali za malo vise od pola sata
kada se hoce,sve se moze
nisam jos nista istestirao...to cu u narednom periodu i dok ustimam sve one cake,eon,unifi i ostalo

evo brzina...samo zar upload ne bi trebao biti 4 Mbps a kod mene je 2 ali je download veci nego sto pise u paketu
ovo je mjereno preko kabla...preko mobitela mi ocita max 20 Mbps...sto je i ok,jer preko wifija ide sporije
uglavnom,imao sam na kuci kablove razvedene,kao sto sam i rekao,sa moje kuce idu dalje kablovi i sve fercera
kada se hoce,sve se moze
nisam jos nista istestirao...to cu u narednom periodu i dok ustimam sve one cake,eon,unifi i ostalo

- Radar71
#61121 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
haj nek ti si i ti završio

- Telemach
#61122 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@zippoo87,zippoo87 wrote:"legao Telemach" i kod mene danas
kada se hoce,sve se moze
Zamolit ćemo za malo strpljenja. Brzina će biti uredna uskoro.
- Rugafet
#61123 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Neka je sa hajromzippoo87 wrote:"legao Telemach" i kod mene danas
kada se hoce,sve se moze
-
zdruzdjo
#61124 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
TGF paketTelemach wrote:.......
Ugovor mi istice u maju. ima li kakvih akcija, ponuda za vjerne korisnike, besplatnih gratis pudlica.......
-
zippoo87
#61125 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
HD kanali su perverzija...nisam ni znao da mi je tv ovako dobar hahaRugafet wrote:Neka je sa hajromzippoo87 wrote:"legao Telemach" i kod mene danas
kada se hoce,sve se moze
Uzdravlju i veselju surfao i tv gledao, sad si sa pravom ekipom
sto se uploada tice,nije to problem,vjerujem da ce vremenom biti ok...uglavnom download filma sada ide za 3-4 min hah
nisam jos nista isprobao...sada moram napraviti ova cuda...eon a vidjeti i kako ide unifi,pa da imam kada sam u gradu
ako je neko vec objasnio to,moze mi linkovati post,da ne pise opet