Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
klosar pravi wrote:Dakle nakon 7 meč lopti naredni gem ima 30 ništa na svoj servis i izgubila trenutno 6-5 meni evo dok pišem pocrvenila ruka od udaranja
klosar pravi wrote:Dakle nakon 7 meč lopti naredni gem ima 30 ništa na svoj servis i izgubila trenutno 6-5 meni evo dok pišem pocrvenila ruka od udaranja
Neka su ga zabili drago mi baš zbog tebe koliko uplacujes..
Evo ova moja plače jedva diše dok sjedi tako mi i treba kad igram na slatke perspektivne mlade teniserke, a sad na pauzu ni manje ni više svaki put kad kazem sebi pauza tako i ide bar tamo do finala recimo.
channel10 wrote:
Ja sam se popravio za 60 mjesta nakon Brazila . Idem polako ali sigurno ka prvih 301
sta si igrao za danas na aplikaciji?
Svedsku i Englesku, ali mislim da cu danas fulati oba jer je stvarno moguce sve na tim utakmicama. Svicarci jaki, mogu dobiti, ali je najrealniji x.
Kod Kolumbije i Engleske je sve moguce. Znamo kakvi su englezi na prvenstvima, a znamo i kakva je Kolumbija na ovom. Imaju dobru ekipu i danas su najneizvjesniji parovi osmine finala. Ovi dosad su se i nekako mogli predvidjeti, ali danasnji su cista sreca.
Daryl Dixon wrote:i ja sam isto odigrao prije par dana
Mislio sam danas promijeniti, ali sam odustao jer stvarno ne znam sta bi moglo biti. Neka stoji ovako pa sta bude. Svakako se vise racunaju prognoze koje si ranije ostavio. Barem tako pise u pravilima.
Edit: ušao sam medju 200 . Da imam i ona tri boda, bio bih oko 25. mjesta.
[/quote]
Svedsku i Englesku, ali mislim da cu danas fulati oba jer je stvarno moguce sve na tim utakmicama. Svicarci jaki, mogu dobiti, ali je najrealniji x.
Kod Kolumbije i Engleske je sve moguce. Znamo kakvi su englezi na prvenstvima, a znamo i kakva je Kolumbija na ovom. Imaju dobru ekipu i danas su najneizvjesniji parovi osmine finala. Ovi dosad su se i nekako mogli predvidjeti, ali danasnji su cista sreca.[/quote]
Kod Kolumbije i Engleske je sve moguce. Znamo kakvi su englezi na prvenstvima, a znamo i kakva je Kolumbija na ovom. Imaju dobru ekipu i danas su najneizvjesniji parovi osmine finala. Ovi dosad su se i nekako mogli predvidjeti, ali danasnji su cista sreca.[/quote]
Ja sam igrao obje x, 150 mjesto za sada..[/quote]
Pao sam onim golom za 40-ak mjesta i sad sam 220 i neko mjesto. Sve je dobro dok sam unutar 301