Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
GandalfSivi

#61001 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by GandalfSivi »

arzuhal wrote:
horkesh wrote:
arzuhal wrote:Ja nisam ni znao šta Republika Srpska znači za obični srpski narod, evo slušam RTRS čitav dan...Pa one pjesme, one djevojke, naježio sam se...Treba tom napaćenom narodu izaći u susret, da dobije samostalnost i da se prisajedini svojoj matici, nemoj da budemo šupci!
Fakat, kad skontam da sam, evo, prvi ja tlačitelj tog naroda zato što ih tjeram da žive u istoj državi sa mnom i meni sličnima... Savjest mi je proradila, pravi sam pakaš :D
Trebamo se jednom pogledat u ogledalo, hebote...I onda se pitamo što neće da žive s nama...PA NE BIH NI JA ŽIVIO SA SOBOM, KAKAV SAM! :twisted:
I ja se jutros prepadoh kada se pogledah u ogledalo. Napuhan, nikakav :D
spreca

#61002 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

Sta je ....kad ste vidjeli paradu svi ste usrali, kad vam je Baja pokazao prvi put u istoriji Genociditeta silu kojom raspolaze.....a sta vi imate da pokazete osim onog celu iz Beca koji vise nesmije ni da se zabrine ........ a tek Vojvodu Diplomu kad ste vidjeli po misijim rupama ste posakrivali
jazzer

#61003 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

megaman4 wrote:Hoyt i dolazi da krmka skine kada celava ubleha Inzko nece. Uskoro ce ova tema pod kljuc insallah :thumbup:
Kazem ja vama da nema suzivota sa bosnjacima. Zato, RS zauvijek, bih dok mora.
horkesh

#61004 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

arzuhal wrote:
horkesh wrote:
arzuhal wrote:Ja nisam ni znao šta Republika Srpska znači za obični srpski narod, evo slušam RTRS čitav dan...Pa one pjesme, one djevojke, naježio sam se...Treba tom napaćenom narodu izaći u susret, da dobije samostalnost i da se prisajedini svojoj matici, nemoj da budemo šupci!
Fakat, kad skontam da sam, evo, prvi ja tlačitelj tog naroda zato što ih tjeram da žive u istoj državi sa mnom i meni sličnima... Savjest mi je proradila, pravi sam pakaš :D
Trebamo se jednom pogledat u ogledalo, hebote...I onda se pitamo što neće da žive s nama...PA NE BIH NI JA ŽIVIO SA SOBOM, KAKAV SAM! :twisted:
Ovako se ja sada osjećam, pala mi je konačno koprena s očiju, tek sad vidim kakav sam, fuj :sad:

mO k3

#61005 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

jesu bili lovci na paradi??
arzuhal

#61006 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Pa mi smo naložili i NATO na srpsku nejač, nije nam dosta bilo što smo ih preglasali, krenuli u nelegalnu i nelgitimnu secesiju SR BiH, uz pripreme na novi genocid, nego smo I SRBOŽDERSKI NATO ZOVNULI DA IH KOLJE I ZASIPA OSIROMAŠENIM URANIJEM. I to namjerno osiromašenim, da bismo ih dodatno ponizili...

Ali veličina jednog naroda se ogleda u tome što opstane i pruži ruku dušamanima, ne može to svako. Mitropolit Hrizostom reče neki dan kako je prevelika mržnja i netrpeljivost prema Srbima u Sarajevu gdje ne postoji širokogruda atmosfera prihvatanja Bošnjaka kao u Banja Luci ili Prijedoru. Ja ne znam od kakve smo to mi sise otpali pa smo vaka pogan, gadim se sam sebi...FUJ! :twisted:
Šunj

#61007 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Šunj »

Premijerka Željka bez zastave Srpske!? Vidi joj samo kucice.
Image
Nema žena, još samo da ukrade zastavu iz vlade i onako ništa ne kupuju za svoje pare.
HOS 09.01.2018 08:47 ODGOVORI
Samo se bolestan narod opterecuje ovim stvarima,roviti po kontejnerima je normalna stvar a nenormalna sto neko isturanjem motke ne iskazuje svoj patriotizam.
TICA VRNDA 09.01.2018 09:33 ODGOVORI
DAN REPUBLIKE, NEKO CE SLAVITI PRISUSTVOM NA PARADI, A MNOGI CE OBILAZECI KONTEJNERE, NEMA SE VREMENA ZA GUBLJENJE, NIJE LAKO DANAS DOCI DO RUCKA! KOME JE DO CESTITANJA I SLAVLJA?

Mir 09.01.2018 09:37 ODGOVORI
Da li nam dolazi presednik Severne Koreje
Last edited by Šunj on 09/01/2018 16:34, edited 1 time in total.
spreca

#61008 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by spreca »

PreCednice cestitam ti dan bilja smilja i korijenjea ali moram reci da si shupak i cicija ...kako te nije sramota za 500 000 KM za dan genocidne a za svoj rodjendan trosis milion i gOnjas Vertaljote....ali svejedno ja ti zelim da slavis svaki mjesec ali nebudi shupak...nego odmah dodaj u budzet da ce se parznik trositi 50 miliona maraka i to kao sto rekoh svaki mjesec nek narod vidi kako Baja nije skrt
AmiĐa_Idriz

#61009 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

Pozdrav za sirotinju iz BL-a prelijep dan, vise miliona ljudi na ulicama bravi bravo bravo braco Srbi!
jao_situacije

#61010 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

mO k3 wrote:
jao_situacije wrote:odem na njihov forum da vidim šta pišu

kad oni o nama pišu :lol: :lol:

kaže eno ih prepali se, analiziraju koje puške se nose razmatraju uniforme

kaže pjene neprijatelji šumske

kakvi bolesnici
koji forum?
ma onaj military nešto tako
inače odem tamo da se smijem na temama o zastavi kako prave pokvarene puške i slično

kad tamo aktivna tema o šumskim policajcima i javlja se neki iz lukavice eno ih kaže analiziraju uniformu i puške
u federaciji

isto ko da je nosač aviona a ne uniforma šta imaš analizirati :lol: :lol:
House

#61011 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by House »

Šunj wrote:Premijerka Željka bez zastave Srpske!? Vidi joj samo kucice.
Image
Nema žena, još samo da ukrade zastavu iz vlade i onako ništa ne kupuju za svoje pare.
HOS 09.01.2018 08:47 ODGOVORI
Samo se bolestan narod opterecuje ovim stvarima,roviti po kontejnerima je normalna stvar a nenormalna sto neko isturanjem motke ne iskazuje svoj patriotizam.
TICA VRNDA 09.01.2018 09:33 ODGOVORI
DAN REPUBLIKE, NEKO CE SLAVITI PRISUSTVOM NA PARADI, A MNOGI CE OBILAZECI KONTEJNERE, NEMA SE VREMENA ZA GUBLJENJE, NIJE LAKO DANAS DOCI DO RUCKA! KOME JE DO CESTITANJA I SLAVLJA?

Mir 09.01.2018 09:37 ODGOVORI
Da li nam dolazi presednik Severne Koreje
:lol:
wonkaw
Location: daleko od fukare i lopova, jos dalje od hodza i popova

#61012 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by wonkaw »

Image
AmiĐa_Idriz

#61013 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

Aaaaaa sto cirevi u Pederaciji pucaju :kiss: ljubomorni na uspijeh Šumske, e pa razumijem vas!

Nemere nam niko nista jaci smo od sudbine
horkesh

#61014 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

jao_situacije wrote:
mO k3 wrote:
jao_situacije wrote:odem na njihov forum da vidim šta pišu

kad oni o nama pišu :lol: :lol:

kaže eno ih prepali se, analiziraju koje puške se nose razmatraju uniforme

kaže pjene neprijatelji šumske

kakvi bolesnici
koji forum?
ma onaj military nešto tako
inače odem tamo da se smijem na temama o zastavi kako prave pokvarene puške i slično

kad tamo aktivna tema o šumskim policajcima i javlja se neki iz lukavice eno ih kaže analiziraju uniformu i puške
u federaciji

isto ko da je nosač aviona a ne uniforma šta imaš analizirati :lol: :lol:
Pa to je lik bukvalno zavirio u ovu temu, onda kad smo pricali o novom Scaru i woodland uniformi.

Kazi im, molim te, da je bas fino od njih da su odabrali bas americku woodland saru, a ne poljsku ili cak neku posrbnu rusku.
jao_situacije

#61015 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

Chmoljo wrote:valja sad predsjedniku opet reći Hoytu ono za onu crkvu...

ha ha ha...
ja sam im fino govorio i jučer i neki dan i danas da ne seru, a oni opet ne slušaju
tomo im je govorio oni ništa, hare im isto govori smiju mu se
arzuhal je svakako ubačeni element, njega ne uzimam za ozbiljno

red je da banuješ i gotovo
udaraju na lik i djelo guardiana gdje god stignu, stalno lažu, špekuliraju, bacaju ljagu, prizivaju ovu olupinu brus lija, smiju se guardianu kako pjeva

nema smisla više, samo banovati i to za stalno
jao_situacije

#61016 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

GandalfSivi wrote:Dosta mi je i vas internet ratnika koji kuci sjedite i lafo podrzavate PreCjenika, sve iz fotelje. Ugledajte se na Hareta, lik tri sata nije nista napisao, eno ga u prvim redovima parade, kao sto i dolikuje.

@Prljavi, samo pametno, sve nas predstavljas :D
nemoj da špekuliraš i ne seri
ja imam bežični internet i to bez prekida, kačim se kako god hoću

ti bi u pitanje da dovodiš telekomunikacijske mogućnosti državetine ko da je neka vukojebina bez bežičnog interneta

i tebe treba banovati
jao_situacije

#61017 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

horkesh wrote:
Pa to je lik bukvalno zavirio u ovu temu, onda kad smo pricali o novom Scaru i woodland uniformi.

Kazi im, molim te, da je bas fino od njih da su odabrali bas americku woodland saru, a ne poljsku ili cak neku posrbnu rusku.
ma ne pišem ja tamo.
samo odem da se smijem kako sanjaju nekakve šumadije balističke rakete i slično
i onda odem na temu o zastavi i vidim puške sa falš dijelovima i šljemove sa kojih otpadaju dijelovi, poderane uniforme i slično

i onda se javi vulin i laža i kažu mi smo vojna sila :lol: :lol:
Drvosjeca iz Dejcica

#61018 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Drugovi najebali smo, Južna Osetija potpisala nakav sporazum sa RS-om, sada smo ga najebali skroz. :mrgreen:

P.S Ova parada smijurija iskreno, ja sam to zamišljap da će biti puno bolje. :roll:
AmiĐa_Idriz

#61019 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by AmiĐa_Idriz »

Zivio Emir Kusturica, DA NIJE SRBIN DOBIO BI DO SAD 6 OSKARA MRZI NAS SVIJET AL DZABA VAM JE!!!!!!!!!!!!
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#61020 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Svakvih špekulanata i mešetara se nakotilo na temi,kolega @jao situacije im lijepo kaže da ne seru ali to potraje neko vrijeme i oni nastave
srati. :mrgreen: Nadležni treba da se zamisle! :oops:

Inače od čitave parade meni su najbolji bili Vulinovi nevidljivi MIG-ovi!Hajd' što se ne vide i to smo znali,al' što se ne čuju kad prolijeću...
e to je vrhunac tehnologije i takvo nešto niko drugi nema! :izet: Sada kada je prezentovana šumska vatrena moć,Bakirovi fanatici i kojekakve
američke olupine treba da se zabrinu. :mrgreen:

P.S.Jebalo vas ovo "ne seri",počeo sam to govoriti ljudima kojima baš i ne bi trebao tako govoriti.Više ne biram,stariji,mlađi,muško,žensko.. :lol:
animus

#61021 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

Danas mi je najdivniji dan, dobio sam svoj pasoš. Ovo mi je drugi rođendan. Ipak se prepoznao moj rad i zalaganje za nasu državetinu.
animus

#61022 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by animus »

prljavi Hare wrote:Svakvih špekulanata i mešetara se nakotilo na temi,kolega @jao situacije im lijepo kaže da ne seru ali to potraje neko vrijeme i oni nastave
srati. :mrgreen: Nadležni treba da se zamisle! :oops:

Inače od čitave parade meni su najbolji bili Vulinovi nevidljivi MIG-ovi!Hajd' što se ne vide i to smo znali,al' što se ne čuju kad prolijeću...
e to je vrhunac tehnologije i takvo nešto niko drugi nema! :izet: Sada kada je prezentovana šumska vatrena moć,Bakirovi fanatici i kojekakve
američke olupine treba da se zabrinu. :mrgreen:

P.S.Jebalo vas ovo "ne seri",počeo sam to govoriti ljudima kojima baš i ne bi trebao tako govoriti.Više ne biram,stariji,mlađi,muško,žensko.. :lol:
Nisu oni bili takvi dok su rusiji letali ali su ih tako prepravili u Srbiji na tajnom remontu. Ugradili su im i nevidljive rakete koje se ne cuju kad eksplodiraju. Najnovija tehnologija koju svijet ne poznaje. Cak sam cuo iz provjerenih izvora da ce ih prepraviti u bespilotne letjelice kojima ce se upravljati na đojstik ili cak onim supermodernim 3d naočalama.
jao_situacije

#61023 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jao_situacije »

jel istina da su to sad elektro-avioni ?
shake69

#61024 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by shake69 »

''Došli smo do toga da se iduće godine na Sorboni naš jezik izučava kao BMHS - bosanko-crnogorsko-hrvatsko-srpski'' - rekao je Kusturica.(Blic)
Ne valja, braco Srbi. Nikako. :zid:
horkesh

#61025 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by horkesh »

animus wrote:Danas mi je najdivniji dan, dobio sam svoj pasoš. Ovo mi je drugi rođendan. Ipak se prepoznao moj rad i zalaganje za nasu državetinu.
Ja moram čekati da ih puste u online prodaju. Joj, kad im sliku i ime pošaljem... Kakva će to panika tamo zavladati. Džaba, i mrske Bošnje žele tu plemenitu ispravu.
Locked