Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I kakva su vam iskustva sa gorivom sa BPa?
Ja sam evo presao nekih 200tinjak kilometara, i cini mi se ok, nisam primjetio neku razliku, dizel je u pitanju
Leon16v wrote:I kakva su vam iskustva sa gorivom sa BPa?
Ja sam evo presao nekih 200tinjak kilometara, i cini mi se ok, nisam primjetio neku razliku, dizel je u pitanju
I ja sam presao 200-ak kilometara i zadovoljan sam. Bio danas i 95-ica je jos uvijek 1,76 ali kao cekaju odobrenje da spuste na 1,71.
Leon16v wrote:I kakva su vam iskustva sa gorivom sa BPa?
I ja sam presao 200-ak kilometara i zadovoljan sam. Bio danas i 95-ica je jos uvijek 1,76 ali kao cekaju odobrenje da spuste na 1,71.
Kad se bude dizalo nece se nista cekat... i prije nego bude najavljeno povecat se, lopovi su to sve... i bitumenka i svi ostali... najradje nebi sipo ni kod koga, al jbg.. svi su odron. Smrdljivci futavi
gazprom u tuzli kod merkatora, dizel 1.66 KM.
Sto se tice tih cijena cujem od nekoga sto zivi preko bare da je gorivo bilo pravo skupo cak preko $4 za galon, a sad je oko $1.8 za galon.
ado_7 wrote:Sipano na bitumenci oko 20h.
Cijena 1.66 dizel. Kulturno, usluzno, racun, plus cokoladica na poklon.
PS: Djevojka koja radi izlazi da naspe gorivo, a dvojica momaka za kasom
PSS: Prvi put vidim na nekoj pumpi ovaj fazon da nastima na onom displayu iznos za koji sipa, i onda samo toci.
I ja sipao oko 17 sati benzin, 1,76 KM, inače ovo je drugi put, presao preko 500 km do sada sa njihovim gorivom, bez primjedbe ; račun, sve "po zakonu".....
nightvision wrote:bogami, barel otisao sa 36 na 38 dolara, sa'ce odmah sutra poskupljenje dvajes' 'feninga, potrosile se zalihe onog jeftinijeg goriva preko noci.
Ned071 wrote:Taj displej da sam toci imas odavno na gazpromu
Vidio sam to slično (ali nisam nikada koristio) i na Nestro crpkama , tamo ima jos i dodatni popust od 10 pf za tocenje preko automata , mislim od 22-6 sati
Tomahawk11 wrote:Interesantno, svi obaraju dizel, benzin niko ne dira
Zar ne rece neko gore da su na BP rekli da cekaju odluku?
Izgleda im samo odobrili za dizel
Čekaju odobrenje ne od vlasnika već od države.
Pročitaj malo unatrag.
Kod njih je cijena benzina i dalje ista....jedino ako nisu u međuvremenu oborili, ne znam.
Pročitaj malo unatrag.
Kod njih je cijena benzina i dalje ista....jedino ako nisu u međuvremenu oborili, ne znam.
To za odobrenje je bilo prije snizenja dizela.
Nije valjda da su im odobrili za dizel, a za benzin nisu? Dokle je doslo, drzava radi protiv gradjana
Nisu oborili, jutros sam prosao pored pumpe.
Pročitaj malo unatrag.
To za odobrenje je bilo prije snizenja dizela.
Nije valjda da su im odobrili za dizel, a za benzin nisu? Dokle je doslo, drzava radi protiv gradjana
Nisu oborili, jutros sam prosao pored pumpe.
normalno da radi protiv. Da rade za gradjane davno bi uredili drzavu.