FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
karanana

#6101 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

beze ova zenska sto vodi premier sport shovu. beze u smislu vodjenja emisije, ok je izgledom.
MOSALJOZE

#6102 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by MOSALJOZE »

Jarane kao da vodi dodjelu Oskara zamahuje glavom -.-
todd_smith

#6103 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by todd_smith »

karanana wrote:beze ova zenska sto vodi premier sport shovu. beze u smislu vodjenja emisije, ok je izgledom.
to je ionako vaznije
kandelabar

#6104 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by kandelabar »

zbog utakmice BiH Izrael nisam gledao sav taj sevdah ,a bila je neka cura sa Akom na gitari u jednom momntu sma prebacio i pocela je pjesma zaplakala šećer Djula
StupskaBitanga

#6105 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Pošto ima ovdje onaj kolega forumaš što zna tu Sandu sa FACE
Momak de je priupitaj jel joj ono sa košuljom i raskopcavanjem iste namjerno ili slučajno
Kako je emisija tekla njena košulja je sve bila otvorenija
Fino vodi samo što je ovo oko košulje bilo upečatljivo
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#6106 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Prestala gledati ,u izbornoj je kampanji ocito ocekivao vise zakupljenih termina, kako ih nije bilo, tako lafo nismo pricali o politici. posto me izborna kampanja zanimala nisam gledala. Onda neko hladenje, centralno grijanje ili kao vec je bio skup seoskih doskocica. U ponedjeojak prebacim da gledam Oznu, kad ni toga vise. Ukrako, nista.
BHF_Manijak

#6107 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Pa da li je to moguce??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
KatarinaKosaca

#6108 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

BHF_Manijak wrote:Pa da li je to moguce??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nisu oni bili tv koja se gleda satima nikad, ali jesu imali svoje momente i ni u kom slucaju nije bilo sve lose kako se ovdje cesto pretenciozno i iz osobnih pobuda nastojalo predstaviti.Ali sad su bas nula. Do meca Adnana Catica, nista
BHF_Manijak

#6109 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Pa jedini koji je licno sve to shvatao bio je onaj iz Amsterdama, mi ostali smo manje-vise na sve ovo ranije ukazivali da ce se desiti i da je Senad skren'o odavno! :mrgreen: :mrgreen: :skoljka:
todd_smith

#6110 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Pa da li je to moguce??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
saraf_osmica

#6111 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by saraf_osmica »

Katarina jesi li dobro??? :shock: :? :-)
karanana

#6112 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

katarina, eno jutros su legle pare nakon 2 mjeseca kasnjenja. brisi post iznad.

naprijed face!
bogumila

#6113 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bogumila »

fejs je meni posto gori od federalne. samo sto ima bolju sliku.
StupskaBitanga

#6114 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:katarina, eno jutros su legle pare nakon 2 mjeseca kasnjenja. brisi post iznad.

naprijed face!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KatarinaKosaca

#6115 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

Ko zna citati, sto ocito nije slucaj nesretnog @todda smitha, moze vidjeti da sam na istoj temi uputila najkonkretnije kritike prema Face tv. Sad sto @todd ne zna o medijima, sto s3 provaluje na svakom pdf ukljucujuci nogomet, pa mu je goavna kritika "Vidi mu glOve", sto nema firmu niti je ikad vodio da zna kao je to skupo i tesko, nije do mene. Do njegovog je glupavog keza. @Stupska, ja za razliku od tebe, nisam nikad nikome ni prizeljkivalani najavljivala gasenje medijske kuce. Mada, ne mozes se porediti saneznalicama tipa todd ili ne daj Boze erzbet sa svim klon nikovima. Kad nesto valja pohvali se, kad ne, kaze se. Gdje je problem?
todd_smith

#6116 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by todd_smith »

ta ces ti ba, vid ti glave nasla se o meni pricati, jos me uhodi po forumu :lol: :lol: :lol:
StupskaBitanga

#6117 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Ne pazi
Priželjkivanje gašenja televizije i stvarnost nisu isti pojmovi
Uvijek govorim o onom realnom svidjelo se nekom ili ne
KatarinaKosaca

#6118 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

StupskaBitanga wrote:Ne pazi
Priželjkivanje gašenja televizije i stvarnost nisu isti pojmovi
Uvijek govorim o onom realnom svidjelo se nekom ili ne
Ponavljam da ne bi bilo zabune... za razliku od erzbeta i njegovih klonova + raznih toddova, ti o medijima znas... Ali @stupska... pa prije 3godine si napisao da sehazat gasi, eno ih jos, mada rade kulturocid, ali se nisu ugasili.
Da li je otvaranje privatne tv stanie ludo hrabar potez-i te kako
Da li onaj ko to uradi zasluzuje da mu se kaze da je imao damu-mislim da da
Da li mu novinari valjaju... sem Erne ostalo je skart, ja im uopce ne bh dala ni placu ni sansu. Ostalo sve mislim sto sam ikad napisala pa i predzadnji post. Pozz, stupska
StupskaBitanga

#6119 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Televizija nikada u punom kapacitetu nije ni krenula
Svi znamo šta je obećavao mada opet se vraćam na realnost to nije moglo biti ispunjeno
Domaće serije, filmovi mega projekti i sve navedeno nikad nije realizirano
Sportski program mu je kupovala Sanela koja je zajedno bila s njim dio tV1 dok su bili u ljubavi sa Harisom
Sada niti ima nje niti ima dotacije od političara
Kurvini sinovi kako ih je Senad nazvao nisu mu napunili džepove kao Sanjinu na TV1 i Mati na OBN koji je praktično vraćen iz mrtvih radi izborne kampanje i sada tim poletom i dalje sa masnom kosom i neuglednim izdanjem vedri i oblači nedeljom u terminu popodnevnog ručka
Senad sa druge strane kao stara istrošena odbačena lisica kleči ispred Bakira kao pobjednika izbora da mu ovaj šta namakne jer para jednostavno nema a razvojna banka i ti krediti su i dalje Senčijev san
Ako budemo pošteni sa FACE su se recimo udomili Adijata na Hayat ali ipak ništa konkretno i spektakularno od samih voditelja koji poput Marjana vode sve ili recimo poput nekolegijalnosti pojedinih koji kupe šefove fore pljuvanja i omalovažavanja naročito kolegica iz drugih medija.
Nažalost sve je moglo drugačije i bolje samo da je Senad smanjio sujetnost
todd_smith

#6120 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by todd_smith »

Dok je ovaca poput Katarine, bice i ovakvih TV kuca jos puno :kiss:
milojicabrzi

#6121 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by milojicabrzi »

KatarinaKosaca wrote:Ponavljam da ne bi bilo zabune... za razliku od erzbeta i njegovih klonova + raznih toddova, ti o medijima znas... Ali @stupska... pa prije 3godine si napisao da sehazat gasi, eno ih jos, mada rade kulturocid, ali se nisu ugasili.
Da li je otvaranje privatne tv stanie ludo hrabar potez-i te kako
Da li onaj ko to uradi zasluzuje da mu se kaze da je imao damu-mislim da da
Da li mu novinari valjaju... sem Erne ostalo je skart, ja im uopce ne bh dala ni placu ni sansu. Ostalo sve mislim sto sam ikad napisala pa i predzadnji post. Pozz, stupska
Heh, puno bi stvari bilo bolje da nije direktorsko-sefovskog sindroma, biti direktor po svaku cijenu.

Dosta ljudi u BiH unisti svoje karijere zbog tog tvrdoglavog insistiranja na necemu sto nije lako ostvarivo, umjesto da daju rezultate u segmentu gdje su dobri.

Senad je mogao biti solidan novinar interview formata, jer mislim da se u prilozima sa terena nikada nije nesto istakao, ne sjecam se ni jednog priloga sa njegovim potpisom, da je smontiran u montazi.

Dakle, da radi nesto tipa Nedjeljom u 2, kao sto radi Stankovic na Hrt-u ili neku emisiju panel tipa Posteno, Hrsumovog foruma ili sl.

Imao bi svoja 3-4 bliska saradnika, radio produkciju i imao gledanu emisiju, mjesto pod medijskim suncem i mogao dostojanstveno stariti i biti koliko-toliko cijenjen od kolega.

Medjutim, pokusao je praviti kompletnu tv kucu i produkciju, sa parama kojih nema, ostao duzan radnicima koji bjeze sa FACE-a cim im se ukaze bilo kakav posao sa platom od 700 KM.

Stvorio je na taj način, sebi loš glas u medijskim krugovima i medju tv tehničkim osobljem, tako da će teško naći nekoga da za njega radi u budućnosti, sve da zlatom plaća.

Dosao je u situaciju kao neki klinac, koji skupi koju hiljadu, pa kupi BMW 5 iz '84. pa onda nema para za gorivo za dijelove, curi na sve strane, a njemu svi drugi krivi sto se preracunao.
Televizija je vrlo skup i zahtjevan projekat, traži čitav tim vrijednih i agilnih ljudi, koji brinu o sponzorstvima, finansijama, produkciji i osoblju.

Ponavljam- nema uspješne televizije bez zdrave finansijske konstrukcije i zadovoljnih i dobro plaćenih novinara. Onaj ko zna na koji način je radila i radi npr. Slobodna Europa, zna o čemu govorim.

Mislim da bi našoj zemlji pomogla depolitizacija i profesionalizacija Javnog RTV sevisa koji ima tehniku i infrastrukturu, ali takodjer boluje od medijskih bolest.

Bilo bi dobro da imamo jedan jak Javni servis, kao što je npr. HRT.

Privatnih i malih televizija će uvijek biti i one mogu naći svoj dio kolača, u onome što ne pokriva dobro javni servis, smanjiti apetite, raditi i zivjeti pristojno.
Banksy

#6122 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

milojicabrzi wrote:
Upravo tako.
Nažalost, zbog iskrivljene slike stvarnosti i sopstvene veličine i značaja, to o čemu govoriš, u ovom slučaju, nikad nije bila opcija. Sad je već u slijepoj ulici.
StupskaBitanga

#6123 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Drago mi je sto se moji stavovi poklapaju sa Milojcom :thumbup:
KatarinaKosaca

#6124 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

todd_smith wrote:Dok je ovaca poput Katarine, bice i ovakvih TV kuca jos puno :kiss:
Ovcama zovi ukucane koji su te naucili da se tako knjizevno izrazavas...
KatarinaKosaca

#6125 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca »

StupskaBitanga wrote:Drago mi je sto se moji stavovi poklapaju sa Milojcom :thumbup:
Kao prvo mene uopce ne zanima da li se Senad sujetan ili ne, lijep ili ruzan , dobar ili los . ovdje govorimo o tv kuci i kad sam obrazlagala prva kako je to skupo, ostali ste se slamali objasnjavajuci kako je neciji i ciji je. Sad, odjednom, nije ipak, niciji, a TV1 koja jeste je "pametna"...e, hebi ga :D to su dupli standardi. Senad je napravio razgovore sa ljudima sa kojima niti jedan nas novinar nije, niti ce. Face TV jeste imao programe koje je vrijedilopogledati bas radi neovisnosti, kada ste drecali kako nisu neovisni. Face tv sad nema nista. Novinari osim Erne, donekle, nula bodova. Ako nisu dobili placu, nisu je ni zasluzili. Pojavi se jednom na tv i misli da je kristian Amanpur licno i da mu treba 5 milja placa, a ne zna recenicu sastaviti (nesto kao todd smith).U svako slucaju nikome ne zelim zlo, ni neupjeh u poslu, tao ni Face TV ne zelim da se ugasi. Upsss, iznimka, ko mrzi BIH zelim mu da se ugasi, primjer N1,, ali to je druga prica
Locked