mashAllah ova sedmica
da se isto i sutra ponovi aBd
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Jack Be Nimble wrote:Sta vam ovo aBd predstavlja?

akoBogdaJack Be Nimble wrote:Sta vam ovo aBd predstavlja?
ruud wrote:
![]()
![]()
![]()
mashAllah ova sedmicapocela
![]()
da se isto i sutra ponovi aBd![]()
burek_in_space wrote:Analiza, sinteza, preprodaja karata, komentarisanje, taktiziranje, pracenje aviona, kovanje planova 8 mjeseci unaprijed...a evo sad i muntanje. Sve na jednoj temi.
Entropio wrote:Jack Be Nimble wrote:Sta vam ovo aBd predstavlja?![]()
![]()
"ako Bog da"
I ja se pitam, jes gadan lik u pmAntifriz wrote:Jel se ovo i Tigar iz zatvora ukrcao u avion za Lisabon ???
Da sam ja zena, ja bi Spahica.Not My Idea wrote:burek_in_space wrote:Analiza, sinteza, preprodaja karata, komentarisanje, taktiziranje, pracenje aviona, kovanje planova 8 mjeseci unaprijed...a evo sad i muntanje. Sve na jednoj temi.![]()
stavi naslov BiH-Portugal Sataraš![]()
Pjanic ima najsmjesniju glavu na svijetu, ko alien, faca mu se skupila i nazad ko balon
Sta je tebi cudno ovdje.Ima nas i ovdje sto vjeruju u bozja cuda.ABD sutra.Jack Be Nimble wrote:Entropio wrote:Jack Be Nimble wrote:Sta vam ovo aBd predstavlja?![]()
![]()
"ako Bog da"![]()
tesko da ce mlada repka uspjeti do baraza.luckylaka wrote:ruud wrote:
![]()
![]()
![]()
mashAllah ova sedmicapocela
![]()
da se isto i sutra ponovi aBd![]()
Bosanski_kralj wrote:Čitam one komentare o praćenju aviona i smijem se, a onda naletim na palermov i arzuhulov post i oči mi pune suza.
Nekakav sam "žesnkast" ovih dana.
Misimovic ili IbisevicJack Be Nimble wrote:Da sam ja zena, ja bi Spahica.Not My Idea wrote:burek_in_space wrote:Analiza, sinteza, preprodaja karata, komentarisanje, taktiziranje, pracenje aviona, kovanje planova 8 mjeseci unaprijed...a evo sad i muntanje. Sve na jednoj temi.![]()
stavi naslov BiH-Portugal Sataraš![]()
Pjanic ima najsmjesniju glavu na svijetu, ko alien, faca mu se skupila i nazad ko balon
Sta je tebi cudno ovdje.Ima nas i ovdje sto vjeruju u bozja cuda.ABD sutra.luckylaka wrote:![]()
Ma ja bi odma Dzeku uhvatio, pa i nije bitno sto sam musko, on ima najvise para. Neka i ja budem sponzorusa jednom u zivotuGospoda Ministarka wrote:Misimovic ili IbisevicJack Be Nimble wrote:
Da sam ja zena, ja bi Spahica.
hahahahahahGospoda Ministarka wrote:Misimovic ili Ibisevic
Mutav mi djelujeJack Be Nimble wrote:Ma ja bi odma Dzeku uhvatio, pa i nije bitno sto sam musko, on ima najvise para. Neka i ja budem sponzorusa jednom u zivotuGospoda Ministarka wrote:Misimovic ili IbisevicJack Be Nimble wrote:
Da sam ja zena, ja bi Spahica.
Izjasni se i ti alica.kalica.k wrote:hahahahahahGospoda Ministarka wrote:Misimovic ili Ibisevic
aj kad zene preuzmu temu