Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pjana beton armirani, šalje lopte ko rukom. Kreirao je najmanje 4 prilike u kojima su se ovi njegovi našli jedan na jedan sa golmanom. Al yebiga, gađaju ljudi prečke, stative, golmana
Mali_Vuk wrote:Pjana beton armirani, šalje lopte ko rukom. Kreirao je najmanje 4 prilike u kojima su se ovi njegovi našli jedan na jedan sa golmanom. Al yebiga, gađaju ljudi prečke, stative, golmana
Bezveze vam ta neka prica o Pjanicu i Dzeki.
Imao je i Pjanic dosta utakmica u kojima je bilo bolje da nije igrao.
Sinoc odlican i nadam se da je to prva u nizu utakmica gdje cemo ga takvog gledati.
Edin nam je i previse puta izmamio osmjeh na lice da bi to tek tako pogazili zbog par promasaja.
Jeste fulio, ali je i dao dva komada. Dobili bi mudo da ne bi tako.
Tomahawk11 wrote:Bezveze vam ta neka prica o Pjanicu i Dzeki.
Sinoc odlican i nadam se da je to prva u nizu utakmica gdje cemo ga takvog gledati.
Edin nam je i previse puta izmamio osmjeh na lice da bi to tek tako pogazili zbog par promasaja.
Daleko od toga da ga se pljuje, svaki igrač ima dobar i loš dan to stoji i niko to nemože osporiti .... ali mi na qrac ide pisanje HEROJ NACIJE a da ne bi Pjanića koji ga je jednom pogodio u nogu a jednom u glavu nebi ni bilo 2:0 jel tako .....
TIMSKI RAD JE POTREBAN NE POJEDINAČAN.... a mi toga nemamo i pitanje je kad ćemo imati ....
Daleko od toga da ga se pljuje, svaki igrač ima dobar i loš dan to stoji i niko to nemože osporiti .... ali mi na qrac ide pisanje HEROJ NACIJE a da ne bi Pjanića koji ga je jednom pogodio u nogu a jednom u glavu nebi ni bilo 2:0 jel tako .....
TIMSKI RAD JE POTREBAN NE POJEDINAČAN.... a mi toga nemamo i pitanje je kad ćemo imati ....
Pa jeste, timski rad je potreban....a Pjanicevo i jeste da ga pogodi.
Pa jeste, timski rad je potreban....a Pjanicevo i jeste da ga pogodi.
Sinoć ga nije išlo i kapak ... pogodio ga je Izo u nogu pa ozađe sam pred golmana, prevrnu ga k'o palačinak i JEBIGA ....
"Paredes je bolji od Pjanića. Svi vezni igrači Rome su bolji od Pjanića, iako mu je to bilo teško objasniti", rekao je Spalleti i poručio kako ga ne zanima na kojoj poziciji Pjanić igra u Juventusu
Edin H. wrote:"Paredes je bolji od Pjanića. Svi vezni igrači Rome su bolji od Pjanića, iako mu je to bilo teško objasniti", rekao je Spalleti i poručio kako ga ne zanima na kojoj poziciji Pjanić igra u Juventusu
Edin H. wrote:"Paredes je bolji od Pjanića. Svi vezni igrači Rome su bolji od Pjanića, iako mu je to bilo teško objasniti", rekao je Spalleti i poručio kako ga ne zanima na kojoj poziciji Pjanić igra u Juventusu
Jede govna
Nemojte nasjedat na polupismene novinarske gluposti. Kad su Spaletija pitali za vezni red , u smislu nije puno izgubio odlaskom Pjanjica, on se nasmijao i rekao da nije nista izgubio jer su oni koji igraju sad za Romu bolji od Pjanjica. Na to novinar iz studija kaze " Naravno da su bolji jer igraju za tebe" kroz smijeh , a Spaleti odgovara " ove imam , ovi igraju za mene" ... Ni jednog trenutka niko u studiju a ni smam Spaleti nije mislio onako kako su nasi novinari prenijeli. Bez veze citava prica , u nedostatku ozbiljnijih tema !
Jede govna
Nemojte nasjedat na polupismene novinarske gluposti. Kad su Spaletija pitali za vezni red , u smislu nije puno izgubio odlaskom Pjanjica, on se nasmijao i rekao da nije nista izgubio jer su oni koji igraju sad za Romu bolji od Pjanjica. Na to novinar iz studija kaze " Naravno da su bolji jer igraju za tebe" kroz smijeh , a Spaleti odgovara " ove imam , ovi igraju za mene" ... Ni jednog trenutka niko u studiju a ni smam Spaleti nije mislio onako kako su nasi novinari prenijeli. Bez veze citava prica , u nedostatku ozbiljnijih tema !
Pa dobro, nisu valjda novinari izmislili i ono zahvaljvanje Paredesa ćeli zbog poređenja njega i Pjanića, i da će kao svima dokazti da je Spalleti u pravu, itd- Očigledno je to neko shvatio ozbiljno