Moderator: anex

Lindex, Bershka!
Niposto, to me bas asocira na turbo-folkuse.sherbett wrote:Cure, šta vi mislite o donjem rublju u boji ili crno ispod bijele haljine..lepršave, ne pripijene
Zašto da ne? Zašto sve mora biti striktno profesionalno, otkači! Ja ispod roze haljine nosim kraljevsko plavi grudnjak i gaćicesherbett wrote:Cure, šta vi mislite o donjem rublju u boji ili crno ispod bijele haljine..lepršave, ne pripijene
zakon, gledaj al'ne PIPAJUjedam wrote:Zašto da ne? Zašto sve mora biti striktno profesionalno, otkači! Ja ispod roze haljine nosim kraljevsko plavi grudnjak i gaćicesherbett wrote:Cure, šta vi mislite o donjem rublju u boji ili crno ispod bijele haljine..lepršave, ne pripijene![]()

Ovo je super za posla osim štikli, ne znam kako i stoji na njima, a kamoli hoda. Ja sam inače pobornik ravnih cipelica, pokušavala sam štikle i pokušavala, ali džaba ne mogu. Nekad mislim da ove blogerke/novinarke ovo samo obuku za slikanja, čim prilika, eto ih u baletankicamaMutivoda wrote:
<3

Joj imala sam priliku jednom ovakve nositi, može se, al' nisam nikad nigdje našla da ih kupim. :Dgalamdzinica wrote: Ovo je super za posla osim štikli, ne znam kako i stoji na njima, a kamoli hoda. Ja sam inače pobornik ravnih cipelica, pokušavala sam štikle i pokušavala, ali džaba ne mogu. Nekad mislim da ove blogerke/novinarke ovo samo obuku za slikanja, čim prilika, eto ih u baletankicama :D

Ujedam wrote:Ja ljetne haljine pretvaram u zimske, ali ipak ne možeš baš svaku.. zavisi sve od materijala haljine, boje, (ne možeš onu havajsku haljinu zimi obući nikako)![]()
imam taj ton kose, palete deluxe 218 kod mene daje taj ton, imam prirodnu tamnoplavu ili točnije dark ash boju.joooj wrote:Svidja mi se boja kose kod plavuse. Jel se moze farbom dobiti i kojom!?
Ne vidjeh pitanje prije. Na slikama je Emanuelle Alt, glavna urednica francuskog vogue-a.Mutivoda wrote:Joj imala sam priliku jednom ovakve nositi, može se, al' nisam nikad nigdje našla da ih kupim.galamdzinica wrote: Ovo je super za posla osim štikli, ne znam kako i stoji na njima, a kamoli hoda. Ja sam inače pobornik ravnih cipelica, pokušavala sam štikle i pokušavala, ali džaba ne mogu. Nekad mislim da ove blogerke/novinarke ovo samo obuku za slikanja, čim prilika, eto ih u baletankicama![]()
![]()
A ko je ova sa slika?
ne znam za kosulju, ali sam odusevljena outfit-ima <3Mutivoda wrote:Treba mi bijela košulja. Staru sam zajebala.![]()
Znate li gdje ima dobrih?![]()