BTW, onaj chelo sto ga Rick egzekutira na kraju mi skroz lici na onog policajca iz sezone kad je Beth bila u onoj bolnici, pa on bjezo od Rick-a i ovaj ga stize i isto ovako mu metak u celo opali. Sta mu ono Rick rece kad mu je ovaj rek'o da je on Negan?
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Tito_i_Partija
#6101 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sranje epizoda. Ne znam koji je sad kurac ovo mijenjanje uloga, gdje je Maggie krvolocni ubica koja hoce da pobije sve redom bez milosti, a Carol placipicka u stilu Morgana koja nece da ubija, nego je eto prinudjena zbog "trudnice". Ovi scenaristi stvarno nemaju pojma stvorit' dramu i tenziju na smisljen i inteligentan nacin, nego jednostavno te jedan dan zapadne kriza iz vedra neba da mogu jos tri epizode na tvoj racun izvuc'.
BTW, onaj chelo sto ga Rick egzekutira na kraju mi skroz lici na onog policajca iz sezone kad je Beth bila u onoj bolnici, pa on bjezo od Rick-a i ovaj ga stize i isto ovako mu metak u celo opali. Sta mu ono Rick rece kad mu je ovaj rek'o da je on Negan?
- Jack Be Nimble
#6102 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Zao mi je sto je doslo do ovoga.Tito_i_Partija wrote:Sta mu ono Rick rece kad mu je ovaj rek'o da je on Negan?
- janje_
#6103 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
jos jedna zvakativna epizoda koja se mogla zipovati u 3-4 minute..
ono sto ne kontam nikako, koji kurac imaju profilirat sporedne likove, SPOILER koji zaginu do kraja epizode, danguba cista..
ono sto ne kontam nikako, koji kurac imaju profilirat sporedne likove, SPOILER koji zaginu do kraja epizode, danguba cista..
- ExNihilo
#6104 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jbg, valja popunit nečim epizode dok Negan ne počne da bejzbolnim palicama tuče, u glavu da bije.
- Tito_i_Partija
#6105 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Upravo. Mislis da ce bit' nesto vazno, i na kraju epizode saznas da je ustvari samo bilo razvlacenje epizode, nista vise.janje_ wrote:jos jedna zvakativna epizoda koja se mogla zipovati u 3-4 minute..
- Jack Be Nimble
#6106 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ona mi se jako dopala...rado bi zamjenuo meggie ili carol za nju. Bezveze mi je sto su je odma ubili, ali valjda pokazuje da su oni postali novi guverner.
- ExNihilo
#6107 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobro kaže drug Tito, smaraju ovim one-episode karakterima.
- Pandakonda
#6108 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jbg, moraju odužit do Negana + sa ove zadnje dvije epizode definitvno bacaju sumnju da će 100% poginut Glenn ili Daryl, sad su se Carol i Maggie tu ubacile.ExNihilo wrote:Dobro kaže drug Tito, smaraju ovim one-episode karakterima.
- ExNihilo
#6109 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
U stripu, Negan ne ubija djecu i žene. 
- Tito_i_Partija
#6110 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Znaci Glenn je ipak siguran?ExNihilo wrote:U stripu, Negan ne ubija djecu i žene.
- ExNihilo
- Pandakonda
#6112 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa možda upravo ovdje naprave tu promjenu jer realno svako očekuje da to bude Glenn, sa tim potezom će iznenadit i ove što čitaju strip i ove što prate seriju. Svakako već kruže teorije sa obzirom na ovaj leakovani snimak da će se neko bacit na njegovu palicu. Možda se Carol baci na palicu koja je namjenjena Glennu ili Darylu ?ExNihilo wrote:U stripu, Negan ne ubija djecu i žene.
- ExNihilo
#6113 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moguće je da će biti neka promjena, ali iskreno ne vjerujem da će zdrobiti ženu. Previše je politički nekorektno za TVa. 
- Pandakonda
#6114 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Na kraju će malu Judith razlupatExNihilo wrote:Moguće je da će biti neka promjena, ali iskreno ne vjerujem da će zdrobiti ženu. Previše je politički nekorektno za TVa.
- Tito_i_Partija
#6115 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
E jebiga sad, cuj da neko skoci "pred palicu". Pa nije palica metak pa da je sve gotovo i van tvoje kontrole kad ga ispalis, vec moras nekog dobro istohat' palicom da ga ubijes. A kad vidis da ti je neko uskocio, a ti htjeo da izklofas nekog drugog, zar nije logicno jednostavno...stati?
Al' eto, Carol se nesto plaho zrtvuje u zadnje vrijeme, u stripu je davno zaginula, tako da moze bit' svasta. Al' jebo mater kako je krenulo sa ovim placipickama i moralisanjem u seriji, vec sam poceo da navijam za Negana.
Al' eto, Carol se nesto plaho zrtvuje u zadnje vrijeme, u stripu je davno zaginula, tako da moze bit' svasta. Al' jebo mater kako je krenulo sa ovim placipickama i moralisanjem u seriji, vec sam poceo da navijam za Negana.
-
kakavdanakneiskustvu
#6116 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
sjeti se nedavnog nicim izazvanog pojavljivanja prethodno svezanog, jesusa na kamionuTito_i_Partija wrote:E jebiga sad, cuj da neko skoci "pred palicu". Pa nije palica metak pa da je sve gotovo i van tvoje kontrole kad ga ispalis, vec moras nekog dobro istohat' palicom da ga ubijes. A kad vidis da ti je neko uskocio, a ti htjeo da izklofas nekog drugog, zar nije logicno jednostavno...stati?![]()
- Tito_i_Partija
#6117 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Hoces da kazes da je logika u ovoj seriji usrana do vrata? Pa jeste, al' ima valjda negdje granica, majka mu stara. Inace mozemo uskoro ocekivat' i letece zombije, k'o sto neki dan rece koleginica Iznervirana. 
-
kakavdanakneiskustvu
#6118 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Tito_i_Partija wrote:Hoces da kazes da je logika u ovoj seriji usrana do vrata? Pa jeste, al' ima valjda negdje granica, majka mu stara. Inace mozemo uskoro ocekivat' i letece zombije, k'o sto neki dan rece koleginica Iznervirana.
necu to reci,ali sa onom scenom su solidno zasrali
- Pandakonda
#6119 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma neka će se promjena desit 100%, sa ovolikim hypom nema šanse da ispoštuju strip kako ljudi očekuju.
-
al-em
#6120 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Kerol objasnila.
- simonese
#6121 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
samo kukate,tarzili ste rokanje,evo ga i to pofino 
- IcedMFEarth
#6122 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Polu filler, nije toliko loše bilo je i gorih, nek' su malo Maggie ubacili u prvi plan, draga mi je
Slijedeca epizoda s akcentom na Taru i Heatha, to je tek filler
Slijedeca epizoda s akcentom na Taru i Heatha, to je tek filler
- House
- Logovan
#6124 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Opet neka moralisanja. Pa dokle više majka mu stara.
Stalno neko pametovanje.
Pomislih da je Maggie fasovala nož u onoj tuči, ali kasnije kontam gdje će umrijeti, prvo se mora poroditi.
Inače, epizoda je brutalna, puno ubijanja onih što se mangupišu našim junacima.
Rick hladno ubi onog ćelavog.
Pomislih da je Maggie fasovala nož u onoj tuči, ali kasnije kontam gdje će umrijeti, prvo se mora poroditi.
Inače, epizoda je brutalna, puno ubijanja onih što se mangupišu našim junacima.
- jalijas74
#6125 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
E kad se sjetim kako smo nekada pisali, svaka epizoda u kojoj nema Karla je dobra epizoda
Pretvaraju se u ubice nakon svega sto su se nagledali nisu vise naivni kao prije, Kerol kao sada stize njenih 18 zrtava ali mislim da su se svi slomili po jednom ukljucujuci i popa proslu sezonu.
Pretvaraju se u ubice nakon svega sto su se nagledali nisu vise naivni kao prije, Kerol kao sada stize njenih 18 zrtava ali mislim da su se svi slomili po jednom ukljucujuci i popa proslu sezonu.