bet live top ponuda 1,50karanana wrote:po meni je gruzija veceras poklon. 1,40. vjerovatno ce pasti nize. ne vidjeh hendikep. vjerovatno 7-8, i to bi trebo kec doci.
hendikep -6,5 1,85
a mogli bi nasi konacno i pozitivno da iznenade
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
bet live top ponuda 1,50karanana wrote:po meni je gruzija veceras poklon. 1,40. vjerovatno ce pasti nize. ne vidjeh hendikep. vjerovatno 7-8, i to bi trebo kec doci.
ako iznenade, nece mi biti zao sto cu pasti jer nece biti velika lova, ali ja stavljam gruziju na par listica u kombinacijama pobjeda i hendikep.duminjo wrote:bet live top ponuda 1,50karanana wrote:po meni je gruzija veceras poklon. 1,40. vjerovatno ce pasti nize. ne vidjeh hendikep. vjerovatno 7-8, i to bi trebo kec doci.
hendikep -6,5 1,85
a mogli bi nasi konacno i pozitivno da iznenade
ma o kakvom ba padu forme pricas ? pa nije to klub da ima konstantno tekme pa da mozes pricati o konstantnom padu formemiki.ba wrote:Ja ne bi holandija-turska, ovi su u strašnom padu forme, ako ces na 2 KM uredu, al 20 KM ne bi na Holadniju.duminjo wrote:cekacu i ja petak i kvalifikacije, jer sam se prethodnih dana bas isfulo i istrosio
rusija - s irska 1 1,22
bosna pm2 ili hendikep
hrvatska - makedonija 1 1,25
holandija - turska 1,53
moldavija - engleska 2 1,30
mozda
bugarska - italija 2 1,70
wels - belgija 2 1,91
Evo i danas se nesto uboloHopkins wrote:Evo od mene jedan kosarkaski:
Azerbejdzan - Svedska 1 2,30
Holandija - Latvija (-6,5) h1 1,75
Svicarska - Belgija (-19,5) h1 1,85
kf: 7,45

logicnije bi ti bilo da izaberes kvotu 2,5 do 3 i dodas te parove od petka koje si mislio a uplatis 15 odmah i caoduminjo wrote:odoh izabrat od ovih mladih, za sutra kvotu oko pet... na cenera i da ubodem 50, i ako to dobijem uplatim tih 50 prekosutra na stare

pa mislim da su oni koji dosta pisu ovde iznijeli svoje misljenje vec pa se vrati ti jos malo gore iznad i procitaj nase misljenje da se ne ponavljamoNuken wrote:LJudi sta mislite mozel proci ovaj moj listić(Par postova iznad).Sta mislite o Holanđanima i Turcima?Vaše pretpostavke ?
moja prognoza da je stavljeno 1 - 2 KMJule wrote:Boc! I corava koka zrno nadje.![]()
steta :/ prva cetvrtina ipak presudilaPriNc_ba wrote: a danas imam u planu jedan na sitne pare
crna gora estonija 2 kvota 5 (razlog je sto mislim da ce se crnogorci na ovaj nacin malo "osvetiti" srbima tako sto ce pustiti estoniju da dobije a uz to ce i izrael i srbija dobiti vjerovatno i srbija ce i dalje 2 kola prije kraja ostati bez eura... pa eto nadam se tome da ce tako odigratipa zato i ganjam iznenadjenje
a tom mom vidjenju jos je pomogla i cinjenica da kladionica nije ponudila hendikep nikakav
)
gruzija bih 2 ko kucakvota 3.4 na super ponudi osjecam da ce biti dvica i to je to... ovo je bas onaj trenutak kada ce svi vec potpisati poraz i igrati protiv nas a nasi hladno otresu protivnika
bar ja tako osjecam
![]()
srbija slovacka hendikep 34,5 2 kvota 1,95previsoka granica cak i za srbe... niko slovake nije razbio vise od 22 razlike a i to su srbi ucinili tako da sumnjam da im mogu toliko natovariti
turska italija 2 2.8 gledao sam turke a i italijane i vala po meni bi italija trebala dobiti ovo al eto... turci nisu u nekoj formi vala :/
na 2 markice 185 dobitak pa bujrumnije neki ulog a uz malo srece mozda se i ostvari ovo