Dead Man Walking wrote:To definitivno, Tony puno bolji cardio, al bez obzira mislim da je ovo previse naivno Lee odradio. Na kraju isproziva Connora, spektakl u najavi.

Ma 100 posto naivno slazem se tu skroz, ma onih 20 zadnjih sekundi kad je bio mount i bombe bacao na Fergusona su ga unistile..
Kad ga je udario nakon zvuka sirene Lee, eh tu sam odma vidio paniku njegovu jer je znao da je propustio šansu..
Joe Rogan znao šta ce se desiti na kraju i da ce ovaj prozivat Conora, ma sve u dogovoru s Danom naravno da se napravi show..
Al' zamisli koliko Conor drži sve karte u rukama kad nakon toga što je osvojio pojas ovaj mu se obraca đe si brani pojaš ili ga napusti..
Bukvalno u ocima Fergusonu vidiš kao da ga moli za borbu jer ovaj može hladnokrvno se okrenut i borit se s Nejtom i Dana nece prstom mrdnuti da promjeni nešto..
Iskren i objektivan da budem mislim da ona ljevica Conora bi uspavala Fergusona, s druge strane svako ko misli odvesti borbu na pod ima šansu protiv Conora lik kao da je bijeli pojas se ponaša na podu i paničari..